Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Luksusta!!

torstai 5. elokuuta 2010

Luksusta!!

Mikä aamupäivä. Kotona, yksin!! Ei mitään pakkotekemistä. En oikeasti muista, koska viimeksi olisi ollut tällaista - edes se muutama tunti. Mitä tekis??


Lakkaan varpaiden kynnet. Tumma lakka varpaissa on mun mieleen - vaatii vaan ehdottomasti aluslakan, muuten on jokseenkin ällöttävän keltaiset kynnet siellä alla jossain. Yritin olla lakkaamatta mattoa. (Ihan vähän lakkasin, mutta lankamatostahan voi leikata yhden langan pois, eikä kukaan huomaa... eihän?)Olkkarin lattialle (olis meillä sohvakin, mutta tykkään istua lattialla, jalat solmussa) läjä uudempia ja vanhempia lehtiä. 


Iso kuppi lattea.


Ja olen vaan... 


Pohdin tärkeitä juttuja, kuten:
- tapetoisko olkkarin (siis joskus tulevaisuudessa)?
- jos tapetois, niin millaseksi?
- jaksaisko viikata pyykkiä? (*muoks*: en jaksanut)
- minkälaista korua tekisin seuraavaksi?
- pitäiskö siirtyä astetta tummempaan väriin hiuksissa (ikuinen hiuskriisi)? juurikasvu törkeä...
- miksi meillä on kynsiharja nojatuolin alla (lattiaperspektiivistä näkee kaikenlaista)??

Siinä ohessa törmäsin Olivia juttuun (joku muutaman kuukauden vanha juttu, paha sanoa, minkä, kun perheen nuorimainen on syönyt kannen), josta välittömästi tunnistin itseni. (tiivistelmä ohessa):

"Haluan viikonloppuisin lököillä verkkareissa ja t-paidassa. Minulla ei kuitenkaan ole kivoja oloasuja. Kaikki kotivaatteeni ovat soijabolognesea, tyylillisesti epäaitoja ja harhaanjohtavia. Ne eivät ole minua. Koen olevani se ihminen, joksi pukeudun töihin. Asu kertoo, kuka olen. Kotisohvalla kymmenen sentin korot ovat ehkä kuitenkin hitusen liian tyylikkäät. Onneksi avaimet juuri minun näköiseni viikonloppuasun löytämiseen on nyt tarjolla. Näytökset vilisevät rentoja puuvillahousuja ja pehmeitä paituleita. Ehkä ratkaisu olisi korvata silkkipaitapusero puuvillaisella ja työhousut chinosilla? Se ei kuulosta lainkaan muotikompromissilta."

Kaivan siis kaapista vero modan edukkaat, ihanan rennot ja 100% puristamattomat ja kiristämätömät pellavapöksyt ja sopivan paitulin. Kun vähän tästä viilenee niin neule ja villasukat päälle. Täydellinen kotieleganssi! 

Tunnisteet:

18 kommenttia:

5. elokuuta 2010 klo 12.39 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heh, olisin viettänyt oman vapaan aamun varmasti ihan samalla tavalla. Kiva blogi sulla muutenkin, jostain tänne eksyin.
Terveisin Henna

 
5. elokuuta 2010 klo 12.50 , Blogger Maati kirjoitti...

Nauti yksinolosta! Se on kyllä luksusta arjen keskellä:)

 
5. elokuuta 2010 klo 12.52 , Blogger Aamunkukka kirjoitti...

Tästä tuli heti hymy huulille, päiväsi kuulostaa täydelliseltä;-)
meidän kuopus ei enää järsi kirjoja eikä revi lehtiä joten meillä voidaan pitää lehtiä olohuoneessakin, heh heh. Vaan muistan kyllä tuo ajan, nyt meillä "tuhotaan" cd-levyjä. Eikä tietenkään tarkoituksella, niitä pitää vain kovin tutkia ja väännellä;-).

Rentoa päivänjatkoa!

 
5. elokuuta 2010 klo 13.06 , Blogger heini kirjoitti...

Kiva postus rennosta olemisesta! Ihana hetki sulla ihan yksin, ihan rauhassa! :)
Tutulta kuulosti myös tuo, että lattia perspektiivistä voi löytää jotain aivan uutta ja ihmeellistä, kuten esim. kynsiharjan tuolin alta. :D Ja myös syödyt lehden kannet kuulosti liiankin tutulta! :D

 
5. elokuuta 2010 klo 13.13 , Blogger Rilla kirjoitti...

Henna: nämä naisten rennot aamut on ihan universaalilla tavalla samanlaisia. Kiva kun löysit!

Maati: näin teen. Tai siis tein, meno jo täysillä päällä täällä ;)

Aamunkukka: Joo, meillä tämä vaihe, missä kaikki alle 120cm korkealla oleva on pitänyt putsata pois pinnoilta. Lehdet, maljakot, kynttilät, kukat... Huoh. Ehkä tää tästä :)

Heini: myös sohvan alta tekee löytöjä. Pitää aina kurkkia, ennen kun imuroi, muuten on keskuspölynimurin putkissa tukos!

 
5. elokuuta 2010 klo 14.07 , Blogger Katariina kirjoitti...

Tää oli hauska! Välillä on niin ihanaa nauttia vaan yksinolosta ja olla tekemättä juuri mitään.

 
5. elokuuta 2010 klo 14.25 , Blogger Jenni kirjoitti...

Oma aika on ihanaa, niin ihanaa! Nauti! Onkohan tuo "hiuskriisi"joku blondien juttu, koska itsekin pähkäilen aina samaa, vaikka huomaan viihtyväni vaaleana..vaikkakin tyvikasvua pukkaa usein ja tummana ;)

 
5. elokuuta 2010 klo 15.02 , Blogger Amelia kirjoitti...

Allekirjoitan niin tuo Olivian jutun ;D Just vähän aikaa sitten nakkelin kierrätykseen tai kirpalle kaikki ns. kotiasut, joista ei tullut mukava fiilis.
Löysin aika tuoreeltaan blogiisi, kivoja postauksia sulla! :)

 
5. elokuuta 2010 klo 15.41 , Blogger Rilla kirjoitti...

Katariina: sanos muuta :)

Jenni: sen TÄYTYY olla meidän blondien juttu. Juurikasvu pahus vaan tummenee vuosi vuodelta!

Amelia: mulla on muutama "kotiasu", jonka mies on uhannut polttaa ja haudata :D

 
5. elokuuta 2010 klo 15.50 , Blogger Seija kirjoitti...

Sulla on ollut oikein hyvä "oma hetki". Just noin pitää nauttia kun on hetki aikaa yksinään. Ne pyykin viikkaamisetkin olisit voinut unohtaa kokonaan :)

 
5. elokuuta 2010 klo 19.37 , Blogger Rilla kirjoitti...

Seija: en viikannut.. Oli vaan sellainen hetkessä ohimenevä hullu ajatus :D

 
5. elokuuta 2010 klo 21.58 , Blogger ANNAO kirjoitti...

Kuulostaa täydelliseltä aamupäivältä :)

 
5. elokuuta 2010 klo 23.01 , Blogger Merja K kirjoitti...

What a perfect morning!

Ja tuo kotiasu on myös minun mieleen, lököt pellavahousut ovat ihan parhaat (tosin kesän syömä- ja juomasession jälkeen ne eivät ole kovin lököttävät...)

 
6. elokuuta 2010 klo 4.39 , Blogger Pioni kirjoitti...

Yön pimeinä (aika pimeinä) tunteina töissä on aikaa kahlailla läpi muiden blogeja ... ja löytää uusia! Tyylikäs blogi ja ihanan arkisia ajatuksia... äitinä omaakin aikaa täytyy joskus saada viettää, se lataa akkuja mukavasti!

 
6. elokuuta 2010 klo 8.54 , Blogger Rilla kirjoitti...

ANNAO: oli se. Kaikessa harvinaisuudessaan!

Merja K: kesällä on ihmeellinen vaikutus ihmiseen! :D

Pioni: kiitos! ON niin totta. Äitienkin pitää joskus vaan olla ;)

 
6. elokuuta 2010 klo 10.41 , Blogger PaaPii kirjoitti...

Ihana luksushetki! Voi kun joskus olisi. Vaikka en varmasti osaisi olla kotona ilman lapsia tekemättä mitään, on lähdettävä pois että osaa vain olla. :D

 
6. elokuuta 2010 klo 14.13 , Blogger Marja kirjoitti...

Tätä mun piti kommentoida... oikein kiva hetki sulla :) Kun joskus osaiskin tuollai vaan olla ja esim. just lukea. Eikä aina surffailla tai listata tekemättömiä asioita.. :) Mä ratkaisin olemisen sietämättömän keveyden sipsuttamalla sandaaleillani töihin.. ihan hyvä ratkaisu kun sain siirrettyä lomapäivät syksyn reissuun! Vaikka tänään oliskin voinut sääriään ulkosalla ruskettaa, niin kiva keli näyttäis tuolla olevan...

Mitä tulee hiusongelmaan, mä ehdin jo käväistä kampaajalla - laitettiin nyt hieman tummempi vaalea tyveen. Värinä ihan ok mutta jotenkin tuli tunkkaisempi olo.. ja heti piti laittaa kirkasta raitaa siihen päälle :)

 
6. elokuuta 2010 klo 14.32 , Blogger Rilla kirjoitti...

PaaPii: kyllä tää vähän tiukkaa teki!

Marja: heh, ymmärrän kyllä tuon tosi hyvin, lipeän 99%sesti itse tuohon ihan samaan. Mulla onneksi vielä pitämättömiä lomia, jei! Syksymmällä sitten. Mulla kampaaja-aikaan vielä 3 viikkoa! Mitähän oon oikein ajatellut tuota aikaa varatessani...

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu