Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

L U X

tiistai 23. marraskuuta 2010

L U X

Meillä ollaan taas vaihteeksi sairaana. Tällä kertaa vaatimattomasti korvatulehdus molemmissa korvissa sekä keuhkoputken tulehdus. Eikä tähän liity ees kuumetta! Höh. No, pienen miehen kanssa kotona tämä päivä. On ehditty piilottamaan pieniä tavaroita ihmeellisiin paikkoihin (potilas, en minä), kauhistelemaan, mitä kaikkea meillä on kaapeissa jemmassa. Tyydyin vaan laittamaan kaapin ovet kiinni uudelleen ja ajattelemaan, että "joskus"...


Päiväuniaika on hyödynnetty kaivelemalla kaapeista nahkanauhaa. Kaikenlaisia ihanuuksia on ollut toisilla näkysällä ja itse olen tyytynyt vaan katselemaan niitä. 


Jotain ihan simppeliä. Valkoista nahkaa ja hopeaa. LUX - valo. Sitä tarvittais - monessa mielessä.
Säädin tähän kaikenlaisia lukko- ja juoksusolmusysteemejä, kunnes keksin kokeilla ihan tavallisia hopearenkaita. Toimii älyttömän hyvin, helppo kiristää ja löysätä, että saan tuon ranteeseen.Mutta pysyy kuitenkin.
Nyt taas vakiopohdinta. Olisko pitänyt laittaa tekstiksi jotain muuta? Tuo itse asiassa olisi ollut nätti ihan yhdellä laatallakin, vaikka nimen etukirjaimella. Hmmm.. Näitä vois olla useampikin. Ja eri värisiä. Kuten - mustaa tai ruskeaa ;)
Meillä mennään nyt parantelemaan ja kaivamaan jouluvaloja kaapeista. Tänä vuonna testaan ne lattialla, ennen paikallaan virittämistä!

Tunnisteet:

17 kommenttia:

23. marraskuuta 2010 klo 16.13 , Blogger Haaveilija kirjoitti...

Aivan ihana koru! Nämä sinun korut ovat aivan valtava inspiraation ja ilon lähde. Tulee niin hyvä fiilis kun katselee aikaansaannoksiasi. Ja samalla itse tuskailee: miksen minäkin saa aikaiseksi... :)

Pikaista paranemista potilaalle!

 
23. marraskuuta 2010 klo 16.28 , Blogger iduska kirjoitti...

ihana! aloin heti haaveilemaan omasta...

 
23. marraskuuta 2010 klo 16.28 , Blogger Vekarus kirjoitti...

Kaunis!

Pikaista paranemista sinne ja tänne!

 
23. marraskuuta 2010 klo 16.43 , Blogger Rilla kirjoitti...

Haaveilija: kiva kuulla :)

Iduska: jep, tää on yksinkertaisuudessaan aika kiva! Meinasin kaivella laatikosta, mitä muita värejä mulla olis. Pari lisää tekoon heti!

Vekarus: samoin sinne!

 
23. marraskuuta 2010 klo 17.03 , Blogger Merja K kirjoitti...

Aivan ihana! Minun on pakko mennä johonkin korukurssille, olet sinä "itseoppinut"?

Pikaista paranemista kotijoukoille :)

 
23. marraskuuta 2010 klo 17.21 , Blogger Rilla kirjoitti...

Merja K: pääosin itseoppinut :) Yhtä hopeatyökurssia olen laiskasti käynyt. Siinä se. Pitäisi järjestää sellaiset koru-intoilijoiden kokoontumisajot, missä vinkit ja ideat laitettaisiin jakoon!

 
23. marraskuuta 2010 klo 19.56 , Blogger Aamunkukka kirjoitti...

Upea rannekoru, en siis enää keksi adjektiivejä kuvaamaan sun upeita luomuksia;-)

Pienelle miehelle toivon pikaista paranemista! ps. joo, äläkä stressaa niistä kaapeista. Kuka niissä joulun viettää muutenkaan? ja sitäpaitsi, asiat on hyvin jos kaapinovet menee kiinni asti;-)

 
23. marraskuuta 2010 klo 21.27 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Vitsi miten ihana. Tykkään tosi paljon! näin joulun alla vielä ihan täydellinen :)

 
23. marraskuuta 2010 klo 21.28 , Blogger Rilla kirjoitti...

Aamunkukka: heh, ihan totta - ei siellä kaapeissa joulua vietetä ;) Enkä aio tomuttaa kirjoa kirjahyllyistä joulusiivouksen merkeissä. Valot himmeälle vaan...

Anonyymi: kiitos :)

 
23. marraskuuta 2010 klo 21.35 , Blogger Johanna kirjoitti...

Upea koru. Vaaralliseksi käy tämä sinun blogin lukeminen ;)

 
23. marraskuuta 2010 klo 22.17 , Blogger ANNAO kirjoitti...

Kaunis koru ♥
Pikaista paranemista pikku potilaalle!

 
23. marraskuuta 2010 klo 22.32 , Blogger Sanna-Riikka kirjoitti...

Kaunis, jälleen kerran!

Pikaista paranemista pikkuiselle - korvatulehdus on kamala tauti lapsille, varsinkin kun ainakin meillä ne alkavat aina öisin ja sitten ei mitkään kotikonstit tai lääkkeet auta...toivottavasti potilas voi jo paremmin.

 
23. marraskuuta 2010 klo 22.54 , Blogger Piia kirjoitti...

Itse löysin kanssa joulusiivousta aloitellessa 2 lukematonta kirjaa ja yhden ison pinon helmiä, joita en muistanut :D

 
25. marraskuuta 2010 klo 8.17 , Blogger ania kirjoitti...

Toivottavasti pikkupotilas voi jo paremmin. Lasten sairastelut ei ole kivoja, koskaan.
Korusi on hieno, itseäkin innostaisi tehdä enemmän kokeiluja ko. materiaalilla. Kolme laattaa korussa helisee kivasti, nappi idea.
Jouluvaloista sen verran, että meidän pienen pihan kahteen kartiovalkokuuseen on ostettu sellaiset kuusen muotoiset, verkkomaiset, kirkaslamppuiset (ei värillisiä, ikinä, koskaan) valohuput, jotka on näppärä pukea niitten päälle. Olleet käytössä joitain vuosia ja todettu tosi näppäriksi. Kuuset ovat siis pieniä, vähän toista metriä. Lisäksi terassilla ympärivuotiset valot tuovat valoa pimeyteen. Nämä kaikki olen laittanut ajastimen taakse, niin eivät pala kilpaa talviauringon (?) kanssa.
Muistan lukeneeni joitain vuosia sitten, että jossain päin maailmaa jossain kaupungissa on oikein kielletty (voiko näin oikeasti toimia?) laittamasta värillisiä jouluvaloja. No, ohjeistus saisi tulla meidänkin kaupunkiin, anteeksi vaan kaikki, joille kirkkaat valot eivät riitä.

 
25. marraskuuta 2010 klo 8.38 , Blogger Rilla kirjoitti...

Johanna: ei onneksi kuitenkaan HENGENvaaralliseksi ;)

ANNAO: kiitos :D

Sanna-Riikka: ihan totta, miten ne aina iskeekin öisin!! Meillä aletaan pikkuhiljaa olla taas normikunnossa. Mitä nyt hirveä nuha...

Piia: heh, kuulostaa ihan multa!

Ania: jep, helinä on just Se Juttu :)Mistä taas tiesitkin... Mulla suunnitelmissa laittaa myös etupihan kahden pienen tuijan päälle valot, samoin pikkuikkunoiden alla oleviin laatikoihin. Ehkä sitten tuohon yhteen obeliskiin ja lyhtyyn ja ... ja... No, enivei, kaikki,mitä tulee on ehdottoman valkoista valoa. Ei edes siniseen taittavaa ledvaloa. Olen niiiin samoilla linjoilla näissä hommissa. Tuo ajastin valoihin on loistoidea! Täytyy lainata sitä idistä itsellekin!

 
25. marraskuuta 2010 klo 23.33 , Blogger Annimanni kirjoitti...

Mua kiinnostaisi nähdä/kuulla vähän tarkemmin miten tuon kiinnityssysteemin teit? Tein miehelleni aiemmin samantyylisen narukorun, mutta sen kiinnitys ei ole paras mahdollinen. Ajattelin tehdä joululahjaksi parit korut, mutta lukitusta voisi kehitellä...

 
26. marraskuuta 2010 klo 9.41 , Blogger Rilla kirjoitti...

Annimanni: tarkoitatko tuota takaosan systeemiä, missä nauha liukuu? Siinä on yksinkertaisuudessaan vaan kaksi hopearengasta (veivattu 1,5mm langasta, AR 3), nahkanauha 2mm. Eli, just menee sopivasti se 4 kpl 2mm nauhaa siitä läpi, sen verran napakasti, että pystyy kiristämään, mutta riittävän väljä, että kulkee. Oliko tarpeeksi sekava selostus :D ?

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu