Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Faktaa tiskiin

tiistai 25. tammikuuta 2011

Faktaa tiskiin

Ensimmäinen juttu. Kaikille harmaan ja kynsilakan kavereille. Heti ostamaan Diorin Gris Montaigne-kynsilakka. Iiiiihan täydellinen.Tykkään!!


Toinen...
Olen saanut tämän tunnustuksen Vaaleanpunaisen Hirsitalon Marjalta, Blue Lavenderin Lavenderilta, Hetki Elämästä Jassulta, Onnentähtien Terhiltä, Siirtolaisrouvana Baijerista Marialta, Mummola Chicin Marialta ja Mellevää elämää Mialta  .... Kiitos ihan miljoonasti, olen hirmu otettu!!


Hommaan kuuluu kertoa 7 asiaa itsestänsä. Hmmmm... mietitty on ja tässä huiman mielenkiintoisia faktoja :)


1)Pidän silmälaseja useimmiten ihan vaan ulkonäkösyistä. Luovat tietysti älykkövaikutelman, mutta erityisesti sellaisena päivänä, kun mustat silmänaluset ja silmäpussit tuntuvat piinaavilta, laseilla peittää tätäkin :)2) Akvaariokalat ravintoloissa ällöttävät. Ruokahalu menee, enkä missään nimessä kestä katsella niitä syödessäni. Syön kyllä kalaa, mutta akvaario... nounou. Nyrkin kokoinen kultakala, joka todennäköisesti vielä vääntää kakat sinne siinä vieressäni, *oksu*

3) Muumioiden näkeminen tekee minut huonovointiseksi. Kaikki loistavat dokumentit, joissa kaivellaan egyptin pyramideja tai muuten vaan pyöritellään mielenkiintoisia historiallisia faktoja, muuttuvat pahoinvoinnin laukaiseviksi tekijöiksi, jos ruudulle ilmestyy muumio. En voi välttyä ajatukselta, että se on Oikeasti Kuollut Ihminen. Tämä siis naiselta, joka 10-vuotiaana luuli ryhtyvänsä isona arkeologiksi :D (PS. Indiana Jonesit menee kyllä)

4)Sen lisäksi, että harrastan koppikuvausta, otan myös kuvia vaatekaupoissa - ihan syystä, että edes hieman harkintaa säilyisi. Kuvaa voin katsella kännykältä aina hetkosen ja harkita, haluanko/tarvitsenko tuon todella :) Toimii, ainakin suhteellisen usein.5) Teen kaikenmaailman asioista leikekirjoja. Niitä taitaa löytyä neljää eri sorttia. Sisustus, piha, näpertely ja vaatteet. Kotiin kulkeutuu kaikenmaailman lehtiä, joita en halua/aio kuitenkaan säästää hamaan tappiin saakka. Mutta, jos siellä on jotain, mikä erityisesti säväyttää, leikkelen tuon irti ja liimaan vihkoon :) Vaateostoksilla toimii loistavasti inspiksenä - vaikka juuri Sitä Vaatetta, mikä kuvassa on, en olisikaan ostamassa, mutta tyyli sama. Samoin sisustuksen kanssa. Ennen nykyistä taloa tehty leikekirja on loistoesimerkki siitä, miten hyödyllinen tuo oli. Vaikka kaikkea en olisi tietoisesti tehnytkään kuten kuvissa, jälkikäteen huomaan monen idean löytyneen sieltä. Itse asiassa, tarvitsisin resepteistä samanlaisen :)


6) Haluaisin kirjoittaa kaiken muistiin. Jos en kirjoita, unohdan. Ilman kalenteria ja muistikirjoja, kännykkää, olen täysin hukassa. Kerran deletoin vahingossa kännykän muistista kaikki tapaamiset. (Tarkoitus oli poistaa vain yksi, jotenkin blondinäpyttelin niin, että koko kalenteri tyhjeni). Oli jokseenkin noloa soitella kaikki ihmiset läpi asiakkaista kampaajaan, tyylillä "muistaakseni meillä oli sovittuna jotain, mutta mitä ja milloin?"7) Tätä multa on kysytty niin monta kertaa, että ... Olen koulutukseltani diplomi-insinööri. Tuotantotalouden puolelta. Vuodelta jotain viime vuosituhannelta. Eli, opiskellut pääasiassa talouspuolen aineita, markkinointia, johtamista, liiketaloutta... plus pakolliset tekniset siihen päälle. En ehkä se arkkityyppi tuolta puolelta, mutta, haittaako tuo ;)Tämä näyttää pyörineen jo niin monessa blogissa, että eteenpäin en laita, mielelläni löytäisin aina uusia kivoja blogeja luettavaksi. Jos siis sulla sellainen, tietoa jakoon vaan tuohon kommenttikenttään alle!PS: olen ollut ihan törkylaiska kommentoija toisten blogeissa lähiaikoina. LUPAAN tsempata ja parantaa tapani!!

Tunnisteet: ,

26 kommenttia:

25. tammikuuta 2011 klo 19.15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minä nauran täällä maha kippurassa sun jutuille :D Tuo mitä sanot akvaariokaloista ravintoloissa on ihan totta.

Hauska kuulla näitä!

 
25. tammikuuta 2011 klo 19.18 , Blogger Terhi kirjoitti...

Kiva kuulla noita juttuja susta! Ja hei, silmälasit pukevat sua täydellisesti!! Tiedätkö, mun mies on kans käyny tutan, on tosin vaan ihan perusinsinööri. Kävi koulunsa siellä 'teillä'. Oottekohan mahd. olleet samaan aikaan?? Ai mutta siellä ei kai voikaan lukea diplomiksi. Mä oon kans kalenteri-ihminen. Vaikka oon nyt kotona, niin mitään en muistaisi ilman mun kalenteria. Ja känny on tosi tärkee - mihin joutuisinkaan ilman kännykän nettiyhteyttä :D

 
25. tammikuuta 2011 klo 19.30 , Blogger Rilla kirjoitti...

Anonyymi: oon vähän pelännyt olevani yksin tän asian kanssa :)

Terhi: juu, ei onnaa täällä meillä :)Hei, minä valkkaan kännyn sillä perusteella, että netti hyvä!

 
25. tammikuuta 2011 klo 20.10 , Blogger Amyrlin kirjoitti...

Tuo kynsilakka on tosi kivanväristä, täytyykin pistää muistiin!

Vaikka olen kotiäiti, niin mulla on pakko olla kalenteri, sen verran paljon menoja ja kuskaamisia on meidän perheessä, pakko aina kirjottaa kaikki ylös. Kännykässä oon alkanut pikkuhiljaa käyttämään myös kalenteria ja ne muistutukset on tehokkaita :)

Leikekirjaa on pitänyt alkaa tekemään jo vaikka kuinka kauan aikaa sitten, mutta ehkä mä kasvattelen noita lehtipinoja vielä hetken aikaa ennenkun raaskin jotain alkaa leikellä.

Kiva oli lukea susta noita juttuja :)

 
25. tammikuuta 2011 klo 20.34 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihanat jutut! Oot kyllä tosi kauniin ja älykkään näköinen noissa laseissa :)

 
25. tammikuuta 2011 klo 20.59 , Blogger Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Mun on kanssa aina pakko merkata IHANA KAIKKI muistettavat jutut kalenteriin tai lapulle! ;D

 
25. tammikuuta 2011 klo 22.01 , Blogger Rilla kirjoitti...

Amyrlin: pakko sanoa kynsilakasta myös, että laatu tuntuu! Kyllä mullakin yleensä työasiat pysyy hankassa (vähän pakko), mutta just tää kaikki muu. Kuka kuskataan, minne ja milloin, kenellä on hammaslääkäri, kenellä neuvola... huh.

Anonyymi: heh, kiitos :)

Peikkotyttö Hanna: joo, ei tästä tuu muuten mitään!

 
25. tammikuuta 2011 klo 22.26 , Blogger Ellis kirjoitti...

Minkälaista elämä olikaan ennen kännyköitä?
Kaikki on täälläkin kirjoitettava muistiin, muuten ei tule mitään, sittenkin joskus unohtuu asiat ja on kalenterit hukassa...
Kiva kynsilakkavinkki, jos sais taas kokeiltua, pysyykö sormissa.
ja hei, kaipailit uusia blogeja, täällä yksi sellainen, tervetuloa kurkkaamaan :)

 
25. tammikuuta 2011 klo 23.46 , Blogger Outi / White Country kirjoitti...

Mulla on kans tuollainen dokumentoimisen pakkomielle; on muistikirjaa ja leikekirjaa ja kansiota, kun kerään talteen "kaiken" mielenkiintoisen. Niitä onkin sitten erityisen mielenkiintoista koittaa purkaa jälkikäteen, varsinkaan kun käsialani ei aina ole mitä parhain ....

t. toinen bloggaava blondi diplomi-insinööri, joka lienee pyörinyt samoihin aikoihin otaonnelassa kuin sinäkin :-)

 
26. tammikuuta 2011 klo 0.33 , Blogger Krisse kirjoitti...

Minäkin tykkään harmaasta kynsilakasta, minulla on samanlainen muistikirja kuin sinulla siksi koska en muuten muista asioita,rakastan erilaisia silmälaseja..mulla on 12 erilaiset...ja melkein ostin kahdet uudet taas kun saa halvalla ja kahdet yhden hinnalla..heh...tällaisia myö naiset ollaan...

 
26. tammikuuta 2011 klo 8.04 , Blogger ania kirjoitti...

iiihana lakka! Kurkkaapa, kynsilakan lisäksi vekkuli hame:
http://www.youtube.com/watch?v=Ana9HXL_cdY
Kiva tutustua suhun lähemmin. Mulla kalenterin lisäksi Moleskinen perusmusta-kumpparisysteemi-muistikirja. Se koko, joka mahtuu näppärästi pienempäänkin laukkuun. Tuntuu, että se on tärkeämpi kuin itse kalenteri.

 
26. tammikuuta 2011 klo 8.19 , Anonymous KatMan kirjoitti...

Hei!
Olen jo jonkin aikaa seurannut blogiasi, alunperin koruilijan koruja tulin seuraamaan mutta kaikkia juttujasi on mukava lukea. Täälläkin muistikirja ja kännykkä kalentereineen ja muistutuksineen tärkeitä ja nykyisin luonnoskirjakin kulkee välillä mukana, välillä postit-laput täyttävät käsilaukun :)

 
26. tammikuuta 2011 klo 8.27 , Anonymous Reetta kirjoitti...

Hihi, nyt on pakko kommentoida vaikka oon jo pidempään sivusta seuraillut. Hauskaa kuulla tuo sun koulutustausta, sillä itse alan pikkuhiljaa valmistua samasta tuutista. Siksi oliskin kiva kuulla edes ihan pintapuolisesti hiukan toisen tutalaisen työelämästä tai muita mietteitä sieltä opiskelumaailman toiselta puolen. Toki ymmärrän ettet välttämättä semmosia tällä halua jakaa... Jokatapauksessa kiitos kauniista blogista!

 
26. tammikuuta 2011 klo 10.42 , Blogger Marielisa kirjoitti...

Kivoja 'paljastuksia'!

Leikekirjat ja muistikirjat on täälläkin MUST!
Etenkin jälkimmäisiä mulla on ihan liikaa...mutta minkäs teet, kun niissä on niin kiva tarjontakin nykyisin =)

Niin ja mun yks tyttökaveri on myös tuta DI, huipputyyppi hänkin ;))

 
26. tammikuuta 2011 klo 11.38 , Blogger Rilla kirjoitti...

Ellis: kiitos, tulen heti illemmalla :) Ja ihan totta, ei mitään hajua, miten ennen pärjättiin ilman kännyköitä. Lapset meillä on suorastaan järkyttyneitä tiedosta, että näitä ei olekaan ollut "aina".

Outi/White Country: jee, ihanaa, etten ole yksin :D Heh, minä itse jätän tuon kirjoittelun leikekirjoissa minimiin ;) IHAN vaan varmuuden vuoksi.

Krisse: 12, vau! Mulla on kehitettävää tällä puolella ihan selvästi. Ja kyllähän tuossa systeemissä sulla on havaittavissa ihan selkeää taloudellisuutta ;)

Ania: kävin kurkkaamassa, mielettömän makea hame!! Ja taidan joutua ostamaan myös tuon luomivärin... Kiitos siis vinkistä!! Tässä lakassa on kivaa myös se, että sopii mun talvikalpeisiin sormiin loistavasti ;) Ja ainiin, moleskin kaikessa yksinkertaisuudessaan on ihanan tyylikäs. Sulla musta, eikö?

KatMan: heh, tiedän tuon tunteen. Ajoittain käsilaukku muistuttaa roskista kun lappujen määrää katselee. Olen yrittänyt opetella siivoamaan sitä säännöllisesti :)

Reetta: ihan toteuttamiskelpoinen idea! Miksikäs siis ei. Noin yleisellä tasolla kirjoiteltuna voisi olla jopa viihdyttävää luettavaa (luulen). Tai ei, mutta - pistetään korvan taakse!!

Marielisa: muistikirjoista saa suorastaan tukea ja helpotusta :) Ja kyllä, meissä naistutadeeiissä on oikein mukavia tyyppejä paljon ;)

 
26. tammikuuta 2011 klo 12.58 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hih, olen saanut jotenkin mielikuvan että olet kirjanpitäjä (sori).

 
26. tammikuuta 2011 klo 13.18 , Blogger Rilla kirjoitti...

Anonyymi: iso HIH :D Olisin aivan kertakaikkisen surkea sellainen.

 
26. tammikuuta 2011 klo 15.56 , Blogger Annu kirjoitti...

Ai-ai-jai. Luin blogia just ennen ruokiselle menoa, ja kavin kurkkaamassa tota harmaata lakkaa. IIIIHANA! Mut sitten oli pakko kokeilla myos Chanelin beigea ja roosaa. Nyt on vasemman kaden kynnet kaikki eri varisia. Taa on ihan sun syyta ;-)

 
26. tammikuuta 2011 klo 16.28 , Blogger ANNAO kirjoitti...

Onnittelut tunnustuksista :)
Oli kiva lukea nuo paljastukset :D
Mukavaa viikon jatkoa sinne!

 
26. tammikuuta 2011 klo 18.44 , Blogger Noora kirjoitti...

Hei! Söpö blogi! Olen lukenut kirjoituksiasi vasta jonkin aikaa, mutta sen lyhyenkin ajan varsin säännöllisesti. Inspiroivia juttuja, kauniita koruja! :) Jos olet ruuanlaitosta kiinnostunut (tai joku muu on), tervetuloa katsomaan Nooras söta o saltigaa.

 
26. tammikuuta 2011 klo 19.24 , Blogger Rilla kirjoitti...

Annu: oih, nää blogit on kamalan vaarallisia!! Minäkin olen ollut pakotettu jopa ihan ostamaan kaikenlaisia juttuja :D Löytyikö lakoista sopivaa?

ANNAO: kiitos ja samoin :)

Noora: olen kiinnostunut, tulen heti katsomaan!

 
26. tammikuuta 2011 klo 20.27 , Blogger -Anni- kirjoitti...

Tuo nelonen oli ihan paras ja kutosen vikaa täälläkin..

 
26. tammikuuta 2011 klo 21.52 , Blogger Annu kirjoitti...

No joo - Gris Montaigne! Hyvan loysit. Beige oli liian ruskea, ja se roosa .... say no more.

Kaverini vannoo Nails Inc:in tuotteisiin http://www.nailsinc.com
Apua! Hyvasti £££

 
29. tammikuuta 2011 klo 12.36 , Blogger Pikkusisko kirjoitti...

Kiitos ihanasta blogistasi, se on tuottanut monet kerrat hyvän mielen ja helmikoru-innostuksen näin omalla amatööritasollani :)

Kerran uusien blogien perään huutelit, olet tervetullut piipahtamaan minun ja isosiskoni yhteisessä blogissamme Siskokullat! (siskokullat-siskokullat.blogspot.com) Mikäli pieni mainostus sallitaan! ;)

Mukavaa lauantaita!

 
29. tammikuuta 2011 klo 13.11 , Blogger Vera A. kirjoitti...

Nämä tunnustukset olivat sekä hauskoja että yllättäviä! Itsekin halusin 10-vuotiaana arkeologiksi. En olisi muuten koskaan kuvitellut sinua teekkariksi! :) Jokin humanoidiala sopisi paremmin, olet niin lämmin ja naisellinen. Hih, teekkaristereotypiat näköjään elävät yhä mielessäni vanhojen Otaniemessä pidettyjen bileiden perusteella :D Asuin muuten Otaniemessä vuonna 1995, vaikkakin opiskelin silloin fysiikkaa HY:lla, kuka tietää vaikka olisimme tavanneet toisemme joskus siinä ostarilla... Bileissä ei, koska siellä olisit kyllä erottunut joukosta! :D

 
30. tammikuuta 2011 klo 8.45 , Blogger Lovviisa kirjoitti...

Hyvvää huomenta Lovviisan kammarista ja tervetulloo kyllään aikas tuoreeseen blogiini:) Sivuillasi jo pitkään olen vieraillut ja tykkään reilusta tyylistäsi...Viikon päästä Siljalle ja taijan napata sieltä tuo Diorin lakan mukkaani. Suloista sunnuntaita:)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu