Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Mukana menossa

keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Mukana menossa

Multa kysyttiin tuossa taannoin, voisinko tehdä töissä kaulassa kulkevalle kulkukortille ketjun. Jotain vähän kivempaa kuin se tavallinen nauha. Mietittiin ja kyllähän sitä voi :)
Muinaisuskomusten mukaan hypnoottinen tiikerinsilmä on suojeleva kivi, joka opettaa pysähtymään, katselemaan ja kuuntelemaan ennen seuraavaa isoa loikkaa eteenpäin. Kivi on hyvä työasioille, sen kerrotaan lisäävän itseluottamusta ja vapauttavan stressistä. 


Ei paha lisä työpäivään! ;)
Tylsäähän se tietysti olisi, jos ihana tiikerinsilmäketju jäisi pelkästään työkäyttöön.. Siispä, irroitettava osa töihin..
Ja vapaalle jotain ihan muuta! Työriipus vaihtuu hopeiseen tekstilaattariipukseen!

Noin muuten... Omat työt tältä viikolta tehty. Illan ohjelmassa hyvää ruokaa, sauna ja meidän perheen tyttöjen kesken jalkahoito ;) 

Päätin muuten vaihtaa "en osta itselleni mitään"-tammikuun, "en osta itselleni mitään"-helmikuuksi. Tämä kuukausi kun ikäänkuin meni läskiksi. Tällä kertaa (jotenkin taas) ruokiseksymisreissulla suorastaan väkisin kassiini hyppäsi Gantin ihana neulemekko, puoleen hintaan sekin. Ei sitäkään voinut jättää sinne. Oli yksi kappale ja just mun kokoa!!
Huokaus. 

Tunnisteet:

28 kommenttia:

5. tammikuuta 2011 klo 18.58 , Blogger Marita kirjoitti...

Mukavaa viikonloppua ja hyvä että siirsit helmikuuksi tuon es-osta-mitään-jutun. Ei kannata itseään kiusata :)

 
5. tammikuuta 2011 klo 19.03 , Blogger Rilla kirjoitti...

Marita: oli niiiiin väärä hetki tämä tammikuun alepiina-aika ;D

 
5. tammikuuta 2011 klo 19.39 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Herkullisen näköiset pallerot! Melkein harmittaa ettei omassa työssä tarvita kulkukorttia :)

 
5. tammikuuta 2011 klo 20.00 , Blogger Johanna kirjoitti...

Upea koru ja mahtava idea. En minäkään muuten suosi tammikuussa " älä osta mitään kuukautta", koska alennukset vetoaa muhun ja en voi niitä vastustaa kuitenkaan ;) Oi, jalkahoito kuulostaa ihanaa, mukavaa tyttöjen iltaa.

 
5. tammikuuta 2011 klo 20.21 , Blogger Vekarus kirjoitti...

Ihana idea tehdä siitä monikäyttöisempi!

 
5. tammikuuta 2011 klo 20.34 , Blogger Rilla kirjoitti...

Anonyymi: sama vika!

Johanna: minä kuvittelin voivani huijata itseäni ja tällä systeemillä säästää kamalan paljon rahaa :D En ollut niin huijattavissa!

Vekarus: :)

 
5. tammikuuta 2011 klo 20.53 , Blogger Aamunkukka kirjoitti...

Jee, mä niin tykkään sun luovasta asenteesta;-) olen näes ihan samanlainen. Eihän helmikuussa enää mistään saa mitään kivaa puoleen hintaan joten sulaa hulluuttahan olisi olla shoppaamatta nyt! Tosin tässä vaiheessa mä vielä säästelen rahojani, toivon ehtiväni loppualeihin sitten ensimmäisenä;-).

Sanoisinpa muuten että teidän duunipaikalla on taatusti tyylikkäimmät korttikilluttimet mitä olen konsanaan nähnyt, wau!

Leppoisaa loppuviikkoa!

 
5. tammikuuta 2011 klo 20.55 , Blogger Terhi kirjoitti...

Onpas hieno ja kaiken lisäksi hyvä keksintö! Tekisi mieli tilata vaikken just nyt kulkukorttia tarttekaan ;)

Miten ihmeessä kaikki kivat neulemekot ja tunikat hyppää sun kassiin ihan tosta vaan :D ja mulle ei hyppää mikään vaikka kuinka yritän. Vaikka eikös se ole niin, että liika yrittäminen on pahasta??

Kivaa jalkahoitoiltaa teille tytöille :)

 
5. tammikuuta 2011 klo 21.14 , Blogger J&M kirjoitti...

Todella ihana koruidea!
Tammikuu älä-osta-mitään-kuuksi on kyllä julmuutta, helmikuu parempi :) Keväällekään ei sitä voi siirtää kun silloin alkaa kauppoihin tulla kaikkea ihanaa kevätuutuutta!

 
5. tammikuuta 2011 klo 21.18 , Blogger Rilla kirjoitti...

Aamunkukka: mun työpaikka sijaitsee niin vaarallisessa paikassa, että parissa minuutissa käy tsekkaamassa lempikaupan uudet alet ja nappaa parhaat päältä. Joko ruokiksen yhteydessä tai sitten päivän päätteeksi... :)

Terhi: ihan käsittämätöntä, eikö? Sun pitää lähteä shoppaamaan mun kanssa :) Olen lähipiirissä the shoppausassari, joka aina löytää kaikille jotain sopivaa. Että jos ikinä vaan tuntuu siltä, niin tänne vaan ;)

 
5. tammikuuta 2011 klo 21.19 , Blogger Rilla kirjoitti...

J&M: kyllä, näin se on! Ja tuo kevätkin on huono, jos ei jopa ihan mahdoton. Kokeillaan helmikuuta, raportoin sitten sen onnistumisesta. ... HMMM... eihän kotiin hankittavat asiat kuulu tähän kategoriaan?

 
5. tammikuuta 2011 klo 21.50 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Esittelethän uuden mekon meille pian?Minkä hintainen se kulkukortin ketju suunnilleen ois "tolla kokoonpanolla"?

 
5. tammikuuta 2011 klo 22.08 , Blogger Terhi kirjoitti...

No ei olis ainakaan pitkä matka - vois ihan kuule vaikka päivän päätteeksi ajella shoppailemaan ;) Ja siis hei, mä haluan kans nytheti nähdä sen uuden mekon! :)

 
5. tammikuuta 2011 klo 22.12 , Anonymous Jaana kirjoitti...

Tosi mahtava idea tuo kulkukorttiketju!!!

Laita uusi mekkosi esittellyyn:)

 
5. tammikuuta 2011 klo 22.24 , Blogger Rilla kirjoitti...

Anonyymi: esittelen :D Korusta, sähköpostilla kannattaa kysyä! Ennen kun saan aikaiseksi pistää pystyyn ihan oikeaa pientä korukauppaa, toistaiseksi näin ;)

Terhi: ei oliskaan! Huh, tässähän alkaa tulla paineita sen mekon suhteen. Jos se ei ookkaan NIIN ihmeellinen kuin annoin itseni uskoa shoppaillessa. Miehelle kyllä lähetin pukukopista kuvan, että mitä tykkää ;)

Jaana: kiitos :) Ja eihän mun muu auta ;D

 
6. tammikuuta 2011 klo 0.55 , Blogger Annimanni kirjoitti...

Vähänkö sulla on kivat ruokikset :D

 
6. tammikuuta 2011 klo 13.28 , Blogger Apsi kirjoitti...

Onpa hyvä idea tuo 'kulkukorttikoru'! Mä niin inhoan omaa 'naruani', suorastaan pilaa vaatetuksen. Ois kiva nähdä se päälläsi, et miten asettuu ja minkä pituinen?

 
6. tammikuuta 2011 klo 14.35 , Blogger marikan kirjoitti...

Mun piti tulla kysymään sulta, että mistä hommaat hopialangat sun muut tykötarpeet koruiluusi, eli mistä kannattais ostaa. Mäkin sain aikaiseksi kaivaa koruilulaatikkoni esille , kunhan sais vielä aikaiseksi aloittaakin...ideoita pää pullollaan ja kaikkee uutta pitäs kokeilla...
Haluisitko joskus esitellä koruntekovälineesi kuvin täällä blogissa, ihan vaan sillä, et millasilla vehkeillä saa tuollaisia ihanuuksia aikaan, veivit sun muut...
vaikeeta kirjoittaa vaavi sylissä yhdel kädel, ku toinen punkaa koko ajan sylis...

 
6. tammikuuta 2011 klo 15.42 , Blogger Rilla kirjoitti...

Annimanni: heh, eikö? Eikä tule syötyä liikaa, kun ei ehdi :D

Apsi: valitettavasti ylleni en tuota enää saa, on jo uudella omistajallaan, mutta pituus muistaakseni joitain reilu 60cm ilman riipusosaa. Niin, ettei kortin kanssa mene vyön alle :)

Marikan: tuohon mulla valitettavasti ei ole vastausta antaa. Paikkoja on valtavan paljon, netistä kannattaa googlettaa, sieltä löytyy ne omat parhaat. Hinnat vaihtelevat jonkun verran, samoin laatu ja palvelu. Mutta en oikein koe olevani sellaisessa asemassa, että jotakuta näistä hehkuttaisin :) Välineitä voisin joskus katsoa, jos niistä saisin jonkun kivan systeemin! Tsemppiä vauvan hoitoon!!

 
6. tammikuuta 2011 klo 16.36 , Blogger Annu kirjoitti...

Olen ihan sama mielta Terhin kanssa - miten ihmeessa sa onnistut tekemaan loytoja alesta. Ja viela ruokatunnilla!

Kivan nakoinen taa blogin uusi logo look. Ja hauska myos toi kulkukortti-ketju. Meidan firma muutti just uusiin toimitiloihin, ja hurrattiin naisporukassa kun ei enaa tarvita kulkukortteja. HYVASTIT karsea k-e-l-t-a-i-n-e-n nauha.

 
6. tammikuuta 2011 klo 17.22 , Blogger Sanna-Riikka kirjoitti...

Mulla kanssa läskiksi meni älä-osta- mitään tammikuu ja pahoin pelkään, et menee helmikuukin...mut en ostanut itelleni vaan tänne kotiin onx se niinku sama asia ...ei varmaan vai:) Mäkin meinaan sain aikas hienon peiton ja puoleen hintaan, super löytö, ku yleensä on olleet aika laihat ale ostokset, ku parhaat on aina ehditty viemään päältä!!!

 
6. tammikuuta 2011 klo 19.58 , Blogger marikan kirjoitti...

Ok Rilla, mä oon kolunnut noita helmiputiikkeja aikas paljon netist ja useammasta ostanutkin, aattelin vaan, josko sulla ois ollu heittää vinkkiä jostain sellasesta, mistä ite en vielä tiedä =)

Mulla toimii hyvin toi äomt systeemi (vaikken ole sellasta sopimusta itelleni tehnytkään), kun pääasiassa tällähetkellä nyhjötän kotona näitten pikkusten kanssa...ei just nappaa lähteä uhmaikäsen ja kakskuukautisen kanssa shoppaileen talvikelis...saattas mennä pinna...tosin, nää nettipuljut kyl saattaa olla paha juttu, kun niissä voi käydä rauhassa yöllä ku pikkuset jo nukkuu ;)

 
6. tammikuuta 2011 klo 20.48 , Blogger Krisse kirjoitti...

Ei voi olla totta taas niin ihana koru/tarpeellisuus...on ihana.
Mie tuun riippivaiseksi noista sun tekeleistä..
Keväämmällä jos tilaisi taas jotain keväistä....
Mukavaa loppuviikkoa ja vapaata..
-Krisse-

 
6. tammikuuta 2011 klo 21.44 , Blogger Rilla kirjoitti...

Annu: huuuh, keltainen kulkukorttinauha, ei kiva :( Uskon helpotuksen. Keltainen on mulle käsittämätön väri muutenkin. Ei pysty pitämän missään muodossa :D

Sanna-Riikka: Eeeei kotiin löydetyistä asioista olla!! Mulla suunnitelmissa hakea pari astiaa huomenna, ne menee ihan muuhun piikkiin. Kaupat yritän kiertää kaukaa ;) Tai ainakin olla menemättä ovista sisälle :D

Marikan: heh, muistan kyllä tuon ajan. Onnistuin itse tuolla nettikauppapuolella kyllä varsin kohtuullisesti tyydyttämään tämän shoppailutarpeeni.

Krisse: sehän sopii :) Ja kiitos, kiitos.

 
7. tammikuuta 2011 klo 7.00 , Blogger ANNAO kirjoitti...

Oi miten kaunis ♥
Uskon että monelle muullekin kelpaisi tuollainen nykyisen tylsän narun tilalle.
Juu, ei tuollaisia löytöjä saa kauppaan jättää ;)

 
7. tammikuuta 2011 klo 14.28 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Miten teet nuo rinkulat joissa helmet ovat kiinni? Haluaisitko paljastaa step by step, vai onko ihan salajuttu :)

 
7. tammikuuta 2011 klo 14.33 , Blogger Rilla kirjoitti...

ANNAO: kiitos :)

Anonyymi: ohje löytyy blogistani tunnisteen "ohjeet" alta - ei ole salatiedettä ;)

 
8. tammikuuta 2011 klo 11.21 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

No niinpäs löytyykin, kas kun ei aiemmin huomannut, kiitoksia ja nyt vaan harjoittelemaan :)

Ps. Sinulla on ihana blogi!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu