Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Hepostelua

sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Hepostelua

Mun keskimmäinen on hevoshullu. Ratsastaa ja käy heppakerhossa. Joululahjatoiveet oli kaikki heppa-aiheisia, siispä yhtenä lahjana liput Apassionataan.
Onnellinen tytär. Koko show oli jees, mutta molemmin puolin myös se kahden kesken vietetty aika. En yhtään ole heppaäitejä, varmasti todella koominen näky talleille kuskatessani (yleensä suoraan töistä, pitkissä saappaissa ja villakangastakeissani :D), mutta jopa minä olin vaikuttunut.
Tätä ihmetellessä ja ihastellessa tuli mieleen taas kerran se, että pitäisi yrittää järjestää useammin "jotain" lasten kanssa ihan kahden kesken. Ei sen tarvitse olla mitään ihmeellistä tai edes kauhean arvokasta rahallisesti, mutta jotain, mitä voitaisiin pitää ihan meidän kahden keskeisenä juttuna. Mulla ainakin nämä 8- ja 10-vuotiaat matsaavat keskenään sen verran lahjakkaasti ja onnistuvat painelemaan toistensa ärsytysnappuloita, että ilo on monta kertaa kaukana ihan tavallisesta kauppareissustakin. 

Siispä. Otan tämän ohjelmaan! Mulla on kuvitelma, että saan tätä meidän arkea hiukkasen paremmin haltuun jättiläismäisellä liitutaululla, mihin merkataan tulemiset ja menemiset. Se liitutaulu on vielä vaiheessa "levy nurkassa, maali purkissa". Sinne voisi sitten merkata viikon ruokalistat, menot ja toiveet muutenkin. Saas nähdä, miten toimii :)

Mutta - tyytyväisiä oltiin. Tämä varmasti pysyy mielessä pitkään!
PS. Matkamusa tyttären valinnan mukaan: Michael Jackson-kokoelma. Auts.

Tunnisteet:

21 kommenttia:

6. helmikuuta 2011 klo 20.09 , Blogger Johanna kirjoitti...

Teillä on varmasti ollut ihanaa <3

ihana kuva teistä. Mukavaa sunnuntain jatkoa.

 
6. helmikuuta 2011 klo 20.19 , Blogger anne kirjoitti...

Samassa paikassa oltiin eilen nuorimman tyttären kanssa. Neiti 5-veen silmä ei herpaantunut kertaakaan esityksestä. Äiti sitä vastoin ihmetteli tyttärensä intohimoa hevosiin. Meillä ei myöskään asia ole periytynyt äidiltä ja tyttären heppahulluus onkin isän ja tyttären yhteinen juttu ollut jo kolmatta vuotta.

 
6. helmikuuta 2011 klo 20.41 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ajanhallintasysteemit kiinnostais tälläkin. Myös se, mimmonen liitutaulu teille on tulossa :)

Tosi kaunis kuva teistä. Ihana.

 
6. helmikuuta 2011 klo 20.42 , Blogger sannis kirjoitti...

Joulunalla tuosta olikin "juttua", eli mäkin olin siellä heppahullun tyttäreni ja kummitytön kanssa. Laatuaikaa ja tytöt nauttivat. Ensi lauantaina luistelijatytön kanssa Disney on ice- show:n.

Ihana kuva teistä!

 
6. helmikuuta 2011 klo 20.46 , Blogger Rilla kirjoitti...

JOhanna: oli tosi mukavaa! EI yhtään kiukuteltu. Kumpikaan meistä :D

Anne: heh, tiedät siis, millaista on olla hevostytön äiti. Olematta itse yhtään hevosäiti :) En tiedä, katsoo nyt, miten tämä tästä muotoutuu vuosien varrella :D

Anonyymi: jos jotain näytettävää tulee, niin varmana :D

Sannis: juu, sulta se vinkki tulikin! Tuhannet kiitokset siis - meiltä molemmilta :D

 
6. helmikuuta 2011 klo 20.54 , Blogger Terhi kirjoitti...

Onpa hyvä kuva teistä! Uskon, että teki hyvää ja oli teistä molemmista mukavaa olla ihan vaan kaksin :) Mä oon kans viime aikoina miettinyt, että pitäis antaa kullekin lapselle aikaa ihan kahden kesken - sen ei tosiaan tartte olla kummoista eikä kallista. Lapset taatusti arvostaa omaa aikaa vanhemman kanssa, kun normaalioloissa joutuvat kilpailemaan huomiosta. Mukavaa alkavaa viikkoa! Ps. tein tänään pienen H&M Home-tilauksen ;)

 
6. helmikuuta 2011 klo 20.55 , Blogger Marita kirjoitti...

Hyvä valinta! Tyttärestä tulossa samanlainen kaunotar kuin äidistään:)

 
6. helmikuuta 2011 klo 21.44 , Blogger Rilla kirjoitti...

Terhi: just näin. Varsinkin nyt vielä kun ne tahtoo viettää aikaa meidän kanssa. Tulee vielä ne toisenlaisetkin hetket.. Mitä tilasit?

Marita: oli ihan nappivalinta!

 
6. helmikuuta 2011 klo 22.17 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oliko uudempaa vai vanhempaa Jacksonia :) Lasten kanssa kyllä olisi kiva viettää enemmän aikaa kaksin. Aina se vaan ei ole mahdollista. Jos pystyy järjestämään niin kaikki nauttivat.
Jenna
PS. Sulla on niin ihana blogi

 
6. helmikuuta 2011 klo 22.22 , Blogger Hanne kirjoitti...

Ihana kuva teistä!

Apassionata on varmasti elämys. Hieno lahja tytölle:)

 
6. helmikuuta 2011 klo 22.40 , Blogger Rilla kirjoitti...

Jenna: vähän sekä että. Ja kiitos, kiitos.

Hanne: kyllä oli. Onneksi on tämä blogimaailma, mistä saa aina loistavia vinkkejä :)

 
7. helmikuuta 2011 klo 0.16 , Blogger Terhi kirjoitti...

Niinpä, ei ne pian enää halua olla meidän kanssa eikä kehtaa liikkua kalkkisten kanssa missään ;) Tilasin pari tyynynpäällistä, kankaisia säilytys'koreja' ja kaitaliinan. En muistaakseni muuta :O Tällä kertaa, hih.

 
7. helmikuuta 2011 klo 5.54 , Blogger ania kirjoitti...

Tyttärellesi merkitsee takuulla hurjan paljon se, että olet kiinnostunut (tietenkin olet) ja innostunutkin hänen harrastuksestaan ja jutuistaan ja sulla on aikaa nimenomaan hänelle (ja sitten vuorostaan niille toisille). Nuo tyttöjenpäivät ja -viikonloput on tärkeitä. Tulee se (lyhyt) vaihe heidän elämässään, kun et enää kelpaa mukaan ja sitten taas se aika, kun oikein pyydetään. Nuo tärkeät hetket ja yhteiset jutut eivät koskaan unohdu. Teillä on ollut upea päivä! Ihana hymytyttö :) ...ja äiti!

 
7. helmikuuta 2011 klo 7.01 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippa!
Olin viime vuonna ekaa kertaa lasten kanssa, tänä vuonna en päässyt työesteiden takia, harmitti. Meidän reissu oli myös sellainen että jäi meidän kaikkien mieleen, tosi hieno esitys ja muutenkin oli mukavaa. Ajattelin silloin juuri samoin kuin kun sinäkin, tätä lisää : )
Apassionata antaa varmasti paljon vaikka ei olisikaan hevosista ylenpalttisesti kiinnostunut. Minä olen 43v. heppähöperö....
anne

 
7. helmikuuta 2011 klo 8.29 , Blogger Teija kirjoitti...

Ihania postauksia nää viimoset! Mäkin oisin halunnut apassionataan, vanha heppahullu. Ja teijän mustavalkonen kylppäri on just ihana myös! Mä vähän kävin klikkailemassa pojalle vaatetta kesäksi henkalta viime viikolla, mutten yhtään tajunnut mennä home-osastolle?? Aika paljon on kyllä tullu tilattua sieltä viime vuosina, tykkään!


Pimpsa-pannaria, heh! :D

 
7. helmikuuta 2011 klo 20.41 , Blogger maria kirjoitti...

Oli varmasti elämys molemmille (:
Meillä oli pari vuotta oma hevonen
ja totesin että musta on aikuisen tullu liian laiska ja arka heppatouhuihin,,,mutta muistan miltä lapsena hevoset tuntuivat, olisin voinut asua tallilla. On tosi tärkeetä että äiti on kiinnostunut tyttären harrastuksesta vaikkei omalta tuntuisikaan. Muistan omani valittaneen vain hajushaitasta...mun mielestä hevoset tuoksii jumalaisen hyvältä (;

 
7. helmikuuta 2011 klo 20.43 , Blogger maria kirjoitti...

...pitäis varmaan opetella oikein kirjoitusta...heh

 
8. helmikuuta 2011 klo 0.06 , Blogger Maati kirjoitti...

Se yhdessäolo tosiaan on tärkeää lapsille sekä vanhemmille, niitä on myöhemmin kiva molempien muistella. Niin ihana yhteiskuva!

 
8. helmikuuta 2011 klo 17.27 , Blogger ANNAO kirjoitti...

Kaunis kuva teistä :)
Varmasti ollut upea show, pari ystävääni oli myös katsomassa sitä ja kehuivat kovasti esitystä.
Minä olen ollut pienestä asti heppatyttö :)

 
8. helmikuuta 2011 klo 23.55 , Blogger Krisse kirjoitti...

Kivva tuo alimmainen kuva..:-)ja muut..

 
22. helmikuuta 2011 klo 18.47 , Blogger Road trip in Finland kirjoitti...

Huvittavaa miten samanlaiset mieltymykset on tyttärelläni. Meidän kymmenen vuotias sai viimevuonna lahjaksi liput apassionaattaan ja viime vuosi meni michael jacksonia kuunnellessa, kunnes yhtäkkiä mieli alkoi halajaa indie musaa. (äidin provosointi varmaan tehnyt tehtävänsä käännytyksessä:)) Hevostelu silti jatkuu ja saa jatkuakkin!
Riikka/RTIF/WEEKDAYCARNIVAL

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu