Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Brunette pukeutuu

maanantai 28. maaliskuuta 2011

Brunette pukeutuu

Näitä elämän suuria asioita. Vaatteet (ja hiukset).
Hiukkasen hermostuneena olen räplännyt tänään vaatekaappiani. Että sopiiko tähän  hiusväriin vanhat vaatteet (nojoo, miten pieleen voi mukamas mustalla ja valkoisella mennä) - mutta se muu. Eli, mun "väri" - siniharmaa.
En kyllä tunnusta kokeilleeni kaikkea :) Ihan vaan yhtä tai kahta juttua (kun kuitenkin on nää lapset, joita pitää ruokkia, yms ties mitä - ja - ainiin, se päivätyö)
Mummonuttura ei välttämättä ole se juttu, mutta... 
Ehkä tän kanssa voi elää? En ole vielä ihan päättänyt, että mitä olen mieltä. 


Töissä parasta työkaveria piti varoittaa tekstarilla etukäteen. Ja tietysti olin klassisesti aamupalaverissa vähän myöhässä ja tunsin välittömästä suurta tarvetta selittää kaikille värinvaihdostani :) Varsinainen sisääntulo...olisin ollut vaan hiljaa!


No, pahin hiustunnekuohu takana. Nyt mennään näillä karvoilla - ainakin seuraavat muutamat viikot. Tsemppiä kohtalotovereille, joita ed postauksen perusteella on lukuisia :D


PS. Mies tykkää. Tai sitten se vaan sanoo niin, etten enää puhuisi mitään hiusvärijuttuja... ;)

Tunnisteet:

27 kommenttia:

28. maaliskuuta 2011 klo 20.55 , Blogger Marja kirjoitti...

Aijoo.. toi vaatepuoli tässä on paha ;D Terkuin just kampaajalta kotiutunut, ja tismalleen samannäköisenä kuin aiemminkin. Teki koko ajan mieli huutaa, että leikkaa lyhyeksi, taio upeet raidat, muuta mut!! Mutta en saanut sanoja ulos suustani sillä tuumin, että jos olenkin huomenna taas tämän vanhan JÄMÄHTÄNEEN lookin kannalla. Nyt ärsyttää. Mutta kampaajalle mennessä ärsytti taas niiiiin kaikki työasiat yms. että mietin hiusmuutoshalukkuuteni johtuvan ainoastaan siitä.. no, ens viikolla jos vielä tuntuu samalta niin painelen yhdellä lahjakortilla toiseen kampaamoon ja leikkautan 15 cm veks! Vähintään.

Pikavalitusvirsi, sori muille :) Niin ja meillä mies totes, että niin tehtiinkö sulle jotain. Olis pitänyt vastata että ei tehty, mutta reilut sata euroa meni silti.

 
28. maaliskuuta 2011 klo 21.03 , Blogger Tiina kirjoitti...

Kuulkaas, tuo ei oo yhtään paha, näytät kivalta noin. Se on varmasti vaan omaan silmään outo, kun olet tottunut näkemään itsesi vaaleana :)

 
28. maaliskuuta 2011 klo 21.08 , Blogger Terhi kirjoitti...

Mun on pakko todeta tähänkin postaukseen, että tuo on ihan älyttömän hyvä!! Sehän on vaan positiivista, että sopii sekä tumma että vaalea hius :) Ja hei, kyllä se mies ihan tosissaan on, usko pois :)

 
28. maaliskuuta 2011 klo 21.09 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi Rilla, sinä olet kaunis, olkoot hiuksesi minkä väriset tahansa.
Kauniit kasvonpiirteesi korostuvat enemmän tuossa tummemmassa versiossa.

On se vain kummallista, minä tykkään kovasti harmaasta väristä, mutta Ou Nou, kun se on omissa hiusjuurissa ;)

Naomi

 
28. maaliskuuta 2011 klo 21.10 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tuo hiusväri on ihan nätti, mutta kokemuksesta tiedän, että blondista on tosi vaikea muuttua tummaksi. Se blondius on osa identiteettiä ja niin se vaan menee!

Kyllä ne sun hiukset vielä kolmannenkin värjäyksen kestää, joten kampaajalle vaan! :)

 
28. maaliskuuta 2011 klo 21.18 , Anonymous Eija kirjoitti...

Hei Rilla, itse vaihdoin omasta väristäni eli blondista bruneteksi pari vuotta sitten, tykkään edelleen hurjasti, ja siniset silmätkin näyttää sinisemmiltä tumman tukan kanssa :) Kesti kyllä aikansa tottua tummaan, kun oli "aina" ollut vaalea (muutamaa punaista kokeilua lukuunottamatta), sitä on vaikea selittää, mutta jotenkin koin olevani "henkisesti" blondi vielä pitkään värjäämisen jälkeen, enkä nyt tarkoita blondiutta siinä tylsässä/tyhmässä merkityksessä... Vaihtelu virkistää, ole vaan hetki tuon tukan kanssa, niin ehdit ainakin päättää mitä mieltä olet :) Hyvältä se näyttää.

 
28. maaliskuuta 2011 klo 21.24 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mies on oikeassa, sopii mielestäni sinulle ja tuo kasvon piirteet esille ja tumma väri kehystää ihan eri tavalla! Itse olen tuon saman vaiheen käynyt, vuosia vaaleahkona menin ja sitten istahdin erään MM-tason parturi-kampaajan tuoliin ja annoin vapaat kädet. Hieman alussa vaati totuttelua, mutta vaaleaksi enää en palaa!

t. seitsemäs vuosi brunettena

 
28. maaliskuuta 2011 klo 21.27 , Blogger Anniina kirjoitti...

Hei tosi kiva tukkaväri! PALJON pahempikin voisi olla, eihän toi edes näytä tukkakatastrofilta jos et itse mainitse siitä kaikille ;) Olen huomannut että on hirveän vaikeaa tummentaa vaaleita hiuksia vain hiukan, ilman että tulos on kellertävä tai vihertävä... Sitten seuraava vaihe onkin jo kunnolla tummempi. Mutta on oikeasti tosi kiva väri. Mielestäni lisäksi sen verran neutraali että useimmat vaatteet sopii kyllä varmasti jatkossakin :) Lisäisin vielä että tumma jotenkin nuorentaa, vaikka et vanhalta näytä toki vaaleanakaan :)

 
28. maaliskuuta 2011 klo 21.28 , Blogger Ellis kirjoitti...

Ihana vahinko - tykkään, että sopii sulle tosi hyvin :)
Mullekin on käynyt samoin. Eka lapsukainen oli ihan vauveli, kun kävelin kampaamosta "pikku" värihuuhtelun jälkeen myös yhtä brunettena ulos. Kurkistin kotipihassa vaunuihin, joissa pikkuinen nukkui ja äitini, joka oli lapsenvahtina meinasi saada slaagin, kun joku ventovieras tunkee vaunuihin... No, minähän se vaan olin... :)
Pidin väriä hetken aikaa, mutta sisäinen blondi vaati väriään takaisin...
Mut silti... sopii mahdottoman hyvin väreihisi ja kasvoihisi tuo tummempikin sävy!

 
28. maaliskuuta 2011 klo 21.31 , Anonymous Mari kirjoitti...

Sopii todella hyvin tuo tumma tukka ! En ole aiemmin edes huomannut, miten siniset silmät sulla on. Tämän värin kanssa ne korostuu todella kauniisti :)

 
28. maaliskuuta 2011 klo 21.38 , Blogger Maati kirjoitti...

Usko miestäs vaan ja meitä muita, hyvin toi tumma sopii! Rento asu!

 
28. maaliskuuta 2011 klo 21.53 , Blogger Rilla kirjoitti...

Marja: no sun ei ainakaan tarvi miettiä vaatetuspuolta :D Kuule, sulle sopis polkkis ihan loistavasti. Näen sut jo siinä. Mut pidä väri ;) Meillä mies yleensä aina ollut hyvin tietoinen mun kampaajareissusta - siis muistaa, AINA ei oo ollut ollenkaan varmaa, että jotain on tehty!! (Paitsi rahaa mennyt)

Tiina: aina tuntuu hullulta kun näkee itsensä peilistä. Paitsi jos on hiukset kiinni (mikähän siinäkin on)... siksi mummonuttura :D

Terhi: harjoittelen olemaan tällä. Olis nyt vähän säälittävää hävittää tää heti. Annan sille mahdollisuuden ;)

Naomi: Voi kiitos. Ja näinhän se on, oma pää ja toisten hiukset.. ei sama. Minäkin tykkään ihailen kauniin punaisia hiuksia aina! Eikä mitään toivoa, että voisin olla itse niissä ;)

Anonyymi1: hmmm... itse asiassa - neljännen värjäyksen :) No, katson, mitkä on tunnelmat muutaman viikon päästä. Olet kyllä oikeassa tuosta blondiudesta - se on just näitä "state of mind"-juttuja. Tänään kaupan kassalla kortilla sählätessäni totesin myyjälle olevani varsinainen blondi. Katsoi mua hiukan hitaasti ;)

Eija: samaa mieltä! Kuten tuossa yllä selitin. Eikä se blondius aina ole Se Juttu. Mikä parikymppisenä on ollut ihanaa, ei välttämättä enää ole parinkymmenen vuoden päästä. T nimim just Ruotsin miljonääriäitejä katselleena :)

 
28. maaliskuuta 2011 klo 21.55 , Blogger Merja K kirjoitti...

Minä myös kiinnitin silmiesi väriin huomiota, asia jota en ole ennen huomannut. Hiusten väri on upea, mutta täytyyhän siinä itsekin viihtyä :)

 
28. maaliskuuta 2011 klo 21.58 , Blogger Rilla kirjoitti...

7. vuosi brunettena: joo, ei tämä varmasti ihan niin yksioikoinen juttu ole! Aiemmin tykkäsin poikkeuksetta aina vaaleasta tukastani. Nyt viime vuodet sävy on aina hiukan tökkinyt. Johtuu varmaan naaman vanhenemisesta ja oman pohjan tummumisesta. Nyt mielenkiinnolla odotan, minkänäköinen juurikasvu tähän ilmaantuu!

Anniina: sanoit taikasanat :D Heh, no, kampaaja sanoi mulle ihan just tota samaa. Plus sitä, että kun hius on niin käsitelty, ei se väri pysy/tartu samalla tavalla kuin käsittelemättömään.

Ellis: heh, minäkin odotin, että lapset olisi suurinpiirtein itkeneet. Nuorin ei ollut moksiskaan, keskimmäinen kehui maasta taivaisiin ja vanhin oli eniten epäileväinen :D

Mari: voi kiitos. Ja joo -eikös ruskea ja sininen ole hyvät yhdessä muutenkin ;)

Maati: yritän! Kaikkeen kait tottuu. Mulla edellisen kerran tumma tukka kaksvitosena. Ja siitä on jo "jokunen" vuosi :)

 
28. maaliskuuta 2011 klo 21.59 , Blogger Rilla kirjoitti...

Merja K: niin pitää. Yksi tykkää tummasta, toinen vaaleasta, itse en ole ihan varma, että mistä :)

 
28. maaliskuuta 2011 klo 22.03 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mies on oikeassa. Sopii sinulle(kin) blondia paremmin. Aivan vaaleat hiukset ovat vaateliaammat kasvoille. Minusta ne ovat myös pliisummat. Anna ainakin tolle värille hiukan aikaa.

 
28. maaliskuuta 2011 klo 22.18 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Höpö höpö näitä aikaisempia kirjoittajia. Olet blondi ja se sopii sulle paljon, paljon paremmin! Väriä päähän vaan!

 
28. maaliskuuta 2011 klo 22.18 , Blogger -Jassu- kirjoitti...

Voi Rilla :-) Usko nyt jo kun näin moni sanoo, hiukset ovat tosi kivat!

Itse muutan väriä tummasta vaalealla raidoitetuksi vähintään kerran vuodessa (ei vissiin ihan hyvä hiuksille sekään) ja monesti muutoksesta järkyttyy moni muu enemmän kuin itse! Omasta mielestäni kummassakin värissä on puolensa, toki hetki menee totutellessa. Ja sun ihanan hillitty ja klassinen vaatevalikoimasi käy mainiosti kumpaankin lookiin!

(P.S Ei ollut Sellon Gantin liikkeessä sitä sun ihanaa tunikaa, pöh.)

 
29. maaliskuuta 2011 klo 0.00 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tosi upea uusi lookkisi.Minä tykkään tosi paljon.

-Sari

 
29. maaliskuuta 2011 klo 0.56 , Blogger Lissu kirjoitti...

Mun mielestä sulle sopii sekä vaalea että tumma. Minä olen aina ollut blondi, mutta kerran repäisin ja värjäsin tukan punertavan tummanruskeaksi, jotenkin sain paljon enemmän väriä kasvoilleni ja kun muutuin blondiksi uudelleen, olin aika pliisu...Olisin värjännyt uudelleen, mutta tukka ei kestä :(

 
29. maaliskuuta 2011 klo 9.24 , Blogger Sanna-Riikka kirjoitti...

Moix!

No mutta, täällähän on valla uusi tyttö, jolla onkin uusi tukka! Piti oikeen katsoa, että onkos se Rilla vai joku kaksoisolentosi tummana. Okei, kiva noita hiusvärejä on koitella, mutta sanoisin, että blondi sopii kyllä sulle paremmin. ei toikaan nyt mikään paha oo, mut silmä on varmaan niin tottunut "kultakutriseen" Rillaan;)

Ite muistan miten joskun vuonna kivi ja keppi värjäsin ite tukkani ihan vaaleex ja se oli kyllä niin kauhee, et voi vitjat. Oli kesä ja pipo päässä kampaajalle luikein - tummana ja ilman pipoa kävelin takaisin kotiin. Vaalee oli mulle kaamee, joten ymmärrän kyllä sun tuntemukset, kun ei oo sellanen olo, että tää on mun juttu!

 
29. maaliskuuta 2011 klo 10.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Täytyy myös todeta, että tuo sopii sinulle mielestäni paremmin kuin vaaleat hiukset, todella tyylikäs "lookki" ja silmäsi tulevat upeasti esille, ja kaikenkaikkiaan antaa kivasti väriä kasvoillesi. Monesti se vain on sellainen tottumiskysymys, mutta kannatan uudistusta ja vaihtelua. :)
Kuikuilen joka päivä täällä sinun kivassa blogissasi,mutta nyt vasta ensimmäisen kerran kommentoin. Tykkään blogistasi! Heleen

 
29. maaliskuuta 2011 klo 11.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kyllä tummat hiukset toimivat paljon paremmin. Sitä on jotenkin enemmän uskottavamman näköinen. Kun ikää tulee lisää, vaaleat hiukset ovat todella paljon vaateliaammat kuin tummat. Piirteesi tulevat nyt paljon paremmin esille; olet kaunis. Sinulla on kiva blogi, tykkään. Maritta

 
29. maaliskuuta 2011 klo 17.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hiukset on ihan älyttömän hyvät. Kyllä passaa ja sopii tykätä!

 
29. maaliskuuta 2011 klo 18.15 , Blogger ANNAO kirjoitti...

Väri sopii hyvin sulle :)

 
29. maaliskuuta 2011 klo 19.55 , Blogger Rilla kirjoitti...

Anonyymi1: annan aikaa :) Vähän on pakkokin, katsellaan. Vielä aina vähän hyppää kun näkee peilikuvansa!

Anonyymi2: heh, voi olla, että oot oikeassa - tai sitten et :) Katotaan nyt.

Jassu: raidoilla saa tosiaan ilmettä helposti muunneltua! Tässä päällä vähän jotain... Enemmänkin vois olla! Hitsi sitä tunikaa- Meiltä löytyis :D

Sari: kiitos :)

Lissu: no voi kurjuus. Minä taas pelkään, että jos tätä vaalennan, tulos on jotain hurrrrjaa :) Että antaa nyt vaan olla!

Sanna-Riikka: heh, ei kiva tuokaan. En kyllä tosiaan tiedä, mitä teen!

Heleen: ihan totta - ehdottomasti samaa mieltä, kasvojen väriin sopii paljon paremmin! Ja hiustahan tää vaan on...

Maritta: voi kiitos. Ja tuo, miten väri vaikuttaa kasvoihin, on ihan totta - suuntaan ja toiseen. Huomasin itse tuossa TOSI vaaleassa taas, että näytän sairaalta...

Anonyymi3: kiitos :)

ANNAO: kiitti! Heh, mun isä ei ees huomannut mitään.

 
30. maaliskuuta 2011 klo 21.42 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi, musta sun vaan kuuluu olla blondi..
No kesäaurinko sitten viimeistään korjaa asian:D

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu