Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Koppurakoiville

tiistai 1. maaliskuuta 2011

Koppurakoiville

Loistavia vinkkejä saaneen katse käsiin-postaukseen liittyen toivejatkoa - jalat :)


Tähän ensiksi kuitenkin... Käsipostauksen innostamana kävin ensimmäisenä hankkimassa BodyShopin hamppukäsivoiteen - hieman erikoisesta tuoksusta huolimatta. Nappasin mukaani myös purkin rasvaa erityisen kuivalle iholle. Pakko myöntää, että vielä hintansa huomioiden (reilu 10 euroa) tuo käsirasva on ihan loistava. Mulle kehuttiin myös Sisleyn käsirasva, mutta n kuusinkertainen hinta pistää vielä hiukkasen miettimään :)
Mutta ne jalat. Meidän oloissa jalat ovat kamalan kovilla. Talvi marinoidaan niitä paksuissa saapikkaissa, välillä sulatellaan jäätyneitä kalikoita, joskus taas haudotaan varpaita villasukissa. 
Ja sikäli mikäli kesä on tänäkin vuonna tulossa, sandaalit, pistokkaat, yms, yms jalat paljastavat kengät ovat ihan nurkan takana! Olen toiveikas :)


Kärsin kamalan kuivista kantapäistä. Jos mitään en tekisi, olisin taatusti niitä ihmisiä, joiden kantapäät tarttuisivat lakanoihin ja sukkahousuja ei saisi ehjänä pois jalasta!


Kuulemma säännöllisesti pitäisi käydä jalkahoidossa. En voi kehuskella mokomalla. Mutta, mulla on tällaiset "kotivehkeet" :)  Sata vuotta vanhat, mutta ihan pätevät pikkuhoitoon. Ei tietysti mitään verrattavissa kunnon jalkahoitoon...
Kuitenkin ihan ehdoton juttu olisi rasvailla jalkoja. Edes muutaman kerran viikossa. (Sanoi jalkahoitaja). Ero ihmisillä, jotka unohtavat jalkansa kokonaan, ja edes silloin tällöin rasvailevat, on huima.


Siispä. Rasvaan. Mitään suosikkia en ole löytänyt, mutta hamppukokeilun innoittamana ostin samaa settiä jalkarasvan. Viikon kokemuksella varsin toimiva sekin! Pientä mukavaa on myös jalkojen kuorinta. BodyShopin piparminttua tässä tarkoituksessa mulla ollut jo pitkään.
Eli - kuorin, rassaan ja rasvaan. Ennen kesää suunnittelen käyväni vielä jalkahoidossa ja aavistuksen houkuttelisi varpaiden kynsien geelaus.


Huomattavasti mukavampi sujauttaa sellaiset jalkaterät noihin Jimmyihinkin :)


PS. Löytyisikö teiltä hyviä jalkahoitovinkkejä? Rasvoista muihin rutiineihin?

Tunnisteet:

36 kommenttia:

1. maaliskuuta 2011 klo 20.18 , Anonymous T kirjoitti...

Rasvoista ehdottomasti parhaita ovat Dermosilin Foot Therapy -voiteet! =)

 
1. maaliskuuta 2011 klo 20.34 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Onko nuo jalkahoitokotisetit arvokkaita? Osaako niitä käyttää ja kannattaako? Mistä niitä saa? T. Sellainen, joka rikkoo niitä sukkahousuja kantapäillä

 
1. maaliskuuta 2011 klo 20.45 , Blogger mizyéna kirjoitti...

Ihan parasta jalkahoitoa on kesällä välimeren rannalla kävely :)) Hiekka kuorii ja suolavesi hoitaa ihan huomaamatta.

Suomen tuotteista en tiedä mitään. Käytän täällä apteekista ostettavia rasvoja.

 
1. maaliskuuta 2011 klo 20.46 , Blogger Annimanni kirjoitti...

Apteekista saa Acon punavalkoista special care tehovoidetta kuiville jaloille (nimenomaan purkissa olevaa, se on tujumpaa kuin vähän eri niminen tuubissa myytävä). Se sulattaa jo valmiiksi korppuuntuneita kantapäitä, tosin haisee ihan kamalan mummolle. Mutta hei, mitäpä sitä ei kauneuden eteen tekisi... :) Poika juuri selitti mulle, että "Isin kantapäät on _ihan_ murtuneet. Äidin ei ole!"

 
1. maaliskuuta 2011 klo 20.50 , Blogger Elämän Helmiä kirjoitti...

Itse tykkään Dermosilin Hand and foot night care sekä Dermosil Extra jalkavoide. Myös Scholl voide halkeileville kantapäille on ihan loistava.
Pitäisipä taas alkaa huolehtimaan jaloistaan, katsoen jo kevättä 8D
-päivi-

 
1. maaliskuuta 2011 klo 20.51 , Blogger Rilla kirjoitti...

T: Mun on varmaan pakko kokeilla noita Dermosilejä jo itsekin, niin moni on niitä kehunut...

Anonyymi: tuo omani on varmaan lähemmäs 10 vuotta vanha, en edes muista mistä tuo on. Mutta, voisin kuvitella, ettei ihan mansikoita maksa ja eiköhän noita löydy ihan nettikaupoistakin. Hyvin liotetuille jaloille toimii varsin hyvin!

Mizyena: no niinpä tietysti :) Kateus, kateus :D Ei käy tasan nämä systeemit. Siellä ei tarvitse marinoida jalkoja saapikkaissa. Uskon kyllä tuon tehoon!

Annimanni: Jalat saa haista mummolle ;) Vetää sitten vaikka sukat siihen päälle, ei tarvitse haistella :D Heh, vai murtuneet... Monilla taitaa olla!

 
1. maaliskuuta 2011 klo 20.52 , Blogger Rilla kirjoitti...

Päivi/Elämän Helmiä: tuota Schollia mullakin ollut joskus, oli ihan ok. Oliskohan tässäkin hommassa se säännöllisyys kaiken a ja o... :)

 
1. maaliskuuta 2011 klo 21.11 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Itse käytän tuota hamppu-käsivoidetta jalkoihin. On jotenkin rasvasempaa. Eli sitä jalkoihin illalla ja puuvillasukat yöksi jalkaan :) ja oikein pahasti ryvettyneisiin kantapäihin sulattajaksi apteekista salisylivaseliinia. Sitä kuuriluontoisesti 3-4 yksi reilu kerros ja sitten jalkakylpy ja raspasus ja kas, taas menee numeroa pienemmät kengät jalkaan :)
-Hennaliisa-

 
1. maaliskuuta 2011 klo 21.33 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippa Rilla!
Olen lukenut blogiasia jonkun aikaa. Itsellänikin on 3 lasta ja hyvin samantapainen elämäntilanne kuin sullakin. Asumme uudehkossa omakotitalossa ja puuhaa riittää. Pidän tyylistäsi, korusi ovat kauniita, kotisi on hieno ja tyylikäs. Jonkun aikaa olen ihmetellyt miten ihmeessä ehdit tehdä kaiken sen mitä teet? Ja varsinkin nyt, kun olet viikot yksin. Miten ylipäätänsä jaksat? Ja nyt luettuasi kenkä- ja kosmetiikkapostauksesi, mietin miten hurjasti käytät rahaa vaatteisiin ja kaikkeen mahdolliseen? Perheeni on mielestäni etuoikeutettu monessakin asiassa, myös taloudellisesti, mutta mulla ei ikipäivänä olisi varaa, eikä toisaalta haluakaan kuluttaa noin paljoa. Ei sillä, että tuomitsisin millään lailla, en toki, on kiva lukea muiden samassa elämäntilanteessa olevien ihmisten tarinoita ja arjen kulkua. Mun oli pakko käydä katsomassa noiden kenkien hintaa ja olin pyörtyä, en ole koskaan maksanut edes saappaista sen vertaa, mutta kauniithan ne ovat.
Jatkossakin mielenkiinnolla juttujasi lueskellen ja hyvää kevättä toivottaen,
Rauhalan asukas

 
1. maaliskuuta 2011 klo 21.34 , Blogger anne kirjoitti...

Mulla on jalanpohjat kuin vauvan peppu, pehmeät ja sileät. Mutta kesällä ovat erittäin alttiit vesikelloille ja hankauksille, kun kenkiä pidetään ilman sukkia. Mulla onkin aina laatikko vesikellolaastareita mukana reisussa kuin reissussa kesäisin ja välillä on ihan pakko vuorata kaikki varpaat+kantapäät varoiksi laastareilla. Käyn silti kerran puolessa vuodessa jalkahoidossa, se johtuu taas siitä, että kun juoksen paljon, niin jalatkin kaipaa hoitoa ja hierontaa.

 
1. maaliskuuta 2011 klo 21.51 , Blogger Rilla kirjoitti...

Hennaliisa: ohhoh, tuollaisesta apteekin tavarasta en ole ikinä kuullutkaan! Laitetaanpas listalle... :) Kiitos, siis :D

Rauhalan asukas: niin, nämä ovat niin kovin yksilöllisiä asioita. Elämäntilanne, varallisuus, tulot, säästöt ... tuskinpa näistä nyt mitään erityistä selontekoa kaipasit :) Mitä taas jaksamiseen tulee, arki rullaa omalla painollaan, organisoinnilla saa ihmeitä aikaiseksi plus hyvällä tukiverkostolla myös on iso merkitys, esim isompien lasten harrastuksiin kuskauksissa vanhemmistani on iso apu.

Anne: voi, en tiennyt, että tuollaisiakin ongelmia voi olla :)

 
1. maaliskuuta 2011 klo 21.59 , Blogger anne kirjoitti...

Niin ongelmansa kullakin, mutta se on tosiaan jännä juttu, että jalat kestää sukissa ja lenkkareissa juosta vaikka maratonin ( on testattu ), mutta ei kestä muutamaa sataa metriä kesällä sandaaleissa tai balleriinoissa ilman sukkia !

 
1. maaliskuuta 2011 klo 22.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moikka!

Toi hamppukäsivoide on kyl hyvä voide. Pitäis varmaan itsellekin taas käydä hakemassa tuubi.

Compeedin jalkavoide on muuten todella hyvä ja tehokas todella halkeilevillekin kantapäille (saa apteekista). Ja ei jää tahmasiksi levityksen jälkeen.

Anne

 
1. maaliskuuta 2011 klo 22.34 , Blogger nanna kirjoitti...

Höh, mun eka viesti katosi heti, kun lähetin.

Mutta siis kerroin, että mulla on Body Shopin peppermint jalkarasva, joka toimii mainiosti kesäisin.
Talvella vannon L'Occitanen jalkarasvaan, jota ensin ostin testimielessä minituubin ja heti perään ison tuubin. Rasvainen, mutta hyvin imeytyvä.
Jonkun kerran viikossa laitan sitä iltaisin nukkumaan mennessä ja sitten sellaiset varrettomat kesäsukat jalkaan.

 
1. maaliskuuta 2011 klo 23.17 , Blogger -Jassu- kirjoitti...

Täällä toinen koppurajalkainen! Ainoa hyvä puoli tuossa on se, että jalkani eivät ole koskaan haisseet hielle, en esimerkiksi joudu koskaan vaihtamaan sen takia sukkia (vaan sen takia, että sukat ovat lörpähtäneet tai muuten likaiset).

Tähän mennessä parhaat jalkarasvat ovat tosiaan tuo nimenomainen hamppurasva sekä Dr. Schollin joku erikoisrasva niille halkeileville kantapäille.

 
1. maaliskuuta 2011 klo 23.19 , Blogger Myrmeli kirjoitti...

Hmm, tästä joutunee siis lähtemään seuraavaksi ostamaan jalkavoidetta:D

Body Shopiin siis suuntaan tieni. Ostin itse sitä kovasti kehuttua Avenen Cold Cremeä, mutta itselläni ei ollut riittävän tehokasta. L´Occitanen käsirasva on ollut käytössä, katsotaan onko Body Shopista voittajaksi..

 
2. maaliskuuta 2011 klo 0.50 , Blogger Ellis kirjoitti...

Täälläkin yksi koppurajalka. Varpaitakin löytyy enemmän kuin pitäisi... Mulla kans Dermosilin jalkatuotteita, kylpysuolaa ja hoitavaa voidetta. Toimii mulla ja niissä on hyvä hinta-laatusuhde. Jos muistaisin hoitaa jalkojani useammin, ne voisivat paljon paremmin. Tuppaavat vaan unohtumaan. Käyn jalkahoidossa kerran-pari vuodessa.
Mukavaa maaliskuuta!

 
2. maaliskuuta 2011 klo 7.48 , Blogger ania kirjoitti...

Mun tämänhetkiset suosikit ovat Schollin Active Repair K+ (halkeileville kantapäille), jota suositellaan alkuun 2 x päivässä ja jatkoon kerran päivässä. Tätä olen joskus laittanut jopa halkeilleisiin sormenpäihinkin yöksi. AVONin Foot Works (Green Tea & Mint Cooling Moisture Lotion) on ollut myös hyvä ihan koko jalkaterään, viilentää mukavasti ja imeytyy hetkessä. Ennen tätä sai tilattua Dermosililta. Mistähän nyt? Dermosilin jalkavoiteet ovat myös tuttuja. LANCOMEn Nutrix Royal Bodya (äärimmäisen ravitseva hoito vartalolle) käytän jaloissa polviin asti talviaikaan. Tuotteen tuoksu ei miellytä, mutta se on todella ravitsevaa, rasvaista. Sitten raspaus. Minä raspaan ja raspaan. Joku on sanonut, ettei raspia pitäisi käyttää kauhean usein (?), mutta miten ne rasvat ja hoitovoiteet imeytyy, jos on kauhean paksu kuollut solukko vastassa? Jalkani voivat hyvin, kun pidän niistä huolta. Jos jätän hungingolle, seurauksena nimenomaan talviaikaan kuivat korppukantapäät ja verta vuotavat halkeamat. Kiitos jälleen hyödyllisestä postauksesta <3

 
2. maaliskuuta 2011 klo 8.28 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Itse käytän tuota samaista Body Shopin jalkavoidetta vuorotellen apteekeista saatavan CCS-jalkavoiteen kanssa. Kaikkien kokeilujen jälkeen tuo CCS on aivan ykkönen!! Myös jalkahoitajani suosittelee sitä :) (Käyn kaksi kertaa vuodessa yleensä jalkahoidossa...) CCS:llä on myös muuten hyvä käsivoide CCS Oliva, jos pitää oliivin tuoksusta. Sarjassa on myös tavallinen käsivoide. Löytyy melkein joka apteekista. Terv. Ingrid

Aurinkoista kevättä!!!!

 
2. maaliskuuta 2011 klo 8.36 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihan pakko on nyt tulla suosittelemaan Vichyn Podexin-rasvaa jaloille, ja saman valmistajan Lipidiose-voidetta käsille.

Äärimmäisen hyviä ja tehokkaita, parhaat voiteet joita olen koskaan käyttänyt :)

 
2. maaliskuuta 2011 klo 9.14 , Blogger Aamunkukka kirjoitti...

Olen kuullut sellaistakin huhua että apteekissa myydään diabeetikoille tarkoitettua jalkarasvaa joka pitää aukeavat kantapäät kunnossa ihan jokaisella;-) itse en ole vielä testannut mutta duunikaverini (nuori nainen joka käyttää aina korkokenkiä ja on viimeisen päälle huoliteltu) kertoi näin. Kesällä varsinkin kun jalat ovat aina näkyvillä niin pitää tosiaan tsempata jalkahuollon suhteen.

Itse käyttelen merkkejä laidasta laitaan mutta tarkka olen sen tuoksun suhteen, mitään pahanhajuisia en voi käyttää, yäk. Itse "vannon" ihan perinteisen valkovaseliinin nimeen. Jalkojen raspaus,kuivaus, valkovaseliinia reilusti ja sukat jalkaan. Toimii, jalkojen iho on ton hauteen jälkeen pehmeä ja kuin "uusi". Schollin rasvat ovat myös ihan ok, ainakin se halkeileville kantapäille tarkoitettu.

Mutta nyt on pakko jatkaa töitä, iloista päivää sinulle ja kiitos vielä kerran näistä loistavista vinkkipostauksista! Se manikyyri-juttu on ihan legendaarisen hyvä!!!!

 
2. maaliskuuta 2011 klo 9.40 , Blogger Sinisilmä kirjoitti...

Kyllä se vaan niin taitaa olla, että vanhaa kunnon Tummelia ei voita mikään, mitä tulee kuiviin kantapäihin :)

 
2. maaliskuuta 2011 klo 11.00 , Blogger Marja kirjoitti...

Hitsit, tämän postauksen jälkimainingeissa minunkin kai on ryhdistäydyttävä näiden koppuroitteni suhteen! Meillä on miehen kanssa molemmilla ihan toivottoman kuivat jalat näin talvisin - vuoroilloin valitellaan halkeamia :) Lattialämmitys vaan lisää kuivumista...

... mä vaan olen niin turkasen laiska hoitamaan jalkojani... keväällä kyllä sitten kauhealla kiireellä ryhdistäydyn jotta kehtaisin käyttää sandaaleita :) Mutta jospa nyt kävisin hakemassa jotain noista suositelluista apteekin tököteistä ja aloittaisin ryhdistäytymisen jo nyt! Tai varaisin ajan vyöhyketerapiaan pitkästä aikaa - se saa mut aina huolehtimaan koivistani kun eihän sinnekään kehtaa näillä korpuilla mennä. En mä kehtaa mennä jalkahoitoonkaan näillä.. :) En edes muista milloin olen käynyt moisessa, olisinko käynyt elämäni aikana kaksi kertaa! Tosin ensin pitäisi kyllä varata kasvohoito - sielläkään en ole käynyt varmaan pariin vuoteen... järkkyä! Olisi ihanaa jos olisi varaa hoidattaa itseään vaikka kerran kuussa - tai edes kerran quartaalissa :) Kai sitä olisikin jos ei tuhlaisi rahojaan kaikkeen turhaan..

 
2. maaliskuuta 2011 klo 14.25 , Blogger Tuvalu kirjoitti...

Täähän on hyvä postaus, saa tuntea itsensä huonoksi jalkojen hoitajaksi ;) Totta se on, kerran viikossa jos sitäkään muistan kuoria (just tolla Body Shopin peppermintillä, ihana!) ja rasvata (Freemanin peppermint&plum) mutta heikoin tuloksin... :/ Käyttämäni jalkarasva on varmaan niille joilla ei ole juurikaan kovettumia, koska itse käytän sitä vaan sen takia että puteli sattuu löytymään kaapista. Hyvä kuulla laadukkaammista tuotteista, vielä ehtii ennen kesää! :D

 
2. maaliskuuta 2011 klo 16.42 , Anonymous Miia kirjoitti...

Avonia saa tilattua Avonin omilta nettisivuilta. Pitää ryhtyä ns kauneuskonsultiksi, mutta silti voi tilailla vain omaan käyttöön. Sama käytäntö kuin Dermosililla. =) Itse tilaan kummaltakin ja ihan vaan omaan käyttöön, joskus myös ystävät tilaavat kauttani. Hyvä hinta-laatu -suhde! Suosittelen kumpaakin, niin rasvojen kuin myös meikkien ja tuoksujen takia. ;)

 
2. maaliskuuta 2011 klo 18.46 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Body Shopin hamppuvoide on tosiaan hyvää, mutta mulla on kaapissa myös Tarjoustalosta ostettu iso purkki vaseliinia. Vaseliinia pitäis laittaa jalkoihin yöksi ja sitten kelmu päälle ja sit sukat. Mut en todellakaan ikinä jaksa... Silloin joskus kun olen jaksanut, niin toimii! Käsirasvoista en jaksanut kommentoida, mutta laitan nyt tähän oman suosikkini, joka löytyi vahingossa Eve-nimisestä kaupasta. Merkki on Ziaja ja tuote Natural Olive hand & nail cream. Maksoi jotain 3 e ja on tosi kevyttä, imeytyy hetkessä. Ihanaa! Löysin myös Helsingistä Alanya-nimisestä turkkilaisesta kaupasta marjajugurttikäsirasvaa, joka on aika eksoottista, mutta ei mikään huipputuote.
- Outi -

 
2. maaliskuuta 2011 klo 20.11 , Blogger mansardikaton alla kirjoitti...

Mulla on myös ongelmana koppurakantapäät..muutama hyvä keino on, jos vaan ehtisi ja jaksaisi :)
1. rasvaa yöksi ihan reilusti ja muovipussit jalkoihin ja siihen vielä sukat. Pehmenee tosi paljon, tää on oikea tehohoito. Kosmetologini sanoi että on ihan hassua kun ihmiset laittaa rasvaa ja sitten puuvillaiset sukat..ne sukathan imee ison osan siitä rasvasta pois..vaan muovipussi/kelmu niin johan muhii. Onko se sitten niin kivan tuntuista nukkua muovipussin jaloiss on eri juttu
2. syö paljon tofua
3. apteekin vichy rasva kovettumille. minusta tosi hyvä

 
2. maaliskuuta 2011 klo 21.34 , Blogger kisu kirjoitti...

Mulla on kans hetki sitten alkanut kisu ja varsinkin jalat kesäkuntoon projekti. Koetan rasvata jalkoja vähintäänkin säännöllisen epäsäännöllisesti. Toi Body Shopin voide on multa kokeilematta, varmaan pakko marssia hakemaan, kun kaikki uudet konstit on kyllä todella tervetulleita!

Mukavaa alkanutta maaliskuuta!
-kisu-

 
3. maaliskuuta 2011 klo 0.09 , Blogger marikan kirjoitti...

Mun on nyt ihan pakko tulla hehkuttamaan Schollin hoitopuikkoa halkeileville kantapäille tuotetta! Ihan huippu. Oon nyt käyttänyt sitä n.puoltoistaviikkoa aamuinilloin ja mikään rasva ikinä ei ole tehonnut niin hyvin, ku tää tässä nyt. Todellakin tehoaa, tätä menoa mun korppukantapäät on kohta ku vauvan kantapäät =), no ei kai sentäs, mut oon niin happyhappy, et vihdoin löytyi sellanen tuote, joka ihan oikeesti auttaa saamaan korppukannat sileeksi. Toi on sellanen puikko, jota sivellään suoraan kantapäihin, käsiä ei tarvitse ollenkaan sotkea, et tosi näpsäkkäkin vielä. Kannattaa kokeilla. Voin tulla raportoimaan myöhemmin vielä, tuliko näist kantapäistä lopulta yhtä pehmeet, ku vauvan kantapäät ;)

 
3. maaliskuuta 2011 klo 6.12 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kuorin jalat suihkussa Ruohonjuuresta ostetulla kookos-sitruuna-suolakuorinnalla ja rasvaan. Esim. LCN:n citrus foot cream toimii mulla. Lisäksi kerran viikossa käärin jalat elmukelmuun pariksi tunniksi. Siellä pehmentyvät kivasti. Hirveesti en raspaa, koska ankara raspaaminen pahentaa kovettumia. Olen käynyt varpaankynsien geelauksessa, tosi kivat on, mutta vähän jäi mietityttämään välineiden puhtaus. Ei toiminut ihan niin, miten esim. jalkaterapeutilla jalkahoidossa käydessäni.

 
3. maaliskuuta 2011 klo 8.10 , Blogger Sanna-Riikka kirjoitti...

Mun pitää kanssa nyt kyllä ottaa itteeni niskasta kiinni ja lähtee käymään ruokkiksella tuolla Body Shopissa, mulla on kantapäät ihan korput!!! Vaikka kävin juuri tuossa viikko sitten jalkahoidossakin!! Kiitti hyvästä vinkistä!!!

 
3. maaliskuuta 2011 klo 16.53 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Joku taisi jo tämän mainitakin, mutta ihan ehdoton kantapäävoide on Vichyn Podexine halkeileville kantapäille. Pieni putkilo, mutta täyttä tavaraa! Hinta reilun kympin apteekissa.

 
3. maaliskuuta 2011 klo 21.24 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heips!
Eipä ollut vielä kukaan kehunut mun suosikkia eli apteekista saatavaa Helosan-voidetta :) Siinä on UREAA, jota nimenomaan suositellaan kuivalle iholle!

 
3. maaliskuuta 2011 klo 23.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ylitse muiden on apteekista saatava Widmerin Wicarba emulsiovoide! vaikutuksen huomaa jo eka kerran jälkeen.

Taiska

 
7. maaliskuuta 2011 klo 14.09 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jätän vielä kommentin tähän, vaikka muutama päivä onkin postauksestasi jo kulunut.

Kuorintana käytän itse ihan vain oliiviöljyä (tai mitä tahansa öljyä sattuu olemaan) + hienoa sokeria. Teen runsaan desin satsin pikkuiseen kulhoon, siis öljy ja sopivalta tuntuva määrä sokeria sekaisin. Joskin, pakko tunnustaa, paljon useammin voisin tätä harrastaa kyllä :)

-Sinna-

 
10. maaliskuuta 2011 klo 12.02 , Blogger Regina kirjoitti...

Rilla pakko vielä laittaa tähän oma rasvavinkki. Ainoa oikea superhyperkoppuroille sukkahousutappajille. Emu oil heel balm. Ainoa mikä toiminut mulla, saa halvalla Feelista http://www.feelunique.com/p/Emu-Oil-Well-Emu-Oil-Heel-Balm-50g :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu