Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Mukavuusalueella

maanantai 21. maaliskuuta 2011

Mukavuusalueella

Baltsukelejä odotellessa kaapeista on kaiveltu kaikenlaista vähän vähemmän saapikasta. (Saapikkaisiin ja niiden säilytykseen liittyen - mulla on niksipirkkatasoa oleva keksintö :D ... Palaan siihen). Välikausimallina, kovin lämmintä, mutta matalaa - maailman mukavimmat mokkasiinit. Ruskeaa mokkanahkaa...
... ja pehmeää karvaa sisäpuolella :)

Nämä ja pehmeistä pehmein kashmir-huivi...
Plus leveät farkut... (Huom, läjät lattialla "ihan tarkoituksella" - kun yöpöydän kaappiin ei enää mahdu :D)
Rentoilua ja mukavaa! Sitäpaitsi, noita farkkuja ei voi käyttää muuten kuin matalien kenkien kanssa. Muuten näyttäisivät 25 vuotta liian lyhyiltä


Viikko on alkanut ja arvatkaas mitä kävin tekemässä tänään... Istuin VÄRIHUUHTELUSSA. Äh. Mun kampaajalla oli onneksi harjoittelija töissä tän viikkoa, pääsin. Tää väri tuntui kellertävältä (ei välttämättä näkynyt kuvissa, mutta oli, kun kerta mieskin sanoi, että on). Ja mikäänhän ei ole niin kamalaa kuin kellertävä tukka mun päässä. Nyt sitten ollaan NIIN blondia, että. Se siitä "en ikinä enää blondaa niin paljon kuin silloin joskus". Ikinä ei pitäisi sanoa ei ikinä. Missään asiassa :) 

Tunnisteet: , ,

13 kommenttia:

21. maaliskuuta 2011 klo 20.15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

IIIhanan vaalee oot :) Eikä uskois sun ikää.
Noi kengät näyttää supermukavilta ja samallla kauniilta. Mistä oot ne hankkinut?
Emmi

 
21. maaliskuuta 2011 klo 20.40 , Blogger Hanna kirjoitti...

Odotan mielenkiinnolla niksiäsi!Saappaiden säilömisaika kun koittaa taas lähiaikoina =)

 
21. maaliskuuta 2011 klo 20.50 , Blogger Rilla kirjoitti...

Emmi: kengät on Nectarinesta. Ja hmmm... kiitos, taidan kyllä olla ihan ikäiseni näköinen ;)

Hanna: laitetaan... Ehkä se on jo yleisessä käytössä.. ;)

 
21. maaliskuuta 2011 klo 21.01 , Blogger ania kirjoitti...

Ei kyll kuvissa näkynyt mitään kellertävää. Mutt uskon, jos kerran sun mieskin niin sanoi (kuin se uskalsi?). Nättinä olet joka tapauksessa taas. Popot on ihanat. Nectarinen sivut on olleet päivityksessä, just liian kauan. ...25 vuotta liian lyhyet puntit - kivasti oivallettu :) Mukavaa viikkoa!

 
21. maaliskuuta 2011 klo 21.38 , Blogger Annimanni kirjoitti...

Siis apua, joko teilläpäin voi kulkea ulkona noin "pienissä" kengissä? Meillä on tiet ihan lumessa, jäässä, sohjossa -just name it, kaikkea löytyy vähän eri aikoihin vuorokaudessa! Takapihan kinokset tuijottaa nekin vielä ikkunasta sisään...

Hiukset näyttää hyvältä!

 
21. maaliskuuta 2011 klo 21.51 , Blogger Rilla kirjoitti...

Ania: heh, se keskustelu meni jotenkin niin, että minä tivasin, onko nää keltaiset ja mies lopulta myönsi, että "no on ne kyllä vähän". Ja sittenhän ne tietty on. Oli ne muidenkin mielestä :) Kyselin töissäkin. Ja siskolta. Mietin, että olinko ees 25 v sitten lyhyempi kun nyt. Ehkä silloin vielä vähän. 24 vuotta sitten en enää ollutkaan!

Annimanni: kaupungilla tiet ihan kuivat. Piha loskainen. Lunta on kyllä vielä vaikka muille jakaa. Noissa kengissä pääsee hyvin autolle ja autosta kauppoihin :D

 
21. maaliskuuta 2011 klo 21.51 , Blogger Hanna kirjoitti...

Kengistä puheenollen mun tekis niin mieli laittaa valkoset tennarit jalkaan!

 
21. maaliskuuta 2011 klo 22.38 , Blogger Terhi kirjoitti...

Mä haluan ja jo jotkut kevyet kengät jalkaan! Täällä OLI ihan kuivat auto- ja pyörätiet, kunnes lauantai-iltana alkoi lumisade, joka jatkoi eiliseen päivään asti. No, onneksi päivällä on ollut suojakeli, joten lumelle kyytiä ja huomiseksi on luvattu lämmintä. Mä en enää kestä tätä talvea. Haluu heittää sukat veks ;) Ja ai niin, hiukset on tosi hyvät!

 
22. maaliskuuta 2011 klo 8.21 , Blogger Rilla kirjoitti...

Hanna: mitä vaan, mikä tuo kesäisen fiiliksen :D

Terhi: sanos muuta. Nyt on käyty tsekkaamassa päivän lätäköt. Vaikuttaa erittäin lupaavalta!! Mitä tähän hiusten väriin tulee... tää on vaikeeta ;)

 
22. maaliskuuta 2011 klo 8.49 , Blogger anne kirjoitti...

Se on aina, kun alkaa vaalentamaan ja sitä ennen on ollut tummia tai tummanvaaleita raitoja, niin keinotekoisen tummennuksen vaalennus punertaa tai vähintään kellertää. Kuvassa ei tosiaan sitä huomaa, mutta kyllä sen itse huomaa ja luonnonväri/päivänvalo on armoton kaiken suhteen. Hyvältä näyttää, hieman helmiäiseen vivahtava sävy :)

 
22. maaliskuuta 2011 klo 9.36 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mä olen ollut viimeiset kymmenen vuotta onnellinen, kun olen vihdoin päässyt ihanaan kylmäsävyiseen hopeatukkaan - ja ihan luomusti... :-) Sinänsä entinen nuoruuden kullankeltaiseen vivahtava oma sävynikin oli kuulemma ihan hyvä, mutta kun minä satuin NIIN tykkäämään viileistä sävyistä. Ikinä en aio harmaitani värjätä, kun on niin hyvä aito raidoitus nykyään (ja odotuksissa kaunis platinablondius aikanaan niin kuin äidillänikin)

 
22. maaliskuuta 2011 klo 12.53 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mukavannäköiset kengät!

Ja hieno sävy hiuksissa. Mulla on jostain ihmeen syystä tänä keväänä myös sama hiusväripulma, eli tuppaa jäämään blondi liian keltaiseksi. Ei olla vieläkään löydetty täydellistä ratkaisua, onneksi kohta alkaa aurinko vaalentamaan.
Mulla hiukset nimittäin imaisevat ne sävyt todella vahvasti, enkä toivo nyt tummempaa vain kauniimman väristä hiusta.

 
22. maaliskuuta 2011 klo 15.14 , Blogger Merja K kirjoitti...

Heh, meillä on ollut joskus samanlainen keskustelu, mutta tuolloin hiusten väri oli vihertävä :) Kampaaja vetäisi vaalennetun kuontalon päälle tummempaa ja tietyssä valossa hiukset näyttivät vihreiltä. Ei kyllä silloin naurattanut, nyt jo jaksaa hymyilyttää :)

Kivat kengät, ne näyttävät supermukavilta jalkaan. Saapasvinkkejä odotetaan täälläkin, niille olisi tarvetta ;) Taktiikkani on tällä hetkellä sellainen, että saappaat kaappit ja ovi nopeasti kiinni. Muuten ne vyöryvät päälle ;)

Huh, mikä sepustus. Iloista tiistaipäivää!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu