Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ou nou

sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Ou nou

Hiukset.
Se viherrys, kellerrys ja kaikki muu "liian vaalea"-juttu.
No, pikaparannusaika tälle aamupäivälle. Kampaaja oli tosi kiltti kun otti mut. Halusin sellaista kullertavan kirjavan vaalean ruskeaa.
Ei tullut.
Tää on IHAN tumma.
HUH!!!
Kuvassa voi hymyilyttää, mutta en oo ihan varma, miten oikeesti...
Tehty, mikä tehty. 3 värjäystä 2 viikon sisällä. Nyt on vaan kärvisteltävä, ettei tukka tipu päästä.
Tai, no... onhan tässä tietty vielä yksi vaihtoehto...
POSLIINI - yläpäässä :D

Tunnisteet:

41 kommenttia:

27. maaliskuuta 2011 klo 19.48 , Blogger Marita kirjoitti...

Vautsi - rohkea muutos, mutta ei paha.

 
27. maaliskuuta 2011 klo 19.54 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi kääk, mullekin on ylläriylläri käynyt noin. Sinnittele, kyllä se parissa pesussa haalistuu.

 
27. maaliskuuta 2011 klo 19.58 , Blogger Rilla kirjoitti...

Marita: heh, no en kyllä oikeasti ollut näin rohkea... ;)

Laura: sitä odotellessa! Kullertavaa huuhtelua päälle..

 
27. maaliskuuta 2011 klo 20.07 , Blogger anne kirjoitti...

No voi ei! Tottumista varmaan vaatii . . .

 
27. maaliskuuta 2011 klo 20.13 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aimoiset hiusepisodit viime päivinä. Itse olisin samassa tilanteessa aivan hermoraunio.

Mutta tämä väri kyllä sopii sinulle ja kasvojesi väriin tosi kauniisti. Ymmärrän kyllä, ettei ollut sitä mitä pyysit ja tummaan on vaikea tottua. Siltikin hiuksesi ovat minun mielestäni tosi hyvät.

 
27. maaliskuuta 2011 klo 20.21 , Blogger Rilla kirjoitti...

Anne: juu, epäilemättä :/

Anonyymi: kiitos, kiitos :) Mies tykkäsi, että on ihan jees. Mutta se tykkää Anna-Liisa Tiluksestakin :D Hermot on meinannut mennä, nyt ei auta muu kun pitää suu kiinni ja vaan olla :)

 
27. maaliskuuta 2011 klo 20.27 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kyllä se siitä muutamassa pesussa jo haalistuu vaaleaksi, älä huoli.

itse kävin n.kuukausi sitten värjäämässä vaaleat hiukseni "pikkaisen" tummemmaksi ja niistä tuli tosi tummanruskeat!

olin vähän jarkyttynyt, mutta jo viikossa se väri haalistui vaaleanruskeaksi, koska alla oli ollut vaalennettu pohja, eikä se tumma väri tarttunut siihen :)

 
27. maaliskuuta 2011 klo 20.27 , Blogger Hanne kirjoitti...

Tuttu tunne, kun on värjäyksestä tullut. Aina on totuteltava, jos tummempaa sävyä laittaa ja pienen päästä on laitettava vaaleita raitoja edes etuosaan ja päälyhiuksiin.

Silti tuossa alimmaisessa kuvassa hiuksesi näyttävät kauniin värisiltä ja sopivat sinulle, mutta tiedän sen tunteen, jos itse ei viihdy:)

 
27. maaliskuuta 2011 klo 20.34 , Blogger Jenni kirjoitti...

Ihan kivaltahan tuo näyttää! Mutta todella tiedän nuo tunteesi hiusvärien kanssa. Minä viihdyn myös vaaleana, mutta hyvää vaaleaa on vaikea saada, tuppaa vetämään juu keltaiseksi tai jopa harmaaksi! Ja se harmaa vasta on hurja! =D

 
27. maaliskuuta 2011 klo 20.43 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Nuorentaa ja tekee freesimmän näköiseksi! Hyvä muutos. Ja tukka on kasvava luonnonvara:)

 
27. maaliskuuta 2011 klo 20.46 , Blogger Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Ouh, tuttu tunne!

Yritin jättää jo edelliseen kommenttia, mutta ei onnannut; Me asuttiin ennen sellaisella seudulla, että vesijohtovesi värjäsi vaalean tukan aina vihertäväksi. Käytin silloin paljon tuhkan vaaleaa ja kampaajan piti jatkuvasti tehdä joku mineraalin poisto tukkaani. Uimassakin kävin aheraan, mutta aina lakki päässä, vaikka moni vihjailikin, että uimarin hiukset on vihreät.

Toivottavasti pääset taas omaan tuttuun turkkiisi ja pian.

Ja hei, sä näytät kyllä hyvältä vaikka ilman tukkaa! Tosin en nyt kannusta sua leikkaamaan :)

 
27. maaliskuuta 2011 klo 20.52 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Toi on tosi kaunis ja väri sopii Sinulle aivan upeasti!

 
27. maaliskuuta 2011 klo 20.56 , Blogger Aamunkukka kirjoitti...

Oikeasti hiuksesi ovat mahdottoman kauniit ollakseen täysin väärän väriset;-) tarkoitan siis sitä että on kiiltoa, muotoa ja sulle vaan tohon kuvaan pitäisi saada vähän aurinkopuuteria naamaan niin kontrasti entiseen ei olisi niin iso. Taitava kampaaja sulla kyllä on; hän ehkä "näkee" sut noin?


Onneksi sulla on hurtti huumori myös itsesi suhteen, kyllä se siitä, ihan niinkuin moni sanoi. Älä siis pese värjättyjen hiusten shampoolla vaan jollain ylihoitavalla niin eiköhän lähde väri haalistumaan;-). Sä olet vaalea, ei siitä yli pääse, tai siis tää nyt on ihan mun rehellinen mielipide;-).

Jokatapauksessa hyvää uutta viikkoa!

 
27. maaliskuuta 2011 klo 20.57 , Blogger ania kirjoitti...

En ehtinyt kommentoida tuota alempaa 'vihreää' postausta, en kyll mitään huomannut. Voi,varsinkin tossa viimeisessä kuvassa hiustesi väri on erityisen kaunis. Onko sulla kuvassa ruskeaa luomiväriä (niin, mitä se mulle kuuluu!)? Jotenkin sun silmäsi näyttävät erityisen sinisiltä ja luomiväri natsaa täydellisesti hiusten väriin. Varmaankin on totuttelemista, mutta en sinuna surkuttelisi kauheasti. Hitsit, oot kaunis vaikka posliini päässä!

 
27. maaliskuuta 2011 klo 21.20 , Blogger Jenmilda kirjoitti...

vaihtelu virkistää ;) ja ehkä alkaa pikkuhiljaa tuntua omalta. Koin itse viikko sitten kampaajan väärien tuubien sekoituksen saaman katastrofin, blondista tuli musta, väripesun ja uuden värjäyksen jälkeen lähestulkoon sally spectra :D .(silloin kyllä itkin kampaajalla). Onneksi pesut ovat haalistuttaneet väriä ja se näyttää jo ehkä ruskealta.. Mutta uusien vaatteiden ja asusteiden metsästys uuden tukan väriin on aika kivaa ;)!!

 
27. maaliskuuta 2011 klo 21.28 , Blogger Anne P. kirjoitti...

No ei tullut Anna-Liisa Tilusta, mutta kiva kuiteskin!

 
27. maaliskuuta 2011 klo 21.31 , Blogger Heli kirjoitti...

Minusta tuo on oikein kiva. Mutta mä olenkin tumman tukan ystävä muutenkin. Ja kannatin sitä Tilus-tukkaa silloin aiemmassakin postauksessa sulle. =)

 
27. maaliskuuta 2011 klo 21.42 , Blogger Marja kirjoitti...

Voi Rilla :D :D Vaikka vaaleiden hiusten kannattaja olenkin ja edelleen sitä mieltä, että vaalea säkin olet, niin ei tuokaan paha ole! Päinvastoin! Se on riittävän tumma, ei sellainen likainen beige mitä ainakin mä kammoksun itselläni - siis sellainen joka tekee ihosta samean ja luo tunkkaisen fiiliksen. Tuo ei sitä tee. Mutta osaan kyllä samaistua sun fiilikseen siellä kampaajan tuolissa...

... mä toissa kesänä halusin vaaleisiin hiuksiini ihan hieman tummenpia, ehkä sellaisia toffeen värisiä raitoja - lopputuloksena miltei mustat raidat. Joita sitten yritettiin vaalentaa, sitten tehtiin värinpoisto.. sitten vähän väriä.. ihme että on tukkaa tämänkin verran jäljellä!

Terkut Tahkolta! Kotiuduttiin juuri muutaman päivän minitalvilomalta. Teki jokseenkin terää (you know), vaan huominen työpäivä nappaa entistä vähemmän =/

 
27. maaliskuuta 2011 klo 21.43 , Blogger Iida kirjoitti...

Mä tykkään IHAN tosi paljon! Tumma tuo hyvää särmää ja sopii sinulle tosi hyvin! :) :)

Tukkatuskailut on kyllä ihan arkipäivää minulle. En tiedä olisinko tumma vai vaalea.. Oma väri on iän myötä ruskistunut maantienharmaa ja nyt on ns. oma väri ollut jo jonkin aikaa. Ja jotain freesausta tartteis.

Hei muuten, mun kampaaja on tehnyt mulle pari kertaa hauskasti raidat! Vaaleita raitoja sinne tänne antamaan eloa vaaleanruskeisiin hiuksiin ja sitten toisen puolen jakaukseen sellaisen vaalean leveämmän raidan, että kun laitan jakauksen sinne, mulla on pinnalla vaaleat hiukset ja ikäänkuin tummaa raitaa, ja kun vaihtaa jakausta toiselle puolelle, on tumma yleislookki! Tosi kätsää tällaiselle perusvaaka-ihmiselle, joka ei koskaan tiedä mitä haluaa :)


Iloisia päiviä! Bruneteillakin on hauskaa ;)

 
27. maaliskuuta 2011 klo 21.50 , Blogger Merja K kirjoitti...

Oho, iso muutos, mutta oikeasti se on hyvä ja tykkään kovasti!!

Ymmärrän kyllä, että ottaa aikansa tottua tuohon uuteen väriin. Tsemppiä sinne suuntaan!

 
27. maaliskuuta 2011 klo 22.17 , Blogger Terhi kirjoitti...

Wow. Mun on pakko sanoa, että tuo näyttää tosi hyvältä vaikka onkin täysin väärä väri! Sä oot näköjään sitä tyyppiä, että sulle sopii sekä vaalea että tumma. Eli ei huono värjäys ollenkaan näin mun näkökulmasta, mutta pystyn varsin kuvittelemaan ja samaistumaan sun fiiliksiin. Koita ajatella niin, että vaihtelu virkistää ja mieskin sai ihan uuden vaimon ihan vaan värinvaihdolla ;) Noin mun mies on joskus ajatellut, kun mä oon tullut kampaajalta punaisessa tai tummanruskeassa tukassa :O

 
27. maaliskuuta 2011 klo 22.18 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Peset nyt vaan hoitavilla shampoilla joka paiva ja laitat lisaksi paljon hoitoainetta, niin jo viikossa vari on vaalentunut hyvin. Alaka nyt vaan kayta niita hopeashampoita ja -hoitoja, muuten tulee liila tukka. Vaalea on sun vari, tumma vanhentaa mun mielesta.

 
27. maaliskuuta 2011 klo 22.20 , Blogger Rilla kirjoitti...

Anonyymi1: joo, varmasti väri tippuu aika nopeasti. Jännää vaan, että mikä on lopputulos sitten :D

Hanne: en ole ihan varma, viihdynkö vaiko enkö. Katsoo huomenna, kun rupean vetämään työvaatteita niskaan. Näytänkö ihan oudolta kaikessa ;)

Jenni: tiedän tunteen. Mun perusongelma taitaa olla se, että oma väri ei nykyän enää ole vaaleaa nähnytkään. Eikä sitten vaalenekaan sillä lailla. Ehkä tässä on hyvä hetki säätää värikin kohdalleen. Että tästä enää ihan blondia tulis, taitaisi vaatia sen posliinipään välillä :D

Anonyymi2: voi kiitos. Tarvin just noita sanoja :D

Aamunkukka: heh - ei hullumpaa siis! No, muutos on joskus ihan hyvästä.. (monta kertaa ei), mutta ihan TOSI vaalea tekee mut sairaan näköiseksi. Jotenkin... muoviseksi (?). Katsotaan...

 
27. maaliskuuta 2011 klo 22.20 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei kohtalotoveri!
Oma blondini muuttui vihreäksi vähitellen. Johtui vanhoista vesiputkista. No sit parturin kanssa sovittiin, et laitetaan astetta tummempaa, lämmitä, ehkä vähän hiekkaan manevää sävyä. Ja hups, siitähän tuli RUSKEA! Vähän outo olo oli viikon verran. Nyt olen tottunut ja tykkäänkin! Vähän vaihtelua. Vaan kyllä se vaaleaksi taas vaihtuu kesää kohti... Blondi mikä blondi.

-Laura-

 
27. maaliskuuta 2011 klo 22.30 , Blogger Rilla kirjoitti...

UKEmilia: hih, ongelma sekin. Vesijohtovesi nappaa kyllä vaaleaan tosi makeasti, jos asuu tietyillä nurkilla. Meilläkinpäin kuulemma pari aluetta, jotka voi tunnistaa hiuksesta samantien. Kertoi kampaaja!

Ania: huomasit :) Joo, on. Ihanaista Blascon lattea (muistaakseni). Kokeilin ihan tarkoituksella ;) Eihän tää väri oikeasti paha ole. On vaan niin erilainen!

Jenmilda: voih, tuo kuulostaa jo TOSI painajaiselta! Ei sentään tuollaista. Jotenkin jaksan uskoa, että kyllä tää tästä :D

Anne P: heh, kiitti.

Heli: tumma oot sinäkin :) Onhan se niin, yksi tykkää tummasta, toinen vaaleasta.

Marja: tervetuloa takaisin!! Nää värjäyshommat on kyllä niin mystisiä, että ei voi ymmärtää. Tietty kaikki valmiiksi värjätty hius siinä pohjalla vaikuttaa lopputulokseen. Huoh. Noooo....

Iida: kuulostaa hauskalta!! Mullakin oma väri jo aika tosi tumma. Vaaleasta kaukana. Pitäis vaan löytää se sopiva välimuoto..

Merja K: harjotellaan. Lupasin sitäpaitsi miehelle, etten puhu mitään hiushommia ihan vähään aikaan. Sillä taitaa olla mittari täynnä.

Terhi: heh, että niillekin välillä jotain vaihtelua. Ihan laillisesti ;)

Anonyymi: hui, lila olis jo ihan uutta :) Sitä ei oo ollutkaan... Hiusten pesulle.. mars. Joku välimalli tästä, kiitos :)

 
27. maaliskuuta 2011 klo 22.33 , Blogger Rilla kirjoitti...

Laura: hauskaa, että meitä on muitakin :D Mulla oli oikeesti NIIIIIN selvä visio päässä (korvien välissä), mikä tästä olis pitänyt tulla - tai olisin halunnut. No. Äh, säätää sinne suuntaan pikkuhiljaa. Yritetään olla brunetteja siihen saakka ;)

 
28. maaliskuuta 2011 klo 0.35 , Blogger Maati kirjoitti...

Hyvin sopii tummakin, silmätkin näyttää entistä sinisemmiltä, mutta vaalea on ehkä enemmän sun väri. Kyllä se haalistuu ja kuukauden päästä jo uutta...

 
28. maaliskuuta 2011 klo 7.10 , Blogger Helena kirjoitti...

Ihan hyvähän tuo on!! Vaatii vaan varmasti itseltä totuttelua noin iso muutos. Tykkään noista raidoista. :)

 
28. maaliskuuta 2011 klo 8.44 , Blogger Linda kirjoitti...

Vaihtelu virkistää :) Tosi hyvin passaa tuo tummempikin sulle. Ja uskon, että aika pian vaalenee pesujen myötä.

Iloista viikonalkua :)

 
28. maaliskuuta 2011 klo 9.20 , Blogger Teija kirjoitti...

Voi Rilla, aamun parhaat naurut!! :D Oikeesti, ihan hyvältä näyttää silti.

 
28. maaliskuuta 2011 klo 10.00 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mutta nainen, tuohan passaa hyvin sinun ihosi ja silmiesi väriin ! Minusta paljon paremmin kuin "liian" blondi.

Tuo on varmaan totta, että vuodet ovat tummentaneet oman värisi alla, eikä se enää käyttäydykään, niin kuin aiemmin.

Siihen on kai vaan sopeuduttava, niin kuin moneen muuhunkin asiaan kolkyt plussana ;) Tuttua.

Ei ole muutosta ilman jonkinasteista vastarintaa..
Toisaalta muutos on mahdollisuus.
Revi siitä kaikki irti ;) Ei se ole niin vakavaa.
Vanhuuden ja jämähtämisen merkki olisi ennemminkin, ettei sopeutuisi enää muutoksiin :) :)

-Kirsikka

 
28. maaliskuuta 2011 klo 10.05 , Blogger Krisse kirjoitti...

Huomenta Rilla...hyvä väri tuokin mutta mun mielestä liian tumma..olet kyllä blondi..
Minä otin pari vuotta sitten aika punaisen (Porkkana) värin tähän nyrsittyyn tukkaan ja kolme kertaa värjäsin eikä tullut sellaista kun kuvittelin..ja palasin tähän samaan tummaan.Haluja olisi muodonmuutokseen mutta en enää ikinä varmaan uskalla muuttaa tukan väriä.

 
28. maaliskuuta 2011 klo 10.25 , Blogger Apsi kirjoitti...

Moikka! Nyt sun kannattaa etsiä itsellesi uusi kunnon kampaaja. Hyvä, oikeesti hyvä kampaaja ei tee tuollaista. Mä olen kärsinyt vaikka mitä hiuksien vuoksi, koska tosiaan haluan VIILEÄT vaaleat ja sitä harvat kampaajat ymmärtävät/osaavat tehdä. Nyt olen vihdoin löytänyt hyvän kampaajan, jonka käsiin voin luottaa hiukseni. Kallis, mutta hyvä. Itse laittaisin nyt hiuksiisi reilusti vaalennusraitoja, uskoisin että tulee hyvä. Olen myös ollut tosi tumma (ei sopinut) ja aloin vaalentamaan raidoilla ja tuli hyvä väri. Enkä nyt tarkoita että hiuksesi ovat kamalat, mutta blogiasi lukiessani olen tullut siihen käsitykseen, että oikeasti haluat olla viileä vaalea kuten minäkin. Jos olen käsittänyt väärin, unohda mitä höpötin. :))

 
28. maaliskuuta 2011 klo 10.32 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

eikun Hyvä, pidä tää!! Niistä vaihtoehtokuvistakin olisin valinnu sulle ehdottomasti hiukan tummemman sävyn, tuo jotenkin väriä enemmän kasvoihinkin.

 
28. maaliskuuta 2011 klo 10.39 , Blogger Lumo kirjoitti...

Ymmärrän tunnekuohusi...Kauan siten jouduin vaihtamaan kampaajaa, kun omani lopetti allergian takia. Ajattelin satsata yhteen Helsingin trendikampaamoista... BIG MISTAKE: Trendikkäällä kampaajallani oli kiire trendirientoihinsa perjantai-iltapäivänä (kaverit soittelivat koko ajan milloin hän vapautuu), hän tyrmäsi ajatukseni raidoissa "Sulla on niin vaaleat hiukset, ei raidat näy, laitetaan kokopään väri"... Joo olihan se nopeampi laittaa kuin raidat... Leikkausta varten oin tuonut kuvan "kuin tämä, mutta pari senttiä pidempi".

VÄrjäyksen ja leikkuun jälkeen peilistä katsoi hämmentynyt hahmo, jolla oli aivan lyhyeksi nyrsityt hiukset (hienot muilla vaan ei mulla) ja oranssiin vivahtava sävy. Olin niin äimistynyt, etten edes ryhtynyt rähinöimään vaa maksoin kiltisti.

Seuraavalla viikolla messuilla ihmiset eivät tunnistaneet minua vaan kävelivät suoraan ohi... Värin menin muuttmaan (toiseen kampaamoon) messumatkalta palattuani, hiusten kasvaminen sen sijaan tuntui kestävän ikuisuuden.

 
28. maaliskuuta 2011 klo 11.05 , Blogger Noora kirjoitti...

kiva tukka mielestäni! itse täällä myös tukkaa värjäillyt, mustasta vaaleaksi, onneksi ollaan oranssin paremmalla puolella -> vaaleanruskeassa :) tervetuloo lukijakseni jos kiinnostaa!

 
28. maaliskuuta 2011 klo 12.55 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

No tuon värisen tukan kanssa sinullehan sopivat uudenlaiset värisävyt muutenkin. Hyvä tukka minusta.

Kokeilehan vaikka vaaleanpunaista pienissä määrin. huiviin tms.

-maaria

 
28. maaliskuuta 2011 klo 16.09 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi kääk! Vaaleana tiedän, että uusi värisi tuntuu taatusti hirmuisen tummalta! Kaunis värihän tuo on, muttei ehkä kuitenkaan sulle paras mahdollinen... Tsemppiä hiustaistoon!

t. Anne

 
28. maaliskuuta 2011 klo 16.22 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sopii paljon paremmin Sinulle kuin blondi. Kivasti tulee sun silmät esiin, etkä näytä liian kalpealta.

 
28. maaliskuuta 2011 klo 20.04 , Blogger Piia kirjoitti...

Upean näköinen kaikesta huolimatta!!!!! :D

 
28. maaliskuuta 2011 klo 20.07 , Blogger Heli kirjoitti...

Kunhan väri vähän haalistuu ja kunhan vähän toivut ensijärkytyksestä, niin näyttää hyvältä.
Jos posliinia harkitset, niin mieluummin ala- kuin yläpäähän :D

Mulle kävi vuosia sitten kaamea tapaus: halusin vaaleamman tukan, mutta tsi-värjäyksen lopputuloksena olikin räikeä punapää, ihan porkkanan värinen tukka. Ja se oli oikeesti kamala, ei sopinut vähääkään, enkä edes tykkää punaisesta tukasta.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu