Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Vaakalentoa

torstai 24. maaliskuuta 2011

Vaakalentoa

Meillä on tullut tänään lunta vaakatasossa, aura ajanut kamalat kökkeröt autoluiskan eteen kotona, juniori herännyt (MULLE) ihan käsittämättömän aikaisin ja töissä on pitänyt tänään olla tuntia normaalia aiemmin. Huh. Aamut ei yhtään ole mun juttuja. Tänää sentään olin jotenkin valmistautunut. Yleensä en mieti edellisenä päivänä, mitä päälleni laittaisin, en kaiva lasten vaatteita valmiiksi esille ... en mitään. TIEDÄN, että pitäisi ja kannattaisi, mutta...


Osaatteko te?? Mitä pitäisi tehdä tai olla tekemättä? Pelkään, että kaikki muut on kamalan järjestäytyneitä aamuihmisiä...


No, nyt olin edellisenä iltana laittanyt kaikki ojennuksen...
Korut...
... ja vaatteet...
Ja tästä suunnittelusta huolimatta, päivä meni ihmetellessä, että voiko näissä olla töissä...
Olin kuitenkin. Enkä nyt oikeasti sitä miettinyt koko päivää :D Pari kertaa kävi mielessä.


Vaakalentoa myös muuten kuin lumen muodossa. Töissä, kotona. Kevättä kohti, ennen kesälomia, menee koko ajan vaan hullummaksi (töissä) - tiedän vanhastaan.. Mielessä on käynyt, mitenköhän tästä 24kuukauden mittaisesta miehen Turun jaksosta selviää. Vajaa 2kk takana. Huh. 


Lapset nukkumassa, hiljaista ja huomenna on jo perjantai! Ehkä tää taas tästä. Ilmoitin itseni lauantaina 2h spinningiin - jos sillä ei saa päätä tyhjäksi, niin ei millään :D


Sitä odotellessa, haen mielenrauhaa ihan vaan suklaapiparilla.
Kohti perjantaita, mielenrauhaa tai ainakin makoisia unia ;)

Tunnisteet: ,

14 kommenttia:

24. maaliskuuta 2011 klo 21.19 , Blogger Aamunkukka kirjoitti...

Suklaa on hyvä mielenrauhoittaja;-) ymmärrän kyllä täysin sun mietteesi ja nostan sulle "hattua". Kyllä sä pärjäät, usko pois!

Aamut on pahoja mullekin, varsinkin nämä loman jälkeiset..ihan sydänalasta ottaa, mutta joka ilta laitan poikien vaatteet ja tavarat eteiseen odottamaan. Ihan ulkovaatteita myöten;-) aamut menee niin sumussa jotta toi on ainut ratkaisu miten toimii meillä, mies kun vetäisi kaapista ensimmäiset käsiin osuvat relet;-).

Kauniita unia ja hyvää viikonlopun odotusta!

 
24. maaliskuuta 2011 klo 21.27 , Blogger Terhi kirjoitti...

Uijuijui miten herkullinen suklaakeksi :) Täälläkin on tullut tänään vuoroin lunta oikein myrskyn kera, vuoroin paistanut aurinko mitä kauneimmin. Jossain vaiheessa lunta tuli niin myrskyisästi, ettei oikeesti eteensä nähnyt.

Mä en ole vähääkään aamuihminen, kannattaa pysyä kaukana minusta aamuisin, en ole herttaisimmillani ;) Vaikka oonkin lasten kanssa vielä kotona, niin aamut on AINA kiireisiä (esikoinen kouluun, kakkonen 2xvkossa kerhoon) enkä koskaan ole katsonut vaatteita yms. valmiiksi ed. iltana. Aamuisin sitten kiroan itseni. Mä en opi ikinä. Mitähän tästä tulee, kun töihin meen, en uskalla edes ajatella.

Mutta hei, huomenna tosiaan on perjantai, jee :) Mulla koti taas jo siivottu, MIES teki torstaisiivouksen. Lauantaina tiedossa jotain kivaa, hih. Kivaa torstai-illan jatkoa Rillalle!

 
24. maaliskuuta 2011 klo 21.34 , Blogger anne kirjoitti...

Kyllä, huomenna on taas jo perjantai . . . Mitä vanhemmaksi tulen sitä lyhyemmiltä viikot tuntuvat, enää viikossani ei ole kuin maanantai ja perjantai.

Mulla oli rankka aika meidän vanhimpien lasten ollessa pieniä, mies teki 24h vrk töitä ja pienet lapset, huoh. . Niistä ajoista en kauheasti muista. Nyt "kuolisin" jos joutuisin samaan rumbaan. Kyllä se on tää ikä, enää vaan ei jaksais. . .

Naati spinnigistä, pää on hyvä tyhjentää. Sitten voit keslittyä nautinnolliseen ja rentouttavaan viikonloppuun :)

 
24. maaliskuuta 2011 klo 21.40 , Blogger Saila kirjoitti...

Tässä kerrattain mietinkin, että miten teillä on lähteny Arki rullaileen ku iskä sielä Turussa. Mutta tutultapa tuo kuulostaa!Minäki vien yksin kaks muksua aina hoitoon aamupukemisineen ja syömisineen. Ja töissäkin kevättä kohden härdelli kasvaa ja TODELLAKIN mietin kauanko tätä tällasta arkea jaksan. Olen päättäny että maksimissaan enää vuoden. Kyllä siinä järjestelmällisyydessä ja edellisen päivän valmisteluissa vois olla kyllä jotain järkeä! En oo vaan vieläkään oppinu sille! :D

 
24. maaliskuuta 2011 klo 21.41 , Blogger Rilla kirjoitti...

Aamunkukka: jotenkin susta arvaan, että oot just noin järjestelmällinen :)

Terhi: lohdullista :) Jos oot yhtään niinkuin minä - sama hässäkkä jatkuu. Itse yritän herätä niin aikaisin, että saisin hoitaa rauhassa nää hommat aamulla - ei sekään aina onnistu..

Anne: hih, sulla on parhaat päivät. Tai, kait sulla viikonloput säilyy? On tää oikeesti välillä rankkaa. Mutta - kaikkeen tottuu.

 
24. maaliskuuta 2011 klo 21.43 , Blogger Rilla kirjoitti...

Saila: naurattaa - mikä oikeesti tässä aamujutussa on niin vaikeeta. Samat jutut joudun joka tapauksessa tekemään aamuisin - silloin vaan vähemmän aikaa!! Mulla 22 kk jäljellä ;) Sitten on varmaan esikoisella murkkuikä päällä, heh.

 
24. maaliskuuta 2011 klo 22.09 , Blogger anne kirjoitti...

Niin, jäi mainitsematta että edellen se olen minä meidän perheessä, joka vie päivittäin kuopuksen päiväkottiin ja hakee. Onnekseni en ole enää kotona hoitamassa lapsia, niin kuin silloin nuiden isompien ollessa pieniä. Nyt pääsen sentään töihin "lepäämään". Toki työpäivän jälkeen odottaa taas päiväkoti keikka ym. arjen rutiinit, mutta olen niin onnellinen, että saan viettää päiväni töissä. Mä en vaan enää jaksais olla se hiekkalaatikkoäiti, jona olin esikoisen syntymästä eskariin ja taas opiskelujen jälkeen keskimmäisen ekasta luokasta neloseen. Eli aikansa kutakin, oon ihan milelläni erillainen äiti "tällä" kertaa. Arko on silti rankkaa, kun sitä yksin hoitaa, meillä painaa vielä raksa tämän kaiken päälle. Silti oon tosi onnellinen, ja en vaan voisi pakottaa(tarkoitan yrittäjyyden tuomia pitkiä päiviä, että ei ole minun tehtäväni tehdä siitä ikävää nalkuttamalla, vaan päinvastoin, kannustamalla) toista osallistumaan enemmän arkeemme, vaikka välillä sitä miettii tasa-arvoa ym. Parisuhteess ja vanhemmudessa.

Meillä homma pelaa näin, toisilla taas ihan toisell tavalla, eläköön se ero meissä !

 
24. maaliskuuta 2011 klo 22.09 , Blogger Senni kirjoitti...

Jos myö lähetään aamusta jonneki niin illalla laitan kaiken valmiiks, muuten en saa nukuttua kun mietin ja ressaan kaikkee! Mut aika harvoin meillä on sellasia aamulähtöjä kun en oo töissä eikä tyttö hoidossa...

Mite herkullisen näköinen keksi, mitä ne on??? :D

Mukavaa viikonloppua! ...musta tuntuu kans ettei oo kun viikonloppuja ja maanantaita, miten tää tämmöseks on menny...

 
24. maaliskuuta 2011 klo 22.29 , Blogger Ellis kirjoitti...

Don´t worry, et varmasti ole ainoa, jolle aamu ei ole se tehokkain vuorokaudenaika. Täällä ilmoittautuu myös yksi.
En juurikaan koskaan osaa laittaa valmiiksi vaatteita ed. iltana. Joskus yrittänyt, mutta vaatteet menneet aamulla vaihtoon ajatuksella: "miten olen voinut kuvitella lähteväni näillä liikenteeseen.." Tai jos olen lähtenyt, on ollut lähes koko päivän "väärät vaatteet-olo". Olen luopunut toivosta ja katson aamulla (kamalassa kiireessä yleensä), mitä päälle kietaisen.

Ihanaa sentään, että nyt on jo aamuisin valoisaa :)
Kun vaan osaisi mennä vielä ajoissa nukkumaan...

Tsemppiä ja rentouttavaa viikonloppua!

 
24. maaliskuuta 2011 klo 22.55 , Blogger Piia kirjoitti...

Täällä kans yks, joka ei yhtään aamuihminen. Ja vaikka kuinka laitan illalla kaiken valmiiksi, aamut ovat silti kauheaa härdelliä ;)

Onneksi mennään kesää kohti, pärjää hieman vähemmillä vaatteilla! Jee!!!

Zemppiä loppuihin 22 kuukauteen ;)

 
25. maaliskuuta 2011 klo 8.32 , Blogger Merja K kirjoitti...

Tsemppiä sinne suuntaan, onneksi mennään "valoa" kohden ja päivät pitenevät :)

Aamut ovat aivan härdelliä, jos pitää lähteä töihin. Nyt on onneksi rauhallista, kun teen töitä kotoa käsin. Ei tarvitse paljon miettiä pukeutumista heti aamutuimaan ;)

Iloista viikonloppua!

 
25. maaliskuuta 2011 klo 18.27 , Blogger Krisse kirjoitti...

Mukavaa viikonloppua kaikesta kiireestä huolimatta. Spinning tekee terää...:-)

 
25. maaliskuuta 2011 klo 19.32 , Blogger Piia kirjoitti...

Samoilla linjoilla suklaakeksien kanssa <3 Hyvää ja rentouttavaa viikonloppua!

 
4. huhtikuuta 2011 klo 19.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Suklaakeksi ei herättänyt intohimoja, mutta tuo ihana timanttisormus kylläkin... aivan ihana. Kuka sen on suunnitellut ja tehnyt? Ei taida olla vakiomallistoa.

T. Koruhullu täälläkin

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu