Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Bonukset

maanantai 11. huhtikuuta 2011

Bonukset

En tiedä teistä, mutta minä ainakin olen ties minkä ketjun bonus/kantiskortin uhri. Niitä löytyy kirjakauppaan, ties kuinka moneen vaatekauppaan, lelukauppaan, yms, yms... Ja nämä kaikki tietysti niiden "tavallisten" ruokakauppojen bonuskorttien lisäksi.

Kortteja on niin paljon, että jos ne tungen lompakkoon, lompakon feng shuista ei enää ole tietoakaan, eikä sitä enää muodottomana pallerona saa edes suljettua. Niinpä bonuskortit ovat jääneet aina jonkun väärän laukun sivutaskuun, eikä niitä ikinä ole ollut käytössä silloin kun pitäisi!

Kunnes - lauantaina törmäsin ostosreissulla Tiger of Swedenin pieneen mustaan korttilompakkoon. Juuri kortin kokoinen, sisälle uppoaa ties kuinka monta...
Plus mikä parasta - samaa sarjaa lompakkoni kanssa!! Ihan hassu pikkujuttu, mutta olin niin kovin iloinen tästä löydöstä :D
Kyllä tämän sujauttaa mielellään laukkuun. Löytyy helposti, ihan omanaan, eikä räjäytä lompakkoa. Käsilaukun rauha säilyy :)
PS.... tuota samaa voisin kuvitella käyttäväni pikkulompakkona clutchissa jossain illanvietossa... edelyttäen tietysti, että joskus jossain kävisin ;)

Tunnisteet:

14 kommenttia:

11. huhtikuuta 2011 klo 17.30 , Blogger Nina kirjoitti...

Ihan mahtavaa, hyvä idea! Täällä sama ongelma noiden kaikenmaailman bonus- ja kantiskorttien kanssa. Ja sitten ne on kotona kun niistä olis hyötyä. Tällainenhan on siis lähes pakko hankkia. ;)

Oliskohan mun lompakkoon olemassa myös samansarjan korttilompakkoa. Sillä lompakon feng shuihan on tärkeintä. :D

 
11. huhtikuuta 2011 klo 17.38 , Blogger Nna kirjoitti...

tuollainen olisi kyllä kätevä! tosin tällä hetkellä minulla on käytössä laukku, jonka sisäpuolella on korttitaskuja harvemmin käytettäville kantiskorteille. pidän sitten vain eniten käytetyt lompakossa ja loput voi tarvittaessa hapuilla laukun vuorin taskuista.

 
11. huhtikuuta 2011 klo 17.38 , Blogger Tuatara kirjoitti...

Hitsit mikä löytö, sitähän pärjäisi kohtuullisen kokoisella lompakolla, jos olisi tuollainen. Täytyykin laittaa idea korvan taakse, kun seuraavan kerran olen kaupungilla voisi tutkailla tarjontaa.

 
11. huhtikuuta 2011 klo 17.58 , Blogger Rilla kirjoitti...

Nina: matchattavä on - edes jollain tasolla! Pysyy feng shui hallinnassa edes siellä käsilaukussa. Tämä oma löytö oli todellinen lottovoitto. Kyllä näillä käy kantisostoksilla mielelään :)

Nna: ei huono tuokaan! Paitsi jos menee vaihtamaan laukkua. Mulla jäi aina sinne väärän laukun taskuun ne. Kumma juttu. Ja sitten rupesivat tuntumaan rojuisilta. Nyt helpotti!

Tuatara: näin on! Plus musta tuntuu, että tätä nykyistä korttimäärää ei enää saa tungettua mihinkään lompakkoon. Odotan sitä päivää, että kaikki ominaisuudet saa ladattua yhden ja saman kortin sirulle :)

 
11. huhtikuuta 2011 klo 18.23 , Blogger Merja K kirjoitti...

Minulla on myös tuollainen pikkulompakko illanviettoja varten, mutta se ei matchaa minun "oikean" lompakon kanssa. En voi ottaa sitä siis bonuskorttikäyttöön ;)

Miksiköhän muuten pitääkin haalia ne kaikki kortit? Itse käytän säännöllisesti vain muutamaa korttia ja muut ovat lähinnä tiellä lompakossa.

Leppoisaa maanantaiehtoota!

 
11. huhtikuuta 2011 klo 19.12 , Blogger Tickler kirjoitti...

Minulla on myös erillinen, pieni kukkaro kantiskorteille. Eniten käytetyimmät löytyvät tietenkin lompakosta. Mutta tuosta korttikukkarosta on kyllä fengshui kaukana :). Vaaleanpunainen ja mäyrinkäisten kuvia täynnä, lastenosastolta. Pitäisköhän kasvaa aikuiseksi ;)?

 
11. huhtikuuta 2011 klo 20.50 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sulla on kllä kaikkea niin ihanaa :) Tosi kaunis toi ja hyvä idea. Tyylikästä!

 
11. huhtikuuta 2011 klo 21.36 , Blogger Aamunkukka kirjoitti...

Ihailtavaa organisointia! Mulla on pakko olla kaikki samassa paikassa ja onneksi lompakko vetää kaiken tarpeellisen. Tuo etukorttien määrä kyllä välillä mietityttää kun kuitenkin on vain muutama liike joissa oikeasti usein asioi;-) vaan eihän niistä tohdi kieltäytyä kun jokapaikassa niitä tarjotaan, tyyliin Stdium, Kicks, Suomalainen kirjakauppa jne..ja huoh, sanoo hän pullistelevan lompakkonsa kera;-).

Leppoisaa iltaa ja hyvää uutta viikkoa!

 
11. huhtikuuta 2011 klo 22.24 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Nyt kyllä näyttää melkein pelottavan järjestelmälliseltä. Hahaa.
Minun käsilaukussani majailee tällä hetkellä mm.joukkio pikkuautoja..
Olen pulassa, kun puhelin soi kassin pohjalla ja nostelen ulos eri värisiä autoja..ei tääkään, ei, ei..ja lopulta joudun tyhjentämään veskani julkisella paikalla. Apua :) :)

-Maaria,
jonka lompsakin on niin epäjärjestyksessä, että päädyn aina kassalla sanomaan, ehei, ei mulla ole plussa-korttia, vaikka oikeasti lompsassa on sekä väliaikainen, että varsinainen kortti, kaikkien muiden korttien lisäksi.

 
11. huhtikuuta 2011 klo 22.29 , Blogger Esmeralda kirjoitti...

Voi, kuinka näppärää! Mulla on uusi lompakko etsinnässä, pitäisköhän samalla etsiä pientä korttipussukkaakin, jos löytäis passelin. :)

 
11. huhtikuuta 2011 klo 23.26 , Blogger Rilla kirjoitti...

Merja K: sanos muuta. Olen jopa heittänyt muutamat menemään. Niitä ei millään tarvitse kaikkia. Vaikea sanoa ei ? :)

Tickler: hih, kuulostaa hyvältä :D Jos se on kiva kaivella kassista esille ja nostaa hymyn huulille, niin miksikäs ei!

Anonyymi: :)

Aamunkukka: no niin on. Sitten on lisäksi vielä ne liikkeet, mistä keräillään kaikenmaailman leimoja pahviläpysköihin - alennusten toivossa. Huh. Näitä riittää!!

Maaria: jos yhtään lohduttaa, niin tämä järjestelmällisyys ei kata "kaikkea". Pääasiassa vaan tuon käsilaukun :D Näkisitpäs mun työpöydän tai pyykkivuoret ;)

Esmeralda: tässä yhteydessä on loistava tilaisuus harmonisoida käsilaukun sisältöä ;)

 
12. huhtikuuta 2011 klo 10.44 , Blogger Krisse kirjoitti...

Heips..minä löysin vajaa kuukausi sitten samanlaisen järjestyksen pitäjän...ero ainoastaan että halpiskauppaketjusta Pasaatissa tarttui näppiin pikkuinen lokerikko..ihan söpö..ja sinne mahtuu kaksikymmentä etukorttia..nyt ne on siististi samassa paikassa ja käsilaukusta senkun vaan sen ottaa ja kaivaa kortin esiin..
Mukavaa tiistaita Rillalle....:-)

 
12. huhtikuuta 2011 klo 15.22 , Blogger Anniina kirjoitti...

Kätevä juttu! :)

Ps. minun blogissa on sinulle jotain!

 
13. huhtikuuta 2011 klo 10.39 , Blogger Laura kirjoitti...

Onko tuossa korttilompakossa erillisiä lokeroita korteille vai laitetaanko ne kaikki vaan nippuun sinne pohjalle? Tuo olisi nimittäin todella kätevä jos niille on omat lokerot tai muovitaskut, mutta jos laitetaan vaan läjään niin saman ajaa tämänhetkinen Marimekon pussukka, joita minulla on kaksi. Toisessa rahat, ajokortti ja pankkikortit. Toisessa sitten kaikki bonuskortit :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu