Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Maata näkyvissä!

sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Maata näkyvissä!

Tänä aamuna herättyäni ja avattuani verhot, totesin, että lumiraja on paennut talon eteläpäädystä useita metrejä!! Maata näkyvissä. Ruskeaa, märkää ja rumaa, mutta paljasta maata! Voi riemua :)


Eikun pihalle. Tyylitietoisesti (not) huntterit ja pellavahousut jalassa.
Tarkempi tutkiskelu osoitti elonmerkkejä myös kukkapenkeissä. Tarkoittaa alkuviikoa kukkapenkkejä siivoten. Kohta noita ei enää rapsita haravan kanssa.. Ritarinkannukset ovat näemmä jo heränneet! 
Lapsilla (meillä taas suurkokoonpano tänä viikonloppuna) myös hauskaa. Miksi ihmeessä tikkaat jaksavat kiinnostaa vuosikymmenestä toiseen. Ja milloin tulee niin isoksi, ettei niissä roikkuminen enää huvita?
Keinut, köydet, puut ja kannot käytössä! (Huom, nuorin maastoutuneena)
Kesä tulee sittenkin! (Hyppään tän kevään ohi nopeasti)


PS. Eilinen Helsingin reissu oli oikein onnistunut. En tosin saanut itselleni sitä kevättakkia, enkä ainuttakaan paria kenkiä. Toisaalta, vältyin ostamasta uutta valkoista paitista (niitä on ihan liikaa jo, ja aina löydän mukamas uuden ja kivan)... hmmm... mitään hullareiden tarjouksiakaan en hyödyntänyt. Muita kivoja juttuja kylläkin. Niistä kenties myöhemmin.


Pojat sillä välin olivat viettäneet päivää keskenään. Ostaneet mm. jättisäkin palloja. Valtavan kiva sisustuselementti :)

Tunnisteet:

10 kommenttia:

10. huhtikuuta 2011 klo 15.51 , Blogger Johanna kirjoitti...

Kyllä se kevät ja kesä sieltä kohta saapuu. meilläkin lähes kaikki lumet jo sulaneet pihamaalta. Mutta voi tuota ravan määrää, meillä kun ei ole vielä edes nurmikkoa kylvetty :)

 
10. huhtikuuta 2011 klo 17.05 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ehdottomasti haluan nähdä sun ostokset :) Parhaat palat ainakin. Muutenkin odotan aina innolla sumn päivänasupostauksia. Tykkään tyylistäsi!

 
10. huhtikuuta 2011 klo 17.16 , Blogger Anniina kirjoitti...

Hei itsekin bongasin juuri kevään merkkejä niin omasta kuin anopinkin kukkapenkistä. Yksi sinivuokko ainakin, täytynee ikuistaa kevään eka!

 
10. huhtikuuta 2011 klo 18.47 , Blogger Rilla kirjoitti...

Johanna: meillä kyllä vielä lunta riittää pihalla, vaikka etelässä ollaan... Intoa pihahommiin :)

Anonyymi: juu, jotain varmaan jossain vaiheessa :D Näin epämääräisesti sanottuna!

Anniina: oho! Meillä ei vielä tuollaisia ole näkynyt. Täytyypä katsella ihan tarkemmalla silmällä.

 
10. huhtikuuta 2011 klo 21.29 , Blogger Lumo kirjoitti...

Kevään tulo on saanut minut intoilemaan koko viikonlopun. Anoppilassa näee ikkunoista pitkälle omien maiden yli ja naapurin pelloille. Loimme yleiskatsauksen aamuin illoin pellolle ja seurasimme kuinka paljastuneet maaläntit pellolla kasvoivat silmissä ja hanki laski olemattomiin. Ensimmäiset perhoset lentelivät, leskenlehdet kurkottelivat kaulojaan ja kasvoille sai hieman väriä. Aivan mahtavaa!

 
10. huhtikuuta 2011 klo 22.01 , Blogger Aamunkukka kirjoitti...

Veit sanat suustani;-) tässä viikonlopussa oli parasta juuri se että lumi sulaa vihdoinkin!

Heh, voi nuo kuulat ovat ihan "killereitä" lattioilla, nim. muutaman kerran niihin kävellyt..Mutta aarteitahan ne;-).

Iloista uutta viikkoa!

 
10. huhtikuuta 2011 klo 22.41 , Blogger Satu kirjoitti...

Samoja kevätfiiliksiä tuntuu olevan joka suunnalla :) Tämä päivä meni meilläkin "ihan pihalla" kevään ihmeitä tutkien. Ihanaa, kesä tulee sittenkin!

 
11. huhtikuuta 2011 klo 9.13 , Blogger Sanna-Riikka kirjoitti...

Mulla oli täällä niin hauskaa, kun etsein, että minne se nuorimmainen on nyt maastoutunut;):), kunnes huomasin pienen mytyn tuolla selällään.

Mein Jupe kanssa muksahtelee minne milloinkin ja eilen, kun oltiin oltu vajaa 5 min ulkona niin eka vaihdettiin hanskat sitten mentiin vaihtamaan housut (olin laiska, enkä eka laittanut kuriksia ollenkaan), sitten pipokin tallottiin kivasti kurarapakkoon ja kun oltiin laitettu kurahousut kauheessa tuskanhiessä jalkaan niin sitten tulikin jo kakkahätä, joten sisään ulos, sisään ulos...mun haravoinnit ei oikein tahtoneet edistyä ollenkaan:)...se on meinaan kevät nyt täälläkin päin...

Kivaa viikkoa Rillalle!!!

 
11. huhtikuuta 2011 klo 14.08 , Blogger Merja K kirjoitti...

Meillä edelleenkin piha täynnä lunta, alan luopua toivosta :)

Luistavaa maanantaita!

 
11. huhtikuuta 2011 klo 17.05 , Blogger Rilla kirjoitti...

Lumo: kuulostaa aivan ihanalta. Tätä tukevat kuvat myös postauksessasi :) Voi, onneksi on aina talvi välissä - tuntuu kevään saapuminen aina niin mukavalta!

Satu: sanos muuta. Kevät on ottanut hurjan harppauksen eteenpäin ihan parissa päivässä :)

Sanna-Riikka: hih, kuulostaa aika kivalta meno teilläkin. Meillä vielä toistaiseksi vaipoissa, ei tuota vessahätäongelmaa. :D

Merja K: kyyyyllä tätä meilläkin riittää! Ei ole loppunut, mutta maata näkyy. Yllättävää, mutta siellä alla se edelleen on ;)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu