Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Otsikset

keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Otsikset

Päivän saldo:
Yhdellä pinkki...
Toisellakin jotain! (nyt veivataan hiusmallin ja värin kanssa joka viikko - tästä ei voi seurata muuta kuin vuosien jämähtäminen, jotta edes joku tasapaino säilyy)
Ja kolmannella ei vielä mitään. Lähinnä takakiharaa...
Nää kaksi ensimmäistä olisi lähdössä kahdenkeskeiselle tyttöjen  shoppailureissulle lauantaina. Ensimmäinen taitaa olla eniten tärinässä uudesta kampauksestaan. Tuo toinenkin ihan tyytyväinen :) Siinä oli yllättävän paljon aikaa värien vaikuttaessa - pääsi äitikin käsittelyyn! 

Nyt parantelemaan kiehuvankuplivan mannapuuron aiheuttamaa palovammaa sormessa. Omassa sellaisessa.

Tunnisteet:

16 kommenttia:

6. huhtikuuta 2011 klo 20.48 , Blogger Tanja kirjoitti...

Ensimmäiselle: Wau, rohkea veto! :) Toiselle: Erittäin hyvä veto, tykkään! :)
Ja Kolmannelle: Voi noita sun silmiä ja hymyä!! <3

 
6. huhtikuuta 2011 klo 20.58 , Blogger Maati kirjoitti...

Jei, hieno tuo tytön pinkki otsis ja wau mitkä silmät, niinkuin A:llakin! Ja sulle sopii otsis myös, hieman hillitymmällä värillä:)

 
6. huhtikuuta 2011 klo 21.11 , Blogger Saila kirjoitti...

Voi mahoton kun tämä "kolmas" sai aikaan leveän hymyn täällä ruutun takana! :D Vallottava hymy ja mitkä silmät, ihanat! "Ekan" tukka näyttää jotenki tutulta, näitä näkee töissä nykyään toooosi paljon, joten ymmärrän hyvin että teilläkin sellanen haluttiin. Ja "tokan" tukkahan on loistava! Nyt annat olla ja rauhassa jämähdät! ;)

 
6. huhtikuuta 2011 klo 21.48 , Blogger Rilla kirjoitti...

Tanja: ekalla on pokkaa. Ollakseen pari viikkoa vajaa 11vee :) Mulla ei olis ollut tuon ikäisenä - eikä nytkään, heh. Tää oma on just sopiva ;)

Maati: joo, enemmän mun sävy tää varmaan kuitenkin. Vs pinkki :) Katsotaan minkälaista otsista väännetään meidän kiharapilvityypille tulevina vuosina!

Saila: nuorisotukka :) Tää eka siis. Omassa kaveriporukassaan varmaan kyllä ihan eka. Vähän isommilla on kyllä! Ja juu, nyt jämähdän - ainakin hetkeksi. Pikkusäätöä korkeintaan?

 
6. huhtikuuta 2011 klo 22.06 , Blogger Villa Kajava kirjoitti...

Pirteä hiuslook ekalla, tuossa iässä sitä vielä uskaltaa repäistä ;)! Sulla on muuten aika paljon nyt samanlainen leikkaus hiuksissasi kuin mulla ;), joten tietty erityishieno, heh ;)(pakko hehkuttaa:Mä meen maanantaina kampaajalle, ah mitä ylellisyyttä tämän kolmen viikon noroilun jälkeen!!). Ja kolmonen, fantastiset hiukset!

Yhteenveto: Upeita hiustyylejä :)!

Kivaa alkavaa torstaita!

T.Minna :)

 
6. huhtikuuta 2011 klo 22.36 , Blogger Aamunkukka kirjoitti...

Jee ihanaa; te kyllä elätätte kevyesti yhden parturi-kampaajan;-) Vähänkös olette söpöjä, voi tuota hurmuria takatukkineen. Odotahan kun herrankin kiharat lähtee kasvamaan!

Viettäkää mukava humputtelupäivä ja kivaa loppuviikkoa!

ps. hei, nyt tajusin, sulla on siis aurinkoraitoja tossa edessä? Very nice!

 
6. huhtikuuta 2011 klo 23.17 , Blogger Rilla kirjoitti...

Minna: hehkuttelen takaisin näkemättä, että hyvä hiustyyli sullakin ;) Upeeta, että hiuksilla voi leikkiä! Ainakin vähän...

Aamunkukka: heh, joo, olis varmaan helpompaa jos olis kotipiirissä oma kampaaja. Ja mulla seuraava aika jo puolentoista viikon päästä. Hupinsa kullakin ;) Herra kiharan takatukkakorkkiruuveista on meillä isosiskot kateellisia! Ja juu, raitaa on. Lisää tarvis. Katsotaan nyt mihin suuntaan tää kehkeytyy.

 
7. huhtikuuta 2011 klo 7.57 , Blogger Merja K kirjoitti...

Hieno otsis, sopii tosi hyvin sinulle! Tykkään :)

 
7. huhtikuuta 2011 klo 8.23 , Blogger Virpi kirjoitti...

Voi noita tyttöjä :) Meidän tuleva 11v ei onneksi vielä ole keksinyt värjäillä hiuksiansa ja kauhulla odotan, koska keksii. Esikoinen taisi olla just ton ikänen kun hiukset alko olla tämän tästäkin eriväriset ;) Sun hiukset on kivat, tykkään! Ja toi viimeinen kuva on niin söpö, oikea hurmuri.

 
7. huhtikuuta 2011 klo 8.30 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tsiisas, että mä säikähdin, kun rullasin blogia... Onneks eka olikin tyttären otsis! Ja olen samaa mieltä Sailan kanssa, että Rilla lopettaa nyt rillaamisen tukan kanssa. Eikö sulla ole jo pihahommia tms sellaista, mihin tuon energian suuntaat. Tukka on tärkeä juttu, joo, mutta se nyt tahtoo elää omaa elämäänsä, miksi et siis sinäkin?

Aurinkoista huhtikuuta!

 
7. huhtikuuta 2011 klo 10.13 , Blogger Rilla kirjoitti...

Merja K: minäkin tykkään. Ihan varauksetta ja puolueettomasti :) Kerrankin ihan heti ;)

Virpi: tytöt on tyttöjä. Tää on meidän kaunosielu, ei mitenkään räväkkä persoona muuten, mutta sellainen oman tiensä kulkija :) Hyvä niin!

Anonyymi: heh, oot ihan oikeassa ;) Pihahommat ja mut erottaa ainoastaan suhteellisen tuhti lumikerros. Sen sulamista odotellaan...

 
7. huhtikuuta 2011 klo 17.27 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Onks tuolla tytölläsi ripsiväriä? :o eiks hän oo vähän nuori vielä?

 
7. huhtikuuta 2011 klo 21.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei tosi hyvä tukkamalli sulla nyt :) *peukutan*

 
7. huhtikuuta 2011 klo 22.05 , Blogger Rilla kirjoitti...

Anonyymi1: neiti on halunnut laittaa itsensä nätiksi kuvaa varten :) Ei kuulu normikäytäntöihin, mutta suotakoot tuo hänelle joskus.

Anonyymi2: kiitti. Viihdyn itsekin :)

 
7. huhtikuuta 2011 klo 22.10 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

no sitten! :) Ajattelin vaan että kun on vielä niin nuori... Ettei hän sentään enempää ala vielä tuossa iässä, nätti hän on ilman meikkiäkin. kyllä sitä sitten myöhemmin ehtii meikata ihan kyllästymiseen asti, eikö? =)

 
8. huhtikuuta 2011 klo 15.07 , Blogger ANNAO kirjoitti...

Kivat otsikset, sopivat teille hyvin :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu