Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ruskeaa vol2

tiistai 19. huhtikuuta 2011

Ruskeaa vol2

Taas tuli ruskeaa. Sitkeästi, ympäristön kommenteista huolimatta! En nyt tarkoita näitä hirmu kivoja ja kannustavia kommentteja täällä, vaan liveympäristössä nämä "aha, oot vaihtanut väriä" - tai - "ai, oot vieläkin ruskea" - TAI "kyllä se vanha oli parempi". Mikähän oikeus ihmisillä on kommentoida toisen ulkoasua, varsinkin jos en kysy siitä mielipidettä... Hmmm... 


NO, vieläkään en tiedä, mikä mun oikeasti pitäisi olla. Lueskelin tuoretta Damernas Världiä... Kolumni aiheesta "Hitta din 30plusfrisyr".  Siellä, vapaasti suomennettuna, sanotaan, että "kolmenkymmenen ylittäneen naisen olisi aika löytää identiteettinsä ja olla vaihtamatta hiusväriä" ... "pitäisi löytää signaturlook - ja pysyä siinä, hienosäätö tietysti sallitaan" ... 


Oih. Taitaa olla orastavaa neljänkympin kriisiä :) Neljänkympinkriisistä tuli mieleen, että meillä vietetään yksiä nelikymppisiä tulevana viikonloppuna (ei mun, VIELÄ). Teemalla 70-luku. Hauskaa :)


PS. Ania, nyt pääset nukkumaan :D

Tunnisteet:

29 kommenttia:

19. huhtikuuta 2011 klo 19.52 , Blogger Heli kirjoitti...

Sä olet kuule niin hirmuisen nätti ihminen missä vaan tukassa, että äläpäs tuollaista kommentoijista piittaa! Sitä paitsi, kuka IHME on sitä mieltä että ei sais vaihtelua haluta??? Vai muka kolmekymppisen pitäis tietää... pah, mä oon kohta neljäkymppinen ja edelleen vatkaan että haluisko pitkän vai lyhyen tukan ja haluisko olla töissä vai kotona. Ja niin edelleen. =D

 
19. huhtikuuta 2011 klo 19.58 , Blogger Laura kirjoitti...

Ihana tukka ja tykkään edelleen ruskeasta! :)

 
19. huhtikuuta 2011 klo 19.58 , Blogger Marita kirjoitti...

nuori olet, ja kaunis!

 
19. huhtikuuta 2011 klo 20.09 , Blogger ANNAO kirjoitti...

Sulle sopii tuo ruskea hyvin :)

 
19. huhtikuuta 2011 klo 20.20 , Blogger Helena kirjoitti...

Minusta tuo näyttää enemmän tummanvaalealta, vai onko seassa vaaleita raitoja? :)

 
19. huhtikuuta 2011 klo 20.27 , Blogger Rilla kirjoitti...

Heli: joku tärkeä ja fiksu, epäilemättä tyylitajuine ihminen :) No, nää on näitä juttuja :D Ja onhan sitä enemmän signaturlook jos ei muutamaa kertaa vuodessa vaihda radikaalisti. Sinänsä perusteltua! Heh, enkä minäkään tiedä just yhtään mitään!!

Laura: voi kiitos :)

Marita: :)

ANNAO: ei se mustakaan ihan mahdoton ole...

Helena: joo, vaaleaa raitaa paljon seassa. Kun tumma kuitenkin haalistuu pesussa, ei lopputulos viikkojen päästä oo pahvilaatikon värinen. Toivon :)

 
19. huhtikuuta 2011 klo 20.34 , Blogger Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Mutta toihan on nätti! Mun mielestä parempi kuin vaalea, jotenkin luonnollisempi!
Ikäkriisiä tai ei, niin jotain kriisiä tää naisen elämä taitaa aika lailla koko ajan olla :)

Mukavia bileitä sinne! :D

 
19. huhtikuuta 2011 klo 20.52 , Blogger -anu- kirjoitti...

Sinulle nyt sopii millainen look tahansa, nykyinen on upea, edellinenkin oli upea :) Kun itse löytäisi ihan oman tyylini, olisin erittäin helpottunut...

 
19. huhtikuuta 2011 klo 21.03 , Blogger Virpi kirjoitti...

Nätti on! Mä oon kans miettiny omien hiuksieni väriä. Tummat on ollu pitkään, mutta nyt kesää vasten tekis mieli jotain muuta kuin pelkkää tummaa... aurinkokin haalistaa pian tumman värin. Katsotaan mihin päädytään ;)

 
19. huhtikuuta 2011 klo 21.17 , Blogger Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Todella on nätit! :)

 
19. huhtikuuta 2011 klo 21.30 , Blogger Misty kirjoitti...

Kaunista on! Niinhän se on, että toisilla voi olla vaikka minkälaiset hiukset niin silti ne ovat älyttömän kauniita.
Tykkään tosi paljon noista vaaleammista raidoista joukossa. Vaikka et kysykään mielipidettä, tykkään kovasti, että sulle sopii toooosi hyvin vaaleat(kin) hiukset ;-)

 
19. huhtikuuta 2011 klo 21.44 , Blogger ania kirjoitti...

Sopii, sopii ja on nätti. Tämä väri on ehkä paras sulla näkemistäni. Pelkän kuvan perusteella tietenkin aika vaikea sanoa. Musta tuntuu, että toi hiusväri sopii parhaiten sun VAATTEISIIN. Eihän sen näin päin pidä mennä... mut on kaunis, kylmänlämmin väri ja sopii ihosi väriin (kuvan peusteella) hirmu hyvin. Mikä sun 'Nudeskinin' värin nro on?
Paljon onnea nelikymppiselle ja hauskoja juhlia teille molemmille!

 
19. huhtikuuta 2011 klo 21.44 , Blogger lattenainen kirjoitti...

lyhyesti ja ytimekkäästi. Tykkään!!! Toi väri sopii sulle hienosti.

 
19. huhtikuuta 2011 klo 22.08 , Blogger Apsi kirjoitti...

Oikein hyvältä näyttää!!

 
19. huhtikuuta 2011 klo 22.12 , Blogger Harmaafuksia kirjoitti...

Tosi hyvä sävy tuo uusin tukka!
Ps. Mietin noita sun koruja tässä taas joku päivä ja näin untakin noista pienistä renkukoista jotka ovat helmisen ja linkkien välissä...Joo, mulla on vilkas mielikuvitus!

 
19. huhtikuuta 2011 klo 22.18 , Blogger Rilla kirjoitti...

UKEmilia: olet oikeassa, tätä tää naisen elämä on :D

Anu: tyyli on välillä hukassa täälläkin. Mutta en kerro kenellekään,enkä varsinkaan näytä niitä kuvia blogissani! ;)

Virpi: totta, aurinko vaalentaa nopeasti. Itsekin tiedän oleilevani kukkapenkeissä puoli kesää, päälaki kohti taivasta, katsoo miten käy. Olis kiva nähdä, mihin päädyt!

 
19. huhtikuuta 2011 klo 22.23 , Blogger Rilla kirjoitti...

Peikkotyttö Hanna: kiitos :)

Misty: heh, kyllä täällä hiukan ikäänkuin kysyn mielipidettäkin. Raidoista tykkään myös, kun niitä on, niin on vielä jotain säätövaraa. Jos tuleekin tarvis saada blondi, niin ei ole niin vaikeeta! Ei saa olla liian keltainen hiusväri, ei liian punainen, muttei liian mattakaan. Silloin näyttää harmaalta... Vaikeeta :)

Lattenainen: kiitti. Hei, tää itse asiassa taitaa muistuttaa vähän SUN väriäsi :D

Apsi: :)

Harmaafuksia: hih, oot hauska. Toivottavasti se oli kiva uni - ei painajainen :D

Ania: heh, se ON tärkeetä!! Mun nudeskin on talvisin 020. Kellertävää? Kesäisin jos ja kun saan väriä kasvoihin, niin siirryn mineraaleihin.

 
19. huhtikuuta 2011 klo 22.53 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Nyt kyllä sanon, vaikket kysykään.. ;)

Tää on paras!
Leikkaus ja väri yhteensä. Sopiisopii :)

Nelikymppisenkö kuuluu jämähtää ja luopua vaihtelunhalusta, uudistautumisesta, muodin seuraamisesta? Pah.
Ja tämän sanoo eräs pahvilaatikkopää, joka ei värjää hiuksia ollenkaan ;)
Neljä- tai kasikymppinen saa laittaa vaikka sähkönsinistä ripsaria tai olla käyttämättä mitään, jos siltä tuntuu. Ei siihen kenenkään lupaa kysytä :):)

Sitä kyllä vähän pala kurkussa mietin, miltä tuntuu, kun tukka alkaa oikeasti harmaantumaan (vielä viis vuotta neljäänkymppiin..), monella ikätoverilla jo harmaata pukkaa ;)

-kaisa

 
19. huhtikuuta 2011 klo 23.09 , Blogger Piia kirjoitti...

Munkin olisi siis pitänyt jo löytää oma signaturlook, vaan ei ole löytynyt ;) Vai olisko se niin, että vaikka mittariin on jo kertynyt vuosia, niin mieleltään on vielä ehkä juuri se alle kolmikymppinen, ettei sitä signaturlookkia vielä tarvi löytyäkään?

Joka tapauksessa hiuksesi ovat todella ihanat! Väri ja malli sopii sinulle erittäin hyvin.

Hauskoja juhlia!

 
20. huhtikuuta 2011 klo 8.28 , Blogger Teija kirjoitti...

Oikeen hyvin sopii mun silmään! :)

 
20. huhtikuuta 2011 klo 9.01 , Blogger Hanne kirjoitti...

Minusta tuo sopii sinulle todella hyvin.
Mukavaa pääsiäisviikkoa!
-Hanne-

 
20. huhtikuuta 2011 klo 9.34 , Blogger Marja kirjoitti...

Hitsit kun en tuosta yhdestä kuvasta vielä ihan täysin hahmota sävyä.. mutta tuonkin perusteella tykkään kyllä :) Mä olen kyllä niin blondi, että heti tykkään enemmän kun on vaaleampaa sävyä joukossa. Olen siis ihan eri mieltä kuin muut täällä :) Sulle tosin näyttää sopivan ihan mikä sävy ja millainen malli vaan mutta silti mä koen sut enemmän blondiksi. Johtuu tosin ehkä siitäkin, että olen tutustunut sinuun blondina :))

Hmm.. mä lienen siis löytänyt oman signatureni... vaikka joka toinen päivä mietinkin mitä tälle päälleni tekisin. Seuraavaksi taidan luopua lenkillä heiluvasta ponnarista.. vaan väristä en luovu ;)

 
20. huhtikuuta 2011 klo 9.53 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hmm... Jäin miettimään tuota ajatusta toisen ulkoasun kommentoinnista pyytämättä. Minulla on ollut yhden työkaverin kanssa tässä vähän vaikeuksia. Olemme aiemmin kiitelleet työkavereiden kanssa hänen kauniita tukkaleikkauksiaan ja kivoja silmälasejaan, joita on vaihtanut usein. Ja ihme kyllä :-) hän on kovasti ottanut mielellään vastaan kommentit, vaikkei ole niitä pyytänyt :-)

Mutta nyt hän taas leikkasi tukkansa ja vaihtoi silmälasinsa - ja molemmat olivat todellinen huononnus aiempaan. Tuntui jotenkin hullulta olla ihan hiljaa, mutta kehuihinkaan ei pokkaa ollut, kun entinen oli niin paljon parempi (ja tämä aika kamala). Onneksi valitsin ainakin sinun näkökulmastasi oikean vaihtoehdon: en sanonut mitään, vaikka mietin juuri jotain tuollaista "olet vaihtanut väriä/laseja" jne. Tuntui hullulta olla sanomatta mitään, kun aina ennen oli jotain sanonut ja nyt muutos oli sitä paitsi niin huomnattava, että hajamielisinkin sen huomasi.

Pitäisiköhän jättää kaikki kehumisetkin ja kiittelytkin? Onkohan toisen ulkonäön kaikkinainen kommentoiminen työpaikalla aika turhaa?

 
20. huhtikuuta 2011 klo 14.34 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mun makuun liian harmaa tukka jos nyt saan ihan rehellisen mielipiteen sanoa.

Parempi oli blondi. Tai sitten vedä ihan kunnon suklaan ruskeaksi...

Vanhemmalle naiselle ei oikein sovi harmahtava hiusväri, ellei halua näyttää vielä vanhemmalle. ymmärrät kai pointtini..

 
20. huhtikuuta 2011 klo 15.09 , Blogger Krisse kirjoitti...

nyt on hyvä..oikein hyvä.:-))

 
20. huhtikuuta 2011 klo 15.57 , Blogger jaana kirjoitti...

Kun sinut on nähnyt aivan vaaleana, on tämä tummempi luukki selkeästi vaatimattomampi. Eli blondina olet loistelias kaunotar, tummempana tyylikkään kaunis. :)

 
20. huhtikuuta 2011 klo 18.54 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Toivoin jo, että hiusjuttusi loppuisivat. Pidän blogistasi, mutta unohda hiuksista ruikuttaminen. Olet kirjoittanut niin paljon tärkeämmistä ja kivemmistä asioista!

 
20. huhtikuuta 2011 klo 19.27 , Blogger Rilla kirjoitti...

Kaisa: joo, eihän se varmana niin ole! Harmaita en pelkää, lähinnä tätä identiteettikriisiä :)

Piia: hah, joo, näin sen on oltava - mulle sopii tuo myös!

Teija: :)

Marja: kuule,toveriblondi. Kyllä se taitaa olla niin, että minäkin olen sitten loppujen lopuksi blondi. Katsoo nyt vähän aikaa vielä, kesällä kaikki on toisin?? Ymmärrän siis, mitä tarkoitat :)

Anonyymi: niin, se on vähän toisaalta, toisaalta - itse olen töissä naisvaltaisella alalla ja kyllä meillä aina huomataan toisen uudet lasit, vaatteet, kampaajalla käynnit. Tietysti sitä varoo pahoittamasta toisen mieltä - kun ei se mitään enää muuta. Eri asia on, jos joku SUUNNITTELEE tekevänsä jotain ja kysyy mielipidettä. En tiedä... olen aika varovainen itse :)

 
20. huhtikuuta 2011 klo 19.33 , Blogger Rilla kirjoitti...

Anonyymi: joo. Tiedän. Just tota pelkään itsekin. Hyvä kun sanoit sen ääneen! Tai kirjoitit :)

Krisse: kiitos :)

Jaana: vaatimattomampi on olokin ;D Eikun oikeasti. Hitsi. Tässä joutuu värjäyskierrokselle kohta taas...

Anonyymi: lopetan! Ihan hetikohta. Ja sori - tää on vaan kriisin paikka :) Kokonaan en kyllä uskalla luvata lopettaa hiusjuttuja. Skippaat sitten ne!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu