Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kööpenhamina-vinkkejä?

sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Kööpenhamina-vinkkejä?

Hei, kaikki Kööpenhaminankävijät! Nyt tarvittaisiin vinkkejä kahden aikuisen Köpis-reissulle. Ollaan perjantaina lähdössä miehen kanssa IHAN KAKSIN muutaman päivän reissuun. Oppaat ja muut kahlattu, lähipiiri haastateltu, mutta kaikki extra olisi plussaa :)


Mitä on ehdottomasti on nähtävä, missä käytävä?
Hyviä ruokapaikkoja? Kivoja kahviloita?
 
Missä käydä ostoksilla? ... Ja mihin mies parkkiin siksi aikaa :D
Tässä välissä pakkailen (no en tietenkään vielä, torstaina vasta) ja yritän perustella itselleni, että matkalaukun voi ihan hyvin ottaa nainen mukaan pitkän viikonlopun reissuun... Jos vaikka löytää jotain kivaa, niin on, missä kuljettaa takaisin? Enkä ala mitään jos kaikki kerrotte, että pärjäätte pienellä käsimatkislaukulla vastaavat reissut... ;)

Tunnisteet:

17 kommenttia:

22. toukokuuta 2011 klo 18.00 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Vinkkejä kohteesta en osaa antaa, mutta ota ihmeessä riittävän suuri laukku! Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin kannella nyssäköitä kentällä. Perusteltua siis täysin :)

 
22. toukokuuta 2011 klo 19.53 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Strögetille shoppailemaan vaan! Siellä saat vietettyä aikaa ihan reippaasti. Toivotaan kauniita ilmoja, Kööpenhamina voi olla kylmäkin tähän aikaan vuodesta. Mukavaa matkaa teille.
Emppu

 
22. toukokuuta 2011 klo 20.16 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Vietimme pääsiäisen Kööpenhaminassa. Teini-ikäiset tyttäret ihastuivat Abercrombie&Fitchie liikkeeseen. Siellä kannattaa visiteerata, vaikka ei mitään ostaisikaan. Vaatteetkin ovat kivoja, ainakin tytärten mielestä! Lisäksi se on Pohjoismaiden ainoa Abercrombie &Fithcie liike.

Minttu

 
22. toukokuuta 2011 klo 20.23 , Blogger Rilla kirjoitti...

Anonyymi: kyllä, selitin miehelle, että eihän mun tarvitse kuin raahata se laukku hotellille ja sieltä sitten takaisin, niin homma on siinä. Tuo korjasi, että itse asiassa, hänen raahattavaksi se jää :D Joten... nou hätä!

Emppu: sinne nokka!!

Minttu: kiitos, hyvä vinkki, tuliaisia hakemaan sieltä :)

 
22. toukokuuta 2011 klo 20.32 , Blogger Marja kirjoitti...

Hmm.. mehän vietettiin olisko ollut toissa kesänä miehen kanssa pari yötä kaksin Köpiksessä. Mulle eka kerta. Odotukset oli suuret sillä kaikki kovasti kaupunkia kehuvat - sen sisustusliikkeitä, ja lastenvaateputiikkeja. Pettymys oli suuri kun en löytänyt oikein mitään kivoja kauppoja =/ En tiedä olenko vaan niin ronkeli vai kuljettiinko väärissä paikoissa (eli siellä missä kaikki muutkin turistit)? Mutta tivoli oli ihana! Käykää siellä ainakin, illan hämärtyessä on kaunis paikka.. samoin tuo ekan kuvan paikka (minkä nimeä en yhtään muista) :)

Oikein ihanaa reissua teille! Jään mielenkiinnolla odottelemaan mitä pidät, mitä löydät, millaista on!

 
22. toukokuuta 2011 klo 20.46 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tivoliin illalla. Valot loistaa ja kukkapenkit on kauniita. Ei siellä tarvitse koneita koluta, ihanan romantic-kävelyä vaikka vain :)

Sitten jos ekaa kertaa Köpiksessä käytte, käytte päiväkävelyllä Christianian vapaakaupungissa. Ei siellä juuri aikaa kulu, (oli ehkä jopa ahdistavakin paikka kaikkine pössyttelijöineen), mutta se on niitä nähtäviä paikkoja. Edes kerran.

Ja muuten, jos keli on hyvä, vuokraatte pyörät ja ajelette niillä. Näkee niin paljon enemmän.

Tiettyjä ruokapaikkoja en muista, ruoka oli pääsääntöisesti kaikkialla hyvää (ja kallista!).

Silti, ihanaa matkaa!

Susku

 
22. toukokuuta 2011 klo 20.55 , Blogger Tickler kirjoitti...

Absolutely white -blogissa on ainakin juuri oltu Köpiksessä ja upeita kuvia. Kysypäs sieltä vinkkejä:
http://absolutelywhite.blogspot.com/

 
22. toukokuuta 2011 klo 20.59 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Vielä niistä Abercrombien vaatteista, ne on aika (=todella) värikkäitä, mutta jos ne kelpailisivat tyttärillesi :-)

Minttu

 
22. toukokuuta 2011 klo 21.27 , Blogger Outi L kirjoitti...

Glyptotekin taidemuseo!

Ströget on aika peruskauraa, siitä vähän syrjemmällä löytyy pikkukaduilla kivoja kauppoja.

 
22. toukokuuta 2011 klo 21.34 , Blogger Outi L kirjoitti...

Ja muista ostaa iso kimppu pioneja kotiinpaluupäivänä, ne ei maksa siellä pal' mittään eikä muutkaan leikot. :-)

 
22. toukokuuta 2011 klo 21.47 , Blogger Terhi kirjoitti...

Me oltiin Köpiksessä toissa kesänä. Tivoliin ehdottomasti ja nimenomaan illalla, siellä on mun mielestä jotenkin ihan erityinen tunnelma. Tehtiin kanavaristeily, siitäkin tykkäsin. Risteily alkoi juuri tuosta ekan kuvan paikasta. Kauppoja en juuri kierrellyt, kun oli lapset mukana. Ihanaa, kun pääsette reissuun kaksin :)

 
22. toukokuuta 2011 klo 22.08 , Blogger Rilla kirjoitti...

Marja: katsotaan!! Ensisijainen idis on mennä ja olla vaan, kierrellä ja katsella, ei mitään pakko-ohjelmaa.

Susku: kiitos, loistovinkit! Fillari hyvä idea :)

Tickler: oi, käydään kurkkimassa!

Minttu: tytöt varmasti tykkäisivät :)

Outi L: toivotaan hyviä kelejä kiertelyyn (ja tuhkaa pois ilmatilasta), mies saa kantaa kukat :D

Terhi: joo, reissun luonne ihan toinen kun lapset on kotona. Ei olla kyllä oltu aikoihin kahdestaan missän ulkomailla. Nyt olis korkea aika!

 
23. toukokuuta 2011 klo 13.28 , Blogger Myrmeli kirjoitti...

Oltiin juuri pari viikkoa sitten Köpiksessä miehen kanssa:) abercrombie on must! Varaudu siihen, että siellä on joku muukin. Miesmalli ovella plussaa:D liikkeestä löytyy ihan valkoisia tms. Vaatteitakin, uskoisin sinunkin makuusi löytyvän. Ihastelin naisten toppeja, joissa oli röyhelöä. Kauppa löytyy illumin vieressä olevalta sivukadulta.

Ostospaikkana Strögetin katu on helpoin. Löytyy niin Luis Vuittonit kuin henkkamaukatkin. Kaupat eivät ole auki yhtä myöhään kuin Suomessa. Kannattaa ottaa huomioon aikatauluja suunniteltaessa;) Strögetin katu vie tuonne satama-aluelle, mistä eka kuva on. Pieniä ravintoloita vieri vieressä. Kannattaa tsekata.

Kävimme Tivolissa perjantai-iltana. Lippu on kahdeksan jälkeen hieman kalliimpi, mutta siellä on joku esiintyjä. Oli mahtavaa fiilistellä tuhansien tanskalaisten kanssa illan pimeydessä ja valojen loistaessa kuunnellen hyvää musaa. Ehdottomasti suosittelen!

Kävimme syömässä italialaisessa ravintolassa, joka on Palads-leffateatteria vastapäätä. Nimeä en valitettavasti muista, oli kuitenkin suoraan sitä vastapäätä vasemmassa reunassa. Näyttää pienelle, mutta ihanan tunnelmallinen (ja kuten useat ravintolat lauantai-iltaisin, täynnä). Palads-leffateatteri taas näkyy kun tulee Tivolin pääovista ulos.

Lisäksi suosittelen nallekauppaa Tivolin vieressä, jos on nalleikäisiä tulijoiden odottelijoita. En tiedä, onko konsepti tuttu sinulle. Eli valitset tyhjän nallen, täytät sen, nimeät ja se saa pahvisen kodin mukaan(matkalaukkuun saa taiteltua). Aivan ihana! Olemme ostaneet useasta maasta näitä lahjaksi, mainio lahjaidea!

Illum ja Magasinet ovat isoja ostoskeskuksia. Magasinetista sai -10% alea, kun kertoi olevansa ulkomailta;) parhaat lastenvaatevalikoimat itse löysin sieltä. Kauppoja on pitkin kaupunkia eivätkä hinnat ole yhtään Suomen tasoa halvempia, pikemminkin päinvastoin.

Ottaisin ehdottomasti matkalaukun mukaan. Itseäni ainakin ärsyttää kantaa miljoonaa pussukkaa mukana.

Toivottavasti näistä oli jotain apua. Ihanaa reissua!

 
23. toukokuuta 2011 klo 15.28 , Blogger Amalia kirjoitti...

Olimme Köpiksessä huhtikuussa pitkän vkonlopun, ihana kaupunki! Mun mielestä siellä taas oli tosi mukavia etenkin sisustuskauppoja ja ostettavaa löytyy! Huhtikuussa Tivoli ei ollut vielä auki, joten olemmekin menossa elokuussa uudestaan :-) Missä hotellissa yövytte? Me oltiin hotelli 21:ssa, jonka vieressä myös jäähotelli ja -baari. Mukavaa reissua!

 
23. toukokuuta 2011 klo 19.50 , Blogger Rilla kirjoitti...

Myrmeli: oi, tuhannet kiitokset!! Ihan loistavia vinkkejä :D Munhan täytyy ihan printata nää vinkit mukaan. En muuten muista millään! Vau.

Amalia: hih, en muista hotellin nimeä! Raportoin kun ollaan palattu :) Jos ja kun toivottavasti tuhkista huolimatta päästään reissuun!!

 
23. toukokuuta 2011 klo 22.03 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Myrmelin mainitseman italialaisen ravintolan nimi on Il Peccato. Hotellimme oli aivan vieressä ja kävimme siellä yhtenä iltana syömässä. Pitsat ovat jätti-isoja! Mieheni, joka rakastaa pitsaa, ei jaksanut syödä omaansa loppun. Ja se on ihme :-)

Abercrombien puolialaston miemalli oli tosiaan aika namipala!

Minttu

 
25. toukokuuta 2011 klo 9.10 , Blogger sisko kirjoitti...

Ihanan kuuloista. Vinkkejä ei ole mutta mielellään kuulen teidän matkasta sitten jälkikäteen koska itsekin sinne halajaisin :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu