Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

MiuMiu&kukkapaita

torstai 5. toukokuuta 2011

MiuMiu&kukkapaita

Kevät ja kukkapaita. Se ainoa, mikä mulla on. En ole ihan varma, voiko sitä käyttää. Tekeekö tätimäiseksi? Miksi nää näyttää joillain niin hyvältä ja itselle tulee täti-olo? Paidassa on myös hieman Väriä! Punaista. Mulla ei ole mitään muuta punaista enää ollut vuosiin, kuin kengät ja vyö. Kengät nimenomaan monikossa. Kaapissa kolmet punaiset. Uusimpana Katrilta second handina hankitut punaiset mokkanahkaiset MiuMiun ballerinat. Aika söpöt :)
Väri tarpeeksi kaukana kasvoista, hyvin pystyy käyttämään!


Mulla on tapana mallailla vaatteita yhteen ennen kun edes kokeilen... Näitä myös.
Päälle en uskaltanut laittaa. Täytyy harjoitella vaikka lähikauppareissulla. Jos siellä teititellään, niin on auttamatta liian täti. 


Tätimäisiä vaateyhdistelmiä vältellen hiivin nyt yläkertaan mallailemaan. Mulla huomisaamuna klo 6:30 nouto kotiovelta. (Työ)reissu Tallinnaan. Ei mitään pakattuna tai mietittynä. 


Pistin eilen koneen pyörimään ajatuksella, että saan puhtaana matkaan juuri ne sopivat vaatteet, teemalla smart casual. Ongelma  tuli siinä vaiheessa, kun totesin pyykkärin jumahtaneen asentoon "linkous". Kone rikki. Täynnä siis märkää pyykkiä, eikä avaa luukkua. Ajatukset uusiksi... 


PS. Kone aukesi myöhemmin vippaskonstein, täynnä puoliksi pestyä likomärkää tavaraa, joka ei taatusti ole kuiva huomiseksi. 

Tunnisteet: ,

10 kommenttia:

5. toukokuuta 2011 klo 20.21 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei, mua kiinnostaisi mitä valitset sitten smart casualiksi :D Noi miumiut on ihan ylisöpöt! Hauskaa tallinnan matkaa :)
Henna

 
5. toukokuuta 2011 klo 21.45 , Blogger Merja K kirjoitti...

Kenkulit on minunkin mielestä tosi söpöt :) Itse sorruin samantapaiseen paitaan äskettäin ja epäilen, että se jää kaappiin käyttämättömäksi..

Mukavaa reissua!

 
5. toukokuuta 2011 klo 21.48 , Blogger ania kirjoitti...

Voi, kun mäkin olisin rohkea ja uskaltaisin laittaa jotain Noin Värikästä päälle. Paita on super-ihana! Juuri luen toukokuun Gloriaa ja täällä on kukkamekkoja! Ja sanotaan, että pienet kukat sopivat siroille ja pyydetään karistamaan kukkamekon (mahdollinen liika) romanttisuus yksivärisillä kengillä ja laukuilla. Sullahan on vielä tuo neule ja todennäköisesti yksivärinen alaosa. Olet Turvassa! MiuMiut söpöläiset.
Argh... pesukonetta :( Oikein ihanaa Tallinnanmatkaa!

 
6. toukokuuta 2011 klo 8.38 , Blogger DD kirjoitti...

Suloinen kokonaisuus, eikä yhtään tätimäinen! Pois se sinusta ,)

 
6. toukokuuta 2011 klo 9.45 , Blogger Lumo kirjoitti...

Musta ja neutraalit värit ovat turvallisia ja helppoja, mutta punainen sopii yllättävän monille.

Itse maastouudun mustaan lähes ympäri vuoden, mutta päivinä, jolloin olen käyttänyt puna-valkoisia ballerinojani tai keltaista hametta (ja vielä keltaisten ballerinojen kanssa) olen ollut itsekin aurinkoisen oloinen.

 
6. toukokuuta 2011 klo 10.17 , Blogger Anne-Mari kirjoitti...

Tuo ei todellakaan ole täti-asu. Vaikka vaatteet niin usein vaikuttavat mielialaan ja fiilikseen itsestä, on kuitenkin se nainen siellä vaatteiden sisällä se, joka tekee vaatteesta aarteen ;)

Kiitos Rilla ilahduttavasta blogista. Kurkistelen tänne nykyään päivittäin.

Ihanaa kevättä sinulle ja perheellesi!

 
6. toukokuuta 2011 klo 10.42 , Anonymous sari kirjoitti...

Hei ihana kokonaisuus, päälle vaan, älä säästele lähikauppaan!
Miks pesukone menee rikki aina silloin kun on jotain tosi urgentia menossa??? Omani hajosi eilen, juuri kun kaikki pyykkikorit oli tulvillaan pyykkiä ja parilla perheenjäsenellä lähes viimeiset puhtaat päällä. Argh!

 
8. toukokuuta 2011 klo 22.55 , Blogger Rilla kirjoitti...

Henna: smart casual onnistui kohtuudella. Yhtään kuvaa en vaan siitä ehtinyt nappaamaan... :)

Merja K: yritetään nyt kuitenkin edes jossain käyttää :D

Ania: olet (taas) niin oikeassa! Kukkakuosia näkyy joka paikassa ja paljon. Pitää ihan yrittää, edes vähän. Huiveissa helppoa, muuten... tekee tiukkaa ;)

DD: tähän pyritäään :D

Lumo: näinhän se menee. Värit toisten päällä näyttävät usein upeilta! Kengissä punainen on kyllä niin kaukana, että menee taatusti :)

Anne-Mari: kiitos kivasta kommentista :)

Sari: hih, jos kuitenkin harjoittelen siellä ensin? :) Minä olin jo ostamassa uutta pesukonetta, mutta mies korjasi sen. Itse. Huh. Ihan hurja oli :)

 
9. toukokuuta 2011 klo 19.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi apua, mua teititeltiin juuri viime viikolla Zarassa.

 
9. toukokuuta 2011 klo 21.05 , Blogger Rilla kirjoitti...

Laura: IIIK :D Heh, tähän on tultu.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu