Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Valoterapiaa

sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Valoterapiaa

En tiedä montaa asiaa, mistä tulee kertaheitolla niin hyvä mieli, kuin lämmin ilma ja kirkas sininen taivas! Viikonloppuna on saatu valohoitoa tuntikausia, perheen ruskettuvat ihmiset (eli mies ja keskimmäinen) ovat jo sen värisiä, kuin minä kahden viikon auringossa makaamisen jälkeen. Jos silloinkaan :)


Pihalla rapsuttelun lisäksi on vietetty aikaa kaupungin rannoilla...
Tehty upeita löytöjä, kuten hylätty kuppi ja lapio (arvatkaas miten vaikea oli lähteä ja jättää nämä sinne...)
Kiipeilty!! (Hei, jos minä olen arka värien kanssa, niin perinnöllistä se ainakaan ei ole :D)
Ja virallisesti korkattu kesäkausi alkaneeksi kaivamalla kaapista valkoiset pellavahousut esille!!!
No, okei, oli vähän tuulista ja vilakkaa, mutta omalla, ei niin tuulisella pihalla, tarkeni topissa. 


Yritän tässä nyt kuitenkin sopeutua ajatukseen, että huomenna on työaamu ja kesälomaan vielä viikkokausia aikaa. Valoisissa tunnelmissa, mukavaa alkavaa viikkoa kaikille :)


PS. Kööpenhamina-vinkit kelpaavat edelleen!
PPS. ARRRRGGGHHH!!! Tuhkaa taas Islannista tuloillaan!!!

Tunnisteet:

8 kommenttia:

22. toukokuuta 2011 klo 21.38 , Blogger Merja K kirjoitti...

Onpa kauniita ja värikylläisiä kuvia :)

Tulin muuten itse juuri Köpiksestä, tällä kertaa olin siellä siskoni kanssa, edellisen kerran maaliskuussa Mr Järjen kanssa. Mr Järki ei liielmälti jaksa shoppailla, niinpä kävelimme pitkin ja poikin eri kaupunginosia sekä kävimme mm. Carlsbergin tehdasalueella ja museossa. Se oli kyllä minunkin mielestä hieno paikka, joten sitä voin suositella varsinkin miesseurassa:)

Kaupoista sen verran, että Strøketillä niitä riittää pilvin pimein, mutta muuten katu on minun mielestä jopa vähän tylsä. Köpiksessä on niin paljon hienoja kaupunginosia, että mieluummin kävelen niiden kaduilla. Ostosmielessä Strøket on "helppo", koska saman kadun varrelta löytyy paljon kauppoja. Illums Bolighus on hieno, siellä on kaikki huonekaluklassikot. Ihan vieressä on Strædet katu, joka on paljon rauhallisempi, mutta tosin myös vähäisempi kauppatarjonnaltaan.

Uutuutena löysin Langeliniekaj osoitteesta outlet-myymälöitä. Mm. Noa Noa outlet oli siellä + pari muuta outlet-kauppaa. Tämä paikka on pieni merenneito -patsaan lähettyvillä.

Legokauppa on muuten hauska Köpiksessä. Sieltä voi ostaa irtolegoja kuin "karkkikaupasta". Eri osat ovat omissa kulhoissaan ja niistä voi koota purkkiin oman mielensä mukaan mixin. Meillä on kuopus tykännyt kovasti tällaisesta tuliaisesta.

Vaatetta kannattaa varata, Köpiksessä aika usein tuulee mereltä kylmästi.

Huh, tulihan sepustus :)

Iloista reissun odotusta ja kivaa alkavaa viikkoa!

 
22. toukokuuta 2011 klo 22.11 , Blogger Rilla kirjoitti...

Merja K: tuhannet kiitokset loistavista vinkeistä!! Carlsberg on miehen listalla :) NoaNoan outletissa näen jo itseni. Hitsi, nyt vaan pitää ruveta jännäämään, päästäänkö ollenkaan. Pikkasen harmittaa, jos ei...

 
22. toukokuuta 2011 klo 23.15 , Blogger Villa Kajava kirjoitti...

Raikkaita kuvia, voin kuvitella ihanan meren tuoksun ja tuulen :)...! Voin kuvitella myös hyvin, miten haikeaa pikkumiehen oli luopua laina-välineistä, täällä samanikäisen LMS:n kanssa koettu niin monet kerrat..

Jännä, kun taas tuota tuhkaa leijuu..hmm. Pidän peukkua, että pääsette reissuun!!

Virkeää viikkoa ja puhtia töihin :)!

t.Minna :)

 
23. toukokuuta 2011 klo 8.08 , Blogger Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Aivan ihanaa tämä valoisuus ja lämpö!! ♥

 
23. toukokuuta 2011 klo 9.41 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Pari kertaa olen reilireissulla pysähtynyt Köpiksessä, mutta kuten arvata saattaa ei reilillä shoppailla, eikä siinä iässä sisustuskaupat kiinnostaneet ;)

Mieleen on jäänyt Tivoli iltavalaistuksessa, se on tosi tunnelmallinen ja kaunis, ei sellainen huvipuisto mihin täällä on totuttu vaan historiallinen.
Jos ei kieputtimista välitä niin vuoristorataa kokeilemaan. Se on aikuiseen makuun, sopii herkkävatsaisillekin!

Pyörien vuokraaminen kuulosti hyvältä idealta, koska ainakin pieni merenneito oli aika pitkän kävelymatkan päässä keskustasta, vai oltiinko me vaan talsittu jo niin paljon muutenkin:)

Reilaajan kukkarolle Köpis oli tolkuttoman kallis, muistan kuinka metsästimme halvinta nakkikioskia, piti saada koomisen näköiset paikalliset hodarit pitkillä kirkkaanpunaisilla nakeilla;) Olimme aivan nälissämme, kun saavuimme Osloon ystäväni veljen perheen luo...

Hauskaa matkaa ja hus pois tuhkat! Ihania kahviloita ja kukkakauppojahan Köpis on pullollan.

-Kaisa

 
23. toukokuuta 2011 klo 10.00 , Blogger Lumo kirjoitti...

Tuhka on tylsää... se ei välttämättä vaikuta kuitenkaan lentoliikenteeeseen koko Euroopassa.

Meillä on varattuna New Yorkin lennot kesälle, Reykjavikin kautta, kun lennot sai edullisesti. Koko tuhkajupakan oli jo ehtinyt unohtaa, kun se ei silloin itseä koskettanut suoraan... nyt jo vähän jänittää, jos tulivuori taas aktivoituu, juuri silloin...

 
23. toukokuuta 2011 klo 10.22 , Blogger ania kirjoitti...

Alkukesän valoisuus ja hento vihreys on kyllä kaikista parasta koko kesätouhussa. Meren rannat on niitä parhaita kuljeskelupaikkoja, käyn päivittäin kävelyllä saman meren rannalla, voitais laittaa pullopostia.
Köpiksen vinkkejä ei ole jakaa, mutta toivotaan, ettei tuhka sotke suunnitelmianne :( Laitoin sulle postissa Tukholman kuponkeja lohdutukseksi ;)

 
23. toukokuuta 2011 klo 19.56 , Blogger Rilla kirjoitti...

Minna: juu, ei ole helppoa ei. Jotenkin on opittu se, että jos kaupassa saa tikkarin (eihän me tietty koskaan mitään sellaisia ostella), niin se pitää maksaa ensin. Löytötavarat erikseen :D

Peikkotyttö Hanna: sanos muuta!

Kaisa: joo, kallista osataan odottaa. Tosin, aika moni eurooppalainen kaupunki nykyisin on... No, "onneksi" ollaan vaan kolme päivää - ei pääse konkurssin puolelle menemään :D

Lumo: voih, kyllä pistää jännittämään tuollainen. Yritän olla hermoilematta asian takia, harmittaisi kyllä älytömästi, näiden järjestely on aina hiukkasen haasteellista..

Ania: totta!! Pullot vaan mereen, toivoen, että puhaltaa oikeaan suuntaan :D Sain postisi, kiitos, laittelen sulle illemmalla sähköpostia ;)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu