Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Autio hiekkaranta

sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Autio hiekkaranta

Voi kesä!! Kesän ekan kunnolla lämpimän viikonlopun jälkeen on sellainen olo, että miten sitä talvella edes osaa olla? Tuntuu, että tässä viikonlopussa olisi ollut puolet enemmän tunteja kuin tavallisessa. On saatu aikaiseksi kaikelaista. Istutettu yksi rinne, kesäkukkia ruukkukaupalla, siivottu ja säädetty pihaa, syöty liikaa jätskiä, kierretty kaupungin puistot, istuttu kahvilla, keitetty uusia perunoita, grillattu... 

... ja vietetty aikaa lähirannalla. Ihmetys - oltiin suurinpiirtein ainoat siellä. Missä kaikki ihmiset??
Vesi, nojoo, merivesi on tähän aikaan vuodesta älyttömän kylmää, mutta rannalla = kuuuuma! Missä kaikki? Että eihän sitä ole pakko veteen mennä - vai onko joku jo heittänyt talviturkin? Minä perinteisesti hannarina vasta juhannuksena. Silloinkin järvivedessä ;)
No, saatiinpahan rauhassa tehdä mitä huvittaa. Tulevaisuuden rantalentismies myös kokeili taitojaan. Verkko kuulemma liian korkea...
Onko loppukesästä yhtä vihreää ulkona kuin nyt? Ja kimmeltääkö merivesi samalla tavalla? Musta tuntuu, että ei :D Olen tasan varmasti väärässä, tähänkin ihanuuteen siis turtuu. Onneksi on talvi välissä nostattamassa kesän arvostusta!
PS.Joo, väitin, etten poistu pihalta paljain säärin ennen maanantaita... Että siis jos säärissä kimmeltää joku, niin se on sitten vahausta odottava oma turkki :)

Tunnisteet:

13 kommenttia:

5. kesäkuuta 2011 klo 22.51 , Blogger Terhi kirjoitti...

Hehheh, tänne asti juu näkyy sun turkis :D Ei vais. Ihana vkonloppu tosiaan ja tulevaksi vkoksi lupaa vielä ihanampaa säätä. Mä uskaltaudun uimaan ehkä vaan siellä Kreikassa, jos sielläkään. Oon varsinainen vilukissa. Teillä siellä onkin ihania puistoja yllinkyllin, pitäiskin taas joskus tulla sinne meren äärelle ihmettelemään :) Kivaa vkoa!!

 
5. kesäkuuta 2011 klo 23.09 , Blogger Maati kirjoitti...

Voi teitä onnellisia, kun on meri lähellä! Kai suurin osa ihmisistä oli potemassa darraa eilisen juhlinnan jälkeen:)

 
5. kesäkuuta 2011 klo 23.41 , Blogger Villa Kajava kirjoitti...

Ah, meri on nnnnniiin ihana :)!! Siis hrrr...mä en ole uinut Suomen vesissä vuosiin=TosiHannari ;). Just ja just uskallan kastautua polviin, saa nähdä tosin josko tänä kesänä Hangosa uskaltaisi vähän enemmän. Siis kun näitä lämpimiä kelejä on kivasti ollut, niin josko se veden lämpötilakin siitä nousisi..?

t.Minna :)

 
6. kesäkuuta 2011 klo 0.58 , Blogger -Jassu- kirjoitti...

Tervehdys pitkästä aikaa!
Bloggerin tökkiminen on lannistanut ja kommentointi on jäänyt, vaikka kuulumisenne olenkin käynyt säännöllisesti kurkkimassa.

Kiitos muuten ihanista Köpis-postauksista! Olemme menossa muutaman päivän pehereissulle heinäkuussa, painotus on kyllä Tivolissa ja eläintarhassa, mutta kiva oli lukea teidän parisuhdereissustakin. Enpä muuten tiennyt, että Köpiksessäkin on A&F. Ne puolialastomat mallit ovat tosiaan häkellyttäviä, mutta se haju ja meteli (ainakin jenkeissä musa soi ihan törkeän kovaa) on kyllä vielä oudompia meikäläiseen makuun.

Me olimme myös ekaa kertaa rannalla lauantaina, oli upeat kelit ja lapset jopa uskaltautuivat veteen kahlailemaan. Äippä odottaa ainakin heinäkuuhun... jos silloinkaan :-D

Mukavaa viikonalkua!

 
6. kesäkuuta 2011 klo 8.31 , Blogger Virpi kirjoitti...

Täällä samoissa tunnelmissa viikonloppua vietetty ja nautittu! Hyi hitsi, mä oon sitten kans sellainen vilukissa, että uimaan tuskin kesällä uskallan. Viime kesänä tosin uin kerran ja edellisestä kerrasta on valovuosia aikaa :) Mukavaa alkanutta viikkoa!

 
6. kesäkuuta 2011 klo 10.42 , Blogger Merja K kirjoitti...

Onpa tosiaankin tyhjää, missä kaikki ihmiset :)

Kivaa kesäkuista viikkoa, ihanaa että aurinkoiset säät jatkuvat!

 
6. kesäkuuta 2011 klo 19.32 , Blogger ania kirjoitti...

"Katson autiota hiekkarantaa, ajatukseni mun kauas kantaa..." Ihhanat maisemat. En ole koskaan asunut sisämaassa ja viimeiset 16 vuotta parinsadan metrin päässä merestä ynnä kolmisenkymmentä vuotta kaikki kesät veneillen, joten kotoisalta näyttää. Ihan tunnen suolan tuoksun :) Mutta että uimaan kylmään veteen, hyi hirveetä!

 
6. kesäkuuta 2011 klo 20.37 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Me käytiin eilen Pitkillä hiekoilla ja sieltä löytyi kyllä auringonpalvojia. Uskaltauduttiin polvia myöten mereen, kylmäää :)

Tiina

 
7. kesäkuuta 2011 klo 0.50 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi! Olen blogisi uusi lukija. En voi sanoa että tykkään.. minä suorastaan RAKASTAN sun blogia. Mahtava tyyli kirjoittaa. Huippuhyviä valokuvia (itsekin harrastan), ihania koruja (hitsi, pakko minunkin kokeilla tätä harrastusta, eli tietoa hankkimaan...netistä?kursseiltako?), mahtava pukeutumistyyli ja upea nainen kaiken takana. Respect! :) Mukavaa alkanutta viikkoa, t. Sofia

 
7. kesäkuuta 2011 klo 8.07 , Blogger AnnaRilla kirjoitti...

viime kesän alussa hämmästeltiin pikkuneidin kanssa kauniita päiviä viettäessämme ihan samaa.. menneinä päivinä on ollut monesti suuri harmitus kun emme ole voineet ottaa samaa suuntaa, tuo kun suunnistaa heti pää kolmantena jalkana sinne veteen ja rantakiville, joita tuossa rannassa riitää :) toivottavasti pian vesikin lämpenee sen verran että päästään mekin kansoittamaan tuota autioutta...

 
7. kesäkuuta 2011 klo 19.06 , Blogger Rilla kirjoitti...

Terhi: kimmeltää se...Ainakin vähän!! Eikun tervetuloa puistokierrokselle. Tuun sulle oppaaksi :)

Maati: hah, siellähän ne! En vaan tajunnut, että kaikki :)

Minna: juu, kyllä sen veden pitää olla lämmintä, että sinne viitsii mennä. Järvivesi on sopivaa siihen tarkoitukseen. Joskus :)

Jassu: kiva kuulla susta! Menoa on siellä päässä piisannut :) Joo, A&F:n musa ja tuoksu on varmasti aika identtinen joka paikassa, sama konsepti. Mullakin toiveissa päästä lasten kanssa Kööpenhaminan reissulle jossain kohtaa... Ehkä ensi vuonna, jos ei nyt!

Virpi: hih, mulla uiminen usein jää siihen juhannusuimiseen, ryhmän painostuksesta sekin.

 
7. kesäkuuta 2011 klo 19.11 , Blogger Rilla kirjoitti...

Merja K: jatkuuhan ne, kuulemma. Kestäis nyt viikonlopullekin... Olis niiiin mukavaa :)

Ania: kotoisaa on! En osais ajatella itsekään muuta. Onneksi tätä rannikkoa riittää. Ja jep, sama biisi mielessä täälläkin ;)

Tiina: no katos, olisko ne sitten menneet kaikki sinne ? :D Ei me oltu mitenkään aikaisin edes liikenteessä, että olisi voinut siihen vedota... Hmmm..

Sofia: oi, kiitos ihana. You made my day :D Koruhommaan pääset käsiksi ihan muutamalla kirjastokäynnillä ja ankaralla nettisurffaamisella!

AnnaRilla: juu, meilläkin ollaan aina menossa veteen. Ihan päätöntä on meno. Hypättäisiin laiturilta/silloilta, ties mistä veteen, jos antaisi. On menossa "suihkuun" ;)

 
15. kesäkuuta 2011 klo 22.21 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tee noista pullon korkeista muistitaulu, olen itse tehny ja kaikki ystävät ja tuttavat ovat tosi paljon tykänneet, meillä se on eteisen seinällä.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu