Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Dress codea uhmaten

keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Dress codea uhmaten

Eilisestä hellepäivästä (ja maanantaisesta vahauksesta) intoutuneena kaivelin taas illalla kaapista valmista vaatesettiä seuraavalle aamulle. Yritän aina tehdä niin, jos en tee, myöhästyn taatusti töistä. Etuajassa en ole koskaan :) Siinä hametta, neuletta ja laukkua yhdistellessäni totesin, että mulla ei ole yksiäkään HYVIÄ suklaanruskeita hamekenkiä.


Päätin uhmata dress codea ja pistää jalkaani varpaat paljastavat kengät (hurrrrjaa :D)
 
Mun vanhat, vanhat mokkanahkaiset Biancon kesäkengät. Edelleen vaan niin hyvät.
Kesäisin en varpaankynnet ilman lakkaa tuntuvat täysin alastomilta. Vaihdettiin sävyä, OPIn "my private jet" kehiin.
 
... ja töihin!
Miten meni?
Heti aamusta tunsin hillitöntä tarvetta selitellä dress code-rikkomustani joka toiselle vähintään (vaikka aamupalaverissa en ollut ollenkaan ainoa naishenkilö, kenen varpaat vilkkuivat), ruokikseen mennessä harkitsin ostavani uudet kengät :D Hillitsin kuitenkin itseni, mutta huomenna palaan kyllä ruotuun. Oli kuin lämmintä hyvänsä. Mutta hei - onpahan hyvä syy laittaa tulevalle alennusmyyntikierroslistalle "suklaan ruskeat hamekengät". Muutaman muun jutun lisäksi :)

Tunnisteet:

14 kommenttia:

8. kesäkuuta 2011 klo 19.55 , Blogger Ellis kirjoitti...

Ihan hyvältä näyttää tummassa lakassa paljaat varpaat :)
Samaa "varvasongelmaa" pohdiskelin huomisen iltamenon kanssa... ostin tummanharmaata lakkaa ja kun kokeilin, oli varpaissa jotenkin lilaan sävähtävä väri - näytti liikaa siltä, että olin jättänyt jalkani oven väliin..no, toisaalta illan hämyssä ei taida kukaan erottaa sukkia saati lakan sävyä :)
Mukavaa loppuviikkoa!

 
8. kesäkuuta 2011 klo 20.17 , Blogger Marja kirjoitti...

Hitsit nuo kengät on ihanat (yllättäen tykkään rouvan kengistä :D )... jos osais käyttää korkoja. Mulla on varmaankin just tuota samaa kynsilakkaa - taidankin kaivella esille sillä tuo lienee ainoa millä saan mustat varpaankynteni peittoon.. nyt yritin vaaleanpunaisella mutta ei peitä ei. Oikein huvittaa kun mulla on Citydealista hankittu lahjakortti varpaankynsien geelaukseen.. ei paljon voi geelata kun kohta irtoaa kaikki kynnet ;) Ei sais olla maratoneja alkukesästä!

Onneksi meillä ei ole ihan yhtä tiukkaa dresscodea.. mullakin vilkkui tänään niin varpaat kuin olkapäätkin... ihana keli, tultiin juuri rannalta.

 
8. kesäkuuta 2011 klo 20.26 , Blogger Rilla kirjoitti...

Ellis: tää on hieno laji :) Tuohon sävyyn olen hirmu tyytyväinen. Menee myös käsissä, jos on töppökynnet. Ei mulla kyllä nykyisin enää muuta olekaan. Hauskoja juhlia!!

Marja: oih, juu, ei voi geelausta pistää nyt. Mua oikein kourii mahasta kun ajattelen sun kynsiparkoja :) Meillä paistelee kivasti taas takaterassille. Ovi auki ja pihalla tuoksuu kesä!!

 
8. kesäkuuta 2011 klo 21.41 , Blogger nanna kirjoitti...

Hurjimus!!! : )

Mulle tuli joku aika sitten tunne, että tämän kesän varpaiden kynsien väri tulee olemaan musta. Niinpä laitoin ipanat lähtökuntoon ja käveltiin meidän vieressä olevaan Lumenen tehtaanmyymälään. Lapset tietysti kehitti matkalla kauhean kriisin ja tyydyin huutokonsertin säestämänä vaan heti myymälän ovella ilmoittamaan: "antakaa mulle musta kynsilakka!".
Myyjä totesi, että se olis sitten Rock'n roll. Meni hetki, kun tajusin Rock'n rollin olevan lakan nimi. Eli tämä kesä menee rokaten (not!)

 
8. kesäkuuta 2011 klo 22.35 , Blogger Merja K kirjoitti...

Stylet kengät :) Pitäisikin kokeilla mustaa lakkaa, minun vakio kesälakka on Diorin kirkas punainen. Vaihtelu voisi virkistää..

Kivaa helleviikkoa!

 
8. kesäkuuta 2011 klo 22.41 , Blogger Rilla kirjoitti...

Nanna: nohei, vähän rokkia menee aina. Ees varpaissa ;) Meillä mustaa vetelee esikoinen! Taitaa olla just samaa rock'n rollia :D

Merja K: reippaasti vaan, lähtee pois. Tuossa kuva taitaa hiukan valehdella... lakka on sellainen tumma ruskea, jossa helmiäistä. Ei siis ihan musta, kevyempi versio ;)

 
9. kesäkuuta 2011 klo 11.52 , Blogger muru kirjoitti...

Sinulla on kyllä niin hyvä maku, että tuon verran kai voi Dress Codesta poiketa :) On se jännää, ihmisillä on niin erilaiset elämät, mutta sen takia tätä blogia onkin kiva seurata... voin hetken mielessäni ja ihan kuvinakin nähdä bisnes-maailmaa (ja muutenkin maailmaa) kotiäidin "työn" sijasta ;))

 
9. kesäkuuta 2011 klo 12.17 , Blogger ania kirjoitti...

Nätit puukkarit! Mullakaan ei ole suklaanruskeita hamekenkiä - eikä yhtä nättiä varvaslakkaa kuin sulla :( Samaistun niin tunteeseesi 'palata ruotuun'. Kun mun esimies-mies pukeutuu kesähelteelläkin tummaan pukuun, valkoiseen paitaan ja kravattiin, en hameihmisenä voisi kuvitellakaan tulevani töihin ilman sukkiksia (olisi edes ruskettuneet jalat) tai hihoja. Dress codea ei yrityksessämme ole - se on mun päässäni, eikä anna lipsua.
Kiva - tai kiva ja kiva toi kommentti (Ellis) tummanharmaasta lakasta varpaankynsissä...

 
9. kesäkuuta 2011 klo 12.26 , Blogger Terhi kirjoitti...

Hih, mä laitoin tänään ekaa kertaa elämässäni varpaankynsiin (tai ylipäänsä mihinkään kynsiin) mustaa lakkaa. Juurikin tota Nannan mainitsemaa Rock'n rollia. En tiedä osaanko olla :) Kivat popot!

 
9. kesäkuuta 2011 klo 14.26 , Blogger Lumo kirjoitti...

Meillä on vaatealalla onneksi hyvin vapaa pukukoodi, sukkahousut jäivät kaappiinheti kun säät sallivat.

Juuri eilen puhuttiin kollegan kanssa työpukeutumisen sopivuudesta.
Hyvä keino hameen pituuden sopivuuden määrittelyn on kyykistellä kotona. Jos hame nousee liian korkealle kun kumartuu, parasta vaihtaa pidempään.

Parissa blogissa olen seurannut muutamien nuorten naisten (nelikymppisen kommentti...) työpukeutumista; aika lyhyitä helmoja ja avoimia kaula-aukkoja...

 
9. kesäkuuta 2011 klo 20.39 , Blogger Minna kirjoitti...

Kauniit kengät ja varpaat. :) Näinä kuumina kesäpäivinä on tehnyt mieli kerran jos toisenkin rikkoa pukeutumissääntöä, mutta en ole vielä uskaltanut. Ehkä heinäkuussa, kun toimistolla on vähän ihmisiä. ;)

 
12. kesäkuuta 2011 klo 19.57 , Blogger Rilla kirjoitti...

Muru: on se :) Ja toisaalta sitten taas, oma elämä tuntuu niin hirmu arkiselta! Plus usein on hetkiä, jolloin vaihtaisin sun työhön ...

Ania: varvaslakka pitää olla näkyvä! Haalea ei näy minnekään... Kynsissä taas yleensä aina vaaleaa. Alelista alkaa kohta olla aika pitkä :D Saas nähdä löydänkö mitään - tai pääsenkö edes kunnon ostoksille (no pääsen tottakai) ;)

Terhi: totut kyllä! Varpaat on niin eri zonea kuin kädet ;) Ja sulla onkin niin ihanat kynnet aina...

Lumo: tiedän 100% mitä tarkoitat ;) Olen kovasti yrittänyt miettiä, miten itse pukeuduin töissä reilu 2-kymppisenä... ei muista. Taisin olla kovasti virallisempi kuin nyt! Ehkä tyyli myös oli toinen, ehkä piti hiukkasen paikata nuorta ikää vaatteilla :)

Minna: joo, mullakin jäi tähän yhteen kertaan. En pysty :) Hannari!

 
14. kesäkuuta 2011 klo 13.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minulla on myös "omassa päässä pukukoodi" töihin. En pysty menemään varpaat näkyvissä, ilman sukkia kyllä. En liioin hihattomassa enkä avokaulaisessa. En ilman meikkiä enkä tukka laittamatta. Hihheh. Eikä kukaan kumminkaan pakota mihinkään, sillä ihan rauhassa meillä on töissä paljasvarpaisia, toppi päällä olevia, T-paita ja leggingsit yhdistelmiä, rintavako ja peräti yhdellä miekkosella persvako näkyvissä :-O ja yhtä lailla kaikki opettajia ollaan...

 
16. kesäkuuta 2011 klo 22.03 , Blogger Rilla kirjoitti...

Anonyymi: hymyilyttää :) Mutta just noinhan se on. Meillä on niiiiin erilaiset näkemykset siitä, mikä on sopivaa ja mikä ei :D Meillä sentään jonkunlainen pukukoodi on, mutta kuka sitä sitten noudattaa ja miten...

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu