Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

In the navy

perjantai 3. kesäkuuta 2011

In the navy

Olipas viikko. Maanantaina vielä Kööpenhaminassa, pari päivää töitä, yksi vapaa ja sitten samassa päivässä maanantai ja perjantai :) Tällaisia viikkoja enemmän!!


Mielettömän lämmintä, mutta ... ei hamekeli ... mulle. Mulla on vahausaika vasta maanantaina, kolmea milliä kasvatellaan, en sitten millään kehtaa olla paljain säärin ennen tuota :D Kaikki navy on kuitenkin enemmän tai vähemmän kesäistä. Näillä töihin...
Mulla on hovikuvaaja ollut paikanpäällä keskiviikosta asti. Ystävällisesti tuli nappaamaan pihalle pari kuvaa. Oli vaan kauhean vaikea saada yhtään järkevää otosta. Joku/jotkut jättävät pihan täyteen kaikenlaista tavaraa. Tai sitten rikkaruohoja.
Muttahei, se on kesä nyt! Mulla haettuna muutama laatikollinen kesäkukkia, lisää huomenna. Kastelukiteet ja lannoitekävyt myös odottavat. Taktikoin ja haen joka vuosi kukkia useaan eri otteeseen. Huijaan itseäni, ettei nuo muka niin kamalasti maksa. Enkä vilkuile tiliotteita vähään aikaan.


Meille näköjään tulossa hempeitä värejä tänä(kin) kesänä!

Tunnisteet:

7 kommenttia:

3. kesäkuuta 2011 klo 23.26 , Blogger Maati kirjoitti...

Vauhdikasta:) Ihania kesäkukkia, teidän isoon pihaan niitä meneekin paljon. Hyvää viikonloppua!

 
4. kesäkuuta 2011 klo 7.21 , Blogger Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Kivat vauhtikuvaukset. ;) Hieno reissu ollut teillä köpiksessä.

Ihanaa viikonloppua!

 
4. kesäkuuta 2011 klo 9.08 , Blogger Christina kirjoitti...

Ihania kuvia sinusta, kaunis olet!
Mulla on ihan sama taktiikka kesäkukkien oston kanssa ja hei, ei todellakaan kannata laskeskella yhteen. Näin tulee huomattavasti halvemmaksi.
Mukavaa, aurinkoista viikonloppua!

 
4. kesäkuuta 2011 klo 9.09 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tiedätkös mitä, oot sä vaan blondina omimmillas :) . Kaunis oot Rilla!

 
4. kesäkuuta 2011 klo 13.45 , Blogger ania kirjoitti...

Teillä on niin kauniin vihreää - ja hempeää. Samoja sävyjä suosin omissa kesäkukissamme. Raikas asu ja sinä ihan hehkut. Kai se on vähän eri asia vääntää hymyä pelkälle kameralle kuin että kameran takana on joku... vaikka turkulainen. Oikein ihanaa viikonloppua!
..."In the navy
Yes, you can sail the seven seas
In the navy
Yes, you can put your mind at ease
In the navy..."

 
4. kesäkuuta 2011 klo 23.23 , Blogger Rilla kirjoitti...

Maati: meille mahtuu :) Pitäisi varmaan harkita niiden kasvattelua siemenestä... Ehkä sitten kun mulla joskus on kasvihuone!

Peikkotyttö Hanna: oli kyllä, tekee aina terää päästä reissuun kaksin.

Christina: voi kiitos :) Tämä taktiikka tosiaan toimii ihan mielettömän hyvin! Heh, itseään on niin kovin helppo huijata.

 
4. kesäkuuta 2011 klo 23.26 , Blogger Rilla kirjoitti...

Laura: kiitos, kiitos :) Ja mitä tuohon blondiuteen tulee - olet niiiiin oikeassa. Sitä tuntee olonsa ihan eri tavalla kotoisaksi tässä.

Ania: olet asian ytimessä, joka suhteessa :D Kyllähän sitä hymyilyttää jos on turkulainen kuvaamassa ;) Kesäkukkien värit olleet tuollaiset jo vuosia. Aina joskus harkitsen pysyväni vaikka pelkässä valkoisessa, mutta...

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu