Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Neliskanttinen pöytä & päivän pellava-valkoiset

keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Neliskanttinen pöytä & päivän pellava-valkoiset

Säiden kirkastumista ja lämpenemistä odotellessa olen lähinnä keskittynyt suunnittelemaan takakuistia. Ihan vielä en ole uskaltanut lähteä ostamaan/tilaamaan sinne kalusteita, kun tuo rakentamisaikataulu ei täysin ole vielä hahmottunut. Mutta siitä olen vakuuttunut, että syksyllä tuo on valmis :D


Ostoslistalla mm:
- matto
- sohva
- nojatuolit
- sohvapöytä
- lipasto
- säilytystilaa kengille ja takeille


Lisäksi tarkoituksena on siirtää keittiöstä nykyiset kalusteet kuistille, pienen tuunauksen kautta, tilalle keittiöön siis uudet. Tuolit olen löytänyt jo, mutta ongelmana on pöytä - mistä kiva neliskanttinen pöytä? Tila ehdottomasti vaatii tuon muodon, niin, että per kantti mahtuisi istumaan kaksi ihmistä. Juvilta löytyisi sopivia, mutta onkohan muita - siis jotain sellaista, joka ei olisi kamalan raskaan oloinen... Tietääkö kukaan? Muut vaihtoehdot, mihin olen törmännyt, ovat oleet sellaisia jaloiltaan neliskanttisia.


Vaikka kuin sisustussuunnittelee itsekseen, töissäkin on pakko käydä. Niitä lämpimiä odotellessa töihin mennään hameessa ja sukkiksissa. Mukana pelastushuivi, mun työhuone on kyllllmä.
Bandoleran pellavan värinen hame on mun lempivaatteita. Siinä on sopivasti "jotain". 
Seuraavaksi lapset nukkumaan ja äiti taas suunnittelemaan kaikenlaista. Itselleni tyypilliseen tyyliin teen tietysti tässä sivussa kaikki suunnitelmat ja laskelmat myös exceliin... Pysyy järjestyksessä :)

Tunnisteet: ,

16 kommenttia:

15. kesäkuuta 2011 klo 20.28 , Blogger Merja K kirjoitti...

Kivalta kuulostavat suunnitelmanne :)

Tuon neliskanttisen pöydän kanssa kannattaa olla tarkkana, että se on riittävän iso kattamisen kannalta kahdeksalle hengelle. Sisustussuunnittelukoulutuksessa käytiin noita mitoituksia läpi ja isossa osassa ko. pöytiä sivumitta on liian lyhyt.

Kivaa keskiviikkoiltaa!

 
15. kesäkuuta 2011 klo 20.51 , Blogger Elämän Helmiä kirjoitti...

Meillä on Iskun Kari 140x140 pöytä kiiltävä valkoisena, mutta se on juuri sellainen raskaan oloinen. Itse olenkylätykännyt, hyvin mahtuu kaksi aina vierekkäin eli kahdeksan oikein hyvin.
Aikaisemmin meillä oli Lundian ei ihan neliskanttinen, mutta siitä otetut jalat ja uusi tilauslevy, johon irtojalat kiinni, ja saatiin haluamamme kokoisen.
Tuttavani on tehnyt ihan puusta 140x140, johon on laittanut lasilevyn keskelle ja kahdet singerin jalat jaloiksi, kaunis.
Tässäpä tällaisia tuumauksia.
-päivi-

 
15. kesäkuuta 2011 klo 21.04 , Blogger Rilla kirjoitti...

Merja K: heti pitää kysyä, että mitkä on riittävät mitat? Riippuu varmaan myös jaloista ja niiden mallista ja sijoittelusta. En olis välttämättä osannut ajatella tätä....

Päivi: tuo irtojalka ajatus ei ole yhtään hullumpi! Hmm.. heti pisti miettimään. Taidan tietää tuon keittiön pöytänne. On tosi kaunis, vaatis vaan meillä täyden keittiöremontin ja uudet lattiat :)

 
15. kesäkuuta 2011 klo 21.27 , Blogger Starlight kirjoitti...

Kivalta kuulostaa tuo takakuisti suunnitelma (: Voisin haluta tulla kurkkaamaan teitä ja kuistia kunhan valmistuu :D

Ja muuten ihania asukokonaisuuksia sulla (; Tykkään.

 
15. kesäkuuta 2011 klo 21.32 , Blogger Terhi kirjoitti...

Olisko mahdollista, että ostaisitte kaksi pöytää ja ne sit vastakkain? Meillä on sillee ja tykätään. Ongelmana tietty se, että on kahdet jalat keskellä. Ja välillä kun on vähemmän porukkaa pöydän ääressä, niin on hassua, kun kaikki joutuu kurkottelemaan :)

 
15. kesäkuuta 2011 klo 22.06 , Blogger Rilla kirjoitti...

Starlight: kiitti :) Hei, saat tulla ihan milloin vaan haluat :) Kuistia oon kouhkannut kohta pari vuotta, jos sen nyt vihdoin sais!

Terhi: pitääpäs katsoa sellainenkin vaihtoehto! Jos löytyis sopivan kokoisia niin.

 
15. kesäkuuta 2011 klo 22.11 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hello!
Meillä on Artekin 120cmx120cm ja se on riittävä 8hlö:lle poikkeustapauksissa=juhlissa. Normaalikäytössä oikein passeli neljälle (2aik+2syöttötuolia). Tässä pöydässä molemmat mahtuvat lukemaan lehteä aamuisin!!

 
15. kesäkuuta 2011 klo 22.30 , Blogger anne kirjoitti...

Vepsäläinen myy Kirsi Valantin Ihanaa neliskulmaista pöytää, oliskohan ollu "lähellä"-niminen sarja. SE ON UPEA! Aiinä on mitoitus myös kahdelle per sivu. . . mielestäni sitä saa erivärisinä tiauksesta. Vepsäläisellä tais olla mallipöytänä kiiltävä valkoinen.

 
15. kesäkuuta 2011 klo 22.36 , Blogger anne kirjoitti...

sorry se on RUUTU se ruokapöytä ja mittoja tässä

125 x 125 x 74

145 x 145 x 74

Ja tuo isompi on nimenomaan se kadelle per sivu

 
15. kesäkuuta 2011 klo 23.21 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Palkkaisin jo sisustussuunnittelijan; varsinkin, kun näyttää olevan pidempi projekti... Jos joskus vaik valmistuis:)

 
15. kesäkuuta 2011 klo 23.30 , Blogger Rilla kirjoitti...

Anonyymi: täytyypä kurkistaa, ja hyvä tietää tuo kokoasia...

Anne: joskus olen tuohon törmännyt, Vepsäläiselle kierrokselle!

Anonyymi: voi, kun olisikin se sisustus, mikä kestää... Kyseessä on ikkunoiden uusiminen, lasielementit oviaukkoon, pariovet ja koko tilan lämpöeristys! Sisustus hoituu kyllä ;)

 
16. kesäkuuta 2011 klo 8.37 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei Rilla,
meidän naapurit halusivat neliskanttisen pöydän ja teettivät sellaisen, tuli paljon paljon halvemmaksi, eikä niitä kuulemma kovasti ole edes myynnissä (tai ainakaan meillä täällä pikkukaupungissa). Pöytä on todella hieno ja maksoi about 450 euroa.
IHANA HAME(=:

Terv. Kirsi
Porista

 
16. kesäkuuta 2011 klo 9.41 , Blogger Teija kirjoitti...

Ihania kesäpostauksia täällä!! Oon ollut vähän nettipimennossa, mut nyt jo pelittää! Tosi kiva hamonen, semmonen sopivasti raflaava.

Kivoja kesähetkiä! :)

 
16. kesäkuuta 2011 klo 10.51 , Blogger Rilla kirjoitti...

Kirsi: oi, olipa edullinen!! Nyt täytyy tutkia paikalliset puusepät. Tai, siis, ketä löytyisi. Ei kyllä mitään tietoa, mutta eiköhän jotenkin asia liikahda eteenpäin.

Teija: voi kiitos. Kävin just "teillä" saarikuvia ihastelemassa, tunnelma aina niin mukava niissä :)

 
16. kesäkuuta 2011 klo 13.28 , Blogger Marja kirjoitti...

Alkoi heti hymyilyttää tuo Terhin mainitsema kurkottelu :) Sitä kun on tehty sekä heillä että meillä. Mä voisin myydä sulle (puoli-ilmaiseksi) meidän keittiön neliskanttisen pöydän! Ja senhän saa kapeammaksikin ottamalla keskikappaleen veks... ;)

Tuo sun asu on taas kerran niiiin mun asu. Just oikeat "värit" ;)

 
16. kesäkuuta 2011 klo 22.01 , Blogger Rilla kirjoitti...

Marja: hih, joo, kurkottelua voi tulla. Meillä kuitenkin kun on joka toinen vkl vakiokokoonpanossa 7 henkeä, ei paljon 6 hengen pöytää viitsi ostaa. Toinen isompi pöytä olohuoneen puolella vetää 10 henkeä. Mutta se on sitten vaan ihan hienoja tilaisuuksia varten :) Hei, minkälainen se teidän pöytä on??

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu