Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

NoaNoa

tiistai 7. kesäkuuta 2011

NoaNoa

Kärsin täällä lievästä pihaturhaumasta. Tekis niin hirveästi mieli puuhailla kaikenlaista ulkosalla, mutta vauhdikkaan, "tahtoo"-iässä olevan, kohta 2-vuotiaan kanssa se on jokseenkin mahdotonta. Tyydytään siis lähinnä tekemään pikkuraapaisuja. Ihan tarpeeksi kuitenkin hankkiakseni mikkihiiri-rusketuksen (se sellainen, minkä saa käsivarsilleen kulkemalla kaiket ajat auringossa puutarhahanskat kädessä).


Töissä pitäisi vielä jaksaa heinäkuun alkuun. Vähän on myös mietittävä, mitä laittaa päällensä. Kuten olen varmasti ennenkin sanonut, toimiston ilmastointi on ... vaihteleva.Välillä älyttömän kylmä, toisinaan ei toimi ollenkaan. Ikinä siis ei voi tietää. Mulla on ollut joskus villasukatkin töissä mukana :D Korkkarit pois ja villasukat pöydän alla tilalle.


NoaNoan törkyhalvalla Kööpenhaminan outletista ostamani lyhythihainen paitis ja 3/4 hihainen lyhyt puuvillaneule päällekkäin tarkeni!
Jalkaan pellavahousut...
Valmis! Takakuistilla voi ainakin katsella ulos. Remontin alkamisesta muuten ei edelleenkään mitään tietoa... Murrr.
Huomenna kyllä kaivan hameen/mekon, tai vähintään caprit kaapista :)

Tunnisteet:

15 kommenttia:

7. kesäkuuta 2011 klo 19.14 , Blogger Elämän Helmiä kirjoitti...

Kaunis asu !
-päivi-

 
7. kesäkuuta 2011 klo 20.25 , Blogger gone to the beach kirjoitti...

Piti lukea useampi postaus, kirjoitat niin mukaansa tempaavasti! Kauniit oli vaatteet, lettikampaus ja Kööpenhaminan ostokset.

 
7. kesäkuuta 2011 klo 20.33 , Blogger Sini kirjoitti...

Voih, sä olet aina niin tyylikäs!

Ei se helppoa ole tosiaan tuon 2,5 veen kanssakaan. Koko ajan pitäisi kehitellä jotain puuhaa ja äidin tietysti pitäisi jaksaa osallistua kaikkiin leikkeihin. Äiti taas haluasi vain löhötä ja lukea :)

 
7. kesäkuuta 2011 klo 20.50 , Blogger Nna kirjoitti...

toimistopukeutuminen kesällä on aina ihan liian vaikeaa! itse olen turvautunut usein marc'o polon ohueen kashmir-merinovillaneuletakkiin, joka on työpäivän jälkeen helppo laittaa laukkuun pieneen tilaan - eikä rypistymistä täydy pelätä. kokoonsa nähden todella lämmin. toinen joskus käyttämäni kikka on villaneuloshuivi työpöydän laatikossa, sen voi levittää syliin tai harteille kun alkaa palella.

 
7. kesäkuuta 2011 klo 20.54 , Blogger Marjukka kirjoitti...

Ihanat ballerinat. Väri on just niin nappi kuin olla ja voi!

 
7. kesäkuuta 2011 klo 21.27 , Blogger Maati kirjoitti...

Kivan näköinen asu. Sama juttu kans, töissä on jäähdytys niin siellä ei lyhythihaisella tarkene ja kotiin mennessä on liikaa ohutkin neule. Koitahan taas jaksaa "yh-äitinä" :)

 
7. kesäkuuta 2011 klo 22.34 , Blogger Lovviisa kirjoitti...

Täällä vietetty tännään pari tuntia päiväkojin pihalla ja varjossa +30, ja hellemekossa :)

 
7. kesäkuuta 2011 klo 23.16 , Blogger Rilla kirjoitti...

Päivi: kiitos :)

Gone to the beach: voi, kiva kuulla!

Sini: en kyllä aina ole :D Esim nyt just! Oi, ymmärrän tosi hyvin, mitä tarkoitat. Joskus olisi vaan niiiin kiva olla :)

Nna: hyvät kikat sulla käytössä. Ja ihan tottahan se on. Toimisto viileä, ulkona kuuma. Kiva on silti käydä esim ulkona lounaalla, näyttämättä siltä että olisi pukeutunut ihan väärään vuodenaikaan!

Marjukka: pakko sanoa, että eikös! Olen itsekin ihan hirmu tyytyväinen noihin.

Maati: tiedät siis mitä tarkoitan! Pitäis olla välineuleet mukana, aina :) Ja riittävän suuri käsilaukku.

Lovviisa: nyt täytyy sanoa, että olen hieman kade :)

 
8. kesäkuuta 2011 klo 6.36 , Blogger Marja kirjoitti...

Mukavan näköinen asu! Ja sama täällä - töissä aamuisin tosi huono ilma ja hiostavaa.. kymmenen maissa menee ilmastointi päälle ja sen jälkeen jäätyy. Ja saa flunssan jos ei muista ottaa villatakkia niskaansa. Huoh. No mutta nyt miettimään tämän päivän vaatetusta siis. Heippa ja helteistä päivää! Sisätiloissa. Huoh.

 
8. kesäkuuta 2011 klo 10.26 , Blogger ania kirjoitti...

Nättinä olet taas! Tykkään tuosta NoaNoan paidasta - aikas paljon :) Samat työpaikkaongelmat täälläkin. Kananlihalla, hrrr... Eipä harmita ollenkaan tämä hameihmisen "sukkahousupakko", ja ihanille huiveille on käyttöä läpi kesän. Mukavaa työviikon jatkoa!

 
8. kesäkuuta 2011 klo 10.29 , Blogger Lumo kirjoitti...

Kiva asu.

Olin yhden kesän opiskeluaikana Kaliforniassa kirjakaupassa töissä. Sisällä olin n 18 astetta tai viileämpää, neuletakki oli töissä tarpeen. Ulkona oli usien yli 40 C. Oli kuin seinää päin olisi kävellyt ulos astuessaan.

Kesällä on kyllä ihanaa, kun pukeutuminen sujuu minuutissa. Ei tarvitse huolehtia onko ehjiä sukkahousuja, mitkä jalkineet kestävät räntäsohjoa tai pitävät tarpeeksi lämpiminä paukkupakkasilla, kietoa takkeja, kaulahuiveja päälleen... Nautitaan!

 
8. kesäkuuta 2011 klo 15.16 , Blogger Satu kirjoitti...

Kaunis tuo sinun asu :)
Meillä on vielä toimistolla siedettävää, ilmastointia ei vanhasta talosta löydy, joten pidempi hellejakso vasta lämmittää talon.

Itse piti tänään poiketa ruokiksella ostamaan caprit, kun ne ainoat, jotka kaapista löytyy, ovat kokoa liian isot.

 
8. kesäkuuta 2011 klo 20.00 , Blogger Rilla kirjoitti...

Marja: joo! Kyllä käy kateeksi niitä, kenellä nyt just on kesäloma. Ei voi kun toivoa yhtä hyvää tuuria itselleen. Mun huoneessa ei ole edes ikkunaa ulos, voisi yhtä hyvin olla keskitalvi, enkä tietäis :)

Ania: kiitos, kiitos :) Huiveilla pärjää läpi vuoden, tämähän me jo tiedetään! Ja tuo paita... taisi maksaa pari kymppiä, löytö!

Lumo: kesä on kyllä niin parasta :D Voin kuvitella tuon lämpötilaeron Californiassa, voiko tuollaiseen tottua?

Satu: liian isot vanhat vaatteet on aina merkki jostain hyvästä ;) Toiseen suuntaan harmittaa. Minä olen sellainen vilukissa, että aika tosi kuuma saa olla, ennen kun valitan...

 
13. kesäkuuta 2011 klo 10.56 , Blogger Ninni kirjoitti...

Tyylikäs on asusi! Minkä merkkiset ovat nuo pellavahousut? Sellaisille olisi tarvetta, mutta mistä lähtisi etsimään?

 
13. kesäkuuta 2011 klo 11.11 , Blogger Rilla kirjoitti...

Ninni: kiitos :) housut ovat oui momentsin, tosi kivat!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu