Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Aikaisin aamulla

maanantai 25. heinäkuuta 2011

Aikaisin aamulla

No, aikaisin ja aikaisin... Kaikki suhteellista. Meillä lapsilla on kesälomalla aamut venähtäneet pitkiksi. Jos en herättelisi, nukkuisivat ties mihin saakka. Juniorikin nostaa päätään sängystä vasta ysin jälkeen. Vaikka olen tolkuttoman aamu-uninen ihminen, nautin ihan suunnattomasti siitä, että herään itse ennen ketään muuta ja saan viettää ihan rauhassa itsekseni muutaman hetken. Joskus se on vartti, toisinaan tunti.
Keitän kahvit, istun ja olen. Tänä aamuna latten ja minun seurana tuorein Gloria, josta lueskelin mm. värikylläisestä syksystä (huh), mutta myös ilahduttavista asioista, kuten ...
Viime talvena metsästin täysin tuloksetta ihan tavallista, laadukasta mustaa neulepooloa. Jos tänä syksynä vaikka tärppäisi ;)


Seassa sisustusta ihan mun makuun...
Mistä tuli mieleen tapettikirja nro 1000 ja 1, jonka aamupäivästä raahasin kotiin. Löysin mielestäni just sen, mitä olen hakenut!! Lähetin kuvan miehelle, joka tykkäsi, että se on "ihan mummo". Hmmm... 
Tuosta masentumatta, aamuisissa tunnelmissa jatketaan. Isommat lapset koiravahtina, juniori päiväunilla. Täysi hiljaisuus ja minä olen vaan!! 


Lomalla on mukavaa :)

Tunnisteet:

12 kommenttia:

25. heinäkuuta 2011 klo 15.27 , Blogger Riina kirjoitti...

Ihana tuo viimeinen kuva, näyttää hyvältä teillä. :) Sekä toki itse rouvakin. ;)

 
25. heinäkuuta 2011 klo 15.30 , Blogger Hanne kirjoitti...

Ihania nuo miesten kommentit:)

Minäkin pidän pooloista, varsinkin puoli-sellaisista. Ihana kuulla, että ovat jälleen tulossa muotiin.
Mukavaa viikon alkua:)

 
25. heinäkuuta 2011 klo 17.30 , Blogger Nna kirjoitti...

Minäkin rakastan rauhallisia aamuja. Nykyään monesti syötän vauvan ja vaihdan sille päivävaatteet, jonka jälkeen hän nukahtaa taas ja voin puuhastella omiani. Poolot ovat ihania, mutta ei ehkä kätevin vaate imettäjälle :)

 
25. heinäkuuta 2011 klo 18.20 , Blogger Krisse kirjoitti...

Oikein mukavaa lomaa toivottaa Krisse joka ei ole pahemmin ehtinyt kommentoimaan sinun enkä muidenkaan postauksia...kesäkiireet...:-)

 
25. heinäkuuta 2011 klo 18.34 , Blogger Marja kirjoitti...

Oivoi... kuulostaa juurikin Lomalta. Rauhalliset aamut itsekseen kahvikupin kera on juurikin ihan parasta :) Siksi herään työaamuinakin tosi aikaisin :)

Ja hiphei, poolopuserot kehiin vaan!

 
25. heinäkuuta 2011 klo 21.07 , Blogger Ekaterina kirjoitti...

Rauhalliset aamut ovat minustakin kaikista parhaat. Minä olen selaillut paljon lehtiä viime viikkoina ja odotan innolla syksyn muotinumeroita. Olen huono haaveilemaan kesävaatteista, mutta syksy saa minut heräämään :) Ihana tuo alimmainen kuva!

 
25. heinäkuuta 2011 klo 21.09 , Blogger Rilla kirjoitti...

Riina: voi kiitos. Viimeisen päälle tyylikkäässä aamueleganssissa ollaan :)

Hanne: on ne :D Mutta, mitäs kysyn... En vaan arvannut tätä vastausta!!

Nna: heh, juu ei ole imettäjän vaate. Luukullisia pooloja en muista myöskään. Tosin, ikinä yhtään imetyspaitaa en edes omistanut...

Krisse: sitä samaa, ja sama lomakiirus vaivaa täälläkin :)

Marja: pooloja ja syysvaatteita odotellessa. Mua jo pikkasen himottaa saapikkaat.. Saako näin sanoa, kun kesälomakin on vasta puolessa välissä? :D

 
25. heinäkuuta 2011 klo 21.13 , Blogger Rilla kirjoitti...

Ekaterina: tää niin vaihtelee. Mutta syksyyn minäkin "osaan" pukeutua paremmin. Kait. Ehkä :)

 
25. heinäkuuta 2011 klo 22.00 , Blogger Milky kirjoitti...

Ihanalta kuulostaa nämä rauhalliset aamusi. <3 Minä tahtoo myös.;) Kotoinen aamulook,rento ja niin lomafiilis!

 
26. heinäkuuta 2011 klo 8.56 , Blogger Sanna-Riikka kirjoitti...

Samoin täällä nautitaan rauhallisista aamuista. Pojat nukkuu parhaillaan ja mulla on hetki aikaa täällä blogeissa pyöriä, joten tulin moikkaamaan suakin pitkästä aikaa. En olekaan kovin paljon ehtinyt kesän aikana missään käymään...kivoja postauksia sulla täällä vaikka kuinka ja paljon:) Nautitaan nyt, kun vielä on lomaa ja kesää jäljellä, kohta taas alkaa armoton aamuherättely - mitenhän noit oikein saa taas siihen rytmiin kiinni, voi tullakin muutama ärripurri aamu!!!

 
26. heinäkuuta 2011 klo 9.21 , Blogger Rilla kirjoitti...

Milky: pitkään nukkuvat lapset on mahtava juttu :D

Sanna-Riikka: täsmälleen samat sanat!! Melkein kaksi viikkoa täällä lomaa vielä jäljellä. Aluksi luulin, ettei olisi just mitään tekemistä, mutta nyt alkaa kalenterit pikkuhiljaa täyttymään kaikenlaisesta.... :)

 
26. heinäkuuta 2011 klo 13.49 , Blogger 2M kirjoitti...

Huvittaa nuo miesten kommentit tosiaan. Itse vaihdoin kylppärin oviin kristalliset pallukkavetimet, "ihan gayt" kuulemma... ;D

Olis kiva nähdä minkätyylisiä tapetteja katselet.

Mukavia lomapäiviä!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu