Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

(Ilta)menoja

perjantai 29. heinäkuuta 2011

(Ilta)menoja

Meille on lyhyen ajan sisään ilmaantunut kalenteriin tosi paljon kaikenlaista. Mukavia illanistujaisia, merkkipäiviä, perhetapahtumia ulkoilmassa...


Lähiaikoina pitäisi sivistyneen rennosti lähteä viettämään kesäistä iltaa. Luottovaatteena varmasti yksi parhaiten päälläni istuva asu, viime kesänä Las Palmasista ostamani valkoinen pellavamekko.
Huivinaisena haluan kuvitella illan viilenevän ja tarvitsen siis ehdottomasti mukaan huivin!! Tarpeeksi suuren, jotta siitä oikeasti on jotain lämmikettä tarvittaessa...
Mustat clutchit ovat pannassa näillä keleillä. Kesäisillä mennään!
Ainoa ongelma on kengät. Multa puuttuvat ne THE kengät tähän kokonaisuuteen... Saatan joutua turvautumaan johonkin kompromissiratkaisuun, tähän hätään tuskin löydän mitään. Olisi pitänyt olla hereillä alennusmyyntiajat paremmin. Ne nudet opentoe-korkkarit olisivat olleet täydelliset :) Jos joku osaa vinkata, kiitos!!!


Vaan nyt, mukavaa perjantai-iltaa toivotellen siirryn pikkuhiljaa sohvan puolelle ja levittelen sääriini kilokaupalla itseruskettavaa. Huomenna vuorossa 4-kymppiset Hawaii-teemalla :) (Terkkuja päivänsankarille!!)

Tunnisteet: , ,

10 kommenttia:

29. heinäkuuta 2011 klo 22.45 , Blogger Riina kirjoitti...

Hyvältä näyttää yhdistelmäsi ja toivotaan että The kengätkin löytyy. :)

Mukavaa viikonloppua ja hauskoja Hawaii 4-kymppisiä, kuulostaa erittäin hauskalta! :D

 
29. heinäkuuta 2011 klo 23.16 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kiitos terkuista, ja tervetuloa =)

 
29. heinäkuuta 2011 klo 23.34 , Blogger Merja K kirjoitti...

Kivoja menoja teillä tiedossa, juhlia ei ole koskaan liikaa ;)

Hauskoja kekkereitä!

 
30. heinäkuuta 2011 klo 10.40 , Blogger Marjukka kirjoitti...

Vink vink: itse tilasin kahdet nudet korkkarit Asosilta. Peep toet eivät ole kylläkään nahkaa, mutta tosi hyvät jalassa. Katsoin, että ajavat asiansa sen vähän, minkä niitä käytän.

http://fabfortysomething.blogspot.com/2011/06/nudet-korkkarit.html

 
30. heinäkuuta 2011 klo 14.04 , Blogger ania kirjoitti...

Että "mun" mekon meinaat päällesi pukea ;) On se vaan niin kaunis ja monikäyttöinen. Huivit on ihan must, kesälläkin ja varsinkin kesällä. Musta oli kiva tänäänkin, hellepäivänä, katsella kun ihmisillä oli stadissa shortseja toppeineen ja lyhyitä hihattomia mekkoja - ja huivi kaulassa (kaupoissa viileää). Clutchisi sopii asuun täydellisesti. Toivottavasti kenkäasiakin hoituu mallikkaasti. Hyvää viikonloppua ja ihania juhlia!

 
30. heinäkuuta 2011 klo 19.25 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ostin Kampin MOPilta viikko sitten hiekanväriset kiilakorkopohjaiset sandaalit, nilkkaremmi näyttäisi olevan samaa sävyä sun laukun hihnan kanssa. Pohja on sellaista espadrillomatskua. Hintaa jäi noin 60e alen jälkeen. Saattaisivat sopia asuusi.

 
30. heinäkuuta 2011 klo 21.32 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi! Käväise katsomassa boohoolla! Tosi kivoja nuden värisiä opentoe-korkkareita. Ja hinnatkin vähän päälle 30 puntaa!

 
31. heinäkuuta 2011 klo 0.15 , Blogger Lovviisa kirjoitti...

Tytär niiiin huivityyppi...Minulla aina niin hiki että ei tuu mieleen vaikka huiveja minulla niin kasapäin :)

 
31. heinäkuuta 2011 klo 15.38 , Blogger Lumo kirjoitti...

Olin hämmästynyt, kun eräässä blogissa ilmoitettiin, että kesävaatteet on pakattu pois ja siirrytty syyspukeutumiseen... Ei vielä!

Kesämekkosi on kaunis ja juuri näihin säihin sopiva.

 
31. heinäkuuta 2011 klo 19.15 , Blogger Marja kirjoitti...

Tuo sun mekko on kyllä niin kaunis! Kunhan löydän sen ompelijan taidankin teetättää jotain tuollaista... ensi kesäksi vaikka.

Kivoja juhlia ja iltamenoja sinne suunnalle! Meillä viimeisimmät viikot olleet tosi hektisiä - tavattiin kahden viikon aikana miltei kaikki lähimmät sukulaiset ja ystävät. Nyt näyttääkin elokuun kalenteri sitten hyvin tyhjältä...

Ja kerro kun löydät jostain kivat nudet kengät! Voisin tilata samoilla postareilla samanlaiset :) Siis jos ne löytyy netistä. Nuo aiemmin mainitut MOPin sandaalit on IHANAT, itse olen himoinnut niitä sellaisena tummanharmaana versiona koko kesän mutta jättänyt ostamatta kun korko aivan liian korkea mulle :(

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu