Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Jaakon kahvit ja tapettipohdintaa

keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Jaakon kahvit ja tapettipohdintaa

Mökillä, päivän myöhässä, keiteltiin Jaakonpäivä-kahvit. Vesien lämpötilaan ei kivien heittely vaikuttanut. 26 astetta, tarkeni! Mun 11-vuotiaskin, joka naama väärinpäin lähti mökille, jaksoi tuntikausia uida, ihmetellä ulkosalla ja yritti haaviin kalastella pikkukaloja laiturilta ;) Että ei sittenkään olla NIIN isoja. Hymyilytti.
Pakollisena luontokuvana oheinen. Vinkkinä perhosten ystäville, että istuttakaa puutarhaan kesäkukkaruukkuihin heliotrooppia (kuvassa). Tunnettu perhoskasvi ja tuoksuu ihmisenkin nenään hyvälle :)
Kotona taas minä nuuhkin hajuherneet (tykkään!) ja nypin kuivat. Pihaterapiaa :)

Illan viiletessä jatkan tapettipohdintaa. Joku ehti jo kysymään, minkälaisia olen miettinyt. Vaikka mitä!! Ohessa tämä toissapostauksen mummotapetti :) Ei tulossa tähän huoneeseen, mistä kuva, vaan yhdelle pienelle seinälle eteisaulassa. Tilassa, joka sijaitsee metrin päässä tuosta kuvan tuolista. Näköyhteys siis! Tuolla tapettiseinällä olisi mustat kiinalaiskaapit ja muuta samansävyistä tavaraa.. Säädön paikka vaan on noiden muiden seinien sävy. Pitäisi löytää jostain sellainen shampanjan värinen maali. Vinkkejä??

Tunnisteet: , ,

12 kommenttia:

27. heinäkuuta 2011 klo 21.40 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi kun kaunis tapetti, ihan huokailuttaa ;)
Romanttinen, mutta kuitenkin graafinen.

Shampanjan sävyisestä maalista en tiedä, mutta tuohon tyylimaailmaan mulla tulee jotenkin mieleen Stockan Villa-sarjan upeat pitkät silkkiverhot, olisivat tuon tapetin kaverit.
Niitä saa shampanjan, hiekan, valkoisen ja harmaan sävyissä ainakin. Ei siinä ikkunaa olis lähistöllä vailla verhoja ;) ;)

-Maaria

 
27. heinäkuuta 2011 klo 22.04 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Vie maalikauppaan pala tapettia niin sekoittavat sinulle juuri tapetin väristä maalia!Kaunis tapetti!!

 
27. heinäkuuta 2011 klo 22.15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

No on kyllä kaunis tapetti! Upeat kuvat muutenkin. Sinä myös :) Värissä En valitettavasti osaa auttaa, toivottavasti joltakulta löytyy tietoa.
Sanne

 
27. heinäkuuta 2011 klo 22.30 , Blogger DD kirjoitti...

Kyllä mielestäni tuollaista tapettia uskaltaa seinään laittaa ihan surutta. Varsinkin jos eteiseen tulee.

 
27. heinäkuuta 2011 klo 22.40 , Blogger Rilla kirjoitti...

Maaria: oi, kuulostaa hyvältä :) Harmi kun tuo eteisaula on täynnä lähinnä oviaukkoja :D Pitäisiköhän niihin viritellä verhoja... Laskin...6 oviaukkoa tuosta tilasta lähtee jonnekin suuntaan!

Anonyymi: täytyypä kysäistä tuota!

Sanne: kiitos :)

DD: heh, joo, kyllä uskaltaa. tuosta samasta tilasta lähtee raput yläkertaan+pääsee eteiseen, olohuoneeseen, keittiöön, saunatiloihin, vierashuoneeseen ja alakerran vessaan. Eli ihan keskellä alakertaa, meille ei pääse näkemättä tuota ;)

 
27. heinäkuuta 2011 klo 22.55 , Blogger Marja kirjoitti...

Mäkin tykkään tuosta tapetista! Ja tavaroista piilossa :D :D Mun vanhemmilla on btw koko kalusto, tuohon tuoliin kuuluva siis - tulee niin kotoisa olo kuvaa katsoessa :)

Maalin sävy kuulostaa hyvältä... vinkkejä en osaa kylläkään antaa. Kampaajani muuten taannoin opasti, että mun kannattaa pyytää shampanjan sävyjä hiuksiini - ei toffeeta, ei tuhkaa, ei hunajaa.. vaan shampanjaa. Se on kuulemma oikea termi sille mitä haen :) Löytyisköhän sitäkin jostain maalikaupasta?! ;D

terkuin äänetön blondi, joka ei näemmä ole saanut vastattua mailiisikaan.. josko huomenna töistä. Mutta elokuussa it is. Lyödään vaan päivä lukkoon!

 
27. heinäkuuta 2011 klo 23.44 , Blogger Rilla kirjoitti...

Marja: meillä tuo kalusto varmaankin myös "kokonaan". Tai, mikä sitten on se "kokonaan" :D (blondikieltä, ymmärräthän). Mummun ja vaarin peruja, mitä olen viilannut enemmän meidän näköisiksi maalaamalla kultaukset harmaiksi ja vaihtamalla päälliset. Monta on vielä tekemättä noista. Jos vielä joskus...
Ja jep, päivä lukkoon!
PS. Shampanjablondi kuulostaa täydelliseltä :)

 
28. heinäkuuta 2011 klo 0.09 , Blogger Lovviisa kirjoitti...

Täälläkin yksi nyppiäinen...Suuri nautinto aina nyprätä kukista vanhat pois...Hieno kuva tuo Jaakkonen juoman jaossa :)

 
28. heinäkuuta 2011 klo 8.19 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tulin vain sanomaan, että tuo blondi on niin sinun hiusvärisi, näytät upealta noin vaaleana :) Pidä tuo.

terv. blogiin ihastunut

 
28. heinäkuuta 2011 klo 18.38 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tikkurilalla sampanjan värinen maali! =)

 
28. heinäkuuta 2011 klo 19.24 , Blogger Marja kirjoitti...

Komppaan blogiisi ihastunutta anonyymia! Keep it simple, keep it blonde! :D

Piti vielä kommentoida, että mikäli mä joskus perin tuon kaluston niin taidanpa tuunailla samallalailla... kultaukset ei ole mun juttu - eikä kyllä nykyiset päällisetkään...

Mikä tuo ihana pusero sulla btw on? Kävin Putiikki Rannalla - nimisessä putiikissa tänää (kurkkaas niiden blogia) ja hitsit, olisin voinut ostaa kaupan tyhjäksi... jos olis ollut millä ostaa. Huoh.

 
28. heinäkuuta 2011 klo 23.38 , Blogger Rilla kirjoitti...

Lovviisa: se on mitä parasta terapiaa!! Ja Jaakko osaa kaatamisen :)

Anonyymi1: voi kiitos, pidän!

Anonyymi2: oho, kiitti vinkistä. Maalikauppaan!

Marja: tuo on ihan tavallinen henkkamaukan paitis. Ohut ja mukava näillä keleillä. Kiittis vinkistä. Menen tutustumaan. Jos uskallan... ;)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu