Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Mokkalaukku

keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Mokkalaukku

Olen ollut reipas! Siivosin käsilaukkulaatikkoani, ajatuksella, että pistän sieltä käyttämättömät tavarat kiertoon. Käytän kuitenkin aina niitä yksiä ja samoja (no, okei, viittä...kuutta) Mielessä siintää jopa kirppis... JOS saan aikaiseksi. En ole luvannut vielä itselleni mitään.


Mutta katsokaas, mitä löytyi! 
Vanha, vanha mokkanahahkainen laukku. Koko just sopiva, laukku täysin kunnossa, plus väri täsmälleen sitä, mitä olen kaivannut. Ja mulla on ollut se koko ajan = silkkaa säästöä! Blondilogiikalla vapauttaa varoja johonkin muuhun :)


Virittäydyn kesälomatunnelmaan rentoilemalla vaatteiden kanssa. Työpukeutuminen ei nappaa enää yhtään (no, en mene näissä töihin  kuitenkaan), kaksi päivää vielä...
Laiskuus näkyy myös "kampauksessa". Ei vaan huvita aamulla laittaa ja föönata. Ainakaan tänä aamuna. Huomatkaa myös roskis taustalla. Roskiskatos ei ole vielä löytänyt tietänsä meille :)
Päivän ponnisteluna meinasin vielä pestä ikkunat yhdestä huoneesta! Laskeskelin äsken että meillä on 49 ikkunaa talossa (plus takakuisti). Jokaisessa neljä pintaa, myös irti ruuvattavia ikkunaristikoita. AIVAN tuskainen homma. Että siis jos kaksi pesisi tänään, jäisi vain ja ainoastaan ... 47!

PS. Vinkkinä kaikille kesäkukkaihmisille. Maahumalaa ruukkuun! Itse napsin siitä kesäkuussa pihapoluilta muutaman sentin pätkiä, kasvaa hetkessä! Tykkään!!

Tunnisteet: ,

17 kommenttia:

13. heinäkuuta 2011 klo 20.19 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana asu. Ja tietenkin laukkuun kaavaillut rahat siirtyvät suoraan seuraavaan tuotteeseen ostoslistalla. Tai siis ehkä ostoslistaan voi jopa lisätä jotakin, koska laukkui poistui sieltä suorastaan ilman rahankäyttöä.

Millä alalla työskentelet ja minkälainen pukukoodi teillä on?

-satu k.

 
13. heinäkuuta 2011 klo 20.24 , Blogger Valloittava valkoinen kirjoitti...

Kaunis laukku ja hienot kengät huomasin!

-Anu

 
13. heinäkuuta 2011 klo 20.55 , Anonymous Lora kirjoitti...

Maahumala on suunnilleen pahin riesakasvi, mitä meillä pihasta löytyy, joten tosi kiva että olet saanut valjastettua sen noin nätisti hyötykäyttöön! Tänään just manaillen kitkin sitä noin kaksi kottikärryllistä, kun meinaa ihan tukahduttaa nurmikonkin kasvun jo... Meillä se on siis päässyt leviämään aivan joka paikkaan =( Täytyy yrittää laittaa ruukkuihin, vaikka täytyy sanoa että aina kun olen yrittänyt jotain "mahdotonta leviäjää" saada jonnekin fiksuun paikkaan, niin henkensähän se on sitten siellä heti heittänyt, vaikka muutoin leviäisikin kuin tauti. Kaunis laukku ja muutenkin asu on nätti, ajaton.

 
13. heinäkuuta 2011 klo 21.02 , Blogger Rilla kirjoitti...

Satu K: no niin minäkin ajattelin :D Työskentelen rahoitusalalla, pukukoodi suhteellisen konservatiivinen, tosin, hiukkasen säädeltävissä. Siisti ja asiallinen, napa ei saa näkyä paidan ylä-, eikä alapäästä, varpaat ja olkapäät piilossa, eikä mikroshortseissa töihin :) Tosin, jokainen valitsee vähän oman työnsä mukaan, minä katson kalenteria, minkälainen päivä on tulossa!

Anu: kiitti :) Kengät on kivat, löytö viime kesän etelänreissulta.

Lora: totta, on tosi ärsy vikapaikoissa. Meillä sitä ei ole pahemmin nurmikolle päässyt, mutta olen peittänyt sillä muutoin kaljuja rinteitä, lahonneen kannon ympärille kasaantuneen jätemaan tms. Kiva oikeassa paikassa. Noissa ruukuissa olleet oli tosi kituisia alkuja. Tökätty vaan multaan ilman sen kummempia panostuksia!

 
13. heinäkuuta 2011 klo 21.09 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hieno laukku.

Kohtahan sulla on tytöt siinä iässä, että ne kaappaa äitin käsilaukkulaatikolta parhaat päältä :)
Että älä hävitä ainakaan nahkaisia ja laadukkaita vielä, yllättävät asiat tulevat muotiin yhä uudestaan ja uudestaan..

Itseäni huvittaa, että riparikesänä - 91 mulla oli pikkukukallinen Vero Modan takki, ruskeat nahka-avokkaat kultakoristeilla ja ruskea pieni käsilaukkupitkällä hihnalla, ja kaikki tämä olisi aivan must taas.
Olen miettinyt,löytyisköhän laukkua vielä äireen varastosta..? Juuri samanlaisia kantaa nuoriso olallaan nyt :)

-Maaria

 
13. heinäkuuta 2011 klo 21.23 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Niin ja eilen katselin kaupungilla, että niitä vuosien takaa tuttuja tikkipintaisia pieniä olkalaukkuja, joissa on kultaketju olkahihnassa ( Chanel? ) oli joka toisen nuoren neidin olalla.
Ja kuinka out ne vielä vähän aikaa sitten olivat? Täti-ihmisten ja vanhojenpiikojen maailmasta ;) ;)

Hauskaa :)

-Maaria

 
13. heinäkuuta 2011 klo 22.21 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jospa vaikka pistäisit liiat kassit tänne myyntiin?

 
13. heinäkuuta 2011 klo 22.38 , Blogger Heli kirjoitti...

Joo mul on ollut kans maahumalaa ruukussa ja tykkään, MUTTA älä päästä missääntapauksessa nurmikolle AIVAN KAMALA! Just taas revin sitä paljon mutta edelleen on ja on...

Kiva laukku : )

 
13. heinäkuuta 2011 klo 22.56 , Blogger Satu kirjoitti...

Ihana laukku ja selvää "varojen vapauttamista" se on toisiin ostoksiin (kohtahan saa jo luvan kanssa hankkia syysvaatteita, eikös?). Mulla oli jokseenkin samanlainen ikkunanpesuongelma, nimenomaan ongelma - vihaan ikkunanpesua. Ratkaisin asian ulkoistamalla pesu-urakan kotitalousvähennyksen avulla siivousfirmalle. Urakalle jäi vähennysten jälkeen yllättävän pieni hinta. Maksan sen ilomielin jos pääsen itse luistamaan hommasta (laiska minä...)!

 
14. heinäkuuta 2011 klo 0.06 , Blogger Ekaterina kirjoitti...

Kaunis laukku! Löydöt omien kaappien kätköistä ovat kaikista parhaimpia. Minä sain joskus parikymppisenä mieheltäni tuliaiseksi käsilaukun Pariisista, joka oli ihan kamala "mummolaukku" :) Olen säästänyt sitä kaikki vuodet, voin käyttää sitä ehkä joskus ja onhan sillä kuitenkin tunnearvoa. Mukavaa loppuviikkoa!

 
14. heinäkuuta 2011 klo 0.15 , Blogger Rilla kirjoitti...

Maaria: oot ihan oikeessa. Näin se muoti vaan menee. Noista chanel-laukuista olen myös täsmälleen samaa mieltä! Ja nyt näyttävät munkin mielestä tosi hyviltä. Mutta olenkin täti-ihminen :D

Anonyymi: voisin! Katson, jos saan lomalla aikaiseksi. Ei siellä mitään de luxea ole ylimääräisenä, mutta ihan kivoja toimivia laukkuja :)

Heli: tiedän :) Meillä se yrittää yhdestä kulmasta puskea nurmikolle, käyn sitä aina nyppimässä. On aikas sitkeä kaveri.

Satu: kiitos kannatuksesta ;) Joo, tuo ikkunanpesujuttu on kyllä täälläkin monta kertaa käynyt mielessä. Enkä voi vedota edes siihen, että itse pesisin paremmin... Kun vaan sais aikaiseksi. Ihan ällöhommaa mullekin.

 
14. heinäkuuta 2011 klo 0.18 , Blogger Rilla kirjoitti...

Ekaterina: näin se on :) Mulla myös yksi isän Intian työreissutulianen, nahkainen musta koristemaalattu laukku, joka on täydellinen kaveri mustien pellavahousujen ja valkoisen paidan kanssa. Enkä varmasti silloin osannut tuota arvostaa!

 
14. heinäkuuta 2011 klo 15.23 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mäkin suosittelen ikkunanpesuhomman ulkoistamista siivousfirmalle! Tai kuten meillä, sitä jota ne häiritsee voi ne rauhassa pestä (harvemmin se olen minä!) :)))

 
15. heinäkuuta 2011 klo 14.07 , Blogger Maati kirjoitti...

Mahtava löytö, upea mokkalaukku! Mua miellyttää mokka enemmän kuin pintanahka. Jos raaskit/viitsit laukkukirppiksen pistää pystyyn, niin yes!

 
16. heinäkuuta 2011 klo 8.55 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana tuo paitis. Kiinnostaisi kuulla minkä merkkinen se on, on nimittäin juuri sen tyylinen jota olen itse etsiskellyt jo pitkään. Laukku on myös superlöytö. Siinä se taas nähdään ettei kannata kaikkea heittää pois vaikkei just sillä hetkellä olisikaan käyttöä!
t. Nina

 
16. heinäkuuta 2011 klo 9.32 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei
oli pakko tulla sanomaan, että pidän hurjasti kuvistasi ja tavastasi kirjoittaa. Korusi ovat valloittavia. Toivon sinulle, tuntemattomalle, kaikkea kaunista ja hyvää, teksteistsi jää hyvä mieli.

 
16. heinäkuuta 2011 klo 15.54 , Blogger Rilla kirjoitti...

Anonyymi: Kyllä,melkein tuo ulkoistus olisi paikallaan meilläkin. Taitaa olla lähinnä omaa saamattomuutta... ;)

Maati: yritetään!!

Nina: kiitos :) Paita on b.youngin, mulla on tuo sama myös sinisenä (yllättäen), tykkään kovasti!

Anonyymi: voi kiitos, piristit päivääni kummasti :D

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu