Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Pieni lomanen

perjantai 1. heinäkuuta 2011

Pieni lomanen

Ahhh. Loma! Tosin ihan viikon mittainen vaan tällä kertaa, mutta loma kuitenkin. Lomalle lähtö ei ikinä harmita, mutta tällä kertaa erityisesti se tuntui tulevan tarpeeseen. Mies kotona, samoin täyslaidallinen lapsia (se viisi siis). On pakko sanoa, että arvostan näitä hetkiä, kun toinen aikuinen on paikalla ja saan ihan rauhassa käyskennellä pihalla. Meteli (se, mikä meidän lapsista lähtee) voi mun puolesta olla kuin kova hyvänsä, osaan täydellisesti olla välittämättä siitäkin. Mua ei haittaa edes venäläisten naapureiden kuuntelema spuntnik-pop :D
Pihalla taas monta kukkivaa lisää. Yksi ehdottomista suosikeista on pikkujasmike, jonka kukat tuoksuvat mansikalle, pitkän matkan päähän. Kukka ei ole yhtä kaunis kuin esimerkiksi kamelia- tai pihajasmikkeella, mutta tuoksussa pesee nuo mennen tullen. Plus on sievä pienelläkin pihalla, eikä tule samalla tavalla risuiseksi kuin nuo monet muut jasmikkeet. Puutarhatietoutta siinä :)
Tämä kesä menee meidän pihalla lähinnä ylläpitohommissa. Mitään uutta ja ihmeellistä, miehen lyhyen loman vuoksi, ei ehditä tekemään, mikä toisaalta on kamalan helppoa. Eikä maksa mitään :) 
Kuten olen aiemminkin kertonut, meidän tontilta on joskus 80-luvulla purettu vanha talo (me rakennettu tähän viisi vuotta sitten). Kaikkea jännää on lapiolla kaivellessa löytynyt. Muunmuassa hevosenkenkiä. Tarpeeksi ainakin yhdelle hevoselle! Se hevonen on vielä löytymättä. Onneksi.
Nyt menen takaisin pihalle ihmettelemään lämpöä, värejä ja tuoksuja! Ja okei, siinä jossain välissä ihmettelen myös, mitä huomisilla 9v synttäreillä tarjoillaan.. Täytyis varmaan käydä kaupassakin.
Mukavaa viikonloppua!

Tunnisteet: ,

7 kommenttia:

1. heinäkuuta 2011 klo 19.46 , Blogger Elsa kirjoitti...

Lomat ovat aina hyvästä, viis pituudesta! Ihania lomahetkiä!

 
1. heinäkuuta 2011 klo 22.16 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mukavaa lomaa! Hih, vai spuntik-pop. Kuuntelevatko sitä ulkona? Ihanat pihakuvat taas.

 
1. heinäkuuta 2011 klo 22.20 , Blogger Rilla kirjoitti...

Elsa: kiitos, kiitos. Näinhän se on :D

Anonyymi: no kyllä... Ja kovin äänekkäästi! Makoilevat uima-altaalla, puoli sukua paikalla ;) Varsin mielenkiintoista tavaraa kuuntelevat...

 
1. heinäkuuta 2011 klo 22.21 , Blogger Virpi kirjoitti...

Ihanaa lomaa teille! Ja ihanat on kuvat taaskin :) Erityisesti tykkään tuosta viimeisestä kuvasta.

 
2. heinäkuuta 2011 klo 10.13 , Blogger Teija kirjoitti...

Niiin ihana kuva tuo vimppa! Emäntä siellä ihan romanttisena.. ♥

Mun ois ihan pakko myös tehdä vähän ylläpitohommia tuolla pihalla (rikkaruohot...) mut en vaan kykene. Pelkään ens kesää, nehän on vähintään tuplaantunu sillon!?

Kuulostaa ihanalta toi pihajasmike. Oisinkohan bongannu yhestä turun puistosta just torstaina samaisen? Anoppi sanoi, että joku jasmiini se taitaa olla.

Ihanaa lomaa!

 
2. heinäkuuta 2011 klo 10.39 , Blogger Rilla kirjoitti...

Virpi: kiitos :)

Teija: olin pari vuotta sitten ihan samassa tilanteessa - kitkemiskyvyn suhteen. Kyllä se siitä. Ens keväänä kunnon siivous ja kaikki on ennallaan. Jasmikkeesta. Sitä usein sanotaan jasmiiniksi, joten samaa varmasti on!

 
3. heinäkuuta 2011 klo 0.32 , Blogger Lumo kirjoitti...

Valloittavan rehevä puutarha, minun mieleeni!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu