Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Sinisiä kiviä

keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Sinisiä kiviä

Mun lempiväri. Sininen. Sen valkoisen, beigen, ruskean, harmaan ja mustan lisäksi :) Sellainen haaleanvaaleansininen. Käytän sitä mielelläni pukeutumisessa ja koruissa. Hmmm... sisustuksessa sitä ei löydy mistään! Pitäisiköhän yrittää sisustaa samoilla sävyillä kuin mitä tykkää pistää päällensä.Tekeekö muuten joku niin?? Meillä ei kaukaa heitä, eniten miellyttää kyllä ne huoneet, jossa näin olen tehnyt. Ohhoh. Miten en ole tullut aiemmin ajatelleeksi :D
Noh, se ei ollut se pointti.

Sinistä amatsoniittiä ja hopeaa, pitkä kaulakoru.
Riipuksena hopealaatta ja vuorikvartsinugetti..
Tekstillä on ihan erityinen merkitys mulle. Ne jotka tietävät, tietävät :) 
Kesän lempikoruja mulle, ehdottomasti. Nyt työn alla jotain ihan vaaleaa...


PS. Jäin miettimään tuota sisustusväriasiaa. Äh, en silti ole valmis laittamaan kotiimme sinistä. Ehkä tuollaista hailakkaa sinistä korkeintaan. Ihan vähän, jonnekin - tyynyjä! :) Täytyy varmasti testata, saatan jopa tykätä!!

Tunnisteet:

13 kommenttia:

20. heinäkuuta 2011 klo 14.56 , Blogger DD kirjoitti...

En ihan heti uskaltaisi laittaa esim. seinää lempivärillä, mutta juurikin tyynyt tai astiat tai vaikkapa pöytätabletit/servietit voisivat olla aika kiva vaihtelu. Meillä kokeiltiin lempiväriä niin, että koko seinän sijasta laitettiin vain poikkiraitoja. Ja mielestäni toimii, ainakin on erilainen. Btw, aivan suunnattoman suloisen ihana koru ;)

 
20. heinäkuuta 2011 klo 15.23 , Blogger anna kirjoitti...

voi miten kauniin värinen kesäkoru <3

 
20. heinäkuuta 2011 klo 18.30 , Blogger SaraMama kirjoitti...

Mä tykkään kanssa kovin vaaleansinisestä, mutta silti pikkusen vierastan sitä. Kompensoin tämän ongelman joku aika sitten ostamalla kaksi taivaansinistä pellavatyynyä vanhalle puusohvalle. Ne on kyllä ihanat, mutta riittävät.

Taotko muuten itse noita tekstilaattoja? Kaunis koru :)

 
20. heinäkuuta 2011 klo 19.41 , Blogger Heli kirjoitti...

Jos mä laittaisin seiniin tai muuhun sisustukseen lempiväriä, meillä olis aika synkkää.. lempivärini vaatetuksessa kun on ihan selkeästi musta. Rinnalle hiipii myös tumma ruskea ja ehkä vähän valkoinen. Uutena väritykkäyksenä on tumma petrooli.

Sisustuksessa mun lempivärit on valkoinen, vaaleansininen (jota pidän ihan vähän vaatteissakin, mutta vain ihan vähän), pellava, harmaa, vaalea beige (no sitäkin on yhdet housut).. sellaset pehmeät luonnonvärit. Tumma puu on myös kiva. Myös tuo meidän vaaleanvihreä sohva on minusta tosi kaunis, muuten en sitä varsinaisesti sisustukseen kaipaa.

Eli ei toimi meillä ainakaan tämä että olis vaatteet saman väriset kuin sisustus.

 
20. heinäkuuta 2011 klo 19.45 , Blogger Heli kirjoitti...

Ai niin ja piti vielä sanomani, että esittelin tätä sun tekemää rannekoruani eilen korukauppiaallekin. Tämä on ollut ranteessa siitä asti kun tämän silloin sulta sain postissa kotiin. Niin ihania koruja kyllä teet!!

 
21. heinäkuuta 2011 klo 11.11 , Blogger selma kirjoitti...

Tosi ihana! Just oikeanvärinen sininen. Meillä on sisustuksessa mun lempivärejä roppakaupalla.

 
21. heinäkuuta 2011 klo 13.21 , Blogger ania kirjoitti...

Ihanuuskoru taas :) Jos noudattaisi vaatekaapin (sisällön) väriä sisustuksessa, meillä olisi aika mustaa :( Joskus aiemmin koti on ollut mustavalkoinen, vanhemmiten maku on pehmennyt, joskin noudattaa vaatekaapin väriskaalaa aika täydellisesti. Mustaa meillä ei enää ole ollenkaan. Uudessa sisustussuunnitelmassani on mukana tuota haaleenvaaleensinistä nimenomaan sohvatyynyissä, sanoisinko suhteessa yksi tyyny kymmenestä. Kotona valkoinen on hallitseva väri, vaan ei vaatekaapissa. Mutta näillä omilla miehen hyväksymillä väreillä (valkoinen, beige, muta) tasapainottelen. Terveisiä juuri maalatusta vessasta ;)

 
21. heinäkuuta 2011 klo 15.19 , Blogger Rilla kirjoitti...

DD: kiitos :) Ja jep, pienillä jutuilla onnistuisi varmasti. Jos perussetin pitäisi neutraalina. Tiedä sitten, kuin tylsä siitä tulisi...

Anna: :)

SaraMama: juu, itse taon :) Mulla ei kyllä löydy niitä tyynyjäkään.. Pitäisi yrittää!

Heli: joo, eihän tuo välttämättä ihan yksi yhteen mene. Ja pelkkä musta.. hmmm... goottiluola? :D Tosi kiva kuula, että koru on ollut mieleen :)

 
21. heinäkuuta 2011 klo 15.22 , Blogger Rilla kirjoitti...

Selma: olet selkeästi oivaltanut jotain, mitä kohti vasta itse olen menossa :)

Ania: noniin. Jotenkin arvasin, että sulla tämä homma menee näin :) Tyynyt pitäisi kyllä nähdä! Meillä yläkerta on paljon valkoisempi kuin alakerta. Selkeästi, huonekaluja myöten.

 
21. heinäkuuta 2011 klo 18.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Nam, amatsoniitti on myös mun yks lemppari ja etenkin kesällä sillä saa väriä muuten vaaleaan lookiin vaikkei se väriltään mikään vahva olekaan. Sopii myös ruskeaan ja beigeen hyvin. Ihania nuo sun hopealaatat. Et ole ajatellut tehdä niitä tilauksesta myyntiin?
t. Nina

 
21. heinäkuuta 2011 klo 18.38 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Lapsena ja nuorena huoneeni oli aina vaaleansininen, vaikken sitä väriä muuten vaatteissa suosinut. Nykyään taas vaaleansinistä kaapista löytyy, mutta sisustuksesta ei. Hassua.

Makuuhuoneeseen vaaleansininen olisi kyllä tosi passeli väri. Rauhoittava.
Tykkään sisustuksessa erityisesti laventelinsinisen sävyistä, sopivat loistavasti pellavan ja valkoisen kanssa.

Sinänsä vaaleansiniset on helposti liian vauvamaisia sävyjä minun makuuni ja tietyistä sävyistä tulee mieleen synnärin mekot ;) ;)

Ajatuksissa on, joskus laittaa sängynpäädyn taakse joku vaaleansininen tapetti.. Tapettitalon Lukko olis ihana ;)

-Maaria

 
22. heinäkuuta 2011 klo 12.13 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

miul on just silleen, et vaatteissa yks lempiväri on tumma sininen, mut siusutuksessa eniten tykkään mustasta, ruskeesta ja tummanvihreestä. Jotain vihreetä en kyl vois pitää päällä millään=). Oon huomannu, et vaik jostain värist tykkää paljon ja tekee hyvää katsella vaikka sisustuksessa, niin jos sen laittaa päälle, niin tulee jopa paha olo... Miulla esim. vihreistä vaatteista tulee vähän jotenkii levoton fiilis=)

 
25. heinäkuuta 2011 klo 15.39 , Blogger Rilla kirjoitti...

Nina: en varsinaisesti, mutta jos joku laatta kovasti kiinnostaa, niin kysäise, katsotaan :)

Maaria: totta, sävyllä on iso merkitys ja kohtuus kaikessa. Plus se tapettitalon lukko ON ihana!!

Anonyymi: heh, joo, eihän tämä niin yksinkertaista ole. Mutta aina joskus tulee mieleen,että voisi jopa toimia!! Ainakin omassa tapauksessani :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu