Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Helmeä ja hopeaa

sunnuntai 14. elokuuta 2011

Helmeä ja hopeaa

Sunnuntai alkaa olla siinä vaiheessa, että katse on jo käännetty kohti tulevaa viikkoa. Koulujen alkua ja muuta. Tästä viikko-pari eteenpäin, niin lasten harrastuksetkin rullaavat jo täysillä. Hengästyttää valmiiksi, miten sen kaiken saan organisoitua. Kuka, mitä ja minne - ja mihin aikaan. Ja että vielä muistaisi tuon kaiken!


Viikonloppuna ei juuri muuta tehty kuin juostiin kaupoissa hakemassa reppuja, kyniä, kumeja ja kouluvaatteita (jep, viime tipassa, kuten aina)... ja ihan vaan oltiin. Kaapeista kaivelin esille aavistuksen lämpimämpää vaatetta, pehmeitä neuleita ja huiveja. Säännöllisin väliajoin käyn kuolaamassa muutamaa Repeatin cashmere-neuletta ja mietin, millä verukkeella sen/ne itselleni hankkisin :D 


Kesällä en pidä juuri ollenkaan helmikoruja, mutta syksyn tullen ne on mun makuun loistokaveri niille neuleille. Hopeinen rannekoru, jossa kaverina pari helmeä...
Lataan samaan ranteeseen kellon ja jonkun toisen rannekorun - homma valmis! Kilisen varmaan sopivasti, etten pääse töissäkään hiipimään kenenkään taakse huomaamatta...
Seuraavaksi tekemään samaan settiin helminappikorvikset, jotka mulla olleet listalla pitkään! Siinä välissä karmea läjä puhdasta pyykkiä setvittävänä. Sellaista, jonka jotenkin mystisesti pitäisi löytää tiensä oikeisiin kaappeihin. Ei ole mun vahvuus se homma...

Tunnisteet: ,

7 kommenttia:

14. elokuuta 2011 klo 19.52 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ei ole pyykkihommat mullekaan mieluisia :) Koru on herkku, taaskin. Mua kiinnostaa mitä repeatilta haluaisit? Muutenkin, mitä syyshankintoja olet suunnitellut. Postaustoive siis!
Jen

 
14. elokuuta 2011 klo 20.36 , Blogger Rilla kirjoitti...

Jen: Repeatilla on monta kivaa ja laadukasta juttua, katsotaan nyt. Voisinhan toki jossain välissä tuollaista väsätä. Himotuksia on kaikenlaisia, se, miten realistia nuo ovat, onkin jo toinen juttu :)

 
14. elokuuta 2011 klo 21.25 , Blogger DEE kirjoitti...

Hih, en voinut vastustaa kommentoimasta tuota harrasturumban alkua.

Oma äitini jaksaa vuosienkin jälkeen muistuttaa kuinka iso työ veljeni ja minun harrastuksiin kuskaamisessa oli. Juurikin se organisoiminen, ja tietysti myös hoitaminen. Välillä kuulemma piti auton takapenkille tarkistaa istuuko siellä ketään, ja ollaanko nyt viemässä vai hakemassa, vai onko se väli kun ehtii käymään kaupassa :D

Eli onnea ja pitkiä hermoja syksyyn :)

 
14. elokuuta 2011 klo 22.11 , Blogger Maati kirjoitti...

Suloinen koru, juuri sopivasti mv-helmiä ja paljon hopeaa! Jaksamista sulle:)

 
14. elokuuta 2011 klo 22.18 , Blogger Merja K kirjoitti...

Minäkin odotan kauhulla harrastusrumbaa, onneksi esikoinen on jo sen ikäinen, että pääsee liikkumaan itsekin. Mutta silti, huh!

Ihastuttava koru, tykkään kovasti!

Mukavaa viikon alkua :)

 
14. elokuuta 2011 klo 23.14 , Blogger Rilla kirjoitti...

DEE: heh, voin kuvitella. Meillä extra-haasteen tekee hommaan vielä yksi parivuotias, jota on kiikutettava joka paikkaan mukana! Huh.

Maati: kiitti :) Eiköhän tää ... pakko jaksaa!

Merja K: sanos muuta. No, aikansa kutakin. Meillä suhteellisen lähellä kaikki harrastukset, max n vartin ajomatkan päässä, helpottaa jo kummasti.

 
15. elokuuta 2011 klo 9.58 , Blogger Lumo kirjoitti...

Koneen täyttämien ja käyntiinlaittamien vielä menee, jopa pyykkien ripusaminenkin. Kuivien pyykkien kaappiin vieminen sen sijaan on nihkeää, vaan tulee tehdyksi,kun kuivatus (ainakin talvella) tapahtuu maailman pienimmässä kylpyhuoneessa.

Repeatin neulet ovat laadukkaista ja kestäviä käytössä. Nytkin päällä on neuletakki, joka on ollut käytösssä matkoilla, kotona ja töissä. Erittäin lujan käytön jälkeen edelleen hyväss kunnossa. Kesäkuussa ostin toisen neuletakin, joka ei vielä ole ollut päällä kuin pari kertaa, mutta säiden viilennyttyä sekin päässee jatkuvaan käyttöön.

Ostan tuollaiset klassikot yleensä alenusmyynneistä.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu