Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Keittiön pöytä... ja muuta oleellista

tiistai 2. elokuuta 2011

Keittiön pöytä... ja muuta oleellista

Sen lisäksi, että olen päivän juossut 2-vuotiaan perässä, olen myös ehtinyt käyttää aikaa tärkeisiin pohdintoihin, kuten keittiön pöytään. Mullahan on ollut etsinnässä sopivan oloinen neliskanttinen pöytä, kooltaan sellainen, johon mahtuisi 2/kantti istumaan. Ei tällä meidän joka toinen viikonvaihde 7-henkiseksi muuttuvalla perheellä pienempää voi ajatellakaan.


Olen jopa käynyt juoksemassa pääkaupunkiseudulla asian perässä, löytänytkin sopivan - ja törmännyt haasteeseen nimeltä "kuljetus". Tuon kokoinen pöytä ei mahdu mihinkään perusvehkeeseen (=peräkärry) ja kuljetus maksaa rehellisesti sanottuna törkeän paljon. Epätoivo siis!! - kunnes - sain omasta mielestäni nerokkaan ajatuksen siitä, miten meille sopiva pöytä ilmestyy paikalle. Paikallisesti ja vielä huomattavasti edullisemmin. Voisin selostaa hienoja suunnitelmiani vaikka kuinka, mutta koska rehellisesti on tunnustettava, että pieleen menon riski on olemassa, minä joko esittelen valmiin ylpeänä tai sitten en hiisku asiasta enää sanaakaan ja saatte vetää johtopäätökset siitä :D


Jotta edes joku kuva tulisi mukaan - vielä viimeisiä rentolörppävaatteita kesälomalta. Ensi viikosta alkaen kun taas ollaan töissä, sitä ei kauheasti muuta tule vedettyä niskaan kuin työvaatteita ja kotirytkyjä. Jälkimmäisiä kuvailen harvemmin :)
Näissä metsästettiin junnun kanssa mattoa, uusia lampunvarjostimia + muita valaisimia.

Loppujen lopuksi käteen jäi kaksi lampunvarjostinta, joita tuijottelen ajatuksella "ovatko riittävän suuret" ja mooonta valokuvaa matoista ja valaisimista + muusta rekvisiitasta. Kameran kanssa seison aulassa ja mietin, mitä veisi kotiin sovitettavaksi. Kunhan nuo seinät olisivat ensin valmiit :)

Tunnisteet: ,

7 kommenttia:

2. elokuuta 2011 klo 18.24 , Blogger gone to the beach kirjoitti...

Toivottavasti saat haluamasi pöydän. Minullakin on ollut tämä 6 hengen pöytä kohta kuusi vuotta...ei parempaa oo vastaan tullut.

 
2. elokuuta 2011 klo 19.10 , Blogger Mia kirjoitti...

Ihana toi alimmainen kuva :D
Mä kanssa haaveilin neliskanttisesta iiiiisosta keittiönpöydästä mutta ei meille semmonen sopiskaan, ois ihan liian hallitseva, mutta siis mielenkiinnolla odotan mitä sulla on mielessä :D

 
2. elokuuta 2011 klo 19.39 , Blogger Marja kirjoitti...

Siis mulla olisi edelleen myytävänä tuo meidän neliskanttinen pöytä :D mihin mahtuu just kaksi kantilleen istumaan. Meillä pöytä on sinänsä kätevä, että siitä lähtee keskipala irti joten sen saa myös pienemmäksi. Millaisena se meillä nytkin on sillä keittiö tulee turhan ahtaaksi kun on neliskanttisena... mulla siis suunnitelmissa hieman pienempi pöytä.

Neliskanttinen pöytä on ihana ja kivan näköinen mutta ainakin meillä koettu suht vaikeaksi kun kukaan ei ylty minnekään. Siis pöydän yli on vaikea ojennella juttuja yms. Mutta siihenkin kyllä tottuu :)

Tsemppiä siis pöytäjahtiin! Mä pahus tiedän minkä pöydän haluan ja mistä mutta hintaa liikaa :( Haluan siis Siirappia ja Hunajaa -blogin Marian ruokapöydän :)

 
2. elokuuta 2011 klo 20.34 , Blogger Merja K kirjoitti...

Onnea pöydän metsästykseen!

 
2. elokuuta 2011 klo 20.36 , Blogger Rilla kirjoitti...

Gone to the beach: toivotaan... Nää pöytähommat on vaikeita :)

Mia: meille ei keittiöön oikeastaan mikään muu sovi. Pitkä 8 hengen pöytä ei mahdu, tila, mikä on avoin, on just neliskanttinen. Ja kuitenkin pitäis se 7 henkeä istuttaa pöytään usein. Tai, mahtuis, jos hävittäisin kaikenlaisia kaappeja ja muita :D

Marja: hmmm... minkäköhänlainen se teidän pöytä on? :) Kävin jo kurkkaamassa Mariankin pöydän. Toooosi kaunis. Vaan ei sopis meille yhtään. Ilman täydellistä remonttia koko keittiössä. Incl lattiat :D

 
2. elokuuta 2011 klo 23.26 , Blogger Vera A. kirjoitti...

Onnea pöydän metsästykseen. Ja voi että sinä sitten näytät aina upealta.
Näin filosofis-mietteliäitä kommentteja tällä kertaa :D

 
3. elokuuta 2011 klo 13.26 , Blogger Anniina kirjoitti...

Iiihana tuo neuletakki oih! Ja teidän makkari tuossa ed. postauksessa on mielettömän kaunis.

Kivan ja mieleisen pöydän saa halvalla jos on vaan joku nikkarointitaitoinen perheenjäsen/sukulainen/ystävä. Olen super tyytyväinen meidän pöytään (jos et ole käynyt kurkkaamassa blogissani niin pöytä löytyy tunnisteella itse tehty pöytä) :)

Mutta onnea pöytäviidakkoon, ei ole ihan pikkujuttu kun on kuitenkin tärkeä hankinta pitkäksi ajaksi ja lisäksi sen pitää toimia jokapäiväisessä arjessa!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu