Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kellon paikka

keskiviikko 10. elokuuta 2011

Kellon paikka

Tuohon eteisaularemonttiin liittyen, mulla oli ajatuksena laittaa suuri seinäkello rappukäytävän (vai mikälie porrasaukko tuo onkaan) seinälle. Etsin sopivaa ties kuin kauan, ja mielestäni sellaisen löysin. TIETENKÄÄN en ollut silloin valkannut vielä tapettia, joten... yllättäen tuo ei seinälle enää sopinutkaan. Enkä sitten lähtenyt valkamaan tapettia kellon mukaan :) (Joo, tiedän, että rekvisiitta kannattaa valkata vasta ihan vikana, mutkunmutkun...)
Perheen nuorimmainen on väännellyt tästä viisarit solmuun jo muutamaan otteeseen mun säilytellessä sitä nurkissa. Pysyviltä vahingoilta välttyäkseni, päätin reipastua ja ripustaa kellon olohuoneen nurkkaan!
Beigellä seinällä, mustan lampun vieressä se on just sopiva!
Tästä kuulemma voi katsoa hyvin, milloin pitää mennä aamulla kouluun - ettei unohdu katselemaan lasten ohjelmia!

Samoin siitä näkyy, että nukkumaanmenoaika ainakin joidenkin osalta on ihan just :)
Mitäs sitten sinne rappuseinälle?? Taidan palata alkuperäiseen (siihen 5 vuotta vanhaan) suunnitelmaan ja virittää tuohon valokuvaseinän. Hyvä alku siinä oli jo, mutta... hyytyi. Uudella inspiksellä taas. Marjalle kiitos ideoista!

PS. Terkkuja supermukavalle lounasseuralle :) 

Tunnisteet:

7 kommenttia:

10. elokuuta 2011 klo 17.52 , Blogger Marja kirjoitti...

Oikein hyvin sopii kello tuohon - ei siis ollenkaan hutiostos :) Ja ollos hyvä vaan ideoista - arvaas syyhyttääkö omiakin sormia kollaasin teko... mutta ensin pitänee odotella sitä seinää mille moinen toteuttaa.

Mä miltei arvaan kenen kanssa olit lounaalla? Ehkä :) Mutta arvuuttelun sijaan singahdan pumpiin - ekaa kertaa moneen kuukauteen, kääks, kuolen sinne!

 
10. elokuuta 2011 klo 18.36 , Blogger Sanna kirjoitti...

Oikein kivan ja sopivan paikan kello löysi. Kuinkahan iso kello meillä pitäisikään olla, että kolmasluokkalainen ja ekaluokkalainen huomaisivat itsenäisesti lähteä kouluun... Niin isoa kelloa ei varmasti olekkaan :)

 
10. elokuuta 2011 klo 19.29 , Blogger Rilla kirjoitti...

Marja: mun pitää odotella niitä kuvia! Tai siis, kehitellä niitä jostain. Lisää. Huoh. Se onkin vaikeampi homma. Varsinkin kun tää meidän perhe on välillä vähän laaja ja kaikkien pitäis näkyä siellä jollain tapaa.. Ja joo, saatat hyvinkin arvata :)

Sanna: heh, en kyllä olis ihan varma kellon tehosta meilläkään. Mut näin mulle vakuutettiin!! Ensi viikolla nähdään :)

 
10. elokuuta 2011 klo 20.11 , Blogger Ekaterina kirjoitti...

HEi vaan,
oikein kivaan paikkaan sait kellon paikan :) Minulla on myöskin tulossa jonkinlainen valokuvaseinä takkahuoneeseen. Vanhoja ja uusia kuvia sulassa sovusa. Ajattelin viritellä ilman kehyksiä. Virittelen pingotetun vaijerin kolmeen eri tasoon ja vaijeriin kiinni sitten niitä kuvia. Visio ok, katsotaan miltä lopputulos näyttääkään :)

 
10. elokuuta 2011 klo 21.14 , Blogger Riina kirjoitti...

Ihana tuo viimeinen kuva, tunnelmallinen ja hauskuutta tuo aina nuo sinun tekstisi kuvissa. :)

Kiitos mieluisesta postista tänään.. ;) Oli tosi kiva, huomenna siitä on jotain blogissani, käyppä siis huomenna vieraisilla. :)

 
10. elokuuta 2011 klo 21.37 , Blogger Merja K kirjoitti...

Hieno kello ja sopii tuohon kohtaan oikein passelisti :)

 
10. elokuuta 2011 klo 23.44 , Blogger Annu kirjoitti...

Kylla kivat tavarat AINA loytavat paikkansa, vaikka olisivatkin ensin "sailytyksessa" jonkin aikaa ;-)

Kiitos ihanasta paketista; heti kayttoon!!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu