Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Meillä kokataan

perjantai 12. elokuuta 2011

Meillä kokataan

Mun 11-vuotias on viimeisen vuoden aikana kunnostautunut "ruoan laitossa". Osallistuu mun kokkailuun, leipoo itse resepteistä ... ja jos yksin kotona ollessa iskee nälkä, keittelee taidolla nuudelit :D Suoraan pussista. Tietysti.


Koulut taas alkamassa ja näitä nuudelivälipaloja tulee varmasti taas silloin tällöin keiteltyä. En siis voinut vastustaa, kun törmäsin näihin Riviera Maisonin nuudelikuppeihin! 
Neitokainen muuten on myös se taitavin syömäpuikkojen käsittelijä meidän perheessä.
Mukaan saattoi tarttua myös pari muuta - ihan pientä - juttua.. Kynttilöitä ja lyhtyjä ei voi koskaan olla liikaa, eihän? Huh. Tämä kyseinen kauppa sijaitsee ihan kivenheiton päässä meistä, erään omakotitalon takapihalla. Pullollaan Riviera Maisonia ja muuta kivaa.. Järkyttävä ansa laitettu sinne ihmisiä varten :) Mun on vaan pakko mennä sinne, kerta toisensa jälkeen.
Siispä - wokkiruokaa (jonkun muunkin kuin mun laittamaa) odotellessa... mukavaa viikonloppua kaikille!!

Tunnisteet:

13 kommenttia:

12. elokuuta 2011 klo 20.02 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Iiiihanat kupit!! Apua. Pitää kiertää RM:n liikkeet kaukaa ettei tulis otettua.
Mun nuoruudessa ekat ruokajutut oli kun keitettiin spagettia itse :)

 
12. elokuuta 2011 klo 20.13 , Blogger Piitu kirjoitti...

Mä oon noita samoja kippoja kuolaillut, pareittain noita täytyy aina ostaa, mutta on aika suolainen hinta yhellä kulholla.

 
12. elokuuta 2011 klo 20.24 , Blogger Rilla kirjoitti...

Anonyymi: ihan samat muistot! Plus ketsuppia :) Siitä se sitten lähti!

Piitu: jep, kaksi lähti mukaan meilläkin, enempää en kyllä raaskinut. Jos niitä nyt yhden perheellisen ostais. Ei tarvitse mitään illallisvieras-satsia :)

 
12. elokuuta 2011 klo 21.08 , Blogger Terhi kirjoitti...

Aivan ihanat kupit! Se kauppa on pikkasen liian lähellä sua ;) Että lyhtyjä sitten ostit :DD Mä sytyttelin äsken (syksyn, eiku kesähän nyt on vielä..) muutaman kynttilän, aika tunnelmallista. Ja mä muuten muistan kans nuoruudesta nuo ekat spaghetti/ketsuppi-kokeilut ;)

 
12. elokuuta 2011 klo 21.11 , Blogger Niina kirjoitti...

Kamala mitä ansoja ne oikein laittelee!:D Vaikeehan tuommosia on jättää kauppaankaan!Nim.RM:lle sydämensä menettänyt!

 
12. elokuuta 2011 klo 21.24 , Blogger Rilla kirjoitti...

Terhi: on, törkeän lähellä. Täällä on kynttilät sytytetty, tunnelmoidaan elokuun pimeneviä iltoja. Onko aina elokuussa näin pimeää...tai ainakin hämärää...??

Niina: no on, törkeää suorastaan!! Yritin vastustaa niitä, mutta sitten oli pakko (terkuin toinen, jolla sovituksessa RM:n valaisin, lyhty, avainkaappi ja tuolikankaita)

 
12. elokuuta 2011 klo 22.33 , Blogger Satu kirjoitti...

Hih, no ihan törkeetä suorastaan, miten ne nyt tommosia ansoja laittaa? :)Eihän noita kuppeja voi vastustaa, ei sitten mitenkään!

 
12. elokuuta 2011 klo 23.22 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi ei, onko sillä liikkeellä nettikauppaa tai lähetyspalvelua?

Pariisissa näin nuo ja en voinut ostaa kuljetusongelman vuoksi ja nyt en ole onnistunut löytämään niitä Suomesta mistään!

T: Nuudelilover

 
13. elokuuta 2011 klo 8.41 , Blogger Maitolaiturin Kyllikit kirjoitti...

Kätevät kupit! Wokkiruoka on kyllä niin parhautta, sen vuoksi voisi tehdä taas vaikka jonkun Thaimaan matkan (saisi ainakin jonkun muun valmistamana sitä wokkia...)!

Onneksi me asutaan niiiiin korvessa, että täällä ei kauppa-ansoja ole. Ellei paikallista Kauppa&Rauta-liikettä lasketa ;) (sielläkin on kyllä lyhtyjä ja kynttilöitä myynnissä!)
Tiina

 
13. elokuuta 2011 klo 9.33 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ai teilläkin kokkaillaan! Minun 12-vuotias poikani aloitti kans nuudeleista. Nyt on lämpimät voileivät in. Suosikkini on kylmäsavu-graavilohitäyte... Tiikerikakkukin syntyi alkuviikosta. Tosin siitä tuli suklaakakku kun ohjeessani ei mainittu taikinan jakamista ennen kuin lisää kaakaon...
Outi

 
13. elokuuta 2011 klo 9.55 , Blogger Marja kirjoitti...

Ihanat kupit! Mäkin olen noita useasti sillä silmällä katsellut mutta en ole raaskinut ostaa, varsinkaan kun meillä ei syödä nuudeleita :) Tosin, voisihan noista muutakin syödä.

Hitsit, enää siis muutama vuosi ja meilläkin tyttäret kokkailee itse. Luultavasti osaavat sen heti paremmin kuin äitinsä :D

Kivaa viikonloppua!

 
13. elokuuta 2011 klo 10.14 , Blogger Minna kirjoitti...

Inhottavaa olla tällainen "soo-soo-täti", mutta nuudelikokemusta on täälläkin ja siksi varoituksen sana. Niissä ei ole sitten niin mitään lapsen elimistölle edullista. Täyttävät vain vatsan. Ihanaahan se on, että itse kokkaavat, mutta pitäkääpä vanhemmat huoli, että lapset saavat laadukasta ja vitamiini/hivenaine/kuitupitoista muuta sapuskaa. Ummetus on äärimmäisen ikävää!

 
13. elokuuta 2011 klo 19.36 , Blogger Lovviisa kirjoitti...

Hei meillekin tommottiset kupit :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu