Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Oranssituttaa

perjantai 26. elokuuta 2011

Oranssituttaa

Näen tätä joka paikassa. Oranssia! Sen eri sävyissä. Minä, joka en tykkää mistään väreistä, huomaan hipelöiväni näitä aina niihin törmätessäni. Paita/takki/muu suuri oranssi läntti kasvojen vieressä voisi olla liikaa, mutta pieninä juttuina.... Tahtoo! 


Oranssihtava laukku olisi ihan ykkönen toivelistalla. Tummansinisen villakangastakin kaveriksi. Ei mulla kyllä sitä takkiakaan vielä ole :)

Huiveissa hiukan väriä...
Kaveriksi harmaita neuleita, tummansinistä, beigeä ja farkkua.... Tätä ei voi jättää tähän! Vai olenko ainoa, ketä nämä lämmittävät? Liippaa kuitenkin sen verran läheltä konjakkia, että eikai tämä olisi ihan hurja juttu ;)
Nyt menen miettimään oransseja ajatuksia olohuoneen sohvalle. Mies nukuttamassa junioria, isommat ... no, ne on isoja :) Tarkoittaa vaivattomia. Ja tähän aikaan illasta jo tosi hiljaisia. Minä saan hetken ihan itsekseni.


Mukavaa viikonloppua! Tekisi mieli sanoa että Oranssia sellaista, mutta ehkä vasta vähän syksymmällä :)

Tunnisteet:

17 kommenttia:

26. elokuuta 2011 klo 21.36 , Blogger Marja kirjoitti...

Nyt täytyy tunnustaa, että mulle ei oranssi kolahda yhtään, siis ei yhtään :) En osaa kuvitella käyttäväni missään muodossa, ei sovi väreihini. Luulisin ainakin. Konjakki menee kyllä. Ja Mulberryn tuollainen vasemman puoleinen huivihan on mun jokavuotinen lemppari - mutta siinä ei taida olla oranssia juurikaan..

No, katotaan niin kohta mulla tietty on jotain oranssia :D Vaikea tosin kuvitellakaan.

Kivaa iltaa sinne! Täällä mies kokkailee salaattia, lapset omissa huoneissaan, ihana rauha ;)

 
26. elokuuta 2011 klo 21.40 , Blogger Riina kirjoitti...

Olen huomannut saman, oranssia löytyy monesta paikasta. Mutta se taitaakin olla tämän syksyn yksi muotiväreistä, jos en ihan väärin muista. Tuo oranssi Alexa voisi kyllä muuttaa minun luokse, ihana.
Ihanaista iltaa sinne, sekä mukavaa viikonloppua! :)

 
26. elokuuta 2011 klo 21.40 , Blogger Rilla kirjoitti...

Marja: heh, oranssi oli ihan mun inhokkeja vielä hetki sitten. Ja sitten se mieli muttui.. Salakavalasti ja pikkuhiljaa. Varo vaan sinäkin :) En minäkään mitään ISOA oranssia ottaisi, mutta pieninä paloina - kyllä kiitos!!

 
26. elokuuta 2011 klo 21.44 , Blogger Sanna kirjoitti...

Hui! Rohkea olet.... Oranssi on vahva väri. Minun värimaailma on hyvin neutraali eli mustaa, beigeä, valkoista. Ihailtavaa jos uskaltaa ja osaa värejä käyttää!

 
26. elokuuta 2011 klo 21.56 , Blogger anne kirjoitti...

Oranssia, ei kiitos! Konjakkia kyllä, hiipi jo kevättalvella, kun tilasin kojakin vätisey uggit. . . Konjakin värinen "philosophyn"paita tarttui sykyn uutuutena stokkalta käteen heinäkuussa. Ja vieläkin tykkään, oranssia ne ei kyllä oo nähnykkään!
Mun uus väri on sininen, tumman sininen ja siihen sopii konjakki. . . Must on tullu täti, onneksi mittarissa kuitenkin jo 40 ja risat. . Silti tänään tarttui kaupassa mukaan pipo, oon niiden suurkuluttaja ajanjaksolla syys- toukokuun :)

 
26. elokuuta 2011 klo 22.11 , Blogger Rilla kirjoitti...

Riina: on se. Muotiväreissä siis. Ja mun silmään nuo oranssihtavat laukut ovat kyllä niin lähellä konjakkia, että ajan kanssa varmasti siltä näyttävätkin :) Katsellaan!!

Sanna: no heh, en tosiaan ole mikään värien suurkuluttaja, ja laukku olisi jo PAL-JON ;) Jotain särmää tähän mun mustabeigeruskeaharmaasiniseen linjaan. Ehkä.

Anne: no, Hankkijan oranssi ei oo munkaan juttu ;) Mutta tuollainen poltettu oranssi. Tumma, murrettu. Siitä tykkäisin! Sillai pikkasen.. Pitää mennä livenä mallailemaan. Sittenhän tuon vasta tietää.

 
26. elokuuta 2011 klo 22.34 , Blogger Lumo kirjoitti...

Oranssi on "se" väri tänä syksynä, etenkin voimakkaina sävyinä ja jatkuu vahvana vielä ensi vuoden syksynäkin, joten laadukas t-paita/huivi/laukku oranssina on pidempiaikainenkin sijoitus kuin yhden sesongin hullutus (jollei siihen jo itse kyllästy).

 
26. elokuuta 2011 klo 23.28 , Blogger Heli kirjoitti...

Hauska värimääritelmä tuo "Hankkijan oranssi"!
Tumma, poltettu, murrettu oranssi ollut jo jonkin aikaa väri, jonka ohi on mahdoton päästä. Muuten kovin maahisia värejä mullakin.

 
27. elokuuta 2011 klo 8.47 , Blogger Lovviisa kirjoitti...

Syksyllä tullee ne syksyn värit pintaan...Ei maha mittään. Näin yhessä lehessä samettiset VIININPUNASET nojatuolit ja niitä piti pitkään ihastella :)

 
27. elokuuta 2011 klo 8.59 , Blogger Outi L kirjoitti...

Heti aattelin että Hermesin oranssi vyö vaikka vois olla sun juttu....

 
27. elokuuta 2011 klo 10.54 , Blogger Maati kirjoitti...

Oranssi ei kyllä kolahda, mutta konjakinväri pienenä annoksena, laukun ja avokkaat ostin. Hypistelin silkkihuivia Sokoksella myös, kaunis ja hintakaan ei tosiaan päätä huimannut.

 
27. elokuuta 2011 klo 11.23 , Blogger Maikki kirjoitti...

Sama värimaailma kiehtoo tääälläkin, oranssi tuntuu erityisen viehättävältä... Lämmin murrettu oranssi ♥

 
27. elokuuta 2011 klo 11.26 , Blogger -housemother kirjoitti...

Noi laukut! <3 Voisin ottaa vaikka molemmat ja kaveriksi nahkahanskat. :)

Kivaa viikonloppua!

 
27. elokuuta 2011 klo 13.27 , Blogger Rilla kirjoitti...

Lumo: totta, totta! Sais kait tuota olla vaatekaapissa edes pari värikkäämpää juttua. Yksi sellainen himotuslistallani on Roger Vivierin punaiset kengät ;)

Heli: ajatuksen asteella täälläkin vasta..

Lovviisa: joo, viininpunainen kolahtaa myös - samalla tyylillä, pieninä ripauksina!

Outi L: oooOOoo... niin voiskin :) Herrrkullinen ajatus!!

Maati: ei aina kaikki onneksi kolahda Konkurssihan tässä muuten tulisi :)

Housemother: molemmat kävisi mullekin! Kukkarolle vähän huonommin.

 
27. elokuuta 2011 klo 13.39 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mihin hävisi korublogisi? :(

 
27. elokuuta 2011 klo 20.38 , Blogger Merja K kirjoitti...

Oranssi on kiva, meilläkin "viljellään" sitä työhuoneessa. Tosin toistaiseksi vain siellä, vaatii hieman totuttelua :)

 
28. elokuuta 2011 klo 15.39 , Blogger Iida kirjoitti...

Täällä myös sisustuksessa pienen pieniä oransseja väriläiskiä, mutta väriterapian vuoksi... ;) Heti tuli mieleen, että sama vaivako sielläkin kuin täällä... :)

Ai mikä? No vauvakuume! :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu