Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Sinisenä takaisin

maanantai 8. elokuuta 2011

Sinisenä takaisin

Niin loppui se kesäloma tältä vuodelta. Töihin paluu oli ihan ... tavallinen. Ankea :) Loma-jet lag vaivasi koko päivän ja ihan täysin en vielä päässyt hommaan takaisin kiinni. Poikkeuksellisesti kuitenkin muistin salasanan koneelleni! Piti jo hetki miettiä, että olisiko tämä merkki epäonnistuneesta lomasta ... ehkä kuitenkaan ei.


Töissä kesällä sisälämpötila voi olla mitä vaan. Riippuen ilmastoinnin toimivuudesta. Ihan kesähepeneissä ei edes voisi mennä, mutta kuitenkin, se on vielä elokuu... Ratkaisu oli kaivaa kaapista sininen puuvillainen neulemekko. Tän värikkäämmäksi en muuten VOI muuttua!


... mukana huivi. Huivi pelastaa aina. (Olenkohan sanonut tämän jo riittävän monta kertaa tässäkin blogissa...)
 
Sama mekko päällä kuljin kesälomalla konjakin väristen asusteiden kanssa. Ihan lätysköillä ballerinoilla oli niin paljon rennompi olo :)


Vaan nyt, ruokaa lapsille ja katsomaan nurkat kuntoon. Mulla on sisäiset feng shuit ihan vinossa jos meillä on rojua nurkissa... Ja joku on kantanut eteiseen taas kilon hiekkaa!


Kiitos kovasti mukavista kommenteista yöllistä aularemonttiani koskien! Siinä ei ole mitään muuta vikaa kuin se, että nyt meidän keittiö ei enää yhtään sovi muuhun huusholliin. Ei siitä sitten tämän enempää.. vielä :) (Terkkuja miehelle!)

Tunnisteet: ,

10 kommenttia:

8. elokuuta 2011 klo 19.16 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihanan simppelin tyylikäs asu. Kaunis. Tuon aikaerojutun ymmärrän täysin. Lomalla ollaan vähintään kolme tuntia eri maailmassa ainakin meidän perheessä :)
Mukavaa arkea sinne!
Jen

 
8. elokuuta 2011 klo 20.22 , Blogger Sanna kirjoitti...

Otsikosta tuli mieleeni jotain ihan muuta kuin ihana mekkosi (tuli jotenkin vaan mieleeni Smurffit!!). Minäkin yritän ajoittain laittaa päälleni jotain värikkäämpää, mutta kyllä linja on yleensä mustaa, harmaata, beigeä ja valkoista.
Kyllä se työnteko alkaa taas sujua kun vauhtiin pääset :)

 
8. elokuuta 2011 klo 21.05 , Blogger ania kirjoitti...

Olet ollut niin aikaansaava, että ihan hengästyttää! Kaunista on tullut - vaan kaunista on varmasti ollut aiemminkin. Kotona. Mekossa kaunis kaula-aukko, ja kiva toi sun räiskyvä värisi ;) Talvella mustaa ja kesällä kevyesti tummansinistä, näin mullakin joskus menee (no ei unohdeta niitä pellavia ja valkoisia kuitenkaan). Hyvää työviikkoa!

 
8. elokuuta 2011 klo 22.13 , Blogger -Jassu- kirjoitti...

Voi kun sää viilenisi edes viidellä asteella, niin minäkin saisin vetää jo päälle neuletta ja nahkasaappaat! Olen henkeen ja vereen syksyihminen.

Ihan samoja ongelmia on mullakin, mikä olisi kesäisten ja syksyisten vaatteiden välistä? Sun mekko on ihan täydellinen ratkaisu siihen!

Ja miksi mun feng shuit aja mua siivoamaan...

 
8. elokuuta 2011 klo 22.19 , Blogger Maati kirjoitti...

Hienon sininen, mullakin on neulemekkoja, mutta kaikissa pitkät hihat, vähän liikaa näillä ilmoilla. Mulla sit ilmeisesti oli hyvä loma, kun en muistanut salasanaa:)No tekninen tuki auttoi asiaan ja nyt on uusi.

 
8. elokuuta 2011 klo 22.55 , Blogger Annimanni kirjoitti...

Hengissä kuitenkin selvisit ja energiaakin jäi jäljelle jos aivot noteeraa kerran hiekatkin eteisestä? ;) Sanat "töihin" ja "paluu" saa mulla nyt ihokarvat ihan sojottamaan. Miltähän se taas tuntuukaan äitiysloman jälkeen? Mua on vähän painostettu asiassa, enkä kyllä ehkä olis vielä valmis, huih ja huoh.

 
8. elokuuta 2011 klo 23.22 , Blogger Villa Kajava kirjoitti...

Onpa ihana mekko! Ja muuntautumismahdollisuuksia pilvin pimein, jos tarvis ;). Mä tykkään kovasti tummansinisestä, mutta juuri nyt ei taida olla mitään tummansinistä kaapissa, kauheaa...:) tai sitten en vain muista.

Voi, töihinpaluu ei ikinä liene kovin riemastuttavaa..Mutta sä olet ollut Nnnniiin ahkera, aikaansaava lomalla että! Ja kyllä se työnteko taas alkaa luistaa :)...

Lämpimin terkuin Minna :)

 
9. elokuuta 2011 klo 8.42 , Blogger Rilla kirjoitti...

Jen: joo, tähän sopeutuminen ottaa aikansa :)

Sanna: perusjutuilla mennään täälläkin.Tuttu ja turvallinen olo näissä ;)

Ania: heh, eikö olekin räväkkää! Tänään nykäisin saman mekon päälleni, mutta pellavan värisin asustein. Ihan toinen heti :)

Jassu: saapikkaita odotellaan täälläkin. Ja neuleita. Ja isompia huiveja. Pitäisi asua jossain huomattavasti etelämmässä, jotta olis niin tottunut lämpimiin, että pystyisi pitämään näilläkin keleillä noita :)

Maati: kyllä, sun loma oli tosi onnistunut, kaikki merkit on olemassa!!

Annimanni: heh, joo, näin vois sanoa. Äitiysloman jälkeen se on .. toisenlaista! Tunteet ihan eri sfääreissä. Riippuen vähän tietysti tilanteesta :) Eihän sitä ihan pakko ole heti mennä...

Minna: sun pitää mennä tummansinis-ostoksille. Ja pistää jotain syksyn väriä sekaan, niin oot viimeisen päälle muodikas.

 
9. elokuuta 2011 klo 9.06 , Blogger Riina kirjoitti...

Kaunis sininen mekko ja hyvä kokonaisuus. Jossain vaiheessa omassa pukeutumisessa vierastin sinistä väriä, nyt olen alkanut pitämään siitä ja joitakin sinisiä juttuja on kaappiini löytynyt. Keltainen on kyllä edelleen se väri, jota en vaan osaa käyttää. Vaikka kyllä se muiden päällä voi hyvältä näyttää. :)

 
10. elokuuta 2011 klo 17.30 , Blogger Rilla kirjoitti...

Riina: keltaista ei löydy munkaan kaapista missään muodossa. Okei yhden paidan miehustassa jotain kellertävää kuviota, muttei muuta :) Joko väri vaan on vieras... Mulla aika moni :D

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu