Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Sopivia Palkintoja

maanantai 29. elokuuta 2011

Sopivia Palkintoja

Vaatekaapin siivousurakka on tältä erää hoidettu. Kyllä sinne jäi vielä niitä arveluttavia vaatekappaleita, mutta siirtelin niitä kohti ylähyllyä ja lopullista hyllytystä. Otin myös sellaisen periaatteen käyttöön, että jos hengarissa roikkuneen vaatteen päällä on selvästi pölyä, eikä se alun alkaenkaan ollut mitenkään erityisen laadukas/arvokas, tuskin jään tuota kaipaamaan. Siis, pois, pois... Tyhjeni kummasti!


Vaatekaapin ongelmana on myös sen sisälmys - siis rakenne. Tällaisiin ei rakennusaikana tajunnut/jaksanut/viitsinyt/osannut panostaa ollenkaan tarpeeksi. Tilaa kengille, pienelle tavaralle, yms, yms. Löytyyhän sieltä hengaritilaa, hyllyjä ja laatikostoja, mutta, ei ihan täysin toimi. Osan hommasta pelastin varastamalla miehen kaapista yhden hyllylevyn lisää itselleni :D Ei se sitä tarvitse... Minä kyllä. Ja jos ihan tarkkoja ollaan, olisin ansainnut ihan oman pukeutumishuoneen. Sitä joudun nyt vaan odottelemaan niin kauan, että lapset ryhtyvät muuttamaan pois kotoa :)

Mutta, illan hämärinä hetkinä olen ehtinyt miettimään Sopivia Palkintoja itselleni (tuo ao postauksen 20 pois, yksi tosi kiva tilalle). Menin sekaisin laskuissa, mutta se 20 tuli taatusti täyteen. Ei ehkä ihan pariin kertaan, mutta kerran nyt ainakin.  Kaappini perusteella en saa ostaa valkoisia paitiksia, farkkuja, enkä neulemekkoja seuraavaan sataan vuoteen. Mutta laukkuja ja kenkiä mahtuu aina lisää! Tykkään mokkanahasta. Kengissä ja laukuissa. Tiedän, miten epäkäytännöllinen materiaali se on, mutta kuitenkin. Muutamia herkkupaloja tässä (mukana se oranssihtavakin...):
kuvat: net-a-porter
Mainittakoot nyt vielä, että kaikki tämä siinä ajatusmaailmassa, missä raha ei näyttele mitään roolia :)
*kuola ja huokaus*

Eivaan. Nyt menen siivoamaan keittiötä (takaisin surffailemaan Palkintoja) päivän sotkujen jäljiltä!

Palailen kommentteihinne viimeistään huomenna - tiistai on mun vapaailta kaikista lasten harrastuskuskailuista :)

Tunnisteet:

10 kommenttia:

29. elokuuta 2011 klo 22.47 , Blogger Domi kirjoitti...

Ihanaa, ottaisin nuo kaikki.. *huokaisu

 
29. elokuuta 2011 klo 23.10 , Blogger Riina kirjoitti...

Ihania, varsinkin Jimmy Choot ja Chloé.. :)
Minäkin olen taas omaa kaappia raivannut ja lasten kaapit pitäisi taas käydä läpi, kirpparipöytä alkaisi tulemaan siis melko tarpeeseen.. Ja palkinnot on ihan parhaita, viime talvena juuri palkitsin itseni uudella laukulla, kun myin paljon turhaa pois..

 
30. elokuuta 2011 klo 9.20 , Blogger ania kirjoitti...

Chloé, mun ikisuosikkini <3 Mut tällä kertaa pinnat menee toiselle "vanhalle tutulle" (mun takki) Vanessa Brunolle ja herkulliselle poltetulle oranssille. Rilla, sinä tiedät, että mokalle kuten myös kaikille erikoisnahoille on omat hoitoaineensa ja niitä kannattaa käyttää! Tuo "20" on hyvä porkkana ja aion ehdottomasti saada jotain aikaan vaatekaapeissani - minäkin.

 
30. elokuuta 2011 klo 10.05 , Blogger Lumo kirjoitti...

Vaatekaapt suunnittelisin nyt aivan eri tavalla. Viime muutto ja sitä edeltävä remontti tuli niin nopeasti, että joitain ratkaisuja tuli tehtyä vähän hätiköidysti.
Tulevaisuudessa osaan olla harkitsevampi ja alan koulutustakin on tullut hankittua tällä välin, joten asiantuntemus on kasvanut.

Nosta laukuiksta ottaisin tuon Vanessa Brunon, mutta käytännöllisenä taitaisin kuitenkin jättää mokkaisen käyttölaukun kokonaan ostamatta.

 
30. elokuuta 2011 klo 10.36 , Blogger Nna kirjoitti...

nättejä! mulla on nyt haussa vähän halvempi kun nuo, mutta kuitenkin kelvollinen laukku. luultavasti päädyn tähän http://www.michaelkors.com/store/catalog/prod.jhtml?itemId=prod9280004&parentId=cat8520&masterId=cat8501&index=29&cmCat=cat000000cat8501cat8520&isEditorial=false (anteeksi pitkä linkki)

 
30. elokuuta 2011 klo 14.47 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voihan cloe (mistä saa tuo hienostuneen viivan e:n päälle?), miten ihana laukku!

-Maaria

 
30. elokuuta 2011 klo 18.10 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

minä se täällä odottelen (kuolaten :D ) koska "siivotut" vaatteet ilmestyy Rillan kirppuihin! :))

- Marjo

 
30. elokuuta 2011 klo 23.04 , Blogger Rilla kirjoitti...

Domi: kuin myös!

Riina: kuulostaa kohtuulliselta :) Kivan suunnittelu on puolet hommasta! Ei tule hätiköityä.

Ania: arvaas, mikä mun suosikki :) Ihan samainen. Visioin tuota jo täällä eri asujen kanssa :D

Lumo: joskus saa olla hiukkasen epäkäytännöllinen... Kait. Ja kuten Ania tuossa yllä sanoi, hoidolla on iso merkitys. Mun vanhimmat kaapista löytyvät kengät taitavat olla vaaleansiniset mokkanahkaiset pistokkaat :) Ja ihan priimat vieläkin!

Nna: oi, tuo on tosi kiva!! Yritän sulkea tuon linkin heti ja samantien, etten vaan päädy löytämään jotain turhan kivaa itsekin :D

Maaria: ööö ... näppiksistä :) Vastaa blondi.

Marjo: jotain ilmestyy kyllä. 80% meni kyllä pelastusarmejalle. Tai siskolle. Tai mökille. Mutta sellaista muuta, kevyttä tavaraa on jemmassa. Jos vaikka viikonloppuna saisin kuvailtua!

 
30. elokuuta 2011 klo 23.11 , Blogger Maati kirjoitti...

Mokkanahkaa myös mieluumminen mullekin:) Oi kun saiskin joskus tuon ylimmän Choon tai Chloe`n:)

 
31. elokuuta 2011 klo 18.27 , Blogger Piia kirjoitti...

:D itse oikasin, vaatteet oikastu kaappeihin kyllä, mutten turhia tyhjennellyt vielä. Olis kyllä edessä.....

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu