Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Vanha kulunut

torstai 11. elokuuta 2011

Vanha kulunut

Nuhjakepäivä. Yöllä kolme herätystä, aina just makeimpien unien aikaan. Jotenkin silloin nuorempana tyttöjen kanssa jaksoi paremmin. Tai sitten en vaan muista :) Sen lisäksi loma-jet lagistä ei ole toivuttu vielä täysin. Tyttäret on reissussa - voisi kuvitella, että pääsisin helpommalla yhden lapsen kanssa (vs kolme). Juuei. Viihdytysjoukot on poissa! No, ei ne noita yöherätyksiä hoida, mutta...noin muuten. On se vaan kiva, kun niitä on useampi kuin tuo yksi!!


Yöheräämisistä, lomalta paluusta ja kenties myös liian myöhään valvomisesta seuraa hyvin väsy olo. Onneksi photoscapessa on kuvasäätö nimeltä "vanha kulunut" :D Sopi NIIN hyvin olotilaani! Peittää myös hieman pandasilmiä.
Töihin on silti joka päivä mentävä ja jotain laitettava päälle. Yksi kesän ainoista aleostoksista, Zaran valkoinen  t-paita kivalla pikku rusetilla, hintaa muutama euro.
Päätin rentoilla ja pistää mustat pillifarkut kaveriksi. Farkkufarkut on töissä kielletty (sitäkin tosin uhmaan joskus), mustia sellaisia ei...kait... Tosin, ei meillä ole ketään, joka mua tulisi oikaisemaankaan.
Ja sitten! Kaivoin kaapista taannoin sieltä "löytämäni" ihanan kamalan kalsarikuosisen neulebleiserin. Mulla oli tämän kanssa niin kiva olo, sain jopa positiivista palautetta kollegalta tuosta. Takista, en olosta.

Kohti perjantaita, jee! Ja ihanaa, tyttäret tulevat huomenna takaisin kotiin. Plus mies ja bonuspojat. Täällä onkin ollut niin kovin hiljaista ...

PS. Päivän jälkeen nuo kengät päätyivät jätekierrätykseen. Muistin, miksen ollut pitänyt niitä aikoihin. Sitä, miten ne olivat kaappini jääneet, en :)

Tunnisteet: ,

17 kommenttia:

11. elokuuta 2011 klo 19.01 , Blogger Ekaterina kirjoitti...

Kaunis asu sinulla! Että nosti hymyn, kun luin "kalsarikuosinen" -kaikkea kanssa :D
Toivottavasti ensi yö sujuu ilman yöherätyksiä.

 
11. elokuuta 2011 klo 19.16 , Blogger Terhi kirjoitti...

Tuo kalsarikuosinen näyttää tosi hyvältä, kuten myös sinä. Muka pandasilmä, hehee. Sehän on ihan pelkkää plussaa työpukeutumisessa, kun ei ole ketään muuta kuin sinä itse, joka sua siellä voi oikaista ;) Täällä alkoi tänään koulut, ihan tosi tylsää. Nyt tuntuu, että on syksy vaikka ei oo, ei-ei-ei. Ens vkolla on helle :)

 
11. elokuuta 2011 klo 19.39 , Blogger Lumo kirjoitti...

Täytyy muistaa, että on farkkuja ja farkkuja... Vanhar rönttöfarkut eivät luonnollisestikaan kuulu työpukeutumiseen, mutta fiksut, hyvin istuvat, tummapesudenimit hakkaavat helposti monet polyviskoosihousut. Kun muu asu on fiksu (esim kalsaribleiseri), ovat farkutkin "asialliset".

 
11. elokuuta 2011 klo 19.39 , Blogger Rilla kirjoitti...

Ekaterina: jep, sitä tulee sellainen takauma, ettei voi minkään :) Tykkään silti!!

Terhi: usko pois, tuo kuvan säätö kyllä hoiti asian. Todellisuus on melko karu... Jos ensi yönä vaikka nukuttais? Miten muuten teillä nykyään? Saako nukkua siis?

 
11. elokuuta 2011 klo 19.41 , Blogger Rilla kirjoitti...

Lumo: puhut asiaa. Olen aidosti sitä mieltä, että tuo osa pukukoodia olisi syytä monessa paikkaa tarkistaa. Farkkuja on nykyisin NIIN paljon erilaisia, että kaikki eivät tosiaankaan ole sopimattomia töihin - niihin kaikista virallisimpiinkaan paikkoihin!

 
11. elokuuta 2011 klo 20.07 , Blogger Vera A. kirjoitti...

Oih, jaksamista sinne! Minusta tuntuu nyt niiiin ihmeelliseltä, kun tyttö on nukkunut pari viikkoa mahdottoman hyvin, eli herännyt useampana yönä ekan kerran vasta klo 6 maissa Ja jatkanut siitäkin vielä uniaan :)
Vuosi sittenhän meillä 3-5 krt yössä oli normi ja läpiyön nukuista en osannut edes haaveilla ;)

Tuli kyllä mieleen, että tästä ehkä kannattaisi nyt nauttia eikä ruveta haaveleimaan uudesta pikku yökyöpelistä ;) Sen verran rankkoja nämä 2,5 ekaa vuotta on olleet unien kannalta. Toisaalta päivisin lapsi on kyllä ollut sitten aina helpoimmasta päästä, tai ainakin itsestä tuntuu siltä, kun lapsi ei ole herkkäitkuinen ja leikkii joskus yksikseenkin. Ainakin viisi minuuttia kerrallaan :D
Tsemppiä!

 
11. elokuuta 2011 klo 20.10 , Blogger Riina kirjoitti...

Minusta tuntuu, että päälläsi näyttää mikä vaan hyvältä, oli se sitten vaikka "kalsarikuosinen" neulebleiseri. ;)
Jaksuja sinne, onneksi huomenna on perjantai. :)

 
11. elokuuta 2011 klo 20.28 , Blogger Josefina kirjoitti...

Ihana toi "kalsarikuosi"-takki!

Oletko kertonut missä töissä on noin tarkat pukukoodi? Onneksi itsellä ei ole, vaikkakin ehkä se toisi tiettyä ryhtiä elämään, varsinkin kun olen nyt kotona kuopuksen kanssa, heh

 
11. elokuuta 2011 klo 20.45 , Blogger Merja K kirjoitti...

Todella kaunis asuyhdistelmä, viihtyisin itsekin tuossa mainiosti ;)

Kengät ovat ihanat, harmi että jouduit laittamaan ne pois..

Mukavaa työperjantaita!

 
11. elokuuta 2011 klo 20.49 , Blogger Petra kirjoitti...

jos päätät luopua tuosta kalsaritakista, mä ostan sen ! :) on niin kiva, niin kiva.

 
11. elokuuta 2011 klo 20.59 , Blogger Terhi kirjoitti...

Kiitos kysymästä, vaihtelevasti nukutaan, paremmin kuin ennen. Miehen toimesta aloitetun unikoulun ansiosta pikkumies nukahtaa nykyään omaan sänkyyn mun sylin sijasta, huippusaavutus! Mä yritän lohduttautua, että ehkä mä vuoden päästä saan nukkua hieman kokonaisempia öitä. Mut usko pois, että sit kun sulla ja mulla joskus on mahdollisuus nukkua, niin meitä ei nukuta :)

 
11. elokuuta 2011 klo 21.07 , Blogger Rilla kirjoitti...

Vera A: kyllä siinä pää pehmenee ja kaikki yöheräämiset unohtuu. Ennemmin tai myöhemmin :) Meillä välillä nukutaan tosi hyvin, ja sitten joskus, just tällaista. Huh. Aika pöhkö olo tässä on...

Riina: heh, no, ehkä en nyt ihan, mutta kiitos :) Ainakin "mun" neule on sun päällä hyvän näköinen, mulla se oli ihan hassu - tai ainakin vieraan oloinen.

Josefina: rahoitusalalla. Siellä tosin on se pukeutuminen koodista huolimatta tosi kirjavaa. Itse nyt jotenkin edes yritän pysyä ruodussa :) En ollenkaan sieltä jäykimmästä päästä siis! Kotona omaa pukukoodia voisi säätää polttamalla parit vanhat kotihousut :D

Merja K: joo, niissä toisessa oli pohja mennyt jotenkin ihan hassuksi. Vääntynyt jollain tapaa. Ilkeä kävellä ja näkyi mun mielestä päällepäinkin... Mutta, positiivisella puolella - taas on kaapissa tilaa parille :)

Petra: heh, pidetään mielessä :D

Terhi: vau, onnea!! Ja heh, noin se menee. En tasan minäkään ole nukkunut silloin kun olisin voinut. Jotenkin sitä on se oma aika kovasti kortilla ja sitä tulee otettua vaikka sen unen hinnalla :) Minä ainakin!

 
12. elokuuta 2011 klo 8.20 , Blogger Sanna-Riikka kirjoitti...

Joo toi yöherääminen on niin raskasta ja aamuisin kieltämättä on näyttänyt ihan kuraan kuolleelta kutulta :) siis minä täällä:) onneksi ne ovat jo vähentyneet! Kiva takki ja koko asu, oot aina niin tyylikäs! Kivaa ja touhukasta viikonloppua!

 
12. elokuuta 2011 klo 13.05 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei, muistelisin että sulla on niitä latina-suomi -käännöskirjoja? Kun ajattelin että jos voisit auttaa, kun olisi sellainen lause kun Semper Fidelis, ja oon sitä yrittäny ties missä kääntää mutta ne heittää omituisia vaihtoehtoja mulle vaan niin olisi kiva jos osaisit auttaa. =)

 
12. elokuuta 2011 klo 16.58 , Blogger Rilla kirjoitti...

Sanna-Riikka: ainakin tällaisen jälkeen niitä ehjiä öitä osaa kummasti arvostaa :D

Anonyymi: löytyypä hyvinkin :) Semper Fidelis tarkoittaa "aina uskollinen, aina rehellinen, aina luotettava, aina turvallinen" - sanoo Arto Kivimäki. Muutama vaihtoehto siis, en tiedä auttoiko..

 
12. elokuuta 2011 klo 18.41 , Blogger Maati kirjoitti...

Tyylikästä mustavalkoista! Kiitos Rilla, tänään hain postista, ihania olivat:) Oikein hyvää viikonloppua!

 
12. elokuuta 2011 klo 21.58 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kiitos! :) joo, auttoi kyllä, kokeilin eri kääntöohjelmia ja siellä sanottiin että aina hyvä itsellesi... Niin kyllä mä tähän sun tietoon luotan enemmän. ;) Kiitos vielä! =)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu