Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Raitaa taas

keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Raitaa taas

Ai miten niin tykkään mustavalkoisesta raidasta....
Sitä löytyy neuleena, neulemekkona, teepparina... ja tässä pitkähihaisena versiona! Bleiserin ja pillifarkkujen kanssa ihan sopiva päivän asuksi sisäiseen tilaisuuteen, kollegojen kesken.


Työhommissa - no, ei mitään uutta. Otetaan päivä kerrallaan. Annos Happyä niskaan ja menoksi :D (Oho, Happy ihan vähissä, on ostettava lisää..)
Farkuista on pakko mainita, että ovat yhdet mukavimmista omistamistani farkuista (Vilan). Niissä on korkea napakka vyötärö, mikä pitää kaikki nautitut palaveripullat ja muut sellaiset aisoissa. Vetskari on hauskasti sijoitettu pöksyjen takapuolelle!
Voiko keskiviikkoiltana sanoa, että viikko on lopuillaan? Musta ainakin tuntuu siltä - mitä työviikkoon siis tulee. Täällä odotellaan jo viikonloppua. Oleilua perheen kanssa, perjantaitreffejä ystävän seurassa ja siskon tytön 7-v synttäreitä... 
Onneksi elämässä on niin paljon muutakin kuin se työ :)

Tunnisteet:

12 kommenttia:

7. syyskuuta 2011 klo 20.48 , Blogger Ekaterina kirjoitti...

Tuosta asusta tykkään tosi paljon! Ihana! Niin yksinkertainen ja mutkaton, mutta silti tyylikäs ja harkittu :) Kivat farkut. Olen niin kyllästynyt farkkuihin, jotka ei istu kunnolla. Pitääkin katsoa olisiko Vilalla minullekin sopivia :) Mukavaa viikonloppua sinulle :)

 
7. syyskuuta 2011 klo 21.03 , Blogger Outi kirjoitti...

Täällä ilmoittautuu toinen mustavalkoisesta tykkäävä! Oli se sitten vaatteissa, siusustuksessa, valkokuvissa...I like!!!

Ja onneksi elämässä on paljon muutakin kuin työ!
Viikonloppua tääläkin jo ootellaan! :)

 
7. syyskuuta 2011 klo 21.17 , Blogger Terhi kirjoitti...

Hei vähänx kivat farkut! Onko ne ihan justvasta ostettu? Meinaan, että löytyisköhän moisia vielä.. Mulla väsy päällä, hurjat 8v. bileet takana. Että noista tenavista voikin lähteä ÄÄNTÄ ;D

 
7. syyskuuta 2011 klo 21.22 , Blogger Teija kirjoitti...

Oot sinä simpsakka tyttö. Ja kiva asu! Raidat ne innostaa muakin vuosi vuoden jälkeen vaan.

 
7. syyskuuta 2011 klo 21.22 , Blogger Annimanni/Arkkitehdin tytär kirjoitti...

Sä olet kanssa raitafani :) Tosi kiva paita, voi vitsi, TUOLLAISTA raitapaitaa mulla ei vielä olekaan missä on printti. Luulin sen olevan mahdotonta, siis kuvittelin, että mulla on kaikki mahdolliset raitavaatteet! :o

 
7. syyskuuta 2011 klo 22.21 , Blogger Villa Kajava kirjoitti...

Ihana paita :)! Mullakin löytyy raitaa kapeana ja leveänä :). Ja noi pillifarkut on ihan älymageet!! Terhiä lainatakseni, onko nuo ihanjustvastaäsken ostettu??Pitäis käydäkin kurkkaamassa...

Joo, työ on työtä ja välillä joutuu miettimään suuntaa tai suunnanvaihtoa..Tsemppiä ja lämmin jaksuhalaus niin nuorennäköiselle Rillalle :)!

t.Minna :)

 
7. syyskuuta 2011 klo 22.23 , Blogger Rilla kirjoitti...

Ekaterina: kiitos :) Toistan itseäni - nää on hirmu kivat ja mukavat! Ei kiristele, eikä puristele - vääristä paikoista varsinkaan :D

Outi: kyllä, mullakin menee mustavalkoista joka kohteeseen. Tai - menisi. Se on se aina helpoin ja turvallisin valinta, ei voi mennä pieleen :)

Terhi: löytyy varmaan. On loppukesästä ostettu! Mee ihmeessä kokeilemaan, tykkäät varmasti! Ja oi, yritä toipua :D Voin vaan kuvitella sen menon... Meillä lastenkutsut tältä vuodelta ohi! Sellaiset itse järjestettävät siis.

Teija: hih :D

Annimanni: Juuuuu, näitähän löytyy. Muuta raitaa mulla ei sitten taida juurikaan löytyä - siis värivariaatioita (no, okei, joku sinivalkonen). Nää on kivat!

 
7. syyskuuta 2011 klo 22.26 , Blogger Rilla kirjoitti...

Minna: voi kiitos :D Tällä jaksaa pitkään!

 
8. syyskuuta 2011 klo 23.46 , Blogger Marja kirjoitti...

Hitsit mikä päivä, niin kiire ettei tietoakaan mailin kirjoittamisesta.. yritän huomenissa paremmalla onnella! Missähän välissä ehtisin kaupoille... tahtoo kanssa tollaset farkut! Ja raitapaitoja - ne on kyllä niin pirtsakoita! Tosin, itse en käytä koska (tää on taas näitä mun pään sisäisiä juttuja) ne leventää minua entisestään. Sulla näyttää tosi hyvältä!

 
9. syyskuuta 2011 klo 13.58 , Blogger Rilla kirjoitti...

Marja: nou hätä, minä en häviä täältä minnekään :) Heh, vai leventää... :D :D :D No, periaatteessa se kait on niin, mutta...

 
10. syyskuuta 2011 klo 19.11 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tosi kivat jeansit, ja raidatkin toimii aina!:)

 
13. syyskuuta 2011 klo 14.30 , Blogger Hanilo kirjoitti...

Tosi kivan näköiset farkut! Mä tykkään tosi paljon vilan varkuista, ne sopii hyvin mun vartalolle (ja reisille.)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu