Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Viimeiset pellavat?

tiistai 13. syyskuuta 2011

Viimeiset pellavat?

Ensi alkuun, kiitos hirmu paljon mukavista ja kannustavista kommenteistanne viime postaukseen. Sen verran taustaa, että meillä, kuten monilla muillakin työpaikoilla parhaillaan, on yt:t meneillään. Muuta en oikein voi sanoa, kuin että katsellaan, homma on vielä ihan vaiheessa.


Asua viime viikolta. Silloin vielä tuntui kivalta lähteä pellavahousuissa  ihmisten ilmoille. Nyt syksyttää sen verran, että... ei pysty. Vaikka tässä muutamaan otteeseen olen hehkutellut räväyttäväni ja hankkivani jotain edes vähän värikästä (kuten laukun), näissä tutuissa ja turvallisissa harmaissa ja tumman sinisissä on aina niin kotoisa olo...
Milloinkohan tämä hörhelö-vaihe menee mulla ohi? Ihastelen usein toisten päällä selkeitä ja suoralinjaisia vaatteita, mutta päädyn kantamaan kotiin aina jotain muuta. Pienet hörhellykset ja sopiva määrä bling-blingiä sytyttää :)
Ennen muinoin pidin tummansinisen ja mustan yhdistelmää täysin mahdottomana. Mieli muuttuu! Tosin, muistan vieläkin elävästi miten joskus yläasteella,  käsityön tunnilla, kässän opettaja mainitsi RUSKEAN olevan tulossa muotiin. Naurettiin äänekkäästi (neonvärisissä paidoissamme)- "ei IKINÄ ruskeaa" :D No, okei, mun yläasteesta on sata vuotta aikaa.

Lämmikkeeksi iiiiso huivi, pärjää!
Huomenna tämä mummonuttura pääsee huoltoon. Juurikasvu on järkyttävää luokkaa (milloin musta tuli näin tumma??) - mutta raidoilla meinasin selvitä. Enkä tosiaankaan tee mitään radikaalia.
Mukavan kotoisaa sateista iltaa teille muillekin :)

Tunnisteet:

13 kommenttia:

13. syyskuuta 2011 klo 20.23 , Blogger Riina kirjoitti...

Nätti kokonaisuus. :) Ja jaksuja sinne työjuttujen kanssa, toivotaan että asiat järjestyy hyvin.
Minäkin pääsen huomenna kampaajalle, juurikasvu on ihan kaamea, viime käynnistä on aikaa..
Mukavaa iltaa sinnekkin! :)

 
13. syyskuuta 2011 klo 20.25 , Blogger BagMiss kirjoitti...

Ihana Mulberry! :D

 
13. syyskuuta 2011 klo 20.35 , Blogger Rilla kirjoitti...

Riina: tavalla tai toisella! Tiedätkö, jollain tapaa tykkään tästä juurikasvusta :D Vaan enpä taitaisi kestää jos koko pää olisi samaa väriä ;)

BagMiss: kiitti :)

 
13. syyskuuta 2011 klo 20.55 , Blogger Annimanni/Arkkitehdin tytär kirjoitti...

Voi ei, munkin pitäisi viedä tämä pää huoltoon. Toivottavasti kampaaja-käynti piristää sua muutenkin, kurjia nuo tuollaiset työtilanteet. Pitkään kestävä epävarmuus on tosi kuluttavaa.

 
13. syyskuuta 2011 klo 21.13 , Blogger Terhi kirjoitti...

Ei siitä yläasteesta vielä niin pitkään ole, eihän. Koska muutoin mulla on satayks vuotta ;) Voi, oikein huvittaa ne kaikki neonväriset vaatteet. Ja varsilenkkarit, tennissukat ja olkatoppaukset :D

Tuo neuletakkisi on aivan ihana ja kokonaisuus muutenkin tosi kiva! Kyllä se syksy nyt tosiaan on, oli pakko luovuttaa ja laittaa sukat jalkaan ja balleriinat talviteloille, huoh.

Jaksuja työkuvioiden parissa!!!

 
13. syyskuuta 2011 klo 21.15 , Blogger Terhi kirjoitti...

Aijuu, mulla kans aivan järkky juurikasvu, mutta kampaaja en oo vielä edes varannut. Mä en ollenkaan näe tota sun päätä pahana, näkisitpä mun. Onneksi mun kampaajalle pääsee suht nopeasti, sitten kun päähän mennä ;)

 
13. syyskuuta 2011 klo 21.17 , Blogger -Jassu- kirjoitti...

Paljon jaksuja työkuvioihin! Epätietoisuus on rankkaa ja asioiden mielessä pyörittelyä ei voi välttää.

Tykkään tästäKIN asusta, juuri sopivasti "hörhötystä" ja seesteisiä värejä.

(Ja voi elämä...älä edes muistuta niistä neonväreistä.. Eipähän ainakaan pimeällä jäänyt huomaamatta! Nimim: Neonkeltainen tuulianorakki)

 
13. syyskuuta 2011 klo 21.42 , Blogger Merja K kirjoitti...

Kivalta näyttää ja ikänäkö taitaa vaivata, kun en näe juurikasvua ;)

Minäkin päätän aina aloittaa uuden värikkään elämän vaatteiden kanssa, mutta on jäänyt vielä aikomukseksi. Ehkä ensi vuonna :)

 
13. syyskuuta 2011 klo 23.05 , Blogger Maati kirjoitti...

Se epätietoisuus on inhottavaa, toivottavasti pian asiat selviää. Hyvännäköinen asu, värejä en myös osaa käyttää vaan noita tuttuja harmaita, mustia, ruskeita. Neonkausi nyt ajatellen oli kyllä kamalaa:)Tyhmä minä leikkautin tukan lyhyeksi ja en osaa olla! Kasvaispa pian.

 
13. syyskuuta 2011 klo 23.21 , Blogger Pieni Lintu kirjoitti...

Sinulle on tunnustus:

http://pienilintu.blogspot.com/2011/09/tack-sa-mycket.html

-Pienilintu :)

 
14. syyskuuta 2011 klo 2.15 , Blogger Marja kirjoitti...

Kaunis asu.. näytät seesteiseltä - sitä sisäistä ja ulkoista myllerrystä ei siis kuvista havaitse. Minä vielä sinnittelen ballerinoissa ilman sukkia... siirtynen sitten suoraan saappaisiin :) Niin ja sinnittelen myös tyvikasvun kanssa.. en ole saanut aikaiseksi edes sitä kampaajaa varata. Mulla muuten on raidoitusprojekti meneillään - päätettiin toissakerralla että enää ei värjätä koko tyveä vaaleaksi vaan laitetaan vaan raitoja. Saa oma väri kasvaa osittain näkyviin. Tuleepahan ainakin enemmän sävyjä! Mutta niistä vaaleista raidoista en luovu ;)

 
14. syyskuuta 2011 klo 9.24 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihania "hörhötyksiä" sun vaatteissa, sopivat jotenkin todella ihanasti sinulle. Mun mielestä hiuksesi niskasta näyttävät kuvassa aika kivan värisiltä. Oma väri voi olla joskus todella hyvä, mutta sitä ei vaan muista, jos on monta vuotta värjännyt, tyvikasvu kun näyttää yleensä kaikilla värjätyn hiuksen rinnalla tosi "harmaalta".

t. Erikas

 
16. syyskuuta 2011 klo 21.24 , Blogger Rilla kirjoitti...

Annimanni: joo, ei nää kivoja ole. Pitää vaan yrittää pistää ajatukset taka-alalle ja olla kun ei mitään oliskaan ..

Terhi: heh, no eiiiihän niistä nyt kauaa ole. Vastahan me oltiin yläasteikäisiä? Ainakin luulen. Juurikasvu onneksi on helposti parannettava vaiva.

Jassu: heh, mulla oli "vain" valkoinen, jossa neonvärisiä kuviota! Paidat tietty just kuitenkin neonina.

Merja K: ehkä... tai sitten ei. :D Voi olla, ettei ikinä onnistu täälläkään.

Maati: voi ei. Tiedän tuon tunteen. Mulle tulee se AINA jos leikkaan lyhyeksi. Ja silti keskimäärin kerran viidessä vuodessa sen virheen teen...

Pieni Lintu: voi kiitos, tulen noutamaan :)

Marja: meillä on selvästi samat suunnitelmat! Sitä siis täälläkin yritetään. Ja hei, baltsut sukattomina täälläkin hyvin usein. Nilkkasukkia en vielä ole nähnyt.

Erikas: jep, olet ihan oikeassa. Kun voisikin kerta räpsäyksellä muuttaa värin "omaksi" niin tekisin. Jos pikkuhiljaa, raitojen kanssa, saisi jotain aikaiseksi.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu