Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Energiaa

maanantai 3. lokakuuta 2011

Energiaa

Maanantait voisi mun puolesta jättää väliin. Tai, ne voisivat mennä ohi mun tietämättä niistä mitään. Aamuisin väsyttää, olo on pönttö, eivätkä hommat taivu samalla tavalla kuin muina päivinä. Tänä maanantaina erityisesti ei tuntunut mikään olevan hallinnassa. Energiaa ei löytynyt mihinkään. 


Huijaan itseäni tällaisina päivinä pullolla - Biothermin hajuvesisellaisella :) Kuvittelen ainakin sen tehoavan! Joistain tuoksuista tulee välittömästi tietynlaisia mielleyhtymiä. Tässä riittää melkeinpä tuo oranssi pullo.
Toinen maanantain juttu on spinning. Vaikka koko muu viikko menisi laiskotteluksi, maanantaisin on PAKKO mennä. Tänäänkin. Vaikkakin, maanantaipäivän hengessä, ensin rupesi pyörä röplöttämään - piti vaihtaa kesken kaiken ja seuraavaksi katkesi ponkkari - pitkät hiukset hikisessä niskassa eivät tunnu kivalta. Osasin kuitenkin siinä hikoilun keskellä laittaa nämä asiat oikeisiin mittasuhteisiin :)
Olo olisi taatusti energisempi jos nukkuisi kunnolla... Katkonaisista öistä kärsivänä kaksivuotiaan äitinä lähinnä vain haaveilen häiriöttömistä yöunista. Se, että ottaisin alkuillasta takaisin, ei taida onnistua. En malta käydä ajoissa nukkumaan. Noh, otan tuon takaisin sitten joskus eläkkeellä. Enkä taatusti ole niitä mummoja, jotka ovat roikkumassa kaupan oven rivassa ennen sen aukeamisaikaa!
Onneksi tuo (maanantai) alkaa olla jo voiton puolella. 
Energisempää viikkoa teille!

Tunnisteet: ,

13 kommenttia:

3. lokakuuta 2011 klo 20.27 , Blogger lattenainen kirjoitti...

heh. maanantaiväsymystä täälläkin... niin paljon, että jäi jopa salitreenit välistä.. Pieni mies pitää täälläkin rikkonaisista öistä huolen.. joten kai se on nyt annettava periksi ja mentävä nukkumaan!

Energistä viikkoa sulle!

 
3. lokakuuta 2011 klo 20.35 , Blogger Terhi kirjoitti...

Haha, usko tai älä, niin taatusti oot vielä joskus siellä ovenkahvassa roikkumassa kukonlaulun aikaan ;) Voidaan roikkua yhdessä. Mulla on kestoväsymys. Pienin kyllä vähän valvottaa, mutta suuri osa väsymyksestä on itseaiheutettua juurikin tuosta syystä, että en malta mennä iltaisin ajoissa nukkumaan. Sä et kyllä yhtään näytä väsyneeltä! Jaksamista alkaneeseen viikkoon!

 
3. lokakuuta 2011 klo 20.36 , Blogger Krisse kirjoitti...

Tänään on ollut oikein veltto maanantai..vapaapäivä menee ihan silmät ristissä..oliskohan syksyllä jotain tekemistä asian kanssa..
Kaikesta huolimatta mukavaa uutta viikkoa..

 
3. lokakuuta 2011 klo 20.41 , Blogger Rilla kirjoitti...

Lattenainen: sinä sentään MENET ajoissa nukkumaan. Itse olen ajatellut, että jos en tähän ikään mennessä ole tuota oppinut, toivo on mennyttä :D

Terhi: heh, se voi olla. Voidaan kiilailla siinä sitten, että kumpi ehtii ostamaan ekana tarjouskahvipaketin ;) Ja muuten oikeasti näytän, tosi väsyltä. Tuossa kuvassa vaan tämä "valon ja varjon leikki" ei ihan ole täydessä terässään :D

Krisse: eikös tässä kohta ole aika kaamosmasennukselle! Sitä odotellessa ... :)

 
3. lokakuuta 2011 klo 20.56 , Blogger Teija kirjoitti...

Täytyykin nuuskutella tota energiaa, kun seuraavaks meen hajuvesiosastolle. Jospas tepsis täälläkin ;)

Mä en kyllä vielä siispä valita yövalvomisia, kun baby vasta vajaa 3kk! Jaksuja sulle!

 
3. lokakuuta 2011 klo 21.31 , Blogger marikan kirjoitti...

Täälläkin kestoväsymys päällä, osin omaa syytä, mitäs kukun yömyöhään ylhäällä...mut ku on pakko saada omaakin aikaa roikkua täällä blogistaniassa esim. ;)

 
4. lokakuuta 2011 klo 8.25 , Blogger Lumo kirjoitti...

Huonot unet ovat minunkin vitsaukseni, ne tosin vain kertyvät stressin myötä...

Kun tarvitsen lisäenergiaa tai päivällä on erikoisen vaativia tilanteita tulossa, tankkaan lisävoimaa muutamista hajuvesistä; DKNY, Versacen Eau Fraiche for men tai amerikkalainen Lizsport. Muitakin tuoksuja löytyy, mutta nuo antavat extrapotkua päivään

 
4. lokakuuta 2011 klo 8.34 , Blogger Valloittava valkoinen kirjoitti...

Väsymystä on ollut täälläkin ja jatkuu vaikka ulkoillakin yritän ja nukkua!No liian harvoin tulee 8tuntia.

 
4. lokakuuta 2011 klo 10.10 , Blogger Maitolaiturin Kyllikit kirjoitti...

Sisko antoi mulle synttärilahjaksi jonkun Chanelin putelin tummia silmänalusia varten. Olen sitä levitellyt ja uskotellut itselleni, että kyllä se toimii. Toimiihan?

Meillä myös katkonaiset yöunet (lasten syy) aiheuttavat kroonisen väsymystilan, joka näkyy ainakin mun naamasta. Sellaista peitepuikkoa tai valokynää ei ole keksittykään, jolla tästä päästä saisi fressin näköisen.

 
4. lokakuuta 2011 klo 13.50 , Blogger Elwira kirjoitti...

Hei - tuo Biothermin Energiavesi on minunkin suur-suosikki! Saakohan sitä enää? Olen nähnyt vain punaisia ja vihreitä aromeja?
Energiaa viikkoon,
Elwira

 
4. lokakuuta 2011 klo 17.56 , Blogger Maati kirjoitti...

Onpa energisen värinen tuoksu, jotain piristystä kyllä tarvitsis. No jos menis aiemmin nukkumaan, eikä kukkuis aina toisen vrk:n puolelle. Kauniilta näytät kyllä väsyneenäkin:)

 
4. lokakuuta 2011 klo 18.00 , Blogger Rilla kirjoitti...

Teija: tuossa vaiheessa KUULUU valvoa :D Olen järkyttyneenä kuunnellut, miten tuttavien vastasyntynyt saattaa nukkua kuusikin tuntia putkeen. HÄH!

Marikan: no sanos muuta. Omaakin aikaa on oltava!

Lumo: oi, nuo onkin käytävä nuuhkimassa! Kiitos vinkeistä :)

 
4. lokakuuta 2011 klo 18.03 , Blogger Rilla kirjoitti...

Valloittava valkoinen: minä tunnustan lintsaavani myös tuosta ulkoilusta. Kostautuu harmaana ihona...

Maitolaiturin Kyllikit: heh, KUULOSTAA ainkin lupaavalta. Minäkin yritän mitä vaan! Noin melkein :)

Elwira: töistä lähtiessäni kävin sokkarin kautta, ja siellä ainakin tuota näkyi olevan! Eikun ostoksille!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu