Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

RöyhelöGant

maanantai 17. lokakuuta 2011

RöyhelöGant

Jos liikkeelle lähtö viikon alussa on hankalaa, niin erityisen hankalaa se on vauhtiviikonlopun jälkeen. Oloa ei helpota se, että tälle viikolle on ladattu tekemistä muutaman viikon edestä. Lapsilla kokeita, koulussa Halloween-juhlat (joka tietysti tarkoittaa, että pika-aikataululla pitäisi keksiä jotain asua sinne - lapsille - ei mulle), työreissua plus se normaali harrastuskuskausrumba. Ja varmasti jotain, mitä en nyt edes muista. Huh. Siinä sivussa on kirkastunut, että sikäli mikäli jatkan töissä, mun on lopetettava tämä helmikuussa aloittamani osittainen hoitovapaa. Ähhhh... Miten ihmeessä vuorokauden tunnit enää siinä vaiheessa riittävät?? Mitähän tässä edes pitäisi toivoa?


No, se siitä tältä erää. Olen erittäin hyvä viskaamaan asioita taka-alalle ja miettimään jotain muuta. Ainakin melkein aina :) Päivän piristystä aaltoilevasta helmasta, Gantin mustassa neulemekossa.
Kokomustassa en osaa olla. Ainakaan töissä. Joten, saappailla ja huivilla (ei vissiin voi sanoa "väriä"... mutta...) eloa palettiin :D
Terkuin eräs, joka näpyttelee tätä pimeässä huoneessa seuranaan 2-vuotias, jota tänään ei tunnu nukuttavan sitten millään. Viikonloppurytmeissä hänkin :)

Tunnisteet: ,

11 kommenttia:

17. lokakuuta 2011 klo 22.16 , Blogger Merja K kirjoitti...

Kiva asu ja tuo huivi on suosikkini.

Hyvä ettet murehdi, sillä asioilla on tapana järjestyä.Itse ainakin uskon vahvasti niin ja se onkin mottoni :)

 
17. lokakuuta 2011 klo 22.26 , Blogger Riina kirjoitti...

Tosi kivalla asulla olet viikkosi aloittanut ja tuo huivi on kyllä niin piristivä lisä siihen. :)

 
17. lokakuuta 2011 klo 22.37 , Blogger Ellis kirjoitti...

Hyvä taito tuo asioiden taka-alalle viskaaminen :) Ja kivat vaatteet kyllä piristävät kummasti. Mulla on usein samanlainen olo sen suhteen, että ei meinaa tunnit vuorokaudessa riittää... jotain sitten vaan jää tekemättä, mutta tärkeimmät ja oleellisimmat kai onneksi kuitenkin tulee hoidettua.
Tsemppiä ja voimia syksyysi, toivotaan, että asiat kääntyy parhain päin!

 
17. lokakuuta 2011 klo 23.57 , Blogger Rilla kirjoitti...

Merja K: sulla onkin tainnut asiat käännähtää aika mukavaan suuntaan :D

Riina: kiitos kovasti :)

Ellis: sillä taidolla tuntuu usein olevan käyttöä! Ja näitä tunteja tulee nipistettyä sieltä uniajan puolelta... nytkin!

 
18. lokakuuta 2011 klo 0.05 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana neulemekko, juuri makuuni! Onko uusi vai vanha joten en tarvitse rientää kauppoihin metsästämään samanlaista itselleni? :D Teillä on kieltämättä hektistä..kenelläpä työssäkäyvällä perheenäidillä ei ole, itsekin olin samanlaisesa tilanteessa tyttöni ollesa pieni. Aika tuntui olleen jatkuvasti kortilla. Onneksi on viikonloput, jos malttaa olla laatimatta kovin tiukkaa aikataulua niin ei jää riittävästi aikaa levolle ym..

 
18. lokakuuta 2011 klo 8.16 , Blogger Ekaterina kirjoitti...

Ihana mekko minunkin mielestäni :) Kiirettä täälläkin, ihan koko ajan, että ei aina ehdi mukaan omaan elämäänsä. Toivon hartaasti, että osaisin rauhoittaa ja ottaa iisimmin.

 
18. lokakuuta 2011 klo 8.19 , Blogger Hanna ★ kirjoitti...

Meilläkin olisi lapsilla koulussa Halloween juhlat. Kaikille kolmelle pitäisi joku asu keksiä... Jotenkin ei leikkaa nyt yhtään sillä saralla. Laittahan kuvia sitten millaiset asut te keksitte =)

 
18. lokakuuta 2011 klo 9.47 , Blogger Katri kirjoitti...

Kiva mekko, katselin tuota samaa harmaana, mutta jäi vielä kauppaan. Ja huivi piristää kauniisti!

Meillä yksi vohkaa Halloween vaatteista, vaikka ei ole edes tiedossa onko päiväkodissa naamiaisia. Kiitos Toys R Us:n mainoksen.

Ja asioilla on tapana suttaantua, hyvä tapa tuo taka-alalle heittäminen, siellähän muhivat.

 
18. lokakuuta 2011 klo 16.59 , Blogger -Jassu- kirjoitti...

Tykkäys asulle!
Ja kyllä, samaa tahmaa on itselläkin aina maanantaisin.. mikää ei oikein suju ja vääääsyttää viikonlopun (jolloin pitäisi muka levätä) jälkeen.

Onneksi meillä neiti vielä niin rinsessaiässä, että vaatii joka naamiaisiin saman prinsessamekon päälle, huh helpotus!

Mukavaa viikkoa!

 
18. lokakuuta 2011 klo 18.49 , Blogger ania kirjoitti...

Tervettä osata välillä siirtää ne suuret asiat sinne pienten taakse ja ainakin yrittää saada perspektiiviä elämän kiemuroihin. Olen satavarma, että nimenomaan sulle 'käy' loppupeleissä hyvin. Neulemekko, huoh, etsinyt ja etsinyt ja ...sitten menin ja ostin KORSin silkkimekon - t a l v e k s i. No, neuletta päälle... silkkihän on ihoa vasten niin lämmintä. Ihanat on sun "värisi"!

 
18. lokakuuta 2011 klo 22.44 , Blogger Rilla kirjoitti...

Anonyymi: hektistä on :) Kyllä tosiaan tietää, mitä niillä ruuhkavuosilla tarkoitetaan. Onneksi on ne viikonloput!! Mekko ei ole IHAN uusi, mutta tän syksyinen. Saattaisi hyvin löytyä. Eikun kauppaan :D

Ekaterina: mulle ystävä piti just puhuttelun vastaavasta. Ettei kaiken tarvisi olla aina niin sata lasissa. Kehoitti menemään joogatunnille ;)

Hanna: täällä revitään hiuksia päästä asian suhteen. Minä siis. Huomiseksi tarvisi jotain. Vanhaa on onneksi kaapissa. Ehkä. Kun vaan löytäisi. Armonaika vähissä!

Katri: minä bongasin tuon vielä beigenä. EHDOTTOMASTI tarvisin beigen neulemekon. Heh. Tai en. Mutta haluaisin. Meillä näyttää Halloween-juhlat käännähtäneen niin, että vanhin menee mielummin treneihin, kuin koulun juhliin. Jei. Selviän yhdellä!!

Jassu: ihana :) Voi että, muistan hyvin nuo samat ajat. Voih, *haikeus*

Ania: heh - mutta. Mekko on UPEA! Kaikki luonnonmateriaali on hyvä. Ja asusteista kiinni koko homma. Paitsi, no, ehkä valkoinen pellavamekko ei olisi talvinen juttu ;)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu