Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

I ♥ RM

maanantai 21. marraskuuta 2011

I ♥ RM

Meillä on kotona kaksi ruokapöytää. Se arkipöytä keittiön puolella ja toinen olohuoneessa, juhlia ja kahvi/teekutsuja  varten (hmmm... kuulostan ihan Hyacinth Bucketilta...). Olohuoneen pöydän ympärillä olleista tuoleista suurin osa oli hiukkasen kärsinyt istuinosaltaan ja jossain kohtaa näitä kahviteekutsuja (kynttilän valossa tietysti) rupesi hiukan nolottamaan, kun vierailijan takamus tarttui tuolin istuinosaan.


Metsästin sopivia tuoleja älyttömän kauan. Kiersin kaikki mahdolliset ja mahdottomat huonekalukaupat ja roikuin netissä aiheen tiimoilta tunteja. Nämä nähtyäni tiesin, ettei vaihtoehtoja ole!
Riviera Maisonin pellavan väriset tuolit, tummilla puujaloilla. Sopivat sävyiltään meidän olohuoneen mattoon, tyynyihin + muutamaan muuhun yksityiskohtaan. Eivät kuitenkaan ole ihan valkoiset, mikä ei sekään meille kävisi. Monestakaan syystä.
Nämä olen nyt kyllästänyt tekstiilisuojalla ja uskottelen itselleni, että kestävät meillä siistinä :) Sikaosasto pidetään siellä keittiön puolella.
No, oikeasti, kokemuksella, tekstiilisuoja on ihmeaine, samoin tuo suihkuteltava tekstiilipesuaine. Sanoo eräs, joka läikytti viikonvaihteessa glögiä pellavan väriselle matolle.


Ja katsokaas, jopa 2-vuotias hahmotti äidin palopuheet siitä, miten näitä EI sitten sotketa ... ja haki itse toisen tuolin monsteriautoajelua varten :)
PS. AINIIN! Oleellinen pointti vielä Riviera Maison-tykkäilyssä. Mun nimi alkaa R:llä, miehen M:llä. Siis - voisiko enää täydellisempiä juttuja meille olla, kuin nämä RM:t?? En kyllä ole ihan varma, sainko tätä ajatusta myytyä miehelle...

Tunnisteet:

25 kommenttia:

21. marraskuuta 2011 klo 19.51 , Blogger Maati kirjoitti...

Mielettömän upeat ja ajattomat tuolit nimiä myöten! Pikkukaveri onkin tottelevainen, voi pientä kun niin kiltisti leikkii vähemmän aralla tuolilla:)Koukkuihin vois jouluksi ripustaa jotkin kivat jutut. Lähtisköhän meidänkin vaalea nukkamatto puhtaaksi suihkutettavalla aineella? Ei siinä tahroja ole, mutta vuoden lattiassa olleena kaipais puhdistusta.

 
21. marraskuuta 2011 klo 19.56 , Blogger Riina kirjoitti...

Ihanat. <3 Teit kyllä oikean valinnan. Mukavaa viikkoa! :)

 
21. marraskuuta 2011 klo 20.06 , Blogger Lilly kirjoitti...

Olen itsekin noita aika ajoin ihaillut ja melkein mukaani napannut.

Ihanat<3

 
21. marraskuuta 2011 klo 20.10 , Blogger Rilla kirjoitti...

Maati: joo, tosiaan! Niihinhän vois ripustaa jouluksi joulukoristeet :D Ehkä ei kuitenkaan lasipalloja... Mutta jotain!

Riina: kiitti, sitä samaa sinulle!

Lilly: on ne. Ihan kertakaikkisen ihanat plus vielä hyvät istua!

 
21. marraskuuta 2011 klo 20.30 , Blogger Rilla kirjoitti...

Maati: unohdin äsken.. kokeile ihmeessä sitä tekstiilipesuainetta. Paitsi tietty jos matto on kovin suuri... sitten saatat päästä pesulakeikalla helpommalla :)

 
21. marraskuuta 2011 klo 20.52 , Blogger Domi kirjoitti...

Ihanat tuolit, voisin kyllä kuvitella omaankin kotiin ,) Toistaiseksi meillä on perintökalusteet keittiössä, jossa pöytä odottaa vielä hiomista ja tummaa petsiä päälle. Tuolit ovat jo koivunväristä päässeet ja istuinosat saaneet uudet päälliset. Ikinä vaan ei mukamas ehdi.. Meillä matot puhdistetaan sellaisella mattojauheella, joka imuroidaan sitten matosta pois.. toimii, ainut miinus on pöllyäminen.

 
21. marraskuuta 2011 klo 21.13 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Itselläni näistä sinun kuvistasi ei aina ole pelkästään iloa. Tuo RM-tyyli muistuttaa minua läheisesti Miljonääri-äitien Maria Montazamin kodista. Mikä on itselleni yksinkertaisuuden ja selkeiden linjojen ystävänä totaalinen tyylikuolema.

Mutta makuja on monia ja blogisi on muuten - tästä sisustukseen liittyvästä eroavaisuudestamme huolimatta - tai ehkä juuri siitä syystä - ihQ :D Kiitos siitä ja kaikista muistakin kivoista jutuistasi.

 
21. marraskuuta 2011 klo 21.14 , Blogger Marja kirjoitti...

On ne hienot.. teidän ikiomat RM-tuolit ♥ Harvalla on tuollaiset omat logolliset kalusteet.. sun lienee pakko hankkia paljon muutakin RM-kamaa teille ;D Teillä on kyllä sellaista arvokkaan näköistä! Milläköhän meidän Beståista saisi arvokkaan näköisiä...? :D

 
21. marraskuuta 2011 klo 21.37 , Blogger Ellis kirjoitti...

Ah mitkä ihanuudet... noi koukut on myös kivat, heti lähtee ajatus laukkaamaan, mitä kaikkea kivaa niihin voisi ripustaa.
Nauroin ääneen tuolle sun Hyacinth Bucket-vertaukselle :D

 
21. marraskuuta 2011 klo 22.19 , Blogger Rilla kirjoitti...

Domi: perintökalusteet on mukavia :) Meilläkin löytyy niitä moneen lähtöön. Jotain oikeasti arvokasta ja sitten niitä, joilla on lähinnä tunnearvoa. Kaikilla oma paikkansa!!

Anonyymi: hehheheee... Maria Montazami :D No, kodin hänen tyylillään vielä ottaisin, mutta jos rupean muuten muistuttamaan häntä, saa tulla näpäyttämään sormille :) Ja nyt... tarkistamaan huulipunien sävy...

Marja: nosiistottakai! Jotain ehkä saattaa löytyäkin jo... Mutta ei huonekaluja. Muita siis. Valaisimia ei kait lasketa? Ei täällä oo yhtään arvokkaan näköistä. Kaikkea vaan vähän sekaisin!!

Ellis: heh, kyllä Hyacinth on tehnyt vaikutukseen kaikkiin, ketkä hänet ovat nähneet! Ripustuksia täällä suunnitellaan...

 
21. marraskuuta 2011 klo 22.39 , Blogger -housemother kirjoitti...

Super hienot tuolit! Varmasti täydellinen valinta.

Ja Ps- pointti oli paras! ;>

 
22. marraskuuta 2011 klo 0.07 , Blogger Hanne kirjoitti...

Upeat tuolit ja ihan oikeilla kirjaimilla!

Nyt jouluna on kiva ripustaa noihin koukkuihin jotain... jouluista:)

 
22. marraskuuta 2011 klo 8.45 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihanat tuolit. Olen itse aikomuksissa ostaa nuo ruokasalin puolelle. Tuo käsilaukkukoukku on siis SE ratkaiseva juttu johon lankesin.Olen jo suunnitellut mitä kaikkea kivaa noihin koukkuihin voisi ripustaa.: jouluna misteli (jaa... mistähän löytäisi??).Ja tuolle eräälle kommentoijalle: meillä on modernisti sisutettu koti, hyvin toisenlainen kuin Rillan, mutta tuolit sopivat meillekin juuri tuon modernin vastakohdaksi ja mausteeksi, ettei tule liian kalseaa. Joukossa on kyllä muutama perintökalustekin. Rilla, kotisi on todella kaunis. T. Se eräs Muumimaailmassa sinua moikannut.

 
22. marraskuuta 2011 klo 9.04 , Blogger -Jassu- kirjoitti...

Ihan huippua noiden tuolien nimikirjaimet! Olihan ne toki otettava, kyllä mieskin sen varmasti ymmärtää ;-D Ihanat tuolit.

Ja voi toista kuuliaista, kun oman tuolin paikalle kiikutti :-)

 
22. marraskuuta 2011 klo 9.19 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tosi makeet tuolit, just teidän kodin näköiset. Eipä tuu kuule harmittamaan, kun osti kerralla just oikeat tuolit, eikä säästänyt väärässä paikassa. Onnea uusille kauniille tuoleille!! t.AnneH

 
22. marraskuuta 2011 klo 9.54 , Blogger Henna kirjoitti...

Moi!

En tiedä syytä miksei nimeäni klikkaamalla pääse blogiini seuraamaan, jos keksit siihen syyn, laita kommenttia minulle. :D


http://askartelujani.blogspot.com

Tässä sähköpostiosoitteeni:
hennamaarit83@hotmail.com

Henna

 
22. marraskuuta 2011 klo 11.43 , Blogger Meän Satu kirjoitti...

Hienot ja ihanat tuolit! Soppii kyllä teän kottiin just eikä melekein :) ja vielä OMAT nimikirjaimet :D
Nauratti kans tuo Bucket :D Mutta ei se oo Bucket ko Bukeééééé :D Ja tuo Miljonääriäiti :D Ei teillä vielä oo tupsuja yhtä paljon? :D on ne tupsut kivat, emmie sillä :) Ittekkihän mie hamstraan sisustuslehtiä ja-kirjoja :D

 
22. marraskuuta 2011 klo 11.50 , Blogger AnnaO kirjoitti...

IHANAT! ♥
Aivan täydelliset, sopivat teille kyllä tosi hyvin :)
Onneksi olkoon uusista tuoleista, voi kun meilläkin olisi olkkarissa tilaa ruokailuryhmälle..

 
22. marraskuuta 2011 klo 12.31 , Blogger Marjukka kirjoitti...

Ihanat tuolit! VOi mä haluaisin niin uudet ruokailukalusteet, muttei toivoakaan! Meidän ruokakalusteet ovat aikanaan ostettu Juvista ja itse vahatut. Eräs vieraamm eihmetteli ovatko ne antiikkia, lienevät niin sotkuisesti vahatut... ; )

Marjukka /Fab Forty Something

 
22. marraskuuta 2011 klo 14.50 , Blogger Nanna kirjoitti...

Löysin blogiisi All I ever wanted is here-blogin vinkkauksesta ja tämä on herttainen kuin mikä, ihana! Ja tuolit ovat oikein mahtavat.

 
22. marraskuuta 2011 klo 20.12 , Blogger La Petite Princesse kirjoitti...

upeat tuolit! ja toi koukku on hauska yksityiskohta :)
mä näen noissa sellaiset ämeerikaan tyyliin isot rusetit jouluna :)

 
22. marraskuuta 2011 klo 20.27 , Blogger Maisa kirjoitti...

Nooh nooh tytöt, Maria Montazami on joka tapauksessa sympaattisin ja maanläheisin niistä miljönääriäideistä :))

No joo, se huulipuna on ehkä vähän liikaa ;) Ja ne tupsut...

Aivan ihanat ovat nuo sinun tuolit!!

 
22. marraskuuta 2011 klo 22.17 , Blogger Rilla kirjoitti...

Housemother: no eikö!! Ja monistettavissa niin moneen muuhunkin tuotteeseen samalta firmalta ;)

Hanne: niin pitää tehdä! Ja miten helppo vaihtaa aina... Kivaa :D

Muumimaailman moikkaaja: voi kiitos :) Ja totta, persoonallisimmat huushollit ovat niitä, missä on hyvällä maulla jotain vähän sekaisin (olikos selvästi sanottu...). Voin hyvin kuvitella, että nämä sopivat erinomaisesti myös modernimpaan kotiin.

Jassu: minä jatkan vielä tätä aiheen laajentamista. Perustellen ja pikkuhiljaa. Uppoaa varmasti??

 
22. marraskuuta 2011 klo 22.23 , Blogger Rilla kirjoitti...

AnneH: ihan totta. Ne hätävalinnat aina harmittaa jälkikäteen. Ja joutuu kuitenkin loppujen lopuksi hankkimaan jotain ihan muuta :)

Henna: nomutta, nyt pääsin! Mikähän siinä viimeksi oli... Hmmm... vetoan blondiuteen... ;)

Meän Satu: heh, niin on, lausutaan just noin!! Ja joo, tupsut puuttuu, KOKONAAN. Täytyy vähän ruveta miettimään, kyllä niitä varmana jonnekin menisi...

AnnaO: onhan tämä ihan kiva pikku extra. Hienointa tietty olisi se ihan erillinen ruokailutila, mutta sitä ei taida saada taiottua tänne :)

Marjukka: :D Vai antiikkia, heh. NOooooo... mulla myös jotain itse käsiteltyjä kalusteita, ne on - no, vaihtelevia laadultaan!! Juvilla on muuten kyllä tosi kivaa tavaraa!!

Nanna: kiva kun löysit, tulenpas kylään sunkin luo. Söötti masu sulla kuvassa!

La Petite Princesse: heh, musta alkaa pikkuhiljaa tuntumaan siltä, että noihin koukkuihin voisi ripustaa.. TUPSUJA!

Maisa: näin on ;) Maria kuitenkin aina välillä itse yrittää. Kuten hankki sen jääkaapin varastoon. OMILLA rahoilla. Vai miten se nyt meni... Yritän välttää sitä liian nudea huulipunaa. Ja rusketusta (helppoa)...

 
22. marraskuuta 2011 klo 22.30 , Anonymous omppu kirjoitti...

Oi mitkä ihanat tuolit! Ja sopivat teidän kauniiseen kotiinne kuin nenä päähän... olisipa vain itsellänikin noin hyvä maku. :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu