Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ihana aurinko

sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Ihana aurinko

Niin se taas meni, yksi viikonloppu. Eilisen päivän vietin loistoseurassa, Marjan kanssa. Hassua, miten joku tuntuu heti ensi tapaamiselta vanhalta tutulta :D Ja pelkästään hyvässä mielessä! Illalla siirryin miehen kanssa vuoden ensimmäisiin pikkujouluihin ja huh ... meni ihan pikkutunneille saakka!! Tuollaisen illan jälkeen oli ihana herätä kirkkaaseen auringonpaisteeseen ja kirpeään pikkupakkaseen. No, siis, ihan omasta sängystä heräsin, eikä siellä kylmä ollut, mutta siellä ulkona..
Tällaisena päivänä tekee mieli suunnata aina samaan paikkaan, lähirantaan. Olette nähneet täältä tuhat kuvaa ennenkin ja lisää tulee. Näissä maisemissa sielu yksinkertaisesti lepää! (Eikä taaskaan ketään muuta kuin me)
Perheen nuorin tykkää heitellä pikkukiviä mereen. Ei tälläkään kertaa jaksanut heittää kaikkia :) Isommilla kivillä käveltiin, kiipeiltiin ja liukasteltiin.
...ja saatiin siinä samalla päivän annos raitista ilmaa. 


Tuohon parin postauksen takaiseen ihoasiaan liittyen on todettava, että iho näyttää aivan toiselta, kun kulkee päivän pelkässä ripsarissa. Ja öljyssä :) Plus ulkoilee riittävästi. (Huolimatta edellisillan hippastelusta) Tähän asiaan on kyllä paneuduttava. Nyt tutkimaan kommenttejanne aiheen tiimoilta!

Tunnisteet:

9 kommenttia:

20. marraskuuta 2011 klo 18.50 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aivan älyttömän ihana takki! Mistähän olet löytänyt ihanuuden?

- elle -

 
20. marraskuuta 2011 klo 19.11 , Blogger Maati kirjoitti...

Reipasta ulkoilua nauravaisen lapsen kanssa, mikäs sen kivampaa. Ja miehenkin bongasin lepäilemästä kivillä:) Minä ulkoilin äidin kanssa,kun kävin häntä katsomassa hoivakodissa. Hyvännäköistä, farkkua ja tummaa ruskeaa.

 
20. marraskuuta 2011 klo 19.16 , Blogger Marja kirjoitti...

Kiitos loistavasta (nettitreffi)seurasta ♥ Otetaan ehdottomasti uusiksi!

Upeita nuo maisemat siellä teidän suunnalla! Täälläkin paistoi tänään pitkästä aikaa aurinko, pakkasta niinikään - ja mitä mä olen tehnyt, tyhjentänyt kodinhoitohuonetta koko päivän. Siinä sivussa pessyt ja silittänyt olkkarin verhoja yms. Ekaa kertaa istahdan alas sitten aamupalan! Pakko lähteä ulkoilemaan vielä...

 
20. marraskuuta 2011 klo 19.21 , Blogger Rilla kirjoitti...

Elle: mun lempitakkeja onkin! Tuo on Burberryn villakangasduffeli.

Maati: sanos muuta! Ja ilma tänään mitä parhain. Tuossa taitaa kaikki sinisyys ympärillä vähän narrata, takki on tummansininen :) Mutta ihan yhtä kiva silti :D

Marja: ehdottomasti!! Huh, sulla on ollut varsinainen tehopäivä! Minä olen ollut hieman matalammalla profiililla :D Mutta, suunnitellut kovasti, mistä saisin sen kankaan niihin liituraitaverhoihin...

 
20. marraskuuta 2011 klo 19.52 , Blogger Marja kirjoitti...

Hei arvaa jäikö mua vaivaamaan se liituraitatyyny!! Ja sitten näin jossain mustia pellavatyynynpäällisiä... sopisivat kivasti yhteen. Ja ne verhot, huoh!

 
20. marraskuuta 2011 klo 20.01 , Blogger Rilla kirjoitti...

Marja: heh, no niin tietysti!! Sun olis pitänyt ottaa se vaan mukaan. Tai sit teet niinkuin minä, kangaskaupan kautta huomenna. Mulla on ihan työpaikan lähellä yksi sopiva paikka, vähään aikaan en ole siellä käynytkään... Siis pakko mennä nyt!

 
21. marraskuuta 2011 klo 7.08 , Blogger Petriina kirjoitti...

Tosi kiva tuo takki, kaunis leikkaus tuossa selkäpuolella !

Ja ihana auringonpaiste...

 
22. marraskuuta 2011 klo 14.40 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Yritin katsoa Burberryn sivuilta takkiasi mutta en löytänyt. Oletko koska ostanut?
-Anne

 
22. marraskuuta 2011 klo 17.14 , Blogger Rilla kirjoitti...

Petriina: kiitos :D

Anne: kävin kurkkaamassa, löytyy sieltä vieläkin, on Brit-mallistoa, "regimental wool duffle coat"

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu