Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kamelia ja ruskeaa

tiistai 15. marraskuuta 2011

Kamelia ja ruskeaa

Vaihteeksi päivänasu-osastoa. Tuttuja "värejä", samaa helppoa neulemekko-osastoa.

Ja tietysti ne saapikkaat...
Kyllä mulla ihan oikeasti joskus jotain muutakin on päällä kun näitä settejä :D
Noin muuten, täällä on heräilemässä joulufiilis. Ihan isosti! Kaikenlaista pikkunäpertelyä on mielessä ja vanhoja valokuvia selaillessa koen vau-elämyksiä jatkuvasti: "ai meillä oli TUOLLAINENKIN!" Heh. Tiedän myös, että mulla on "jossain" täydellisesti ala-aulan tapettiin sopiva paperitähti lamppuineen. Ostin sen viime vuonna, ennen kun tuosta tapetista oli hajuakaan, paketissa odottaa edelleen. Nyt ei tarvisi enää kuin löytää se... Ja katsoa, onko tuo match niin kymppi kuin kuvittelen!


Ylikierroksia kehissä muutenkin, suunnittelen ties minkälaista piharakennusta ja talokuviota. Mies on varmaan ihan tyytyväinen, kun saa olla viikot Turussa, eikä tarvitse kuunnella mun hössötystä :)


Mutta, neulemekossa tänään, huomenna taas jotain muuta! Mukavaa tiistaita (onhan se tiistai...?)!!

Tunnisteet:

12 kommenttia:

15. marraskuuta 2011 klo 20.00 , Blogger Emmi R. kirjoitti...

Ihana! Minulla on tuo "sama" paitana (t.sin) ja on ihanan mallinen. Jääkö mekko rypylle kietaisukohdasta? Kovasti tekisi mieli mekkoversiota, mutta en tiedä käykö minulle. Missään en valitettavasti pääse sovittamaan.

 
15. marraskuuta 2011 klo 20.16 , Blogger Reissuja ja romantiikkaa kirjoitti...

Tuo mekko on hieno. Ja kun sulla ei oo ylimääräisiä kahvoja lanteilla niin näyttää hyvältä. Joulua pukkaa juu. Ullakolta juuri kaivelin pihavaloja. Ikkunaan ei vielä viitti imukuppikynttilitä täräyttää..Rajansa tälläkin hulluudella.

 
15. marraskuuta 2011 klo 20.29 , Blogger Rilla kirjoitti...

Emmi R: ei jää rypylle, asettuu tosi nätisti, eikä ole liian paksu tuosta kauluksen puolelta. Tykkään minäkin :)

Reissuja ja Romantiikkaa: heh, joo, ei ihan täyttä latausta vielä. Pikkuhiljaa... Ettei vaan jää hyväksi suunnitelmaksi aina :) Ja on sitten 2 viikkoa ennen joulua vasta liikkeellä!

 
15. marraskuuta 2011 klo 20.54 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minulta puuttuu kokonaan nuo ihanuudet, villamekot. Pitäisi korjata asia.
Omasi väri on ihanan lämpöinen.

Meillä on kahdet jouluvalot jo havaittavissa.
Ajattelin, että lisään nyt valot/koristukset per viikko.

Olkkariin virittelin pari viikkoa sitten valosarjan ja lasikuistissa komeilee jo valkoinen tähti. Se on kyllä vielä sitä pienempää kokoa, mutta tänään hain Clasulta uuden metrisen tähden ja aion täräyttää sen ikkunaan ensi sunnuntaina :)
Tykkään ihan hirveän paljon valkoisista ikkunatähdistä ja saan pidätellä itseäni, etten jo lokakuussa ala niitä kaapista kaivelemaan. Yhtenä vuonna roikotin tähteä olkkarissa pääsiäiseen asti :) No sinä vuonna pääsiäinen oli heti hiihtoloman perään...mutta kuitenkin.

-Maaria

 
15. marraskuuta 2011 klo 21.01 , Blogger Riina kirjoitti...

Niin ihana tuo neulemekkosi. :)
Mukavaa viikkoa teille!

 
15. marraskuuta 2011 klo 22.01 , Blogger Merja K kirjoitti...

Onnea etsintään, toivottavasti löytyy :) Ja monen asian yhtäaikainen suunnitteleminen on juurikin parasta, miehet eivät vaan oikein ymmärrä sen päälle ;)

 
16. marraskuuta 2011 klo 6.39 , Blogger Helena kirjoitti...

Tyylikästä!! Kiva huivi.

 
16. marraskuuta 2011 klo 8.58 , Blogger ania kirjoitti...

On se vaan ihana, toi neulemekko! Kuten sun muutkin mekkosi, ja sopivat sulle erinomaisesti.
Meille ei kiitos joulujuttuja kotiin vielä piiitkään aikaan (paitsi, että jouluhan on ihan kohta). Valoja kylläkin, eikä niitä voi olla tähän pimeään aikaan yhtään liikaa. Aivan upeat edellisen postauksen talvi-istutuksesi.
Suunnittele rauhassa rakennusprojekteja ja esität valmiit 'piirustukset' miehelle. Menee mykäksi ja toteutettavahan ne on, kun olet jo niin paljon nähnyt vaivaa ;)

 
16. marraskuuta 2011 klo 14.08 , Blogger Terhi kirjoitti...

Onpa kiva neulemekko <3 ja on oikeesti mekkopituinenkin. Mua kun harmittaa monissa mekoissakin se, että ovat niin älyttömän lyhyitä. Ei sovi tällaiselle täti-ihmiselle :) Ja hei, jos sitä tähteä ei löydy, niin sunhan täytyy kiireesti kipittää ostamaan uusi. Paljonko on lyhty-/valosaldo tänä vuonna vai vieläkö nollissa? :) Mun on kai ihan pakko pari valosarjaa hakea, heh.

 
16. marraskuuta 2011 klo 19.15 , Blogger Rilla kirjoitti...

Maaria: valoista täälläkin aloitellaan. Varsinaisia joulukoristeita meillä ei ihan hirveästi (kait) ole, mutta valoja senkin edestä. Muutamat valot viikossa, jos vaikka vessaan seuraavaksi :)

Riina: kiitos :)

Merja K: heh, näinhän se on! Naisilla on ihmeellinen kyky tehdä montaa asiaa samanaikaisesti ;)

Helena: juu, huivi on mun lempparihuiveja, tykkään!

Ania: heh, valoilla meilläkin vaan joulutellaan. Että ei tonttuja :D Kaikkea pikkuhiljaa, muuten tulee ahdistus, ei pysty liikaa kerralla! Heh, mykäksi tuo menee varmana - tiedä sitten, miksi!

Terhi: sanos muuta, ei mene tunikamalliset mekot täälläkään, ilman housuja. Tai sit pitäisi olla VIELÄ lyhyempi!Heh... hmm... lyhtyjä on tullut hankittua "muutamia" ja valosarjoja - uusia sellaisia - niitäkin jo yhdet. Vielä mahtuu... :D

 
16. marraskuuta 2011 klo 23.47 , Blogger K kirjoitti...

Ihana mekko! Voisin adoptoida kaikki mekkosi vaatehuoneeseeni ;D

 
17. marraskuuta 2011 klo 10.58 , Blogger Anttis kirjoitti...

Moikka! Blogissani on sinulle tunnustus.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu