Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Talvi-istutuksia

sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Talvi-istutuksia

Perinteisesti höyrähdän joka kevät kesäkukkien kanssa. Kiikutan niitä kotiin monessa erässä (jotten tajuaisi, paljonko niihin rahaa todellisuudessa uppoaa). Ruukkuja ja amppeleita on kesäisin nopeasti laskemalla kolmisenkymmentä... Syksyn tullen nuo tietysti on syytä hävittää, mutta talveakaan ei sovi unohtaa. IHAN saman suuruiseen hommaan kuin kesällä en lähde, mutta erityisesti pääsisäänkäynti on mun kiva laittaa nätiksi. Hyvää feng shuita ja niin pois päin :)

Olen tänä vuonna jotenkin onnistunut ostamaan myös sellaisia kanervia, jotka ovat kastelusta huolimatta vaihtaneet väriä ei-toivottuun suuntaan - ruskeaan. Tilanteen pelastaakseni, jotain oli keksittävä! Kaupasta kait vielä saisi lisää kanervia, mutta nyt iski luovuus!
Mökillä kaadetusta männystä on meille raahattu oksia korikaupalla ja pihalta löytyi myös jotain muutakin kivaa ruukkujen täytteeksi... Upeasti kukkiva komeamaksaruoho!
Rehellisyyden nimissä on mainittava, että idea on äidiltäni, jolla vastaavat istutukset säilyneet nättinä jo viikkokausia.
Näitä, lyhtyjä ja vähän muuta rekvisiittaa,  ovi kaipaa myös jotain kivaa kranssia... Pikkuhiljaa alkaa etukuistikin näyttämään talviselta! 

Seuraavaksi jouluvalot. Joko ne saa laittaa? Vai pitäisiköhän kiltisti odotella sinne ensimmäiseen adventtiin... Kaupoissa hyllyt tursuavat tätä tavaraa. Pitäisi varmaan aloittaa se jokavuotinen valosarjojen testaus. Tämä kuitenkin on sitä kaikista tylsintä, märkää ja mustaa vuodenaikaa. Hiukan valoa elämään :) 

Nyt takaisin isänpäivän viettoon :)
Hyvää isänpäivää kaikille isille :)

Tunnisteet:

10 kommenttia:

13. marraskuuta 2011 klo 12.33 , Blogger Maikki kirjoitti...

Mahtavan näköistä! Mulla on kyllä mennyt nää kukkahurahtelut oikeinkin pahanlaatuisiksi ;) Syksyasetelmat alkaa nuupahtaa, mutta oottelen vielä pakkasia ennen talviasetelmia... Ihanaa isäinpäivää sinne!

 
13. marraskuuta 2011 klo 17.39 , Blogger Tuija kirjoitti...

Meillä valot on jo viritelty ulos, tosin eivät ole vielä päällä. Ja jos oikein pimeys alkaa tympiä, laitan silloin päälle TUNNELMAvalot. Jouluvalot meillä syttyy vasta ekana adventtina =)

-Tuija-

 
13. marraskuuta 2011 klo 17.44 , Blogger Rilla kirjoitti...

Maikki: se on ihanaa hurahtelua se :D Niillä saa niin mukavasti tunnelmaa muuten lakastuneeseen puutarhaan!

Tuija: heh, TUNNELMAvalot löytyy meiltäkin jo. Ainakin jostain huushollissa... Niitä lisää virittelemään, pikkuhiljaa. Hyvä idea tuo, että virittelisi ne ulos etukäteen. Sitten kuitenkin näpelöin niitä kamalassa pakkasessa sormet kohmeessa... Kuten aina :)

 
13. marraskuuta 2011 klo 20.27 , Blogger selma kirjoitti...

Tosi näyttävät ja upeat! Vautsi! Kai ne valot voi jo laittaa...

 
13. marraskuuta 2011 klo 21.14 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi
Hyvä aihe jälleen kerran... Joulukorttiajan lähestyessä kyselen, että millä ohjelmalla käsittelee kuvia ja mikä on fontti, jota tänään postauksessa olet käyttänyt.

Shopgirl

 
13. marraskuuta 2011 klo 21.41 , Blogger Rilla kirjoitti...

Selma: voihan ne ... :) Kyllä tänään kaivelen ainakin muutaman setin esille! Aloitan niistä vähiten jouluisista.

Shopgirl: kiitos :) Tämä ohjelma on PhotoScape ja fontti LainieDaySH. Molemmat löytyvät netistä ilmaiseksi!

 
13. marraskuuta 2011 klo 22.44 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Iltaa vielä...
Kiitos tosi paljon pikaisesta vastauksesta! Nyt on joulukorttihuoli pois! Photoscape koneella ja olen löytänyt joukon ihania fontteja...
Hyvää alkavaa viikkoa, Shopgirl

 
14. marraskuuta 2011 klo 11.25 , Blogger Satu kirjoitti...

Kyllä minä jo kaivoin jouluvalot esille, terassillekin eilen kietaistiin, mutten vielä kehdannut päälle niitä laittaa :) Sisällä olivat jo eilen illalla päällä ja oli ihanan tunnelmallista.
Nyt pitäisi rientää ostamaan muutamat valot ikkunoihin, meillä kun ei ennestään mitään valoja ikkunoihin ole.

 
14. marraskuuta 2011 klo 19.50 , Blogger La Petite Princesse kirjoitti...

Mä teen kesäkukkien kanssa ihan samalla tavalla :D Ja siis tottakai pääsen "halvalla"!

 
14. marraskuuta 2011 klo 23.27 , Blogger Maati kirjoitti...

Tosi nätit istutukset! Laitoin jo sisälle ikkunanpokapeiliin valosarjan, miehen mielestä ihan liian aikaista:) Meripihkakoru aiemmassa postauksessa oli tosi kaunis ja hunajainen!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu