Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Tiistaitunnelmia ja keittiön pöytä

tiistai 8. marraskuuta 2011

Tiistaitunnelmia ja keittiön pöytä

Täällä istuskellaan kynttilän valossa! Riviera Maisonin talo ihan väkisin tuli meille. Ihana. Tykkään. Samalla kiikutin kotiin 200kpl pussin tuikkukynttilöitä. Jos vaikka riittäisi viikon tai pari :)


Jo kesällä (ja kauan aikaa sitä ennen) tuskailemani pöytäongelma on ratkaistu. Ongelma siis oli aivan liian pieni (6 hengen) pöytä keittiön puolella. Tilasin naapurin rautasepältä rungon ja päälle puukansi (jonka käsittely on vielä ihan kesken, kuten kuvasta näkyy). Pöytä on mun makuun oikein sopiva, samoin tuoleille hyvä pari. MUTTA. Nyt mikään muu keittiössä ei enää mätsääkään. 
Meidän viisi vuotta vanhaan taloon ei tosiaankaan ruveta tekemään täyttä keittiöremonttia, eikä täysipuisia kaapin ovia ole pienintäkään järkeä vaihtaa. Mutta mun sisäinen feng shui kyllä järkkyy tästä!


Hmmmm... Oviin tarvisi uuden värin pintaan, tapettia yhdelle seinälle ja vähän verhouudistusta. Tapetti ja verho hoituu helposti, mutta tuo maalaus. Uhhh... Itse en uskaltaisi ryhtyä hommaan, pitäisi irroitella kaikki, kiikuttaa jonnekin maalattavaksi. Sävynä tumman harmaa, kiitos :)


No, tätä täytyy sulatella. Mielikin saattaa muuttua siinä harkitessa.


Näin muuten, ilta on sujunut ihan normimerkeissä:
Ihan siis rauhallista lapsiperheen perusmenoa :)

Tunnisteet: ,

17 kommenttia:

8. marraskuuta 2011 klo 20.31 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana pöytä!! Uskaltaako kysyä paljonko maksoi? Millä käsitelty toi puuosa? :)
Mä aattelin ostaa fb:n vaihtoringin kautta jonkun vanhan kulahtaneen pöydän, josta otetaan pöytälevy pois ja tilalle kunnon lankkua ja se petsataan tummaks ja jalat maalataan valkoseks eli vähän sellanen ku RM pöydät on.

Satu

 
8. marraskuuta 2011 klo 20.41 , Blogger Rilla kirjoitti...

Satu: juu, saa kysyä. Hintaa tuolle tuli 500. Suht kookas pöytä, 150x150. Pinta on käsitelty pähkinän värisellä puuvahalla. Vesiliukoisella sellaisella, ei siis Osmolla. Tarvii vielä hiontakerran ja uuden käsittelyn. Kerran vähintäänkin... Kuulostaa aika ihanalta tuo sun idea!! Saa hirmu kivan ja persoonallisen kun viitsii vähän (paljon) nähdä vaivaa!

 
8. marraskuuta 2011 klo 20.49 , Blogger Teija kirjoitti...

Onpa ihana tunnelma! Ja aikast ihana myös toi rm:n lyhty.. melkeen pitää poiketa Loviisan Aitassa :)

Supersöpö rumpalin alku!

 
8. marraskuuta 2011 klo 21.10 , Blogger Maati kirjoitti...

Mitähän biisiä A laulaa, voi vitsi pientä rumpalipoikaa! Upea pöytä ja mun mielestä ainakin tuo näkymä sopii hienosti. Talolyhty on upea:)

 
8. marraskuuta 2011 klo 21.18 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oi että tuon rumpalin meno näyttää tutulta.
Mikä tunne ja tulkinta :)

Meillä täällä kaks vee jätkäle harrastaa samanlaisia touhuja..
Tänään olin kyllä melko kiukkuinen poikaparalle, källien määrä oli yhdelle päivälle vähintäänkin riittävä mm. isosiskon huilu oli haettu kaapin päältä ja siitä ruuvailtu osia irti. Onneksi kaikki löytyivät, huilu kun on musiikkiopiston ja arvoa 700e.

No jos tapetoit ja vaihdat ensiksi verhot, katsot sitten tarvitsevatko kaapin vielä senkin jälkeen muutosta. Kokopuisethan ovat tosiaan uudelleen maalattavissaa, siksi ne ovatkin ihanat.
Voisit vilauttaa meillekin keittiötäsi, et ole tainnut sitä täällä blogissa esitelläkään. Vai oletkohan?

-Maria

 
8. marraskuuta 2011 klo 22.53 , Blogger Rilla kirjoitti...

Teija: sinne vaan!! Ja mun pitäis poiketa siellä Loviisan Aitassa! En oo vielä kertaakaan käynyt. Heti seuraavalla Turun reissulla...

Maati: heh, tässä tais vaan tulla jotain ISOA ääntä. Mutta kova tuo on lauleskelemaan. Ja järrrrkyttävän kova meteli lähti kattilasta :)

Maria: hih ja auts. Voi ei. Meille kävisi taatusti ihan samalla tavalla. Kaikki puretaan aina atomeiksi ja hajoaa toooodella pieniin osiin. Sellaisetkin, mitkä on kestäneet toisten käsittelyssä vuosia! Keittiötä en ole varmaan missään välissä vilautellut. Tn siksi kun en siitä enää niin satasella tykkää :D Mutta, harkitsen...

 
8. marraskuuta 2011 klo 23.31 , Blogger Katrinsessa kirjoitti...

Oi miten upea pöytä!! Oikea unelmapöytä olis meille:)

 
9. marraskuuta 2011 klo 9.27 , Blogger nanna kirjoitti...

Mä olen myös elämäni aikana tuonut kotiin muutaman täydellisen huonekaluyksilön, joiden vuoksi olisi täytynyt laittaa monta asiaa uusiksi. Sitten en ole vain viitsinyt/jaksanut ja silmä on tottunut tilanteeseen.

Onko naapurin rautasepällä maaliruisku? Varmaan on, eli kysäiset häneltä, josko keittiön kaappien maalaus ruiskulla onnistuisi ; )

 
9. marraskuuta 2011 klo 10.22 , Blogger salsas kirjoitti...

Paljonko tuo Rm:n talo maksoi? Tuo olisi täydellinen joululahja äidilleni. En viitsisi mennä vaan hintaa katselemaan sinne putiikkiin, sillä tulee kuitenkin kallis reissu kun astuu ovesta sisään ;)

 
9. marraskuuta 2011 klo 11.03 , Blogger Merja K kirjoitti...

Onpa hauska tuo teidän kuopus :)

Talo on ihana, tahtoo kans! Ja pöytäratkaisu on täydellinen, samaistun tosin tunnetilaasi muun keittiön suhteen. Been there :)

Kivaa keskiviikkoa!

 
9. marraskuuta 2011 klo 12.09 , Anonymous Julia kirjoitti...

Mahtava tuo talo, hei mistä tuon "sait"?? Meille myös. :) Ostin jokin aika sitten vastaavia valkoisia taloja 3 kpl mutta ne on ihan leikkimökkikokoa tuohon verrattuna.. mutta jos niiden kaveriksi.. :)

Tästä blogista on tullu mulle vakiokäyntipaikka, tack ska du ha kivoista jutuista ja hyvästä fiiliksestä! :)

Julia

 
9. marraskuuta 2011 klo 13.35 , Blogger Heta kirjoitti...

Me maalautettiin meidän keittiön kaapit kun ostettiin aikanaan meidän talo. Vietiin ammattilaiselle maalattaviksi ja taisi maksaa vain 300e. Mutta maalipinta on kuin uusissa kaapeissa ja saivat kaapit paljon lisää elinaikaa!

 
9. marraskuuta 2011 klo 15.24 , Blogger Meän Satu kirjoitti...

Ihana pöytä! ja edullinenki nuin isoksi pöyväksi vaikka käsityötä on :) Minustaki tuo näkymä on tosi ihana, näyttää sopivan pöytä hyvin ainaki kuvassa muun kans :) Ja ko selasin teän kotia niin ainaki muuhunki talloon soppii tuo pöytä hyvin :)

Ja ihana tuo talo ja tuo pikkurumpaliki söpö :)

 
9. marraskuuta 2011 klo 15.36 , Blogger Starlight kirjoitti...

Ihana meno tossa vikassa kuvassa :D

 
9. marraskuuta 2011 klo 20.46 , Blogger Rilla kirjoitti...

Katrinsessa: se on ihana. Kyllä on helpompaa kun on tilaa!!

Nanna: totta, on varmaan!! Minäpä kysäisen sedältä :D Heh, kyllä meilläkin on erinäisiä tiloja mennyt ihan vinksalleen jostain uudesta hankinnasta...

Salsas: oli muistaakseni 29 euroa. Mun sisko sai tuollaisen myös synttärilahjaksi :)

Merja K: heh, se on hassu nuori mies :) Ja tuo keittiö... se tuijottaa mua täältä olkkarista nytkin...

 
9. marraskuuta 2011 klo 20.49 , Blogger Rilla kirjoitti...

Julia: se on paikallisesta sisustusliikkestä, joka myy mm Riviera Maisonia. Se ei itse asiassa ole ihan suurensuuri, sellaiset n 20 cm korkea, veikkaisin! Ja kiitos kovasti :D

Meän Satu: olen ihan samaa mieltä hinnasta. Ei ollenkaan paha. Olen ovelasti kuvannut tuon sellaisesta kulmasta, missä tuo "muu" ei häiritse ;D

Starlight: jeps!!! Se on mahdoton mies ;)

 
13. marraskuuta 2011 klo 20.33 , Blogger Heli kirjoitti...

Rouhea pöytä!
Mulla haaveissa pöydän kanneksi wanha ovi ja sen päälle lasilevy. Juuri hokasin, millaiset jalat -kiitos! Taitava seppä löytyy sopivasti suvusta.

Mr Musakattilalla mahtava meno päällä!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu