Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Jälkitunnelmia

tiistai 27. joulukuuta 2011

Jälkitunnelmia

Joulu virallisesti ohi tältä vuodelta! No, kuusi vielä nurkassa, samoin muuta rekvisiittaa, mutta mitä tulee joulusyömisiin ja muihin perinteisiin - niistä on viimeisetkin kadonneet tältä vuodelta! Kaikki astiat pesty ja laitettu takaisin kaappeihin. Kristalleita ja hopeoita myöten. Minkä ihmeen takia niitä ei tule käytettyä useammin...
Suklaa-annos on tullut myös täyteen tälle vuodelle. Eh, luulen. Oikeasti, jos ihoa katsoo, ehkä pidemmäksikin aikaa. Mistään mahdollisesta vyötärön kiristyksestä en edes mainitse... Mikähän siinä onkin, että mulla (ja käsittääkseni myös muutamilla muilla ihmisillä) itsehillintä häviää täysin näihin aikoihin vuotta?! 
Tämä onkin juuri niitä parhaita hetkiä vuodesta ryhtyä suunnittelemaan loistavia uudenvuodenlupauksia :D Mulla listalla olisi ehdottomasti ainakin:
- enemmän unta, raitista ilmaa ja liikuntaa
- vähemmän suklaata ja sokeria
Hmmm... jotenkin tuntuu, että olen saattanut tehdä ihan samoja päätöksiä aiemminkin... Mitenköhän sitä onnistuisi? Edes osittain :)


Vaan nyt. Hieman freesautumaan. Ystävä tulossa kahville ja minä täällä vielä tukka pystyssä ja pukin tuomassa yöpuvussa!

Tunnisteet: , , ,

11 kommenttia:

27. joulukuuta 2011 klo 15.03 , Blogger Pieni Lintu kirjoitti...

Lahjasuklaiden jälki näkyy mulla ainakin näppyinä kasvoissa - kääk.. :P

 
27. joulukuuta 2011 klo 16.17 , Blogger Sirpa kirjoitti...

Hih, jokseenkin samoissa fiiliksissä täälläkin! Itsehillintä hyppäsi mopon selkään, joka saman tien karautti pohjoiseen menevälle tielle häviten näkyvistä... :-D Onneksi Joulu kliseisesti on joka vuosi, mutta vain kerran vuodessa1

 
27. joulukuuta 2011 klo 20.55 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tuttuja tuntemuksia :D
Ihana sun yöpuku!!

 
27. joulukuuta 2011 klo 20.56 , Blogger Rilla kirjoitti...

Pieni Lintu: kääks täälläkin, ei kyllä tee hyvää naamalle, sanotaan, mitä sanotaan...

Sirpa: heh, just noin!! Ei voi ymmärtää, miten ihminen näin repsahtaa. No, onneksi kyse on "vaan" suklaasta, eikä mistään sen vaarallisemmasta :D

Anonyymi: kiitos. Meillä kävi fiksu pukki ;)

 
27. joulukuuta 2011 klo 21.43 , Blogger -Jassu- kirjoitti...

Samat mietteet ja olotila!
Meillä tosin vielä sen kuusen lisäksi kaikki koristeetkin esillä, ihan ameebamainen olo... Auttaisikohan pikainen joulusuklaapöhnä??? Taas. :-S

 
27. joulukuuta 2011 klo 22.48 , Blogger Terhi kirjoitti...

Mä voisin tehdä nuo samat lupaukset, vaan en taida pystyä pitämään. Mä en ostanu joulua ennen yhtään suklaata, enkä saanu lahjaksi. Ostin sit tänään pari lootaa -50% :D Onko teillä ollu myskyä? Täällä on parhaillaankin kamala myrsky!

 
27. joulukuuta 2011 klo 23.56 , Blogger Rilla kirjoitti...

Jassu: :D Joo, tuota voisi kokeilla. Pahimpaan vieroitukseen... Huh. Päätin just, etten syö suklaata enää ikinä. En vaan tiedä, kuka syö nuo kaikki loput, mitä meillä on ;)

Terhi: no tuo oli vähintäänkin kohtuullista! Siis saada suklaata itselleen, jos jouluna jäi vähemmälle. Vuoden saldon on kuitenkin oltava vakio :) Meillä myös myrskynnyt, muttei niin paljon kuin eilen. Katto ei ainakaan ole kolissut samaan malliin.

 
28. joulukuuta 2011 klo 0.43 , Blogger Maati kirjoitti...

Samoin täällä näkyy iholla suklaan ja pähkinöiden syönti. Varmaan lapsille kelpaa loput suklaat:)

 
28. joulukuuta 2011 klo 9.07 , Blogger Henna kirjoitti...

Moi Rilla!

Jälleen ihania päivityksiä sinulta blogiisi ja tosi ihana yöpuku. =)

Myrskyn jälkiä tänään katteleen Raahen kaupunkiin, oli tehny tuhojaan siellä jonkin verran..oli uutisissakin.. täällä Pyhäjoellakin tuuli että ilmaan lähti kävellessä pihalla...hui!

Hyvää uutta vuotta sinnekin äin suomea! =)-Henna-

 
28. joulukuuta 2011 klo 11.24 , Blogger Kaisa kirjoitti...

Eiliset konvehdit saa kyllä luvan sinetöidä tämän vuotisen suklaajoulun. :S Näkyisikin ihossa, niin tajuaisin lopettaa hieman aikaisemmin.... :D

 
28. joulukuuta 2011 klo 20.02 , Blogger Rilla kirjoitti...

Maati: meillä ainakin kelpaisi! Eikä menisi edes kauaa, kun olisi syötynä :)

Henna: nyt on tosiaan tuullut ja myrskynnyt. Merikin korkeammalla kuin vuosiin, monessa paikassa lainehtii sellaisissa paikoissa, ettei enää kävelemään pääse teillä.

Kaisa: mun puolesta sais parin palan jälkeen tulla varoitusnäppy naamaan :) Ymmärtäisi lopettaa heti!!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu