Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Sunnuntain casual

sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Sunnuntain casual

6 yötä jouluun. Kaupassa käyty ties kuin monta kertaa viikonlopun aikana, kaikenlaista vielä hankkimatta. Huomenna perinteinen "joulupalaveri". Mietitään äidin kanssa, mitä kukanenkin tekee. Ja siskokin pitäisi tavata, samoissa merkeissä. Elämää helpottavia lippulappuja, mihin on kirjoiteltu omat tehtävät.


Huusholli on siivottu, yhtä huonetta lukuunottamatta, jossa perheen 9-v sottapytty pitää majaansa. Mua viisaasti kehoitettiin olemaan kiinnittämättä liikaa huomiota tuohon. Jos liikaa häiritsee, oven voi laittaa aina kiinni. Ja kyllä tuo ennen joulua siivotuksi tulee! Elättelen toiveita, että ymmärtää ruveta siivoamaan ihan oma-aloitteisesti... Joskus elämänsä aikana.


Tänään on vietetty myös siskon viime joulupäivänä syntyneen pojan synttäreitä. Varsin rennosti, sopivalla porukalla. Perussetissä, mustavalkoharmaissa. Noista Filippa K:n alepöksyistä on tulossa selkeästi mun lempihousut, onnistuin jopa laittamaan näiden kanssa päälleni vuoden kaapissa roikkuneen Repeatin neuleen, joka on aina tuntunut jotenkin "väärältä". Siis kiva ja ihan oikea mulle, mutta en vaan ole sitä osannut pitää :D Tai jotain... Ontuvaa selittelyä, tiedän... 

Ja nyt, valmistautumaan viikon työrypistykseen. Miksi ihmeessä en ymmärrä ottaa vapaata edes päivän verran joskus viikolla ennen joulua. Lataisi kaikki ruokaostokset tuohon ja voisi loppupäivän istuskella kotosalla, glögilasi kourassa, joulumusiikki taustalla soiden :) Ehkä ensi vuonna...


Tsemppiä joulun loppurutistukseen teille muillekin :)

Tunnisteet:

7 kommenttia:

18. joulukuuta 2011 klo 21.35 , Blogger Maikki kirjoitti...

Mulla on kans sottapytty kymmenkesäinen, 4-vuotias poikakin osaa pitää huoneensa siistinä huomattavasti paljon paremmin. En tajua. Viimeeksi tänään "hepuloin" aiheesta. Nätti on sun Casual-look!

 
18. joulukuuta 2011 klo 21.43 , Blogger Rilla kirjoitti...

Maikki: Olen täysin valmis perustamaan sottapyttylasten äitien tukiryhmän :D Oikeasti, kyllä nämä lapset on erilaisia.. Osaiskin olla hepuloimatta.. Edes hetkittäin!

 
18. joulukuuta 2011 klo 22.37 , Blogger Merja K kirjoitti...

Meillä tapahtui tänään sellainen ihme, että 9-v siivosi ihan oma-aloitteisesti huoneensa :) Ei tule ihan heti mieleen aiempaa kertaa eli toivoa on sinullakin ;)

Tsemppiä loppurutistukseen ja mukavaa joulunalusviikkoa!

 
18. joulukuuta 2011 klo 22.52 , Blogger Linda kirjoitti...

Täällä yksi jäsen lisää äitien tukiryhmään ;) Meillä myös osittain siivottu, mutta ehtii sotkeentua sata kertaa ennen aattoa, eli tulevaan viikkoon kuuluu paljon siivoilua...

Ihana sunnuntain asu! Nätti neule ja ihan hyvä selitys miksi vasta nyt päällä, just tuollaisia selityksiä vaativia vaatteita on omassakin (sotkuisessa!) vaatehuoneessa ;)

Tsemppiä jouluviikkoon!

 
19. joulukuuta 2011 klo 0.15 , Blogger Maati kirjoitti...

Mulla myös lempparipökät tuollaiset mustat pillit, sopii niin monen yläosan kanssa + saapikkaiden kanssa. Oikein nätti asu tuo sinun. Voi kun saisikin kaikki ruuat, siivoukset ja lahjat joskus ajoissa valmiiksi ja glögiä juoden ja joululeffaa katsoen odotella aattoa. Perjantaina pidän vapaan, tosin työntäyteinen sekin taitaa olla. Mukavaa jouluviikkoa!

 
19. joulukuuta 2011 klo 9.15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minulla on sama neule ja sama ongelma:-) Kapealla vyöllä olen saanut neuleeseen ryhtiä mutta muuten en ole osannut sitä pitää. Kaunis harmaan sävy ja ihana materiaali; luulisi että olisi vaatekaapin luottoneule.

Eka kerran jätän kommenttia vaikka pitkään olen lukenut.Kiitos kivasta ja elämänläheisestä blogista:-)


-Kati

 
19. joulukuuta 2011 klo 15.46 , Blogger Marjukka kirjoitti...

Ihana neule, kiva kun löysit sille käyttöä! Mulla on samanlainen "hörhö", valkoinen puuvillaneule, Repeatilta myöskin.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu