Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Talvipäivänseisaus

torstai 22. joulukuuta 2011

Talvipäivänseisaus

Sitä samaa pimeää ja märkää edelleen. Vaan se on nyt tänään vuoden lyhin päivä! Valoisammaksi muuttuu, päivä päivältä :) Jos vielä ihan vähän saataisiin lunta, niin aina parempi. Ihan vähän.10 senttiä olisi sopiva (yritän olla varovainen näissä toiveissa, talkkari kun on viikot Turussa).
Yhtä hurlumheitä koko viikko. En tiedä yhtään, olenko tehnyt kaiken "tarpeellisen", joulua ajatellen. Jossain välissä viikkoa sain kuulla juniorin hoitotädiltä allekirjoittaneeni sellaisen lapun, ettei hän tarvitse hoitoa torstaina ja perjantaina. Ei mitään mielikuvaa mokomasta... (No, asia onneksi järjestyi) Koulujen todistustenjakoaamuna lähdin ajelemaan töihin tytöt autossa - en siis koululle päin. Meni muutama minuutti, ennen kun tajusin. Puolustuksekseni on sanottava, etteivät tytötkään huomanneet mitään. 
*huh*
Toivon edes osittain pararantuvani tästä sekomielisyydestä joulun jälkeen.


Mutta, päivään kuuluu lähinnä näitä supermielenkiintoisia asioita:
PS. Miksi en ikinä ymmärrä täyttää pissapoikaa säännöllisesti?? Pitääkö sen aina loppua kesken ensin? (vastaus on kyllä)


PPS. Meillä aloitetaan paketointi jo tänään! Luulen. Mutta ilman viiniä ja suklaata. Huomenna pitää olla skarppina pitämässä töissä aamupalaveria :D

Tunnisteet: , ,

9 kommenttia:

22. joulukuuta 2011 klo 22.33 , Blogger nanna kirjoitti...

Huomenna mennään kohti kevättä. Melkein voisi jo ruveta suunnittelemaan kylvöksiä ja puutarhaa!

p.s. ole supervarovainen noissa toiveissa.. se on pari vuorokautta lumisadetta ja sun toiveen perään on tullut yksi nolla lisää ; )

 
22. joulukuuta 2011 klo 22.43 , Blogger Monica kirjoitti...

Samat on laatuohjelmat siellä ja täällä, Tingatingaa kehiin äideillekin, niin alkaa tuntua vaan lisää hurlumheiltä :) Ihanaa jouluaikaa kiireestä huolimatta :)

 
22. joulukuuta 2011 klo 22.49 , Blogger Tiina kirjoitti...

Täällä ilmottautuu yksi joka ei koskaan osaa täyttää pissapoikaa ajoissa :( ensiksikin se herjaa jo melkein ensimmäisen ruiskauksen jälkeen, ja tankin koko on 5 l, eli ajelen huoletta lähes 100 km päivässä ja huomaan jossain hamina-kouvola välillä sysipimeässä että nysse loppu :(

Vähän mä toivoisin lunta, en niin paljoa että Nannalle joudun lumitöihin, mut edes vähän :) edes jouluksi. Meilläkin lumityövastaava reissaa ja hommat allekirjoittaneella.

Nautinnollista Joulua teille,
toivottelee Tiina täältä naapurikaupungista

 
23. joulukuuta 2011 klo 6.56 , Blogger Marja kirjoitti...

Hei arvaa kuka on ajellut yli viikon ilman pissapoikaa... miehen hommia moisen täyttäminen enkä ikinä muista pyytää - kunnes jälleen seuraavana aamuna sadattelen kun ei näe mitään. Sinänsä onni että viime päivät on satanut kunnolla vettä tai ollut sen verran märät tiet että edellä ajava auto on roiskinut riittävästi :D Tänään vielä pitäisi töihin huristella täälläkin... huoh. Mutta onneksi tänään on siis jo päivä pidentynyt ;)

Mulla ollut vähän samanlaista sekomielisyyttä - toissailtana juoksulenkillä (eka aikoihin!) havahduin kesken lenkin siihen, etten tiennyt yhtään missä olin... no itseasiassa olin ihan tutun lenkkipolkuni varrella mutta ihan eri suunnalla kuin olin kuvitellut olevani... että sitä yhtä ylimääräistä vapaapäivää odotellessa! Kunpa olisi edes ensi viikko lomaa mutta kun ei niin ei...

Koti sentään saatiin viime yönä miltei siivottua joten tänään voinee keskittyä loppuihin lahjoihin ja kuusen koristeluun...

 
23. joulukuuta 2011 klo 10.25 , Blogger Lumo kirjoitti...

Onneksi aletaan hiljalleen hiipiä valoa kohti! Katselin pari päivää sitten kuvia kukkivista omenapuista kotikadullani, yksi kohokohdista keväässäni...

No, eletään ensin joulu ja talvi (kyllä sitä lunta jossain vaiheessa tulee...) ensin pois.

 
23. joulukuuta 2011 klo 15.35 , Blogger Henna kirjoitti...

Tämä ongelma on mullakin... en muista täyttää pissapoikaa.. se jää aina jollekkin miespuolisista, yleensä isälle samalla kun tarkistelee autoni öljyn määrää, oisko tarve lisätä! heh.=)


Nyt joulupuuhiin ja herkutteleen äidin ihanalla rieskalla alakertaan ja nauttimaan leivinuunin tuomasta lämmöstä!

Laittaisin sinullekkin sitä palasen, mutta en voi, saat kuvan muodossa sitten katsella tota herkkua.

Henna

 
23. joulukuuta 2011 klo 15.57 , Blogger -Jassu- kirjoitti...

Oikein tunnelmallista ja rauhallista joulua teidän koko perheelle!

 
23. joulukuuta 2011 klo 19.08 , Blogger La Petite Princesse kirjoitti...

Ihana kuulla, että toisetkin hölmöilee :) Tosin minä laitan toistaiseksi kaiken raskauden piikkiin!

Rauhallista joulua!

 
23. joulukuuta 2011 klo 20.31 , Blogger Merja K kirjoitti...

Ihanaa ja lämmintä joulumieltä :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu