Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Under my wing

torstai 8. joulukuuta 2011

Under my wing

Olen tehnyt aiemminkin ihan samantyyppisen hopeisen helisevän bola-korun odottavalle äidille, toistoa, pahoittelut, mutta kun näistä niin tykkään... Nyt taas uusi koru, hyvästä syystä (siis EI mulle!) :) Ajatuksella että tuo pieni ihmisen alku tunnistaisi korun vienon helinän syntymänsä jälkeenkin ja rauhoittuisi tuosta. 
Illalla, sisävalossa otettuja kuvia... Ei meinaa tällä osaamisella saada mitään kunnollista. Menen kyllä heti valokuvauskurssille, kunhan sopiva hetki tulee. Ehkä joskus 2013...
Näissä bolakoruissa jokin saa mut aina hyvälle tuulelle. Ehkä se on se kaikki, mitä sillä korua kantavalla henkilöllä on vielä edessään :) Ainutlaatuista, jokainen kerta!


Semiherkissä tunnelmissa siis :D 


Mulla tiedossa vauhdikas loppuviikko. Huomenna töissä iltamyöhään, pääsen myös puhumaan (ainakin muutaman sanan) varsin erikoiseen paikkaan - ammattini huomioiden. Lauantaina pikkujoulut nro kaksi! Asu päättämättä, mutta veikkaan, että tutulla ja turvallisella mustalla linjalla mennään...

Tunnisteet:

12 kommenttia:

8. joulukuuta 2011 klo 20.42 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kaunis kun mikä! Onnellinen on se, jonka tuo on. Hauskoja pikkujouluja ja olisi mielenkiintoista nähdä se sun pikkumustasi :)

 
8. joulukuuta 2011 klo 21.07 , Blogger Maikki kirjoitti...

Kaunista!

 
8. joulukuuta 2011 klo 21.20 , Blogger Hanne kirjoitti...

Todella kauniin korun olet taas tehnyt. Varmasti ihana lahja odottavalle äidille:)

Mukavia pikkujouluja!

 
8. joulukuuta 2011 klo 21.27 , Blogger nelli kirjoitti...

Ihana koru! Minun on ollut tarkoitus ostaa ystävälle tuollainen odotus- lahjaksi, mutta tuo on aivan ihana, yksilöllinen!!! Teetkö näitä tilauksesta, onko tällaista mahdollista tilata? :)

 
8. joulukuuta 2011 klo 22.05 , Blogger Riina kirjoitti...

Kaunis koru ja niin yksilöllinen. Mukavaa loppuviikkoa ja erityisesti hauskoja pikkujouluja Rillalle! :)

 
8. joulukuuta 2011 klo 22.06 , Blogger Rilla kirjoitti...

Anonyymi: kiitos, ja katsotaan :D Yritän!

Maikki: kiitos :)

Hanne: toivotaan näin ;) Pikkujoulukausi on aina hauska. Tulee tavattua ihmisiä, joita ei välttämättä kovin usein muuten tapaa, mutta silti on yhtä hauskaa aina!

Nelli: laitahan sähköpostia, niin katsotaan!

 
8. joulukuuta 2011 klo 22.18 , Blogger Rilla kirjoitti...

Riina: kiitos, kiitos! Pidetään hauskaa :)

 
9. joulukuuta 2011 klo 0.07 , Blogger Pipa kirjoitti...

Aivan ihana koru ♥

Ja ilmoittaudun mukaan sinne valokuvauskurssille. Alkaa menemään hermot näihin pimeisiin iltoihin, ja omiin rumasti valottuneisiin epäselviin kuviin. Ehkä sitten ensi talvena... tai kun on sitä aikaa... joskus :)

 
9. joulukuuta 2011 klo 11.30 , Blogger La Petite Princesse kirjoitti...

Tosi kauniin korun olet tehnyt <3

Itse olen nyt kantanut korua 8kk, pian selviää lopputulos :)

 
10. joulukuuta 2011 klo 19.58 , Blogger muru kirjoitti...

Tosi kaunis koru! Minkä vahvusta hopealankaa olet käyttänyt renkaisiin ja minkähän kokoisia renkaat on? (utelias) :) Minulla on bola odottamassa (ilman sitä vauvaa...) ja suunnitelmissa sille pitkä hopeaketju. Mietin vaan saisiko 0,8mm langasta tehtyä tarpeeksi vahvaa ketjua vai vaatiiko 1mm langan.

 
11. joulukuuta 2011 klo 14.47 , Blogger Rilla kirjoitti...

Pipa: sinne mennään! Muutenkin, pitäisi kyllä ihan lukea kameran manuaalit tarkemmin. Kesäkeleillä, ei hätää, mutta näin talvella... ähhhh...

La Petite Princesse: ihanaa, mukavaa loppuodotusaika sinulle :D

Muru: tuo käyttämäni ketju on valmisketjua. Veikkaisin, että itse tehtynä, ohuemmasta langasta, nuo lenkit eivät ikinäpäivänä kestä juottamatta, ja jos jokaista ryhtyy juotamaan - aivan älytön homma. Paksummasta tehtynä taas helposti korusta tulee tosi raskas.

 
12. joulukuuta 2011 klo 9.14 , Blogger muru kirjoitti...

Tällaista vähän ajattelinkin, millin langalla vois tosiaan tulla aika painava. Ja tulis aika kalliiks tehdä itse, taitaa saada halvemmalla valmisketjua? kiitos vastauksesta =)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu