Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Valkea Joulu (käväisi)

maanantai 26. joulukuuta 2011

Valkea Joulu (käväisi)

Se alkoi aaton vastaisena yönä... Lumisade. Aattona loskaa, joulupäivänä pikkupakkanen ja sentti lunta maassa. Juuri sen verran, että maa oli valkea.
... ja nyt se on mennyttä. Vihreä nurmi taas esillä.


Kummallinen ollut tämä talvi muutenkin. En muista, milloin olisin aiemmin hakenut joulupäivän ruoan laittoon yrttejä omalta kasvimaalta!
Joulu kuitenkin onnellisesti takanapäin. Vietetty aikaa yhdessä, paketit avattu, valvottu myöhään, nukuttu pitkään. Henkilökohtaisia pattereita ladattu. Ihanaa vielä, että tähän päälle on pari päivää lomaa, töihin vasta torstaina!
 
Vaan nyt tämä perhe lähtee tapaninpäiväajelulle ihmettelemään aaltoja. Ulkona on uskomaton keli - aurinko paistaa ja tulee ihan mielettömän paljon! Minä palaan myöhemmin :)

Tunnisteet: ,

11 kommenttia:

26. joulukuuta 2011 klo 14.35 , Blogger Heli kirjoitti...

Hauska tuo tuulitukkakuva!

Täällä meillä kans on lumet häipyneet, no ei me tosin kovin kaukana ollakaan. Mutta meillä oli kyllä aika hyvin sitä lunta parhaimmillaan, varmaan liki 10cm.

Nauti vapaapäivistä ja auringosta, se pilkisti täälläkin ja kylläpä tulikin jotenkin ihan keväinen fiilis!!

 
26. joulukuuta 2011 klo 15.48 , Blogger ania kirjoitti...

Hyviä välipäiviä, Rilla! Katselin juuri pihalla, että hortensia puskee silmuja talonseinustalla, ja jonkinsortin sinikello on nupuilla. Merenrannalla tuulee uskomattomalla voimalla, vanhat männyt taitelleet myrskyssä kuvia oksiaan, ja venekerhon venepressut repeilee puuskissa. Mutt valoa päin ollaan menossa :)

 
26. joulukuuta 2011 klo 17.44 , Blogger Teija kirjoitti...

Mukavaa joulun jatkoa! :)

Me ollaan oltu täällä puol päivää ilman sähköa, mut nyt onneks pelittää taas!

 
26. joulukuuta 2011 klo 18.11 , Blogger Marja kirjoitti...

Tuulista Tapania! Meillä vietetty päivä ilman sähköjä... ja lumetkin katosi viime yön kaatosateessa... ja meillä kun oli suht reilustikin lunta. Eilen huomasin, että pihamaalle ruukkuun unohtuneissa kesäkukkasissa on uusia nuppuja... no onkos tullut kesä...

Nyt pakko lähteä haukkaamaan raitista ilmaa. Huomenna alkaa uusi elämä ja juoksulenkit...

 
26. joulukuuta 2011 klo 18.43 , Blogger Rilla kirjoitti...

Heli: meillä oli vaan tuo sentti pari. Ei sen enempää. Ja pois taas! Nooo, eiköhän tuota ehdi taas tänä talvena tulemaan, edes vähän enemmän. Pari kk eteenpäin ja toivon, että kevät olisi jo täällä :D

Ania: samalta näyttää täälläkin. Muutamassa ruusupensaassa on uudet lehdet. Ihan sekaisin koko "piha" :) Valoa kohti, ihanaa!

Teija: paikoitellen täälläkin sähköt pois, meiltä parin kilometrin päässä siskolla ihan pimeää puoli päivää. Noin kutakuinkin siis :) Meillä onneksi sähköt säilyivät!

Marja: mun reippailut jäi tuohon aaltokierrokseen. Tuuli niin, että meinasi hiukset irrota päästä :) Huomisesta alkaa uusi elämä täälläkin ;D Ihan tarkkaan en vielä tiedä, mitä se merkitsee, toivottavasti jotain positiivista...

 
26. joulukuuta 2011 klo 20.11 , Anonymous Minttu kirjoitti...

Uusi lukija täällä ilmoittelee itsestään..

Blogisi on minulle suuri lohtu siitä, että elämää on vielä kolmenkin lapsen jälkeen. Tein muutama viikko sitten plussatestin ja näin tuoreena yrittäjänä ajatus kolmannesta on suorastaan järkyttävä. Ihanaa tietää, että siitä voi selvitä hengissä (ja että kodin voi sisustaa siitä huolimatta noin kauniiksi).

 
26. joulukuuta 2011 klo 20.27 , Blogger Maikki kirjoitti...

Käväisi sentäs! Täällä ei valkeaa joulua saatu vaikka kuinka toivottiin... Kauniita tunnelmia siellä teillä muutenkin :)

 
26. joulukuuta 2011 klo 21.05 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Teidän kotitontulla on ihan saman näköinen haalari kuin meidän kotitontulla: vihreä Reimatec. Punainen tonttulakki ja kaulaliina sopii niin hyvin siihen. :)
Meillä on täällä onneksi lunta, tänään ollaan hiihdetty ja käyty pulkkamäessä sulattelemassa joulun herkkuja. Leppoisaa tapanin iltaa!

L.

 
26. joulukuuta 2011 klo 21.59 , Blogger Villa Harmonia kirjoitti...

Täälläkin kaikki lumet poies :( Keli on aivan kun alkusyksystä, kukkapenkistäkin pilkistää (tulpaanien) mukuloiden vihreät varret :O Tuuli oli kyllä hurja, täällä saatiin justiinsa sähköt takaisin 13h jälkeen. Mukavaa tapsua :)

 
26. joulukuuta 2011 klo 22.23 , Blogger Terhi kirjoitti...

Kuten Heli tuossa totesikin, meillä oli lunta tosi kivasti, ihan kunnon valkea jouluaatto siis. Nyt on nurmi selkeästi näkyvissä, huoh. Ja tuo tuuli, voih. Kuva on hauska :D Tosiaan meinasi tukka lentää päästä ja itseasiassa lähteä lentoon tämä muija kokonaan ;) Ja lisää myrskyjä humiselle luvassa. Kivaa tämä seutu - ei pääse kyllästymään, kun pitää jännittää myrskyjä ja maanjäristyksiä. Mukavaa loman jatkoa!!

 
27. joulukuuta 2011 klo 15.04 , Blogger Pieni Lintu kirjoitti...

Tukka hulmuaa täällä tänäänkin.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu